Dziennik Gege1922 o AC MILANIE

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Gege1922

Dziennik Gege1922 o AC MILANIE

Post autor: Gege1922 » 31-08-2011, 22:39

Tutaj będę się starał umieszczać wszystkie informacje wydarzenie związane z mym ukochanym klubem z MEDIOLANU :!:

Obrazek

Gege1922

Post autor: Gege1922 » 31-08-2011, 23:02

LIGA MISTRZÓW

1.Barcelona (Hiszpania)
2. AC MILAN (Włochy)
3. Viktoria Plzen (Czechy)
4. Bate Borysow (Białoruś)

TERMINARZ

13 września Fc Barcelona : AC MILAN
28 września AC MILAN : Viktoria Plzen
19 października AC MILAN : Bate Borysow
1 listopada Bate Borysow : AC MILAN
23 listopada AC MILAN : Fc Barcelona
6 grudzień Viktoria Plzen : AC MILAN

Pierwsze uczucie po zobaczeniu grupy H .. ogromna ulga, ponieważ MILAN zmierzy się z wielką i obecnie najlepiej dysponowaną drużyną na świecie Fc Barceloną i będę mógł ocenić jak Milan się prezentuje na tle tak wielkiej drużyny i szczerze mówiąc porażki w tym dwumeczu się nie boję.Pozostali rywale to .. przepraszam za wyrażenie ale są pionkami i nie liczyłbym u nich na żaden podbój grupy i czeka ich tylko walka między sobą o 3 miejsce.Wiem, że wiele osób napiszę iż muszę uważać jednak na to co pisze i Czesi razem z Białorusinami mogą MILANOWI spłatać figla i napsuć mi i zawodnikom sporo krwi, ale jednak jedni jak i drudzy mają za małe doświadczenie jak na Ligę Mistrzów.Choć oczywiście Bate grało już w lidze, ale nie ma porównania na tle MILANU i Barcelony.O Awans do kolejnej fazy jestem spokojny.

ToDy

Post autor: ToDy » 01-09-2011, 07:02

mam taką tapete na komórce :D

Pozdr. :rumba:

Gege1922

Post autor: Gege1922 » 01-09-2011, 19:16

Dzisiaj zajmę się transferami MILANU w tym okienku.Początek okienka transferowego to obiecanki Adriano Gallianiego, który kibicom MILANU obiecał piłkarza największego formatu z którym Rossoneri będą brneli po zwycięstwo w Lidze Mistrzów.Z obiecanek p.Adriano nie wynikło nic i pan X odszedł w dalekie.Według mnie Galliani starał się o transfer Cesca Fabregasa do MILANU, ale jednak ten wybrał stare śmieci i wrócił do Barcelony.Ogólnie jak dla mnie okienko zadawalające, ponieważ odeszli już nie potrzebni gracze typu Oddo czy Jankulovski, a sprowadzeni zostali za nich wartościowi Taye Taiwo i Philip Mexes.Oprócz tego do MILANU dołączył bardzo utalentowany El Shaarawy na którego bardzo liczę, że pokażę się z naprawdę świetnej strony i być może będzie bardzo dobrym zmiennikiem.Poza tym dołączył .. Alberto Aquilani na wypożyczenie z musem wykupu po 25 meczach rozegranych i Antonio Noccerino ściągnięty w ostatnim dniu okienka przez Adriano, który na pomysł ściągnięcia Antonio wpadł po .. smakowitym obiedzie ;).Jak już pisałem nie oczekiwałem w tym akurat okienku czegoś wielkiego po Gallianim, ale to co zrobił teraz mi wystarczy jednocześnie bardzo liczę, że w styczniowym okienku transferowym MILAN sprowadzi chociażby Montolivo i być może jeszcze Kake, ponieważ bardzo dużo się o tych zawodnikach mówiło w kwestii przejścia do MILANu, ale na razie nie zaprzątam sobie tym głowy.

PODSUMOWANIE OKIENKA TRANSFEROWEGO :

Przyszli:
Taye Taiwo z Olympique Marsylia
Philippe Mexes z AS Roma
Stephan El Shaarawy z Genoa
Alberto Aquilani z Liverpool
Antonio Nocerino z Palermo

Odeszli:
Andrea Pirlo do Juventus Turyn
Marek Jankulovski
Massimo Oddo do US Lecce
Sokratis Papastathopoulos do Genoa