|
Dyskusje o supertoto |
| Autor |
Wiadomość |
kris_nh
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:01 am
|
|
Witam |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 10 razy Wiek: 23 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1926 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:22 pm
|
|
| Na niedziele sa 2 extra, tez beda tu dane ? |
_________________ Rok na forum Ponad 3400 wizyt i 1300 spędzonych godzin |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 9 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 929 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:33 pm
|
|
| kris_nh napisał/a: | Witam |
Powitajmy Krzysia z Nowej Huty (czyżby saris??) |
_________________ --------------------------
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:00 pm
|
|
| Emocje !!! |
_________________ Supertoto by kris_nh |
| Ostatnio zmieniony przez kris_nh Sob Kwi 05, 2008 8:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:14 pm
|
|
KUBICA PolePosition #1
Brawo |
|
|
|
 |
Pss27

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 6 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Gru 2007 Posty: 535 Skąd: Płońsk
|
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:17 pm
|
|
Wszyscy odpadli a w walce o czternastke supertoto pozostali
kris_nh
cyra |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 9:08 pm
|
|
| Walka dalej trwa jak Palermo wygra to szanse ma tylko kris_nh |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 9 razy Wiek: 32 Dołączył: 01 Paź 2005 Posty: 929 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:59 pm
|
|
No i nestety kris_nh też poległ. Dopiero na ostatnim meczu, a już myślałem że w końcu ktoś trafi 14 |
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
Scorpion

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:22 pm
|
|
¤ #2 do kuponu 1451 (Niemcy) 1 mecz panowie myslalem ze bede pierwszy co trafie wszystko ehh |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:31 pm
|
|
| sebbaa napisał/a: | No i nestety kris_nh też poległ. Dopiero na ostatnim meczu, a już myślałem że w końcu ktoś trafi 14 |
tak bywa barca pokazala ze jest cienka. za tydzien moze sie uda. emocje byly i na koncu niefart. ale pokazalem dobra dyspozycje typerska |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:08 pm
|
|
| Niemiceki dodatek ma zla date w naglowku. Kupon jest zamykany nie dzis tylko w sobote !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
sebbaa

|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:12 pm
|
|
| Scorpion napisał/a: | ¤ #2 do kuponu 1451 (Niemcy) 1 mecz panowie myslalem ze bede pierwszy co trafie wszystko ehh |
Z tego co widzę jako pierwszy trafił wszystkie kolega: plutinho |
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 3061 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:22 pm
|
|
| w pierwszym Extra gdy typuje na stronie Unibet pojawia sie info ze nie moge przekroczyc 64 kombinacji, a widze ze wiele osob ma 72. Czym to spowodowane? |
|
 |
Cyra
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:43 pm
|
|
Nagłówek już w ostatnim niemieckim dodatku był na 8 kwiecień i ja się tym na przykład sugerowałem nie mając czasu sprawdzić i nie śpieszyłem się z puszczeniem i okazało się że mecze były wcześniej niż Kmicic napisał i łatwe punkty się poszły kochać ,ale już nie chciałem nic pisać i stać się nowym pieniaczem nr 1.
Także prośba Kmicic jeśli podajesz ten niemiecki sprawdź daty ,bo jak widzisz łatwo o pomyłkę ,szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ... |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:47 pm
|
|
| Cytat: | | w pierwszym Extra gdy typuje na stronie Unibet pojawia sie info ze nie moge przekroczyc 64 kombinacji, a widze ze wiele osob ma 72. Czym to spowodowane? |
Jutro zamieszczę poprawkę bo faktycznie stara wersja miała 64 ograniczenie |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:49 pm
|
|
| Cyra napisał/a: | Nagłówek już w ostatnim niemieckim dodatku był na 8 kwiecień i ja się tym na przykład sugerowałem nie mając czasu sprawdzić i nie śpieszyłem się z puszczeniem i okazało się że mecze były wcześniej niż Kmicic napisał i łatwe punkty się poszły kochać ,ale już nie chciałem nic pisać i stać się nowym pieniaczem nr 1.
Także prośba Kmicic jeśli podajesz ten niemiecki sprawdź daty ,bo jak widzisz łatwo o pomyłkę ,szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ... |
Ok poprawię i sprawdze jutro, dzis po podrózy padam |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:05 pm
|
|
| Cyra napisał/a: | | szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ... |
Saris jest tzn. czasem bywa i czuwa ale jak widac nie zawsze sie udziela aby nie bylo niepotrzebnych spięć. Saris wedlug moich informacji tylko sie przyglada z boku Saris przeszedl metamorfoze hehe |
|
|
|
 |
sebbaa

|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:04 am
|
|
Dla "mniej domyślnych", saris jest z nami nadal. Jak pisał Cyra:
| Cyra napisał/a: | Saris "obiecał",że powróci ze swojego pierwotnego konta Kris czy jakoś tak i wtedy zobaczymy jak będzie typował |
Widać że "powrócił" w swoim kolejnym wcieleniu. No cóż, może tym razem mu się uda wygrać bez oszukiwania. Powodzenia życzę. |
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:35 am
|
|
| sebbaa napisał/a: | Dla "mniej domyślnych", saris jest z nami nadal. Jak pisał Cyra:
| Cyra napisał/a: | Saris "obiecał",że powróci ze swojego pierwotnego konta Kris czy jakoś tak i wtedy zobaczymy jak będzie typował |
Widać że "powrócił" w swoim kolejnym wcieleniu. No cóż, może tym razem mu się uda wygrać bez oszukiwania. Powodzenia życzę. |
No wiesz ale nie musiales sie az tak trudzic aby znalezc posty "odpowiednie" i cytowac ale wiem, ze lubisz cytowac i odpowiadac, w sumie lepiej sie czyta takie "cosik"
Wiem ze temat juz jest zamkniety odnosnie Sarisa ale widze ze Ty Sebbaa jak i Cyra dalej to chcecie drązyc tylko zastanawiam sie czemu? po co? Wtedy nie bylo oszustwa, brachol normalnie gral jako zwil, ja mu czasem pomagalem typowac i to wszystko. Ale pomysl tez z drugiej strony, mialbys np. brachola i interesowalby sie bukmacherka i chcial pograc w tym koknursie co Ty grasz czyli tu na forum, mieszkalby z Toba, to co kazalbys mu sie logowac i podawac typy z innego kompa bo inne IP, i gonilbys go do kafejki internetowej albo moze do kolegow np. Nie sadzisz ze to troche bezsensu ??? ja mysle ze tak. Taka prawda ze podkablowani zostali Saris i Zwil do moderatora a on nie mial wyjscia i zbanowal, wedlug mnie nie slusznie, jak maja takie zasady ze jednak z jednego IP moze byc tylko 1 gracz to trzeba bylo dac ostrzezenie, to Zwil by juz nie gral. Mysle ze 2 % ludzi logujacych sie na tego typu fora czyta regulamin przy rejestracji. Ja przyznam wogole nie czytam. ZAKONCZMY temat Sarisa bo to przeszlosc. Wiem ze tesknicie za Sarisem zwlaszcza Sebbaa i Cyra ale on teraz "grasuje" na innym forum Padly tez slowa ze latwo tak grac, ze 2 konta, mieszanie typow itd,ja mysle ze wcale nie latwo a jesli "ktos" ( wiadomo o kim pisze) takie cos sugerowal to proponuje sprobowac "na brudno" i przedstawic wyniki. moze od nowej edycji ? ale tylko na brudno aby nie bylo problemow i niepotrzebnych banow itd.
P.S. Info Cyry wcale nie musi byc prawdziwe ( to o Krisie) :-]
Zycze dobrych typow, dyskusji bez niepotrzebnej "napinki" i chyba tyle. |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:30 pm
|
|
Po tych metamorfozach i zmianach proponuję koledzy GRUBĄ KRECHĄ przekreślić zaszłości i nie wracać juz do tematu.
Graba ogólna i jest OK.
To by było na tyle
pozdrówka
AK |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:41 pm Link do skryptu
|
|
Podaję link do poprawionego skryptu ułatwiajacego głosowanie ze strony z bieżącym kuponem supertotto :
http://lc.yum.pl/download...ertoto2.user.js
wystarczy kliknąć a skrypt zainstaluje sie sam. Pamiętac należy aby usunąć ten stary, ponieważ działać moga oba jednocześnie. Usuwa się poprzez klik prawym na małpce, "Zarządzaj skryptami" odnależć na liscie skrypt i klk usuń . Powodzenia
Aha nie mogę sobie poradzic ze znakami skandynawskimi i nalezy je recznie spolskawić, ponieważ forum idzie na polskiej stronie kodowej i nie rozpoznaje unikodu. Spolskawienie polega na wpisaniu np Geoteborg (zamiana liteki "o-umlau" na polskie "o").
Ale mozna też nie spolskawiac, błedów z tego powodu nie ma tylko estetyka cierpi.
AK |
|
|
|
 |
sebbaa

|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:28 pm
|
|
| Andrzej Kmicic napisał/a: | Po tych metamorfozach i zmianach proponuję koledzy GRUBĄ KRECHĄ przekreślić zaszłości i nie wracać juz do tematu.
Graba ogólna i jest OK. |
Zgadzam się.
A jeśli chodzi o skrypt, to odkąd go zainstalowałem nie mam problemu z ilością zdarzeń tak jak Raja, ale nie mogę "puszczać" swoich prawdziwych kuponów supertoto. Loguję się więc do konta prze IE i jest ok. Spróbuję wieczorem zainstalować ponownie ten skrypt i zobacze czy coś sie zmieni. |
Gram bo lubię. |
|
|
|
 |
kris_nh
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:29 pm
|
|
| Andrzej Kmicic napisał/a: | Po tych metamorfozach i zmianach proponuję koledzy GRUBĄ KRECHĄ przekreślić zaszłości i nie wracać juz do tematu.
Graba ogólna i jest OK.
To by było na tyle
pozdrówka
AK |
tez sie zgadzam |
|
|
|
 |
Andrzej Kmicic
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:01 pm
|
|
| sebbaa napisał/a: | | A jeśli chodzi o skrypt, to odkąd go zainstalowałem nie mam problemu z ilością zdarzeń tak jak Raja, |
Ja o tym wiem dlatego jak wchodzisz na wysyłanie kliknij na małpke i wyłącz go, (małpa nie bedzie się smiac).
W wolnej chwili , sprawdzę to wysyłanie zapewne chodzi o to że pożyczyłem styl od przycisku wysyłania.
No i cieszę się że zapanuje pokój |
|
|
|