|
Detroit Pistons - Orlando Magic |
| Autor |
Wiadomość |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 3:59 pm Detroit Pistons - Orlando Magic
|
|
Tłoki to najlepszy zespół w konferencji, są na fali... ZOO crew do tego stopnia gra równorzędnego kosza, że i bez Billupsa wygrywają! Billups ma dziś grać... z nim Detroit w domu rozniosą Orlando... Orlando poza słabo akturat grającym Howardem nei ma asów... jedynei ejscze Lewis ale tylko jak mu siedzi...
Maxiell/McDyess grają dobry środek, wspomagani przez Rasheeda no i Hamilton który gra niesamowity basket.!! Poprostu jego można oglądać cały dzień!! Jeśli Detroit dojdą do Finałów to to będize MVP!! Nie wiem czy jakikolwiek koszykarz robi tyle kilometrów na boisku co on!! Jest wszędize, jest szybki!! on ma ponad 2 m!! a biega jak by miał 6 stóp!! Niesamowity rzut i urywanie się z krycia dają mu miano zawodnika któy może wygrać pół meczu... drugie pół robi obrona z bardzo silnym środkiem, Princem który potrafi zablokowac każdego i Hamiltonem który też dobrze gra w defensywie... no i Billups, mózg drużyny i stary wyjadacz NBA... może czasem rzuca niepotrzebnie za 3 i traci się przez to dużo pkt... ale i tak jest jednym z fundamentów Detroit...
Do tego własna hala i publiczność i mobilizacja bo mogą skończyć zmagania 4-1 i smiać sie z Bostonu przygotowując sie spokonie na 2 wyjazdy ś
Moim ydnaiem diys poynamz pierwsyego FInalistę!!
Detroit 1.4
Detroit -6 1.91 |
_________________ Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz
 |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 837 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:55 pm
|
|
Ciężko rozszyfrować komunikaty z USA o stanie zdrowie Billupsa. Niby piszą, że czuje się dobrze, może biegać itp, ale mogą nie zaryzykować wystawienia go, bo może się coś odnowić. Będę nasłuchiwał wieści co z nim, ale tak czy inaczej zagram tak samo.
Typ: Detroit 1.4
Detroit -6 1,91
| Cytat: | Status: Day-to-day - (right hamstring strain)
Games Missed: 1 |
|
| Ostatnio zmieniony przez Mal Wto Maj 13, 2008 11:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:29 pm
|
|
Mal, no fakt komunikaty bardo rozbudowane i konkretne:P
ale mimo tego na ESPN piszą dziś:
"Nelson doesn't back down from guarantee; Pistons' Billups feeling better"
Ale czy better to zdrowy aby mógł grać czy jest jakaś poprawa , ale grać nie może...
"We don't want to go back [to Orlando]," Richard Hamilton said. "We want to treat this game like it's our Game 7 and hopefully come out and get a win."
No to chyba nie ma nad czym myśleć:P |
 |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1454 Skąd: Szczecin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 12:25 am
|
|
A ja sie tutaj nie zgodze z wami
Orlando jest pod sciana, albo win albo koniec PO. Imo ten mecz moze podzialac na nich mobilizujaco, mam nadzieje ze w koncu obudzi sie Howard.
W sezonie zasadniczym grali ze soba 4 mecze, kazda druzyna wygrala po dwa, w tym jeden na wyjezdzie. Wiec czemu dzis nie mieliby dac rady ? Tymabrdziej ze raczej nie zagra Billups, a bez niego ta druzyna nie funkcjonuje najlepiej ( ostatni mecz w Orlando to byl dramat w wykonaniu Magics, Pistons po prostu robili swoje ). Do tego dochodzi jeszcze jeden interesujacy fakt, Orlando po sezonie zasadniczym mialo 2 bilans meczy na wyjezdzie (27-14).
Wierze ze po ostatnim blamazu dzis dadza rade.
Detroit Pistons vs Orlando Magic 2 @ 3.32
3/10 |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
NBA 2007/2008 yield - 28,55% |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 837 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:17 am
|
|
| Mal napisał/a: | Typ: Detroit 1.4
Detroit -6 1,91 |
1,4 , czekam na SAS
-6 Było 7. Bogans trafił nic nie znaczący layup. Zostało 4 sek. Hamilton był ewidentnie faulowany, ale sędziowie uznali, że i tak po meczu więc nie odgwizdali faulu.... Zostało 5 i syrena... |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:31 pm
|
|
| No szkoda ... ale czysty wszedł:D i Detroit śmeije się z BOSTON!!! |
 |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1454 Skąd: Szczecin

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 10:56 pm
|
|
| Cytat: | A ja sie tutaj nie zgodze z wami
Orlando jest pod sciana, albo win albo koniec PO. Imo ten mecz moze podzialac na nich mobilizujaco, mam nadzieje ze w koncu obudzi sie Howard.
W sezonie zasadniczym grali ze soba 4 mecze, kazda druzyna wygrala po dwa, w tym jeden na wyjezdzie. Wiec czemu dzis nie mieliby dac rady ? Tymabrdziej ze raczej nie zagra Billups, a bez niego ta druzyna nie funkcjonuje najlepiej ( ostatni mecz w Orlando to byl dramat w wykonaniu Magics, Pistons po prostu robili swoje ). Do tego dochodzi jeszcze jeden interesujacy fakt, Orlando po sezonie zasadniczym mialo 2 bilans meczy na wyjezdzie (27-14).
Wierze ze po ostatnim blamazu dzis dadza rade.
Detroit Pistons vs Orlando Magic 2 @ 3.32
3/10 |
|
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
NBA 2007/2008 yield - 28,55% |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
Pewne typy meczy, typy sportowe
Na naszym forum znajdziesz: typy bukmacherskie | analizy meczy | darmowe typy | typy meczy | typy sportowe | pewne typy | typy bukmacher | piłka nożna typy | koszykówka typy | skoki | typy typy hokejowe.
Analizujemy takie dyscypliny jak: piłka nożna | hokej | koszykówka | nba | nhl | piłka ręczna | tenis | siatkówka | formula 1 | skoki narciarskie | baseball | liga angielska | liga niemiecka | liga polska | liga włoska | liga hiszpańska | liga typerów | bundesliga | liga francuska | liga turecka | liga portugalska | liga grecka | ekstraklasa | premiership | liga holenderska czy też liga szkocka.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | gamebookers | expekt | bet365 | prime poker | bodog | unibet | betsson | betfair | betgun | bet365 | poker | sportingbet | bet-at-home | Betway | Party Poker | Cd poker | Titan poker | Netteler oraz o Moneybookers.
|
|
|