Świat sportu okiem Wiślaka

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wislak

Świat sportu okiem Wiślaka

Post autor: Wislak » 27-04-2011, 19:13

Świat sportu okiem Wiślaka.

Zwariowałem. Ja i blogowanie? Przecież nie przepadam za pisaniem.
Stało się. Postanowiłem założyć swój własny dziennik. Dlaczego? Hm. Jest pewnie kilka powodów. Na brak czasu nie narzekam. Na studiach spokojniej i luźniej niż zwykle. W ostatnim okresie coraz częściej zdarza mi się mieć własny pogląd i pewne podsumowania związane z bukmacherką, sportem i wszystkim podobnym. Pomyślałem sobie więc: Czemu nie podzielić się tym z kimś innym! A nuż ktoś zechce przeczytać moje wypociny (w co szczerze wątpię, bo komu chce się w dzisiejszych czasach czytać takie pierniczenie o niczym).

O czym będę pisał?

Długo myślałem nad tym o czym mogę pisać.
W każdej dziedzinie sportowej (będę teraz pisał o wiedzy) można na forum znaleźć speca, któremu do pięt nie sięgam. Krótka piłka:
NBA, koszykówka - qwerty, Czokuś
Tenis - Gaucho,
Snooker - Karol_90, Ashley69
NHL, hokej - El_Nino
Siatkówka - Majki, Lisek, mayor
Żużel - Kimbo, Don Camillo 69
Piłka Ręczna - ToDy, krzysiekmks
Piłka nożna - dziesiątki panów na forum.
I tak dalej i tak dalej i tak dalej. Mam nadzieję, że żaden z Panów nie obrazi się, że został wymieniony (lub nie) w mojej krótkiej liście speców!
Doszedłem więc do wniosku, że będę pisał o wszystkim i o niczym.

Brak obiektywizmu?
Miejmy nadzieję, że nie. Ale uprzedzam. Niestety możę mi się to zdarzyć.
Jeśli któryś z Was tylko zauważy, że wychwalam tragicznie grającą Wisłę, Reprezentację czy jakąkolwiek inną drużynę która na to nie zasługuje to.. krzyczcie!, bijcie!, przeklinajcie!

Post scriptum
[you], jeśli zobaczysz u mnie jakiś błąd ortograficzny, stylistyczny lub składniowy napisz proszę. (wolałbym jednak wiadomość prywatną bo jeśli napiszesz tutaj to się jeszcze większego wstydu najem ;D )

Sport na dziś
Środa, godzina 20:45, Madryt, Estadio Santiago Bernabéu...
Hala Madrid!

:rumba:
Ostatnio zmieniony 19-01-2012, 22:33 przez Wislak, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli boisz się przegrać, nie graj."

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 28-04-2011, 15:17

Wypaczony wynik?
Zdenerwowałem się. Oglądam sobie wczoraj Grand Derbi, część trzecia. Kończy się pierwsza połowa, zaczynają się reklamy. Podpaski, proszki do prania, cukierki, auta. Przycięganie klienta kolorowymi reklamówkami, norma.
Ostatnia reklama, na ekranie pojawia się Pierluigi Collina i 'UEFA, teram widzimy więcej'.
Czy aby na pewno?
Każdy kto oglądał wczorajszy mecz pewnie wie o czym teraz napiszę. Faul Pepe i czerwona kartka.
Kartka, która według mnie wypaczyła (przynajmniej po części) wynik. Fakt. Faul był.. ostry. Jestem jednak przekonany, że żółta kartka w zupełności by wystarczyła.
Słyszałem dziś komentarze typu 'a Adebayor powinien też dostać czerwoną. Nie dostał więc się wyrównało'. Czy jednak brak gracza z Togo równa się pozbawieniu Królewskich najlepszego (lub jednego z lepszych) zawodnika? Nie.
Niestety po raz kolejny za dużo mówi się o arbitrach, nie o piłkarzach. Niestety..

Ciężko nie zgodzić się z Mourinho
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-m ... omosc.html
No i nie ma chłop racji? Ma kurcze.

Żenada i wstyd również na naszych halach.
Polecam Wam Panowie ten artykuł i zapoznanie się z tematem bo to są jakieś jaja:
http://sport.onet.pl/pilka-reczna/stal- ... omosc.html

Jak łatwo ustawić każdą dyscyplinę.
Nie chcę tutaj już pisać o piłce nożnej i błędach sędziowskich bo o tym wie każdy.
Zastanawiałem się jednak ostatnio nad innymi dyscyplinami.
Weźmy na przykład taki boks. Niegdyś walki trwały rund 15. Dziś tylko 12. Dlaczego? A no dlatego, że im krótsza walka tym większa szansa na brak nokautu. A co za tym idzie... o rezulatacie decydują sędziowie.
Skoki narciarskie.. niegdyś wystarczło skoczyć daleko. Wiatr? Trudno, czynnik losowy.
Dziś mamy wzory na obliczanie współczynnika siły wiatru (do którego nikt poza Tepesem tak na prawdę nie ma podglądu), punkty za styl (o Amman zamarkował telemark i od Niemca dostał 20), obniżanie belki. Jednym słowem.. jestem Walter Hofer i mogę robić co chcę.
Astmatyczka Marit Bjørgen, kolejny miły przykład.

USTAWKI, SPRZEDAWANIE MECZY, KORUPCJA, ŁAPÓWKI, ZNAJOMOŚCI..

Edit. Przed chwilką znalazłem..
http://www.youtube.com/watch?v=EueH4dfwnjE&feature=share
Brak kontaktu i wspaniała gra aktorska Alvesa? Oceńcie sami.

Markosake

Post autor: Markosake » 28-04-2011, 17:46

Wislak_411 napisal
el_ninio94, jeśli zobaczysz u mnie jakiś błąd ortograficzny, stylistyczny lub składniowy napisz proszę. (wolałbym jednak wiadomość prywatną bo jeśli napiszesz tutaj to się jeszcze większego wstydu najem ;D )
Niewiem o co ci chodzi to ze czasami przekrece wyraz to nie najważniejsze. To nie forum jezyka polskiego czy czegos tam tylko bukmacherskie takze jak masz jakis problem to po poprostu nie czytaj mojego tematu i święto
Zmiana nicka. Kiedyś el_ninio94 -> teraz Markosake

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 28-04-2011, 17:54

Jeśli czegoś nie rozumiem - po prostu pytam...
Ups... Torresik, zamiast się spinać lepiej zapytaj dlaczego dwa posty wyżej napisany jest właśnie twój login..
Użyłem funkcji [ you ] i nie, nie mam żadnego problemu.. ;xX
Mimo wszystko, fajnie czasem do słownika zajrzeć bo każdemu błędy się zdarzają. Człowiek nie jest nieomylny.

Edit: Aby jednak w kazdym poście trochę sportu się znalazło.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html

NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE, TEMAT ZASTĘPCZY KIBICE

Markosake

Post autor: Markosake » 28-04-2011, 18:20

Nie spinam sie.Wiadomo ze sie zdarzaja ja nie zwracam wiekszej uwagi czy przekrece wyraz czy nie wazny jest przekaz :P
Zmiana nicka. Kiedyś el_ninio94 -> teraz Markosake

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 19-01-2012, 22:31

Bo sesja właśnie się rozpoczyna...
I skąd ja to znam. Nadchodzi właśnie najbardziej znienawidzony czas przez każdego studenta. Zaliczenia, egzaminy, sesja. I co wtedy robię? Tak, zastanawiam co by tu porobić byleby tylko się nie uczyć. Dlatego właśnie odświeżam swój jakże już bogaty w posty dziennik.

Dzień po Gran Derbi.
Jak pewnie większość z Was wie, wczoraj odbyły się już drugie w tym sezonie Gran Derbi. Historii wczorajszego spotkania nie ma co przedstawiać. Kto oglądał ten dokładnie wie jak to wyglądało. Znów bezradny Real zdobył jako pierwszy bramkę lecz co z tego. Obrońcy Barcy potrafili zdobyć dwie bramki i skończyło się jak zawsze. Mam nadzieję, że ta czarna, derbowa seria Królewskich wreszcie się skończy. :cry:

Prostak jakich mało.
Kolejny raz w tym dzienniku będzie o portugalskim zawodniku Realu - Pepe. Straciłem do faceta szacunek. Takich graczy w Madrycie nie chcemy! Kawał chama i prostaka. Zobaczcie zresztą sami.
Obrazek
Jeśli dorzucimy do tego jeszcze Pepe jako aktora na poziomie Busquetsa czy Alvesa mamy już kompletną żenadę.

Komentarz rodem z Comedy Central.
Nie mogę też nie wpomnieć o tym co wczoraj mogliśmy usłyszeć oglądając to spotkanie na antenie SportKlubu. Tutaj tylko niektóre komentarze Pana Rabija i jego młodszego kolegi. Pełen profesjonalizm. :lol:

Oto kilka komentarzy, które mogło wywołać najróżniejsze reakcje wśród słuchaczy. Jedni spadali z krzesła, inni dostawali zawału.
- "Pepe się turla po boisku jakby mu głowe urwało, za dużo aktorstwa - A ja lubię teatr",
- "Nie każdy ciemnoskóry amerykanin to koszykarz",
- "Zagiął czasoprzestrzeń",
- "Szybszy od Benzyny",
- "Pięknie pofrunął i szczupakiem uratował swój zespół"

Ci Panowie zdecydowanie przebijają chociażby Pana Szpakowskiego i jego słynne 'Puścił Bąka jego stroną' czy analizowanie akcji przez Pana Gmocha. Zdecydowanie polecam. Bardzo możliwe, że rewanż na Camp Nou również będzie komentowany przez naszych wesołków.

Dłuuuuuuugie spotkanie według Betclic'a.
Odchodzimy już całkiem od tematu Gran Derbi.
Kilka dni temu wchodząc na jednego z moich ulubionych bukmacherów zauważyłem coś co musiało przykuć moją uwagę. Na główej stronie ujrzałem jedno z proponowanych spotkań, które można było zagrać na 'lajfie'.
Oto ono:
Obrazek
Mam być szczery to szkoda mi chłopaków. Wiem, że futbol to ich pasja ale 320 minut gry to chyba lekka przesada. Ach ta liga włoska :lol:

A na koniec...
Orły Wenty, dziękujemy za dzisiejsze spotkanie. Emocje, emocje i jeszcze raz emocje! Panowie, walczymy o medal!

DO BOJU BIAŁO-CZERWONI SZCZYPIORNIŚCI

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 19-01-2012, 23:56

Sport to zajęcie dla ludzi o żelaznych nerwach.
Jak widać na filmiku poniżej Marcos Baghdatis ich nie posiada. Cypryjczyk wściekł się ponieważ spotkanie z Warinką nie układało się dla niego tak jak powinno. W jaki sposób chciał odreagować? Zobaczcie sami. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DnKfCPF6s4o

Za całe zdarzenie został oczywiście ukarany karą finansową.

Marit i jej muskuły.
Jakiś czas temu zdjęcie wielkiej rywalki Justyny Kowalczyk pojawiało się na kwejkach, demotywatorach i innych tego typu portalach. Chodzi oczywiście o Marit Bjoergen i jej wielkie łapska.

Obrazek
Dopiero ostatnio przeczytałem jednak jak zdjęcie to komentuje sama zainteresowana.
Twierdzi ona, że:
Marit Bjoergen pisze:- Zdjęcie przedstawiające moje mięśnie podobne do męskich jest efektem fotograficznym. Ja nie jestem aż tak świetnie zbudowana, chociaż bicepsy posiadam. Prawda jest jednak taka, że ja nie jestem aż tak dobrze zbudowana, w rzeczywistości nie mam aż takich wielkich i gigantycznych mięśni.
Wydaje mi się, że idealnym komentarzem odnośnie tego cytatu będzie... Tylko winny się tłumaczy Marit.

Obrazek
Cel został wykonany w stu procentach. Tak sobie myślę, a może Marit już planuje swoją przyszłość i po zakończeniu kariery jako narciarka postanowi zostać kulturystką?
Robert Burneika, Jay Cutler czy Ronnie Colleman już nie mogą spać spokojnie...

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 23-01-2012, 14:30

Wracam po ciężkim dla mnie weekendzie. Nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Takie uroki studiowania. Trzeba zaciskać zęby i zaliczać jeden egzamin za drugim. Meczu Borussi z Hamburgiem sobie odpuścić jednak nie mogłem.

Borussia miażdży rywala, koncert Polaków.
Najbardziej polski z niemieckich zespołów rundę wiosenną zaczął wyśmienicie. Borussia rozniosła w Hamburgu miejscowe HSV aż 5:1! Najbardziej cieszy mnie jednak to, iż strzelcami czterech z pięciu bramek byli nasi rodacy.
Lewandowski & Błaszczykowski show :rumba: :rumba: :rumba:

Sport.pl napisał: pisze:Niemiecki "Kicker" wystawił noty zawodnikom za mecze 18. kolejki Bundesligi. Jakub Błaszczykowski i Robert Lewandowski znaleźli się w gronie czterech piłkarzy, których dziennik ocenił na 1, czyli klasę światową. Tym samym Polacy trafili do jedenastki najlepszych graczy weekendu.
Bardzo ważne jest również to, iż Borussia potrafiła rozgrywać piękne prowadząc grę jak i z kontrataku.
Na uwagę zasługuję szczególnie trzy zdobyte bramki:

http://www.youtube.com/watch?v=DFKG_Bx-GnQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ACVFXrUuGnk

http://www.youtube.com/watch?v=moEJj0B9o5o&feature=player_embedded

Dlaczego wybrałem akurat te trzy gole?
1) To co zrobił w tej akcji Robercik to jest dla mnie klasa światowa. Zero przypadku w tym zagraniu. Cud, miód, malina.
2) Idealnie rozegrany kontratak. Cztery, pięć podań zakończone celnym, mocnym strzałem po ziemi Kuby. Brawo.
3) Błaszczykowski - Lewandowski - Grosskreutz - Lewandowski. Rozegranie piłki w polu karnym między Robertem a Grosskreutzem pokazuje jak pewnie czują się Ci zawodnicy. Spokój, opanowanie, bramka na 5:0. Majstersztyk.

Cieszy mnie równiez fakt, że Robert romywa plotki dotyczące ewentualnego przejścia do Monachium.
Robert Lewandowski pisze:Gram w Dortmundzie i to jest moim celem. Jestem w Borussii i w pełni koncentruję się na naszych zadaniach. Mamy przed sobą całą drugą rundę, a potem są Mistrzostwa Europy.
I na takie spotkania na Euro w waszym wykonaniu Panowie czekamy!
Byłbym zapomniał, Łukasz Piszczek oczywiście rozegrał pełne 90 minut i zaliczył kolejne, dobre spotkanie.

Mam nadzieję, że taką Borussię będziemy oglądać już do końca sezonu. Walka o mistrzostwo Niemiec będzie zapewnie baaaaardzo emocjonująca.
Kurs na ekipę aktualnego mistrza dość kuszący.
Długoterminowy bet, ja gram.

Borussia Dortmund - Mistrz Niemiec 2011/2012 3,00 :betclic:

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 28-01-2012, 19:09

W piłkarskim świecie mamy już za sobą przerwę świąteczno-zimową. Większość lig już ruszyła. Jedne drużyny przystąpiły do nowej rundy osłabione, inne zaś ze sporymi wzmocnieniami.
Przerwa między rundą jesienną a wiosenną no nie tylko czas, który kluby pożytkują na sparingi, zgrupowania czy też transfery. Jest to również czas przemyśleń.
Moje przemyślenia objęły kilka europejskich lig. Pobawiłem się troszkę we wróżblitę i postanowiłem się tym z Wami podzielić.
Na pierwszy ogień idzie:

T-Mobile Ekstraklasa.
Nasza rodzima liga jeszcze nie ruszyła, więc tutaj wszelkiego rodzaju typowanie jest wielkim strzelaniem. Nie wiemy bowiem kto jest jakiej formie i jak przystąpi do nowej rundy.

Obrazek

Sprawa wygląda jednak następująco. Według mnie w walce o fotel mistrza kraju rywalizować będą zespoły zajmujące po rundzie jesiennej odpowiedni pierwsze oraz drugie miejsce. Mowa tutaj oczywiście o Śląsku Wrocław oraz Legii Warszawa.
Mimo, iż jestem kibicem krakowskiej Wisły, niezmiernie cieszy mnie fakt, że główną rolę w T-Mobile Ekstraklasie grają zespołych w których zarówno Maciej Skorża jak i Orest Lenczyk stawiają na młodych chłopaków, którzy bądź co bądź są przyszłością naszej kadry narodowej. Mowa tutaj chociażby o Maćku Rybusie, Michale Żyro, Arielu Borysiuku, czy też troszkę starszym Jarku Fojucie.

Jeśli chodzi o tego ostatniego to:
slaskwroclaw.pl pisze:Dziś tj. 17.01.2012 do siedziby Śląska dotarło pismo z klubu Celtic Glasgow. Przedstawiciele lidera szkockiej ekstraklasy poinformowali w nim, że podpisali z obrońcą WKS-u Jarosławem Fojutem umowę obowiązującą od lipca 2012 roku.

Celtic miał taką możliwość, gdyż obecny kontrakt Jarosława Fojuta ze Śląskiem wygasa w czerwcu. W myśl obowiązujących przepisów zawodnik może podpisać umowę z nowym klubem na pół roku przed wygaśnięciem starej."
Do zespołu Wrocławian dołączyli: Dalibor Stevanovič (Wołyń Łuck), Patrik Mraz (MSK Żilina).
Miejmy nadzieję, że gra podopiecznych Oresta Lenczyka w rundzie wiosennej będzie tak samo ciekawa i miła dla oka jak to miało miejsce przed przerwą. W rundzie jesiennej Wrocławianie strzelili bowiem najwięcej bramek ze wszystkich zespołów Ekstraklasy - 31.

Legioniści u poprzedniej rundzie również prezentowali się bardzo dobrze. Świadczy o tym chociażby fakt, iż nikt nie stracił tak mało bramek jak oni. Zaledwie 10.
Do zespołu Warszawiaków dołączył Albert Bruce (Asante Kotoko).
Odeszli: Konstiantyn Machnowskyj (?), Manu (Beijing Guoan), Moshe Ohayon (FC Luzern).
legionisci.com pisze:Portal weszlo.com informuje, że Ariel Borysiuk po drugiej turze negocjacji doszedł do porozumienia z FC Kaiserslautern w sprawie indywidualnego kontraktu. Obydwa kluby już wcześniej ustaliły kwotę transferu.

W czwartek informowaliśmy, że Borysiuk prowadzi w Turcji negocjacje z niemieckim klubem. Wówczas jednak nie udało się osiągnąć porozumienia. Mówiło się nawet, że piłkarz jest bliżej przejścia do Club Brugge. Teraz Legia ustala z Niemcami szczegóły transferu.
Walka między obiema drużynami zapowiada się niezwykle ciekawie.
Według wielu do gry o tytuł mistrza Polski może włączyć się jeszcze Lech, Polonia, Ruch czy Wisła. Ja w to nie wierzę. Zauważyłem, że Lech Poznań ostatnimi czasy potrafi mobilizować się głównie w meczach z 'wielkimi drużynami' - tak jak to miało miejsce w LE bądź też z czołówką Ekstraklasy. Kolejorz traci natomiast głupie punkty w spotkaniach, w których jest uważany za sporego faworyta. Jeśli chodzi o Polonię to jakoś nie widzę Czarnych Koszul jako mistrza Polski. To samo tyczy się Chorzowian. Wisła? Nie w tym roku.

Podsumowując.
Bardzo ciężko wskazać faworyta w naszej rodzimej lidze. Ja osobiście skłaniałbym się ku Śląskowi Wrocław. Dlaczego? Ano dlatego, że Legię czeka nie tylko walka na polskich boiskach ale i w Lidze Europejskiej. Jak długo Warszawiacy będą mogli grać na boiskach rywali i czy wyjazd do Portugalii będzie tym ostatnim? Zobaczymy.

Bukmacherz oferują nastepujące kursy:
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI - 3,1 :betsson-brak-polskiej-licencji!:
ŚLĄSK WROCŁAW - MISTRZ POLSKI - 2,75 :betclic:

Bardzo ciekawym rozwiązaniem może okazać się gra zarówno na Legię jak i Śląsk. Swego rodzaju surebet oferuje nam zysk rzędu 45.73% :!:

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 06-02-2012, 19:53

W trakcie powrotu z egzaminu w mojej głowie powstał pomysł na napisanie krótkiego, forumowego wierszyka. Wróciłem do domku i zabrałem się do roboty. Po 30 minutach pisania pokazuję Wam gotowy efekt. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony tym, że się tutaj znalazł bądź też nie.
Zapraszam do komentowania!
;)

FORUMOWY WIERSZYK

Typybukmacherskie fora i potrzeba Ci doktora.
Tu plusiki, tu dolary, z nami nawet już Twój stary!

Przy siatkówce, na Ibizie Majki z Liskiem rwą dziś cizie.

Młodą widać na antenie, Charlie poczuł więc ciśnienie.
Znowu z mydłem chłopak leci, zamykajcie oczy dzieci!

U mayora są żołędzie, nikt już głodny więc nie będzie.
Dzik ten sety już rozlicza, szybszy nawet niż Kubica!

Na 'szatboksie' wrzaski, śmianie. Kicza zaraz sprawi lanie.
Trafia go też już cholera bo jak w ZOO jest atmosfera.

Sinek znowu rumbę tańczy, najadł się dziś pomarańczy.

Roso groźną minę robi, nie pomogą tu pierogi.

Berba ma nad wszystkim władzę, ja nikomu tu nie kadzę.

Czokuś, Adrian, i qwerty to od kosza są eksperty.
Na baskecie wychowani, za elitę postrzegani.

Piłka ręczna tu od Krzyśka. Bogdan Wenta życiem tryska.

Są tu Pawły, są Michały. Tenis Kuby jest wspaniały!

Razaal zaczął typowanie. Będzie wielkie kasobranie.

Gege sukces znów wyczuje, nie postawią tylko zbóje.

Bober jakiś przekręt widzi, swoich typów się nie wstydzi.

bwin-brak-polskiej-licencji!, expekt-brak-polskiej-licencji!, wszyscy płaczą bo pieniędzy nie zobaczą.
Betclic kursy już usuwa, wie, że czeka go dziś zguba!

Don to wariat na motorze. Kimbo chętnie mu pomoże.
Na spidłeju obeznani, Kimbo walczy też na gali.
Nie, na macie! Powiedz o tym też i tacie.

Alpri w zimie zakochany, do Tereski ma chłop plany.
Piękna jego ta blondyna, do biegania i do drina.

Vipy nasze forumowe też zakręcą Ci dziś w głowie.
Typy ich są przedniej marki, kupisz za nie litry Warki!

Ashley w kulki znowu pyka, można klaskać u Rubika.

Chcesz overka? To zdziwiony! Będzie kasa na kondomy.

Forum nasze to cukierek a ssających jest tu wiele.
W lesie rosną muchomory, tutaj zbierasz na kawiory.

Dobrze Ci tu nikt nie zrobi, lecz pomocy mój Ty drogi nikt Ci tutaj nie odmówi.
Radzę dobrze, rzuć te szlugi!

Tu przyjaciół znajdziesz grono. Może być lecz ciężko z żoną.

Na tym kończę moi mili, życzę byście się bawili.
Powodzenia Wam też życzę, zdrowe, ciepłe miejcie życie!

A na forum zapraszamy, wszystkich Panów no i Damy.

:wink: :wink: :wink:
Ostatnio zmieniony 06-02-2012, 20:02 przez Wislak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kegesz

Post autor: Kegesz » 06-02-2012, 19:56

Mi tam się podoba ;)
Wierszyk jak najbardziej na +

Awatar użytkownika
Kicza
#Weteran
#Weteran

Post autor: Kicza » 06-02-2012, 20:24

hehe me gusta :mrgreen:

Awatar użytkownika
zdziwiony1
-#VIP
-#VIP

Post autor: zdziwiony1 » 06-02-2012, 20:45

to już trzeba było zamiast m dać n...ale mnie zrymował...wow...
he he
:rumba: :rumba: :rumba:
...

Awatar użytkownika
Adrio
-#VIP
-#VIP

Post autor: Adrio » 06-02-2012, 20:46

w sam raz na reklame forum w sieci :!: mistrzostwo :rumba:
Obrazek

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 06-02-2012, 20:49

Czokuś, Adrian, i qwerty to od kosza są eksperty.
Na baskecie wychowani, za elitę postrzegani.

:uklon:
KG: Jeśli zależy to ode mnie, to żyje i umieram zielony.

Mrtzl20

Post autor: Mrtzl20 » 06-02-2012, 20:50

Sjuuuuper!!!
Listopad Yield: 28,44%
Mój blog tenisowy:

Awatar użytkownika
adii14

Post autor: adii14 » 06-02-2012, 21:16

Duzy :yes: , geniusz oby wiecej takich :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lisek

Post autor: Lisek » 06-02-2012, 21:18

Lubie to Lubie to Lubie to :!:
:uklon: Wyrywamy wszystkie cizie :rumba:
Typer Roku 2011-2013!!
Siatkówka Rządzi !!!
Nigdy nikt nas nie zniszczy!!

Awatar użytkownika
Mayor

Post autor: Mayor » 06-02-2012, 21:31

U mayora są żołędzie, nikt już głodny więc nie będzie.
Dzik ten sety już rozlicza, szybszy nawet niż Kubica!
Obyś wykrakał mi powrót formy! :rumba:
Aktywny 2011, 2012

Awatar użytkownika
pawel16
#Weteran
#Weteran

Post autor: pawel16 » 07-02-2012, 00:04

Chcesz overka? To zdziwiony! Będzie kasa na kondomy.
:lol: :lol:
:uklon: za całość :lol:
Już ponad 6lat na forum. .

Awatar użytkownika
Majki

Post autor: Majki » 07-02-2012, 16:09

ŚWIETNE !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Wislak

Post autor: Wislak » 07-02-2012, 18:08

Dzięki Panowie za ciepłe słowa, niezmiernie cieszę się, że się podoba.
Gdy tylko sesja zostanie zamknięta znajdę ja czas nie tylko na skręta.
Jakim wierszykiem sypnę znów może.. a teraz pozwólcie, że się położę.

;)

ODPOWIEDZ