|
Druga paka w historii WNBA!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 8:46 pm Druga paka w historii WNBA!!!
|
|
No cóż, kiedyś z Mal'em i kimś jeszcze na SB zastanawialiśmy się czy są paki w WNBA... jedna już była... no i mamy drugą:D
Wsad zrobiła Candace Parker ... zawodniczka mierzy 193cm i wazy 80kg... gra w LAS
Wsadzik mało imponujący(czasem na podwórku widzi się lepsze), ale jak na panią to imponujący, GRATULUJĘ!!
Na prawdę musiała sporo trenować:D |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 12 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1289 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 10:56 pm
|
|
na youtube jeszcze nie ma, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Ale widać, że babki robią postępy i w WNBA Action nie będzie już tylko reverse layupów na 1 miejscach |
_________________ Nie grajcie moich typów |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:31 am
|
|
Mal, jest na WNBA:(podejrzewam, że z Youtube zdjęli bo naruszał licencję... jak to robią z bramkami z LM i Euro )
http://www.wnba.com/playe...rker/index.html
zjeżdżasz na dół na Video i tam masz nawet 2 filmiki o tym
w każdym razie czekamy teraz aż w naszej FGE będą pakować, a mamy przecież wyższe zawodniczki, jakby była taka w Wiśle CP to na kazydm meczu była paka, przecież jak grają nasze to co chwilę leci szybka kontra:D
Ale to jest jak w LA, kiedyś rekord w biegu był zupełnie inny, dziś mamy wyniki poniżej 10 na codzień...lepsze stroje, odżyweczki:D:D treningi rodem z UCLA ;] , ale ciekaw jestem granicy bezwzględnej ludzkich stawów, kości i mięśni... |
 |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 12 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1289 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 1:17 pm
|
|
No rzeczywiście szału nie robi. Ale widać dużą łatwość w tym. Jednak z obrońcą to jeszcze nie zrobi |
_________________ Nie grajcie moich typów |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 5:18 pm
|
|
no jakby był obrońca to nie umiałaby z nakrycia zrobić:d jednak to jakieś 10 cm różnicy...
hmm... to jest tak... jak się nie może zrobić paki to się wydaje każdy cm ważny, a potem jak się zacznie robić na treningach paki to potem wcale nie 3eba dużo siły wkładać w to...
no ale zwróćmy uwagę na wzrost... 193 cm:D to nie jest jakiś szał... ale to jest dużo szczególnie jak na kobietę...
Mal, ja myślę, że jak one zaczną więcej tych sterydów łykać to będą takie paki robić jak James... w końcu dojdzie do tego , ze poziom testosteronu będzie u nich taki, że połączą WNBA i NBA:D tylko to nie jest śmieszne |
 |
|
|
|
 |
|
|
|