Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Dyskusje o supertoto
Autor Wiadomość
Knocklyon 

Ostrzeżeń:
 10/3/6
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:05 pm   
w koncu ktos przytepil tego calego sebbe bo tak poucza tak sie madrzy ze glowa boli , moze sie w koncu chlopak ogarnie i nie bedzie lapal za slowka i cytowal jak cytownik.

Kmicic where are You ? :-)

Andrzej Kmicic 

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 7:26 pm   
Knocklyon napisał/a:
Raja ! to nie pomysl Cyry tylko MOJ !!! to ja rozpoczalem dyskusje na temat przeniesienia EXTRA do osobnego konkursu !!! ja to zaproponowalem.

Niech to pojdzie w tym kierunku bo duzo osob juz sie za tym wstawilo :-)

Osobny konkurs odpada, ponieważ główny sponsor prowadzi wszystkie gry więc i my musimy je prowadzić. Dodatkowy sponsoring na extra kupony na razie nie można załatwić.

ps: mnie dopadły obowiązki i dzieki Coolen że wyręczasz mnie dam Ci link na skrypt który zbiera głosy i potem łatwiej je zliczać. Skrypt tez sprawdza trafienia tylko trzeba wpisac wynik w postaci 1,X,2,.... jak jest częsciówka to w pozycji jeszcze nierozegranej wpisac trzeba 1X2 np 1,X,2,1X2,1X2.... (4 i 5 mecz nie jest jeszcze rozstrzygniety. śą tam też statystyki jak bęą przeszkadzać to je usuniemy.
podaję link :

http://lc.yum.pl/download/scanforum.user.js

pozdr AK

Knocklyon 

Ostrzeżeń:
 10/3/6
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 8:39 pm   
A nie da sie wylaczyc tych extra ? przeciez na poczatku ich nie bylo podobno tutaj w konkursie ? moze jakas sonda ? kto jest za a kto przeciw ?

sebbaa 

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 9:04 pm   
Sandman, zwróciłem Ci uwagę, ponieważ troszcząc się o prowadzących sam robisz niewiele aby im pomóc. Jak widziałem, podałeś w tym tygodniu trzy kupony "extra" bez podsumowania pod nimi. Tu pozwolę sobie zacytować Twoje posty z kuponami ku wielkiej radości Krzysia z Nowej Huty vel saris vel Knocklyon vel...( nie znam wszystkich jego byłych i obecnych nicków ), który po raz kolejny wtrąca się tam gdzie nikt go o zdanie nie pyta.:
sandman napisał/a:
01 IFK Göteborg - AIK 1X
02 Djurgården - GAIS 1
03 Trelleborg - Ljungskile 1
04 Esbjerg - AaB X2
05 Fredrikstad - Bodø/Glimt 1
06 Halmstad - Malmö FF 1X2
07 Wolverhampton - Cardiff 1X
08 Liverpool - Chelsea 1X2

kombinacji 72

sandman napisał/a:
01 Liverpool - Chelsea 1X
02 Wolverhampton - Cardiff 1X2
03 Hereford - Wrexham 1
04 OB - Viborg 1
05 Kalmar - Helsingborg 1X
06 Hammarby - Elfsborg 1X
07 Midtjylland - Horsens 1
08 Barcelona - Man United 1X2

KOMBINACJI 72

sandman napisał/a:
01 FC Kobenhavn - AGF 1
02 GAIS - Gefle 12
03 Malmö FF - Norrköping 1
04 Sundsvall - Trelleborg 1X
05 Örebro - Halmstad 12
06 AIK - Djurgarden 1X2
07 Bayern München - Zenit 1
08 Rangers - Fiorentina 1X2

KOMBINACJI: 72

Natomiast Twój kupon główny,
sandman napisał/a:
01 Birmingham - Liverpool x2
02 Manchester City - Fulham 1x
03 Wigan - Reading 1
04 Sunderland - Middlesbr. 1x
05 Tottenham - Bolton 12
06 Deportivo - Barcelona x2
07 Murcia - Sevilla x2
08 Portsmouth - Blackburn 1x2
09 Inter - Cagliari 1
10 Livorno - AC Milan x2
11 Roma - Torino 1
12 Everton - Aston Villa 12
13 Real Betis - Villarreal 12
14 Real Madrid - Ath. Bilbao 1

liczba kombinacji: 1536
sandman
typy: x2,1x,1,1x,12,x2,x2,1x2,1,x2,1,12,12,1

zgadza się jest łatwiejszy do "ogarnięcia" dla coolen i AK ale nie dlatego że jest zielony, czerwony, czarny, czy we wszystkich kolorach tęczy, ale dlatego że posiada pod spodem "podsumowanie". A Ty nie podajesz wszystkich kuponów "tak jak sobie życzył" Kmicic więc nie masz racji i jak już pisałem nie przejmuj sie tym bo nie tylko Ty w takiej formie podajesz kupony. Dajmy więc sobie spokój z tą zbędna polemiką i nie mieszajmy w to wszystko Papieża, bo ktoś może Cię oskarżyć o obrazę uczuć religijnych.
A Krzysiowi życzę żeby jak najszybciej zdołał trafić 14 :trophy: , bo mu rodziny zabraknie do tworzenia kolejnych kont na tym forum oraz w Unibecie :)

A wracając do tematu kuponów "extra" i wyłaniania zwycięzcy kumulacji to mam takie pomysły:
1. dodatkowe punkty za "extra" = 2pkty za trafienie wszystkich spotkań i 1pkt za 1 "pudło"
2. Tylko 1 punkt za trafienie wszystkich meczów

Może byłoby bardziej sprawiedliwie skoro nie można zrezygnować z tych kuponów?

Cyra

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:37 pm   
HAHA znowu czuje jakieś dymy w powietrzu ...

coolen 

Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 7:08 pm   
Jedyna osoba ktora ma szanse na 14 jest Andrzej Kmicic. Gratuluje tych 2 czystych remisow :) a reszta moze podziekowac ManCity i Fulham...

sebbaa 

Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 8:32 pm   
A ja w następnym supertoto obstawię wszystkie sobotnie mecze 1X2 żeby choć raz do niedzieli przedłużyć sobie szanse na "14" :)

PS
#4 Extra do kuponu 1471
1 punkt zdobywa Raja

Raja 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:36 am   
Ilosc kombinacji raczej Ci na to nie pozwoli :P Ja zagralem wszystkie dwudrogowo z ta sama nadzieja, i pupa :(

1410 Grunwald
2008 Klagenfurt

sebbaa 

Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 3:30 pm   
Jeżeli będzie tylko 6 meczów z soboty to się zmieszczę :) Dołożę jedną podpórkę i resztę pewniaków na niedzielę i będzie OK. W tym tygodniu rzeczywiście się tak nie dało.

Luśnia

Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 3:39 pm   
Witam!

Mam pytanie. Poniżej skopiowałem wpis kolegi Knocklyona. Jak można skomentowac iz zmiany w tym wpisie dokonał kolega o innym nicku???
Na marginesie kasy za nagrode za ostatni konkurs jeszcze nie ma.

Knocklyon

Ostrzeżeń:
10/3/6

Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 12:40 pm

co to jest za post ??
Ostatnio zmieniony przez marecki85 Pią Kwi 25, 2008 4:21 pm, w całości zmieniany 1 raz

coolen 

Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 4:21 pm   
Luśnia jezeli dobrze zrozumialem Twoje pytanie, to marecki85 ( moderator calego forum ) mial watpliwosci do tego postu, jezeli mozna ":)" nazwac postem...

Luśnia

Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 4:57 pm   
coolen napisał/a:
Luśnia jezeli dobrze zrozumialem Twoje pytanie, to marecki85 ( moderator calego forum ) mial watpliwosci do tego postu, jezeli mozna ":)" nazwac postem...

Tak o to mi chodziło.

sebbaa 

Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 8:08 pm   
#5 Extra do kuponu 1471
3 punkty: sebbaa,
1 punkt: marecki85, Luśnia
Pss27 też trafił wszystkie, ale miał za dużo kombinacji(144)

#6 Extra do kuponu 1471
3 punkty:marecki85, coolen, Luśnia
1 punkt:Kmicic, koloino, tableta1, Scorpion, sandman, Raja, pawel16

Luśnia

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:19 pm   
Jeżeli kupon 1484 będzie brał udział w grze to moje typy:

kupon : 1484 z dn : 28.04.2008
Kod:

01 Aab - AC Horsens          1X
02 Viking - Vålerenga        1X2
03 Norrköping - Örebro       1X2
04 IFK Göteborg - Sundsvall  1 
05 Djurgården - Ljungskile   1 
06 Helsingborg - Malmö FF    1X2
07 West Brom - Southamp.     1 
08 Derby - Arsenal           2 

#_kupon:1484
#_nick:Lu[nia
#_kombinacji:54
#_typ:1X,1X2,1X2,1,1,1X2,1,2

sandman 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:21 pm   
sebbaa napisał/a:
Sandman, zwróciłem Ci uwagę, ponieważ troszcząc się o prowadzących sam robisz niewiele aby im pomóc. Jak widziałem, podałeś w tym tygodniu trzy kupony "extra" bez podsumowania pod nimi. Tu pozwolę sobie zacytować Twoje posty z kuponami ku wielkiej radości Krzysia z Nowej Huty vel saris vel Knocklyon vel...( nie znam wszystkich jego byłych i obecnych nicków ), który po raz kolejny wtrąca się tam gdzie nikt go o zdanie nie pyta.:

zgadza się jest łatwiejszy do "ogarnięcia" dla coolen i AK ale nie dlatego że jest zielony, czerwony, czarny, czy we wszystkich kolorach tęczy, ale dlatego że posiada pod spodem "podsumowanie". A Ty nie podajesz wszystkich kuponów "tak jak sobie życzył" Kmicic więc nie masz racji i jak już pisałem nie przejmuj sie tym bo nie tylko Ty w takiej formie podajesz kupony. Dajmy więc sobie spokój z tą zbędna polemiką i nie mieszajmy w to wszystko Papieża, bo ktoś może Cię oskarżyć o obrazę uczuć religijnych.
A Krzysiowi życzę żeby jak najszybciej zdołał trafić 14 :trophy: , bo mu rodziny zabraknie do tworzenia kolejnych kont na tym forum oraz w Unibecie :)

Może byłoby bardziej sprawiedliwie skoro nie można zrezygnować z tych kuponów?

zapewniam od razu że sie nie za bardzo przejmuje ... :mrgreen:

swoja droga podziwiam za wytrwałość w poszukiwaniu moich niedociągnięć ... w niektórych extra podałem a w niektórych nie ... bo nie miałem czasu czy jakis tam inny powód miałem ... w głównych owszem ... podsumowania są .... żeby sie nie spierac bo i nie ma o co to informuje, że sie poprawiłem ... choc z pewną trudnością bo lubie być niesubordynowanym osobnikiem .....

a tekst o papieżu to przysłowie ludowe .... uczucia religijne obraza???? no no .... to chyba zbyt daleko posunięte stwierdzenie ..... apropos jak takis religijny jest to nie hazarduj się bo to grzech i sie w piekle smażył będziesz na wieki wieków ............. amen :mrgreen:

sebbaa 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 3:32 pm   
Przepraszam Cię sandman za niesłuszne pomówienia. Okazuje się bowiem, że kupony podawane przez Ciebie były prawidłowe. Jak widzę, "bawiąc się" skryptem podanym przez AK, podsumowania wcale nie są potrzebne.
Tak więc spór rzeczywiście nie jest potrzeby, a rozpoczął się przez moje niepotrzebne uwagi. A jeśli chodzi o przytoczone przez Ciebie przysłowie, to wcale nie miałem swojej osoby na myśli, pisząc o możliwych "oskarżeniach" bo mnie takie bzdury nie interesują. Ale zawsze może znaleźć się ktoś inny, komu będzie to przeszkadzać.
Tak więc jeszcze raz przepraszam za niepotrzebny spór i zamieszanie.

sandman 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 3:41 pm   
sebbaa napisał/a:
Przepraszam Cię sandman za niesłuszne pomówienia. Okazuje się bowiem, że kupony podawane przez Ciebie były prawidłowe. Jak widzę, "bawiąc się" skryptem podanym przez AK, podsumowania wcale nie są potrzebne.
Tak więc spór rzeczywiście nie jest potrzeby, a rozpoczął się przez moje niepotrzebne uwagi. A jeśli chodzi o przytoczone przez Ciebie przysłowie, to wcale nie miałem swojej osoby na myśli, pisząc o możliwych "oskarżeniach" bo mnie takie bzdury nie interesują. Ale zawsze może znaleźć się ktoś inny, komu będzie to przeszkadzać.
Tak więc jeszcze raz przepraszam za niepotrzebny spór i zamieszanie.

eeee tam ... spox ... nie masz mnie za co przeciez przepraszac ... po cos ten temat chyba jest ... a ja sobie tam lubie pogadać .... :mrgreen: i nie jestem raczej z kategorii wrazliwych i obrazających sie ... jak widac zresztą ... choc wiem że były niepotrzebne te podsumowania w extra to je tym razem dopisalem ... a co mi tam .... :mrgreen:
a jak komus przeszkadza to niech nie czyta postów nie do siebie kierowanych ... :wink:

sebbaa 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 7:59 pm   
Kolego coolen, czy możesz wyjaśnić swoje poprawki w kuponach innych typerów? Nie posądzam oczywiście o nic złego, ale chciałbym wiedzieć.

coolen 

Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 10:17 pm   
oczywiscie ze moge :) jak zauwazyles poprawki byly robione w kuponach w ktorych brakowalo:
#_kupon:
#_nick:
#_kombinacji:
#_typ:
imo w regulaminie konkursu powinno byc dodane ze kupony trzeba podawac w takiej formie. Skrypt jest prosty do zainstalowania i bezpieczny.

sebbaa 

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:58 am   
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. :)

Luśnia

Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:16 pm   
Mija tydzień a nagrody na koncie jak nie było tak nie ma.....

Luśnia

Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 7:50 pm   
Dalej nie ma nagrody na koncie. Czy Unibet zawsze ma takie obsuwy?
Panowie, czy koledzy którzy wygrywają nagrody zawsze czekają tak długo???
Gramy przecież w zakłady sportowe. Gdyby sportowcy mieli dostac medale czy nagrody w takim tempie to taka zabawa mijaby sie z sensem.

Cyra

Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 11:42 pm   
Luśnia to jakiś wał Ci robią ja kasę miałem po 48 godzinach ,pewnie się coś im nie zgadza nikt nie miał problemu z wypłatą ,może jesteś z Krakowa i IP sprawdzają :mrgreen:

sebbaa 

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:03 am   
Cyra napisał/a:
Luśnia to jakiś wał Ci robią ja kasę miałem po 48 godzinach ,pewnie się coś im nie zgadza nikt nie miał problemu z wypłatą ,może jesteś z Krakowa i IP sprawdzają :mrgreen:

Oj to niedobrze bo ja z Krakowa jestem i też nie mam kasy jeszcze:( Co to może oznaczać? :no: