Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Dyskusje o supertoto
Autor Wiadomość
kris_nh

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:01 am   
Witam :-D

coolen 

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:22 pm   
Na niedziele sa 2 extra, tez beda tu dane ?

sebbaa 

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:33 pm   
kris_nh napisał/a:
Witam :-D

Powitajmy Krzysia z Nowej Huty (czyżby saris??)

kris_nh

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:00 pm   
Emocje !!!
Ostatnio zmieniony przez kris_nh Sob Kwi 05, 2008 8:38 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:14 pm   
KUBICA PolePosition #1

Brawo

Pss27 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:17 pm   
GRATULACJE

Teraz niech to powtórzy w wyścigu i się zacznie Kubicomania :mrgreen:

kris_nh

Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:17 pm   
Wszyscy odpadli a w walce o czternastke supertoto pozostali

kris_nh
cyra

kris_nh

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 9:08 pm   
Walka dalej trwa jak Palermo wygra to szanse ma tylko kris_nh

sebbaa 

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:59 pm   
No i nestety kris_nh też poległ. Dopiero na ostatnim meczu, a już myślałem że w końcu ktoś trafi 14 :cry:

Scorpion 

Zaproszone osoby: 1
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:22 pm   
¤ #2 do kuponu 1451 (Niemcy) 1 mecz panowie myslalem ze bede pierwszy co trafie wszystko ehh :(

kris_nh

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:31 pm   
sebbaa napisał/a:
No i nestety kris_nh też poległ. Dopiero na ostatnim meczu, a już myślałem że w końcu ktoś trafi 14 :cry:

tak bywa barca pokazala ze jest cienka. za tydzien moze sie uda. emocje byly i na koncu niefart. ale pokazalem dobra dyspozycje typerska :-)

kris_nh

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 12:08 pm   
Niemiceki dodatek ma zla date w naglowku. Kupon jest zamykany nie dzis tylko w sobote !!!!!!!!!!!!!!!!!

sebbaa 

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:12 pm   
Scorpion napisał/a:
¤ #2 do kuponu 1451 (Niemcy) 1 mecz panowie myslalem ze bede pierwszy co trafie wszystko ehh :(

Z tego co widzę jako pierwszy trafił wszystkie kolega: plutinho

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 2:22 pm   
w pierwszym Extra gdy typuje na stronie Unibet pojawia sie info ze nie moge przekroczyc 64 kombinacji, a widze ze wiele osob ma 72. Czym to spowodowane?

Cyra

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:43 pm   
Nagłówek już w ostatnim niemieckim dodatku był na 8 kwiecień i ja się tym na przykład sugerowałem nie mając czasu sprawdzić i nie śpieszyłem się z puszczeniem i okazało się że mecze były wcześniej niż Kmicic napisał i łatwe punkty się poszły kochać ,ale już nie chciałem nic pisać i stać się nowym pieniaczem nr 1.
Także prośba Kmicic jeśli podajesz ten niemiecki sprawdź daty ,bo jak widzisz łatwo o pomyłkę ,szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ...

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:47 pm   
Cytat:
w pierwszym Extra gdy typuje na stronie Unibet pojawia sie info ze nie moge przekroczyc 64 kombinacji, a widze ze wiele osob ma 72. Czym to spowodowane?

Jutro zamieszczę poprawkę bo faktycznie stara wersja miała 64 ograniczenie

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 10:49 pm   
Cyra napisał/a:
Nagłówek już w ostatnim niemieckim dodatku był na 8 kwiecień i ja się tym na przykład sugerowałem nie mając czasu sprawdzić i nie śpieszyłem się z puszczeniem i okazało się że mecze były wcześniej niż Kmicic napisał i łatwe punkty się poszły kochać ,ale już nie chciałem nic pisać i stać się nowym pieniaczem nr 1.
Także prośba Kmicic jeśli podajesz ten niemiecki sprawdź daty ,bo jak widzisz łatwo o pomyłkę ,szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ...

Ok poprawię i sprawdze jutro, dzis po podrózy padam

kris_nh

Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:05 pm   
Cyra napisał/a:
szkoda ,że sarisa nie ma on by to pewnie wyłapał ...

Saris jest tzn. czasem bywa i czuwa ale jak widac nie zawsze sie udziela aby nie bylo niepotrzebnych spięć. Saris wedlug moich informacji tylko sie przyglada z boku :-) Saris przeszedl metamorfoze hehe

sebbaa 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:04 am   
Dla "mniej domyślnych", saris jest z nami nadal. Jak pisał Cyra:
Cyra napisał/a:
Saris "obiecał",że powróci ze swojego pierwotnego konta Kris czy jakoś tak i wtedy zobaczymy jak będzie typował :mrgreen:

Widać że "powrócił" w swoim kolejnym wcieleniu. No cóż, może tym razem mu się uda wygrać bez oszukiwania. Powodzenia życzę.

kris_nh

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 12:35 am   
sebbaa napisał/a:
Dla "mniej domyślnych", saris jest z nami nadal. Jak pisał Cyra:
Cyra napisał/a:
Saris "obiecał",że powróci ze swojego pierwotnego konta Kris czy jakoś tak i wtedy zobaczymy jak będzie typował :mrgreen:

Widać że "powrócił" w swoim kolejnym wcieleniu. No cóż, może tym razem mu się uda wygrać bez oszukiwania. Powodzenia życzę.

No wiesz ale nie musiales sie az tak trudzic aby znalezc posty "odpowiednie" i cytowac ale wiem, ze lubisz cytowac i odpowiadac, w sumie lepiej sie czyta takie "cosik" :-)
Wiem ze temat juz jest zamkniety odnosnie Sarisa ale widze ze Ty Sebbaa jak i Cyra dalej to chcecie drązyc tylko zastanawiam sie czemu? po co? Wtedy nie bylo oszustwa, brachol normalnie gral jako zwil, ja mu czasem pomagalem typowac i to wszystko. Ale pomysl tez z drugiej strony, mialbys np. brachola i interesowalby sie bukmacherka i chcial pograc w tym koknursie co Ty grasz czyli tu na forum, mieszkalby z Toba, to co kazalbys mu sie logowac i podawac typy z innego kompa bo inne IP, i gonilbys go do kafejki internetowej albo moze do kolegow np. Nie sadzisz ze to troche bezsensu ??? ja mysle ze tak. Taka prawda ze podkablowani zostali Saris i Zwil do moderatora a on nie mial wyjscia i zbanowal, wedlug mnie nie slusznie, jak maja takie zasady ze jednak z jednego IP moze byc tylko 1 gracz to trzeba bylo dac ostrzezenie, to Zwil by juz nie gral. Mysle ze 2 % ludzi logujacych sie na tego typu fora czyta regulamin przy rejestracji. Ja przyznam wogole nie czytam. ZAKONCZMY temat Sarisa bo to przeszlosc. Wiem ze tesknicie za Sarisem zwlaszcza Sebbaa i Cyra ale on teraz "grasuje" na innym forum :-) Padly tez slowa ze latwo tak grac, ze 2 konta, mieszanie typow itd,ja mysle ze wcale nie latwo a jesli "ktos" ( wiadomo o kim pisze) takie cos sugerowal to proponuje sprobowac "na brudno" i przedstawic wyniki. moze od nowej edycji ? ale tylko na brudno aby nie bylo problemow i niepotrzebnych banow itd.

P.S. Info Cyry wcale nie musi byc prawdziwe ( to o Krisie) :-]

Zycze dobrych typow, dyskusji bez niepotrzebnej "napinki" i chyba tyle.

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 1:30 pm   
Po tych metamorfozach i zmianach proponuję koledzy GRUBĄ KRECHĄ przekreślić zaszłości i nie wracać juz do tematu.

Graba ogólna i jest OK.

To by było na tyle :-)

pozdrówka
AK

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 2:41 pm   Link do skryptu
Podaję link do poprawionego skryptu ułatwiajacego głosowanie ze strony z bieżącym kuponem supertotto :

http://lc.yum.pl/download...ertoto2.user.js

wystarczy kliknąć a skrypt zainstaluje sie sam. Pamiętac należy aby usunąć ten stary, ponieważ działać moga oba jednocześnie. Usuwa się poprzez klik prawym na małpce, "Zarządzaj skryptami" odnależć na liscie skrypt i klk usuń . Powodzenia
Aha nie mogę sobie poradzic ze znakami skandynawskimi i nalezy je recznie spolskawić, ponieważ forum idzie na polskiej stronie kodowej i nie rozpoznaje unikodu. Spolskawienie polega na wpisaniu np Geoteborg (zamiana liteki "o-umlau" na polskie "o").
Ale mozna też nie spolskawiac, błedów z tego powodu nie ma tylko estetyka cierpi.

AK

sebbaa 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 5:28 pm   
Andrzej Kmicic napisał/a:
Po tych metamorfozach i zmianach proponuję koledzy GRUBĄ KRECHĄ przekreślić zaszłości i nie wracać juz do tematu.

Graba ogólna i jest OK.

Zgadzam się.
A jeśli chodzi o skrypt, to odkąd go zainstalowałem nie mam problemu z ilością zdarzeń tak jak Raja, ale nie mogę "puszczać" swoich prawdziwych kuponów supertoto. Loguję się więc do konta prze IE i jest ok. Spróbuję wieczorem zainstalować ponownie ten skrypt i zobacze czy coś sie zmieni.

kris_nh

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 6:29 pm   
Andrzej Kmicic napisał/a:

Graba ogólna i jest OK.

To by było na tyle :-)

pozdrówka
AK

tez sie zgadzam :-)

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:01 pm   
sebbaa napisał/a:
A jeśli chodzi o skrypt, to odkąd go zainstalowałem nie mam problemu z ilością zdarzeń tak jak Raja,

Ja o tym wiem dlatego jak wchodzisz na wysyłanie kliknij na małpke i wyłącz go, (małpa nie bedzie się smiac).
W wolnej chwili , sprawdzę to wysyłanie zapewne chodzi o to że pożyczyłem styl od przycisku wysyłania.

No i cieszę się że zapanuje pokój :-)