|
Dudka, Boruc i Majewski wyrzuceni z kadry |
| Autor |
Wiadomość |
macs24

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 5:31 pm Dudka, Boruc i Majewski wyrzuceni z kadry
|
|
Jak dowiedziała się Agencja Sportowa ASInfo, trzej piłkarze reprezentacji Polski - Artur Boruc, Dariusz Dudka i Radosław Majewski zostali z niej wykluczeni przez selekcjonera Leo Beenhakkera.
Boruc, Dudka i Majewski bez zgody sztabu reprezentacji opuścili wczoraj wieczorem hotel "Opera", w którym mieszkała kadra i zwiedzali Lwów. Nie wykluczone, że również spożywali alkohol. Za to zostali wykluczeni z kadry. Zobaczymy na jak długo...
Po środowym meczu z gospodarzami przegranym przez Polskę 0:1, Beenhakker postanowił, że zgrupowanie reprezentacji zakończy się dziś w okolicach południa.
pilkanozna.pl |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 6:14 pm
|
|
| Ja nie będę komentował naszej reprezentacji... hmm naszej... ja wiem czy to jest taka reprezentacja jaką widziałby polski kibic? chyba jednak nie..i |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
cezar17
Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 141 Skąd: Świedziebnia
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 1:36 am
|
|
| I dobrze im tak dyscyplina musi byc i do skladu juz nie powinni wracac! popieram Loe! |
|
|
|
 |
cpunek
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 2:08 am
|
|
a ja to sie im nie dziwie
to tez ludzie a nie zwierzeta zeby je trzymac na smyczy wiec moga sobie pozwiedzac i wypic pifko jak tu nie napic jak POLSKA gowno GRA:) |
_________________ jedziesz jedziesz !!
 |
|
|
|
 |
lokosz
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 8:28 am
|
|
| zostali wykluczeni na 3 mecze. Ale jezeli reprezentuja nasz kraj poza granicami to powinni pokazac klase :/ piwko to sobie moze w domu z kumplami wypic i nikt nie bedzie mail o to do nich pretensji. Juz w Pekinie pokazali nam dzialacze co Polak potrafi :/ wstyd |
|
|
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 8:02 pm
|
|
| cezar17 napisał/a: | | I dobrze im tak dyscyplina musi byc i do skladu juz nie powinni wracac! popieram Loe! |
No to wyjechałeś. A wyobrażasz sobie naszą reprezentację bez Boruca?? |
|
|
|
 |
|
|
|