Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
[Długie] Tobet - dobra firma?
Autor Wiadomość
Lazkhar

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 12:49   [Długie] Tobet - dobra firma?
Przede wszystkim, chciałbym się przywitać jako nowa osoba na forum.
Przykro mi, że mój pierwszy post będzie tak negatywny...

Od razu zaznaczam, że do tej pory grałem na Tobecie, gdyż uważałem ich za na prawdę solidnego buka-jak się okazało, do czasu. Ostatnio nawet zgadałem się gdzieś z jakimś gościem, który twierdził, że miał już sporo z nimi problemów przy wypłacie. Ja dotychczas byłem super zadowolony-fajne kursy, podejście do klienta...

Rzecz zaczęła się przeszło tydzień temu. Wpłaciłem do Tobet parę groszy (na prawdę "parę", prawdę mówiąc, ok. 10zł :) ).
Dziś rano zleciłem wypłatę ok. 650zł.
Minęło kilka godzin, dostałem odpowiedź z supportu, myślę-super, szybka wypłata :)
A oto treść mejla:
"Drogi/a Michał,

Z przykrością informujemy, że nie spełnił(a) Pan(i) warunków dotyczących wypłaty tych środków. Dlatego też polecenie wypłaty z dnia 2010-05-10 08:33 CET w kwocie 645.13 PLN zostało anulowane, a środki zwrócone na konto Tobet. Nie zrealizujemy wypłaty do chwili, gdy warunki obrotu bonusem, który Pan(i) otrzymał(a) zostaną spełnione. Zasady oraz warunki obrótu bonusem są dostępne na naszej stronie internetowej.

Jeśli pojwią się jakiekolwiek pytania, nasz zespół Obsługi Klienta jest gotowy i chętny, aby udzielić odpowiedzi na wszelkie wątpliwości za pośrednictwem poczty e-mail, wysyłając wiadomość na adres pomoc@tobet.com oraz poprzez LiveChat.

Z pozdrowieniami

Zespół Tobet "

WTF?!

Od razu wrzucam regulamin promocji o której mowa:

"Zwrot pieniędzy w Tobet Mobile

Nasz komórkowy serwis bukmacherski [link to info page] Tobet Mobile to wygodna i łatwa w użytkowaniu aplikacja, dzięki której masz Tobet zawsze pod ręką i w każdej chwili możesz postawić zakład!

Teraz jest dodatkowy powód, aby zacząć korzystać z Tobet Mobile, przygotowaliśmy bowiem specjalną ofertę dla wszystkich tych, którzy nie spróbowali jeszcze typowania przez komórkę. Każdy użytkownik, który w maju zacznie grać w Tobet Mobile, otrzyma zwrot 50% pieniędzy za pierwsze 5 zakładów, do 100 PLN!

Jeżeli więc postawisz pięć zakładów po 8 PLN, z łącznej kwoty 40 PLN na Twoje konto trafi z powrotem 20 PLN. Jeśli suma stawek pięciu zakładów wyniesie 200 PLN lub więcej, otrzymasz zwrot w wysokości 100 PLN! Nieistotne jest przy tym rozstrzygnięcie zakładów (wygrana bądź przegrana) ani rodzaj kuponu (pojedynczy lub kombinowany).

Aby spełnić warunki promocji, musisz postawić pierwszy zakład do dnia 31. maja, a piąty nie później niż 9. czerwca. Zwrot zostanie przekazany na Twoje konto w ciągu 48 godzin od postawienia piątego zakładu!

Pamiętaj, oferta dotyczy tylko nowych graczy Tobet Mobile, tzn. tych, którzy nie postawili ani jednego zakładu za pośrednictwem telefonu komórkowego przed 1 maja. Kliknij link poniżej, aby poznać szczegóły uczestnictwa w promocji.

Skorzystaj z okazji – zacznij typować w Tobet Mobile!"

"Zasady:

Oferta dotyczy tylko tych użytkowników, którzy nie postawili ani jednego zakładu przez komórkę przed 1 maja 2010.

Pierwszy zakład musi zostać postawiony w dniach 1-31 maja, a piąty nie później niż 9. czerwca 2010.

Zakłady anulowane z powodu nie wystąpienia zawodnika lub drużyny w zawodach nie będą uwzględniane. W przypadku anulowania zakładu użytkownik musi postawić dodatkowy, aby spełnić warunki promocji.

Aby zakłady zostały zaliczone, każdy z nich musi zostać postawiony ramach czasowych przewidzianych promocją. Jeżeli w okresie promocji użytkownik postawi mniej niż pięć zakładów, zwrot nie zostanie wypłacony.

Oferta dotyczy tylko użytkowników z Polski, Węgier i Rumunii.

Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu."

A oto cała gadka z supportem (celowo wykreśliłem swoje dane personalne):

"Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
Czat rozpoczęty 'justyna'
justyna: Witam!
justyna: W czym moge pomóc?
Michał: Przepraszam, przed momentem, miałem problemy z połączeniem.
Michał: Tak więc, wracając do tematu rzekomego bonusu, jaki obrót powinienem wykonać?
justyna: Proszę zaczekać chwilę, podlicze to
justyna: Musi Pan obrócić 452.22 PLN
Michał: To chyba jakiś żart, prawda?
justyna: Obrót nalezy wykonać zgodnie z zasadą 2.10 naszego regulaminu odnoszacą się do zakłądów sportowych
Michał: Przede wszystkim, nigdzie nie jest napisane, że pieniądze z tego tytułu są BONUSEM! Można czytać regulamin setki razy i nigdzie nie dopatrzy się słowa BONUS! Zatem jest to ewidentne wprowadzanie klienta w błąd!
Michał: Proszę mi przytoczyć konkretny punkt promocji gdzie jest napisane, że to bonus!
Michał: Sprawa znajdzie się na każdym szanującym się forum związanym z zakładami sporotwymi i pokerem, jeśli nie zostaną mi te pieniądze wypłacone!
justyna: Zgodnie z zasadą 2.10 naszego regulaminu: Bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.
justyna: Użytkownik może brać udział w nie więcej niż jednej ofercie bonusowej zakładów sportowych jednocześnie. Oferta bonusu rejestracyjnego oraz bonusu od pierwszej wpłaty obejmuje tylko osoby, które nigdy jeszcze nie dokonały wpłaty na konto zakładów sportowych Tobet.
justyna: Obstawianie więcej niż jednego wyniku danego zdarzenia w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone. Współdziałanie z innymi użytkownikami w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.
justyna: Otrzymał Pan od nas dodatkowe środki w ramach promocji, czyli bonus
Michał: Czytałem to nawet przed chwilą. Nie interesuje mnie w tym momencie Państwa regulamin, ale regulamin promocji.
Michał: W regulaminie promocji nie ma nawet słowa bonus!
Michał: Tak jak pisałem, jest to wprowadzanie klienta w błąd!
Michał: Nawet w zakładce moje konto jest ewidentnie napisane: CASHBACK!
Michał: Wie Pani co znaczy CASHBACK?
Michał: Nijak ma się to do słowa bonus...
Michał: Jeszcze jedno, skąd nagle wzięła się kwota 452,22, skoro bonus ma zostać obrócony 3x?
justyna: Bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy
Michałk: Dobra, zostawmy narazie temat ilości obrotu... gdzie w regulaminie promocji jest napisane, że to bonus?!
Michał: Jeśli mi to Pani wytłumaczy, zgodzę się z Panią.
Michał: Póki co, straciłem jakiekolwiek dobre zdanie na temat Waszej firmy i przestawię tę opinię dalej!
justyna: Otrzymał Pan od nas dodatkowe środki co jest rozumiane jako bonus promocyjny
Michał: Przez kogo jest to tak rozumiane? Jest ewidentnie napisane: CASHBACK!
justyna: Cashback jest rozumiany jako dodatkowe środki od nas czyli bonus
justyna: W regulaminie promocji jest następujący zapis: Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu
Michał: Kpina. Nigdzie nie ma tego napisanego, na pewno nie w regulaminie promocji w której brałem udział!
justyna: Mowa oczywiście o zasadzie 2.10 naszego regulaminu odnoszącej się do bonusów
Michał: To zrozumiałe, że ma zastosowanie regulamin serwisu, ale nijak ma się regulamin promocji do tego... powtarzam, nigdzie nie ma słowa bonus! A ewidentnie jest napisane, że to zwrot pieniędzy! ZWROT nie BONUS!
Michał: Heh, nagle Tobet, firma, która miała na prawdę dobrą opinię na polskim rynku, zaczął bawić się w śmieszne odmowy wypłat jak całą reszta bukmacherów, gratuluje podejścia do klienta!
Michałk: Jeszcze dziś cała ta historia trafi wszędzie gdzie tylko może!
Aktualnie nie uczestniczysz w rozmowie.
Aktualnie nie uczestniczysz w rozmowie."

justyna: Witam ponownie!
justyna: W czym mogę pomóc?
Michał: Niech będzie, że to wina moich problemów z połączeniem...
Michał: Wróćmy do tematu.
Michał: Tak jak pisałem, brałem udział w 2 promocjach.
Michał: Zasady "Zwrot pieniędzy w Tobet Mobile":
Michał: Zasady: Oferta dotyczy tylko tych użytkowników, którzy nie postawili ani jednego zakładu przez komórkę przed 1 maja 2010. Pierwszy zakład musi zostać postawiony w dniach 1-31 maja, a piąty nie później niż 9. czerwca 2010. Zakłady anulowane z powodu nie wystąpienia zawodnika lub drużyny w zawodach nie będą uwzględniane. W przypadku anulowania zakładu użytkownik musi postawić dodatkowy, aby spełnić warunki promocji. Aby zakłady zostały zaliczone, każdy z nich musi zostać postawiony ramach czasowych przewidzianych promocją. Jeżeli w okresie promocji użytkownik postawi mniej niż pięć zakładów, zwrot nie zostanie wypłacony. Oferta dotyczy tylko użytkowników z Polski, Węgier i Rumunii. Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu.
Michał: Zasady "Zakład bez ryzyka na mistrzostwa świata w hokeju na lodzie":
Michałk: Oferta „Zakład na żywo bez ryzyka” dotyczy tylko drugiego zakładu na żywo (LiveBet) postawionego na mistrzostwa świata w hokeju na lodzie 2010. Zwrot przysługuje tylko w przypadku przegrania drugiego zakładu na żywo. Maksymalna wysokość zwrotu będzie równa stawce za pierwszy zakład, ale nie wyższa niż 12 PLN. Oferta dotyczy tylko użytkowników z Polski, Węgier i Rumunii. Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu.
Michał: Więc dlaczego argumentując fakt odmowy wypłaty, napisaliście tylko o jednej promocji. Nagle druga jest nieważna?
Michał: Kombinujecie na siłę...
justyna: Z tego co widze to otrzymał Pan tylko bonus 50% Cashback - Mobile bets
Michał: A Pani dalej swoje, proszę mi wskazać w którym konkretnym miejscu jest napisane, że jest to bonus.
Michał: Tylko tyle...
justyna: Każda nasza oferta promocyjną wiąże się z otrzymaniem bonusu który podlega obrotowi
justyna: Nawet darmowe 5 PLN które mielismy w naszej ofercie dotyczyło zasady 2.10 naszego regulaminu
Michał: Ale tego nigdzie nie ma napisanego! Jeśli tak, to co-mam się za każdym razem domyślać?
Michał: Nagle super Tobet.com sobie wyduma że kurs w meczu Barcelony był promocyjny i wygraną trzeba obrócić...
Michał: Nie ma Pani żadnego KONKRETNEGO argumentu, więc żądam wypłaty MOICH pieniędzy!
Michał: A co do tego ma 5pln?
justyna: Bardzo mi przykro ale Pańskie polecenie wypłaty nie zostanie zrealizowane jeśli nie obróci Pan bonusu
justyna: W regulaminie znajduje się następujące zdanie: Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu
Aktualnie nie uczestniczysz w rozmowie."

justyna: Witam raz jeszcze!
justyna: W czym moge pomóc?
Michał: Ale Wy jesteście uparci... nie widzę kompletnie racji po Waszej stronie i mam nadzieję, że inni też jej nie zauważa. Nauczcie się pisać jakieś nieco bardziej składne regulaminy, proszę!
Michał: Z supportem się nie wygra, to oczywiste, a szkoda, że jest coraz mniej bukmacherów przychylnych klientowi.
justyna: Przekaże Pańską uwage do odpowiedniego działu
Michał: Mogę zrezygnować z tego WASZEGO BONUSU, czy mam czekać 60dni, aż sami uznacie, że mi zabierzecie te pieniądze?
justyna: Taki jest regulamin promocji i niestety nie możemy robic wyjątków
justyna: Moge skierować Pańską prośbę do Działu Marketingu
Michał: A w czym to pomoże?
justyna: Czy mogę pomóc w czymś jeszcze?
justyna: O tym zadecyduje Dział Marketingu
justyna: Poinfomrujemy Pana mailowo o decyzji w tej sprawie
Michał: Bardzo proszę, kiedy mogę się spodziewać decyzji?
justyna: Myśle że jeszcze dziś może Pan otrzymac od nas odpowiedz w tej sprawie
Michał: Super, dziękuje bardzo, do widzenia!"

A Waszym zdaniem kto ma rację?

Pozdro,
Michał

Poziom: 1 HP   0%   0/18
   MP   100%   8/8
   EXP   0%   0/9
prf0hr0fm 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 23:21   
dzis zadzwonil do mnie koles z TOBET o potwierdzenie adresu, ze chca mi wyslac nagrode. Dostaliscie kiedys cos od nich?? co to moze byc: pilka, koszulka... ??

Poziom: 26 HP   5%   81/1637
   MP   100%   781/781
   EXP   93%   73/78
Vince Black 
figa z... makiem

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 20:35   
A ja taki spamik dziś dostałem:

Cytat:
Tobet już drugi raz z rzędu został sponsorem piłkarskiej ?Ligopedii" - największego drukowanego źródła informacji o polskiej piłce!
Na ponad 200 stronach znajdziesz wszystko o klubach od Ekstraklasy po IV ligę: składy, terminarze, statystyki, zapowiedzi i wiele ciekawostek!

Ligopedia jest dodatkiem to najnowszego miesięcznika ?Futbol", ale żeby go otrzymać wystarczy grać na Tobet.com!

Każdy kto w najbliższy weekend wyśle zakład kombinacyjny o wartości min. 40PLN zawierający przynajmniej 2 mecze z naszej oferty na rozpoczynające się rozgrywki 3 i 4 ligi piłki nożnej otrzyma darmowy egzemplarz Ligopedii 2011!

Poziom: 40 HP   21%   1053/5017
   MP   35%   839/2395
   EXP   17%   30/168
KupsonAZS

Wysłany: Sob Mar 19, 2011 01:19   
Ja jak najbardziej jestem zadowolony z tego bukmachera. Zlecałem już kilkakrotnie wypłaty i nigdy nie miałem z nimi najmniejszych problemów. Czas oczekiwania różny, ostatnią zlecona wypłatę otrzymałem po ok 1,5 h od zlecenia.

Świetne kursy, dobre promocje, dużo zakładów bez ryzyka. Łączenie zakładów live. Zdecydowanie Tobet został moim ulubionym bukmacherem.

Poziom: 8 HP   1%   1/159
   MP   100%   76/76
   EXP   21%   4/19
supermario 

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 13:59   
Buk jest OK:

Piłka Nożna - Polska - Klasa okręgowa - Katowice I :D
ciekawe jak na to kursy wystawiają. Tam za 1000pln mecz można kupić :D

Kto nie ma konta jest 5PLN za rejestrację i inne bonusy. Raz na dwa tygodnie daja też freebeta za 20PLN.

Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
Makc 

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 14:23   
supermario napisał/a:
Buk jest OK:

Piłka Nożna - Polska - Klasa okręgowa - Katowice I :D
ciekawe jak na to kursy wystawiają. Tam za 1000pln mecz można kupić :D

Kto nie ma konta jest 5PLN za rejestrację i inne bonusy. Raz na dwa tygodnie daja też freebeta za 20PLN.

Nie myśl, że w takich ligach przyjmą zakłady na duże kwoty.

Poziom: 28 HP   8%   157/1963
   MP   100%   937/937
   EXP   83%   73/87
KarmaAG 

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 15:06   
KupsonAZS napisał/a:
Ja jak najbardziej jestem zadowolony z tego bukmachera. Zlecałem już kilkakrotnie wypłaty i nigdy nie miałem z nimi najmniejszych problemów. Czas oczekiwania różny, ostatnią zlecona wypłatę otrzymałem po ok 1,5 h od zlecenia.

Świetne kursy, dobre promocje, dużo zakładów bez ryzyka. Łączenie zakładów live. Zdecydowanie Tobet został moim ulubionym bukmacherem.

Człowieku jeśli tobet ma świetne kursy To Polska jeszcze tego lata będzie mistrzem świata haha. Kursy mają co najwyżej średnie. Ja gram tylko w pinnacle i bet365 (duzooo spotkan live z obrazem) no i u naziemnyhc ale to już inna bajka ;]

Poziom: 12 HP   1%   3/319
   MP   100%   152/152
   EXP   51%   14/27
supermario 

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 17:50   
To co masz live w bet365 praktycznie zawsze masz live w bukach azjatyckich, a w azji kursy na poziomie pinnacla na live, w bet365 zdzierstwo na marży.

MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
KarmaAG 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 10:14   
supermario napisał/a:
To co masz live w bet365 praktycznie zawsze masz live w bukach azjatyckich, a w azji kursy na poziomie pinnacla na live, w bet365 zdzierstwo na marży.

Nigdy nie grałem i nie zamierzam grać u żadnych dziwacznych azjatyckich bukmacherów :D

MP   100%   152/152
   EXP   51%   14/27
Jacekmikolow 
Kibic Ruchu Chorzów

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 12:27   
KarmaAG napisał/a:
Nigdy nie grałem i nie zamierzam grać u żadnych dziwacznych azjatyckich bukmacherów
A wogle ty wiesz którzy to sa ci azjatyckie bukmachery?Nie sądze n.p kilku z nich sponsoruje zespoły z premiership i championship jak 188bet.com

Poziom: 27 HP   7%   125/1795
   MP   100%   857/857
   EXP   77%   64/83
KarmaAG 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 13:12   
Jacekmikolow napisał/a:
KarmaAG napisał/a:
Nigdy nie grałem i nie zamierzam grać u żadnych dziwacznych azjatyckich bukmacherów
A wogle ty wiesz którzy to sa ci azjatyckie bukmachery?Nie sądze n.p kilku z nich sponsoruje zespoły z premiership i championship jak 188bet.com

188bet = Pointbet = złodzieje.

MP   100%   152/152
   EXP   51%   14/27
supermario 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 21:11   
Pointbet to zupełnie inna bajka. Upadli gdy azjatyckie buki dopiero raczkowały.
Teraz to są najwięksi potentaci na rynku.

Małe doświadczenie:

Zagraj 10 zakładów przy szansach 50% w SBObet lub 188bet czy 12bet
Zagraj 10 tych samych zakładów w bet365.

stawki takie same po 1000pln na zakład

Załóżmy że wygrywasz 6. Teraz policz.

bet 365 6 x 1000 x 1.83 = 10980PLN wraca, zarabiasz 980zl na czysto.

SBObet 6 1000 x 1.93 = 11580PLN, zarabiasz 1580zł na czysto

Wynik.
Grając w azji po 6 trafionych zakładach na 10 przy równej stawce 1000pln wygrywasz 600pln więcej niż w bet365

MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
ashley69 
Shwarze negger :D :D

Zaproszone osoby: 72
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 21:16   
188bet i SBObet sam moge polecic. Gram tam od jakiegos czasu juz, glownie snooker bo czesto maja lepsze linie Handi i nie narzekam.

Poziom: 46 HP   28%   2093/7478
   MP   0%   0/3570
   EXP   18%   41/224
supermario 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 21:20   
Wydarzenia Specjalne - Polityka - Rosja

Wszystko Zwycięzca
Data Wybory Prezydenckie 2012 (Zwycięzca)

Vladimir Putin
1.50

Dmitrij Miedwiediew
2.50

Każdy Inny
7.00

Gennady Zyuganov
15.00

Takiego kwiatka znalazłem w Tobet :D

MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
KarmaAG 

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 23:23   
supermario napisał/a:
Pointbet to zupełnie inna bajka. Upadli gdy azjatyckie buki dopiero raczkowały.
Teraz to są najwięksi potentaci na rynku.

Małe doświadczenie:

Zagraj 10 zakładów przy szansach 50% w SBObet lub 188bet czy 12bet
Zagraj 10 tych samych zakładów w bet365.

stawki takie same po 1000pln na zakład

Załóżmy że wygrywasz 6. Teraz policz.

bet 365 6 x 1000 x 1.83 = 10980PLN wraca, zarabiasz 980zl na czysto.

SBObet 6 1000 x 1.93 = 11580PLN, zarabiasz 1580zł na czysto

Wynik.
Grając w azji po 6 trafionych zakładach na 10 przy równej stawce 1000pln wygrywasz 600pln więcej niż w bet365

Wiem, marżę mają przeokropną ale za to mają mnóstwo transmisji z meczów i jak gram u nich to tylko na live ;) Często pracuję na zamulonym laptopie i nie ma mowy o pracy na 2 oknach podczas gdy na jednej z nich leci mecz :D . Na duży plus można zaliczyć także ich Chat. A jak gram normalne zakłady to u naziemnych albo w pinnacle'ach.

MP   100%   152/152
   EXP   51%   14/27
Szamonnn 
`Juve Per Sempre

Wysłany: Pią Lip 22, 2011 20:36   
Pytanie- czy nie robią problemów z wpłatą/wypłatą z/na konto bankowe na inne dane niż te podane u buka ? Gdyby ktoś kiedyś tak robił depo, to bardzo prosze o info ;)
"Są momenty, że człowiek jest szczęśliwy. Ma w dupie brak pracy, nieopłacone rachunki. Wystarczy zobaczyć, jak Alex podaje do Quagliarelli, który strzela na 3-0. Do ciasnej nędzy, są takie momenty. Takie, jak dzisiaj."
~deszczowy, Juve - Napoli 3:0

Poziom: 53 HP   38%   4341/11426
   MP   0%   0/5455
   EXP   79%   242/304
supermario 

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 01:10   
Problemów nie zanotowałem. Przelew bankowy 2-3 dni.

Teraz nie radziłbym Ci z żadnej firmy przelewać na konto bankowe. Lepiej założyć sobie konto na moneybookers i przelewać tam, a stamtąd dopiero konto, lub jeszcze bezpieczniej wyrobić sobie kartę kredytową u nich.

MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
supermario 

Wysłany: Sob Lip 23, 2011 01:11   
Nowe promo w Tobet dla nowych:

Każdy nowy gracz, który założy konto pomiędzy 22 lipca a 11 września 2011 ma teraz aż trzy bonusy do wyboru!, Może otrzymać od nas powitalny bonus – 1EUR,
A jeśli sam zdeponuje na koncie 1EUR, to Tobet pomnoży jego pieniądze 3-krotnie, bo doda dodatkowo 3 EUR!
Trzecią opcją jest tradycyjny bonus 50% do 40EUR!

MP   100%   29/29
   EXP   45%   5/11
grzeja 

Wysłany: Wto Lip 26, 2011 15:19   
A jak z wpłatami. Bo ja w piątek wpłaciłem pieniądze i do dzisiaj mi nie doszły ...
Nie wiem o co chodzi. Wcześniej jak wpłacałem to po 1.5 tyg gdzieś odesłali mi pieniądze na konto w banku.

Poziom: 13 HP   4%   14/370
   MP   100%   176/176
   EXP   56%   17/30
sebbaa 

Wysłany: Wto Lip 26, 2011 15:29   
a jakieś szczegóły odnośnie wpłaty podać mozesz? Na poczcie, w okienku bankowym, przelew internetowy, czy może jeszcze coś innego ? Trochę by pomogło, bo tak skromnie się rozpisałeś że nic nie wiadomo ...

Poziom: 53 HP   23%   2627/11426
   MP   21%   1200/5455
   EXP   59%   181/304
Kicza 
Pride of the North

Wysłany: Wto Lip 26, 2011 21:24   
Ee, troszkę przesady tu widzę..

Sytuacja na gorąco:
1. Wpłata przez P24 w piątek
2. Pograny mecz
3. Wypłata w niedzielę o 21:55
4. Dziś południe kasa na koncie bankowym

Jest crunchips jest tugeza :rumba:

Poziom: 53 HP   31%   3542/11426
   MP   0%   0/5455
   EXP   7%   22/304
grzeja 

Wysłany: Sro Lip 27, 2011 13:53   
hmmm. pieniadze wyslalem przelewem internetowym. Tam bylo ze przez Bank PEKAO depozyt zostanie zrealizowany natychmiast. Ja wyslalem z millenium (depozyt w nastepnym dniu roboczym) ale minely juz z 3-4 dni i kasy dalej nie ma ;/

MP   100%   176/176
   EXP   56%   17/30
grzeja 

Wysłany: Sro Lip 27, 2011 15:46   
Po za tym niedawno założyłem sobie tam konto, więc nie ogarnąłem jeszcze tam wszystkiego. Może robię coś źle. Jeśli wiecie to bardzo prosiłbym o pomoc

MP   100%   176/176
   EXP   56%   17/30
sebbaa 

Wysłany: Sro Lip 27, 2011 19:47   
jesli nie poełniłeś błędu przy wypełnianiu danych do przelewu: nr konta bankowego odbiorcy, nr konta(nazwa) u buka na jaki ma byc zaksięgowana wpłata ... etc ... to trudno powiedzieć, posprawdzaj czy wszystkie dane na przelewie się zgadzają, napisz do supportu - oni prędzej pomoga niż "my" ... może jest livesupport ? - sprawdzałeś ?

Poziom: 53 HP   23%   2627/11426
   MP   21%   1200/5455
   EXP   59%   181/304
Vince Black 
figa z... makiem

Wysłany: Sro Lip 27, 2011 21:47   
Od razy zaznaczam, że drastyczny tekst, tylko dla dorosłych. :D

Zakładam, że nic nie spieprzyłeś po drodze. Zrób sobie przelew "pseudowewnętrzny". Wpłać parę groszy na np. oszczędnościowe do innego banku, na jakiś inny swój rachunek. Żeby nie było, że SC zamroziła Ci konto. :shock:

Było jak wół że jedynym sposobem jest cenzurowane na przelewy "bang-bang" by powalczyć z e-hazardem. :???: Ustawa jest. Chora, głupia, kulawa, ale jest. Powinieneś się zbić za własną głupotę - na zimne się dmucha. Dają bierz, biją sprdalaj.

Pragnę się mylić i chcę by okazało się, że zawiesili błędny transfer.

PS. Tobet fikał, a Bwin dyma rząd pośrednikami... A Ty co? Ofiara losu?

Poziom: 40 HP   21%   1053/5017
   MP   35%   839/2395
   EXP   17%   30/168
Odpowiedz do tematu