Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: byly_moderator
Czw Sie 23, 2007 5:23 pm
darmowe 35$ na gre !!!!!
Autor Wiadomość
guruking

Wysłany: Pią Lip 15, 2005 10:27 am   darmowe 35$ na gre !!!!!
znalazlem bardzo fajny serwis...stanowi polaczenie pomiedzy zakladami a gra na gieldzie ...calkiem ciekawe...

http://www.AllSportsMarket.com?affiliate=3851

przy rejestracji podac trzeba moj numer refer.3851
jak juz bedziecie po rejestracji to trzeba wypelnic ankiete co da 10$
i napisac do supportu maila o bonus 25$ podajac przy tym moj numer 3851.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez guruking Sob Lip 16, 2005 4:12 pm, w całości zmieniany 1 raz  

mazak 

Wysłany: Pią Lip 15, 2005 1:01 pm   
pewne to? moze napisalbys cow wiecej o tym serwisie!?

guruking

Wysłany: Sob Lip 16, 2005 2:31 pm   
pewne bo ja dostalem wiec dlaczego inni mieliby nie dostac ?
jest to polaczenie gieldy i zakladow bukmacherskich np. jakis zespol ma serie przegranych jego aukcje spadaja wiec kupujemy gdy zacznie znow wygrywac cena rosnie i sprzedajemy z zyskiem.

Pozdrawiam

mazak 

Wysłany: Sob Lip 16, 2005 2:51 pm   
wiec chyba bedzie trzeba temu przyjrzec sie blizej i poswiecic troszke czasu;)

mazak 

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 9:58 am   
ja dalem na zapisanie i pokazuje ze jest tylko $5 darmowej kasy (niestety zeby dostac i to trzeba podac numer karty kredytowej - ktorej niestety nie posiadam :( )? czy o te $25 trzeba im pisac specjalnegop meila? jakiej tresci meila ty wyslales?
Zasady Pokera - przewodnik po pokerze online i poszczególnych poker room'ach. Znajdziesz tutaj informacje o istniejących w internecie poker room'ach, promocjach poker room'ów jak i informacje o najciekawszych darmowych turniejach Freeroll. Zapraszam! Szkólka Pokera, Zasady Pokera!

mazak 

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 10:02 am   
a i gdzie jest ta ankieta co trzeba wypelnic by zarobic te $10??
Zasady Pokera - przewodnik po pokerze online i poszczególnych poker room'ach. Znajdziesz tutaj informacje o istniejących w internecie poker room'ach, promocjach poker room'ów jak i informacje o najciekawszych darmowych turniejach Freeroll. Zapraszam! Szkólka Pokera, Zasady Pokera!

guruking

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 10:56 am   
przy rejestracji nie podajemy zadnego numeru karty czy cos podobnego bonusa sie dostaje dopiero po zarejestrowaniu, zeby dostac 10$ po lewej stronie jest odnosnik An Easy $10, a zeby dostac 25$ to trzeba napisac do supportu ze sie chcce bonus za rejestracje z refera 3665.

Hi,
could you add to my account 25$ bonus for sign up? I'm reffered by affiliate 3665.

regards
podpis

Pozdrawiam

mazak 

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 12:57 pm   
Ok, dzieki ale jeszcze jedna prośba, zazwyczaj na forach nie pozwalaja na robienie sobie reklamki, ja nie mam nic przeciw temu ale napisz jak to dziala - jest duzo osob poczatkujacych dla ktorych maly poradniczek kupowania, sprzedawania by sie przydal!

guruking

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 4:42 pm   
Cytat:
Ok, dzieki ale jeszcze jedna prośba, zazwyczaj na forach nie pozwalaja na robienie sobie reklamki, ja nie mam nic przeciw temu ale napisz jak to dziala - jest duzo osob poczatkujacych dla ktorych maly poradniczek kupowania, sprzedawania by sie przydal!

niby reklama ale bez tej raklamy moglbys dostac tylko 10$ za ankiete bo to 25$ dostaje sie za to ze z polecenia kogos tam jestes a mini poradnik napisze wieczorkiem :)

mazak 

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 6:22 pm   
no i super 8)

guruking

Wysłany: Nie Lip 17, 2005 6:47 pm   
jak juz sie zalogujemy i mamy wybrana przez na akcje ktora chcemy kupic klikamy na nazwe, otworzy sie okienko z dwoma wykresami u gory tego okienka widnieje napis "trade now" klikamy na niego i otwiera sie strona gdzie trzeba juz cos uzulpelnic...
w zakladce "expires" wybiera sie jak dlugo chcemu czekac na kupono aukcji (chyba jesli wpiszemy nizsza cene), wiem ze jesli przerwiemy czas czekania ktory wznaczylismy to stracimy chyba 0.50$.
w polu "price" wpisujemy kase jesli chcemu kupic od razu pisujemy cene jaka jest poodana przy nazwie akcji, ale mozna tez sprobowac wpisac nizsza cene i czekac bo byc moze ktos bedzie chcial sprzedac swoje po nizszej cenie.
"Qty" wpisujemy ilosc akcji jaka chcemu nabyc.
"action" zaleznie od sytuacji ja jeszcze nic nie sprzedawalem wiec wybieramy "buy" zeby kupic.
"pasword" wpisujemy takie samo haslo jak podczas logowania sie do servisu a nastepnie klikamy na "ENTER" i akcja powinna byc kupiona :)

Pozdrawiam

mazak 

Wysłany: Pon Lip 18, 2005 5:05 pm   
kasiorke juz dostalem :lol: ale jakos nie moge sie odnalesc w ty7m serwisie :|

guruking

Wysłany: Pon Lip 18, 2005 5:08 pm   
ja tez na 100% jeszcze wszystkiego nie wiem ale metoda prob i bledow mysle ze bede wiedzial o co chodzi zanim przegram cala kase :)

mazak 

Wysłany: Pon Lip 25, 2005 11:00 am   
kupilem sobie 2 akcje - man utd i andy roddicka - nadal zabardzo nie kminie o co tam chodzi ale mam nadzieje ze urosna i nie strace za duzo;)

ps
probowales zakladac kilka kont z jednego kompa? na rozne osoby oczywiscie i czy przyznawali pozniej bonusa?

No i moze wyczailes cos nowego - moze zrobimy nowy dzial dotyczacy tylko tej gieldy gdzie bedziemy sie dzielic swoimi przemysleniami i tym co ciekawego do kupienia tam znajdziemy - poprowadzilbys go??

mazak 

Wysłany: Wto Lip 26, 2005 10:48 am   
i jeszcze jedno pytanko - czy jak dostaje kase z bonusow to ty cos dostajesz z partnerskiego wtedy za mnie czy tylko jak wplace wlasne srodki?

danyboy

Wysłany: Pią Lip 29, 2005 9:35 am   
Witam,

@guruking - Wczoraj zarejestrowalem sie bez podawania numeru karty kredytowej, wypelnilem ankiete - niestety kaski za ankiete nie dostalem.Wyslalem tez email do support'u - w odpowiedzi dostalem info ze aby dostac bonus trzeba zarejestrowac karte kredytowa lub konto NetTeller.
Czy Ty masz zarejestrowane to konto, bo mowiles ze karty nie podawales ?
No a jesli nie masz - w jaki sposob mozesz wyplacac ew. wygrane ?

pozdr.

mazak 

Wysłany: Pią Lip 29, 2005 9:58 am   
nie trzeba podawac - ja wypelnilem ankiete i wyslalem na podany adres, podobnie z bonusem 25$ zrobilem - po lewej stronie masz tematy z forum - tam gdzie znalazles ankiete - tam tez jest temat o tych 25$ i kontakt na jaki trzeba wyslac kod osoby z ktorej polecenia sie zapisales - kase daje w przeciagu 24h!!

guruking

Wysłany: Sob Lip 30, 2005 6:41 pm   
rejestrowalem sie tylko jeden raz, wole nie ryzykowac utraty bonusu, a kase za zapisanie dostane chyba tylko jesli ktos cos wplaci. narazie nic nie dostalem :cry:

morenowe 

Wysłany: Wto Lut 07, 2006 11:49 am   
mam pytanie juz sie zarejestrowalem i niewiem dalej jak te 5$ dostac mam jakies 2 odnsniki co chcem zrobic i nieiwem co jest??

mazak 

Wysłany: Wto Lut 07, 2006 10:42 pm   
teraz juz chyba daja tylko kase od depozytow! czyli by dostac bonusa trzeba wplacic i dostaje sie jakis tam % od kwoty...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi