Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziennik rrthc
Autor Wiadomość
rrthc 

Wysłany: Sob Lis 05, 2011 13:56   
Derby Valencji

Wiadomo derby to derby.Rzadaza sie swoimi prawami.Nikt zapewne nie odstawi nogi i kosci beda trzeszczec,posypia sie kartki ,beda kontrowersyjne decyzje i tak dalej i tak dalej....
Wracaja do samego meczu.Zwyciestwo Nietoperzy zadna niespodzianka nie bedzie.Jest to druzyna nie z tej polki co ich ligowy ,lokalny rywal,ktory poczatek sezonu ma wrecz wysmienity.Jednak patrzac po tabelach i statystykach,mozna zauwazyc ze jak do tej pory Lewante mialo za przeciwnikow,albo druzyny troche slabsze od nich,albo druzyny pograzone w kryzysie,poprzez kartki kontuzje,albo po prostu mieli mega szczescie(jak wygrana z Realem).Nie umniejszam ich potencjalu i nie jestem fanem Nietoperzy,ale obiektywnie patrzac,spotkanie z 3 sila poprzedniego sezonu i to w dodatku w derbach miasta musi sie dla Lewante po prostu skonczyc porazka.

Moja propozycja:
Levante-Valencia-2 (2,40) :plus: :plus:

Poziom: 13 HP   4%   14/370
   MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Pią Lis 11, 2011 10:41   
Baraze
Witam
Dzis poczatek ostatniej batalii o pozostale miejsca na Euro.
Ogolnie mowiac bardzo wyrownane pary i jakos ciezko mi znalezc jakis dobry typ z tego zestawu.Pewnie to z racji tego ze bardziej mi lezy obstawianie pilki klubowej niz reprezentacji.A do tego pary ciezkie wiec pewnie odpuszcze .Chociaz chodzi mi po glowie zagranie X2(ok 1,90) na Czarnogore w meczu z Czechami.
Czarnogorcy byli i pewnie nadal sa uwazani za kopciuszka w kopanej,a Czesi jakby nie patrzac kiedys tam byli vice mistrzami Starego Kontynentu,jednak patrzac na to co ostatnio wyrabiaja ,sprawia ze wiekszym kandydatem do awansu sa pilkarze Czarnogory,ktorzy maja nie wyobrazalna szanse na ogromny sukces.Na pewno nie zabraknie im motywacji i serca do walki.Napewno beda sie starali ugrac jak najkorzystniejszy rezultat na boisku Czechow i rostrzygnac rywalizacje u siebie,a co za tym idzie:wywalcza awans do finalow.
Z dawnej swietnosci Czechow pozostalo juz naprawde bardzo niewiele.Jakies przebrzmiale nazwiska,ktorych slawa i forma dawno juz minely.Jacys nowi swietni gracze dopiero wchodzacy do druzyny powoli podnosza jakosc gry naszych sasiadow i czy to wystarczy na glodnych sukcesu Czarnogorcow to nie wiem.
Zapowiada sie mecz walki,w obu ekipach pelna mobilizacja.Po stronie Czechow stadion i kibice,po stronie gosci,ogromna szansa na zyciowy sukces.Jak bedzie to zobaczymy Poczatek o 20.15
Moje propozycje:
Czechy-Czarnogóra-X2 (1,90) :minus:
Czechy-Czarnogóra LB 2,5-1 (1,65)
:plus:

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 20:19   
Witam
Zaciekawilo mnie spotkanie pomiedzy Bolognia a Ac Cesena.
Przegladam sobie oferty tabele,statystyki a tu patrze taki rodzynek.
Gospodarze niedzielnego spotkania, ktore zostanie rozegrane o 12,30 po 10 kolejkach zajmuja miejsce tuz nad strefa spadkowa,majac 10 zdobytych punktow i aktualnie 16 pozycje.Bilans domowych spotkan wypada marnie na 4 spotkania 1 zw i 3 p,ale wyjazdy to juz troche lepiej(na 6 spotkan 2 zw 1 r i 3p).
Goscie to czerwona latarnia i jako jedyni pozostaja bez zwyciestwa,notujac tylko 3 remisy na 10 rozegranych kolejek.Strzelili przy tym raptem 3 bramki a stracili 13,wiec co tu duzo mowic katastrofa i sa jednym z glownych kandydatow do spadku.
Wszystko na to wskazuje ze gospodarze powinni w niedziele na swoim stadionie pokonac outsidera ligi i wbic mu kilka goli,bo jesli mysla o spokojnym utrzymaniu to tak powinni zrobic.Jednak jak zobaczylem 2 ostatnie mecze pomiedzy tymi druzynami to mi przyszlo do glowy ze moze to byc walek.
Dokladnie 23/04/11 Bolgnia grala u siebie i dostala od Ceseny 2 sztuki.
05/12/10 wtedy Cesena grala u siebie i przegrala z Bologna w takim samym stosunku.
Moze to przypadek i tylko moja wymyslona teoria spiskowa,jedenak sadze ze te druzyny sobie nawzajem pomagaja.Nie twierdze ze tak bedzie w niedzielnym meczu,ale kto to wie.To sa Wlochy ,a tam od przekretow i ustawek az kipi...
Pozdrawiam....
Moje propozycje:
Bologna-Cesena-1 (1,90) ewentualnie w druga strone(3,80)
Bologna-Cesena LB 2,5-1 (1,60)

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Sro Lis 30, 2011 20:45   
Sunderland zwolnil trenera.
Steve Bruce ktory pracowal w Sunderlandzie od 2009 zostal pierwszym szkoleniowcem zwolnionym w obecnych rozgrywkach ligowych.
Do nastenych meczy Czarne Koty bedzie przygotowywal jego asystent.
http://pl.soccerway.com/n....manager-bruce/

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Czw Gru 01, 2011 21:45   
Koniec sezonu dla Lucasa,ktory we wtrkowym meczu zerwal wiazadla krzyzowe kolana.
Lucac byl waznym graczem dla The Reds i wystapil w 12 spotkaniach.
http://pl.soccerway.com/n...out-for-season/

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Nie Gru 04, 2011 14:14   
Witam na dzis troche na szybko bo za bardzo czasu nie ma,bo jakis taki czlowiek zabiegany,a to niby niedziela i by pasowalo odpoczac .Niestety sie nie da.
No to lecimy.
Everton-Stoke-1 :minus:
Everton gra tragicznie.Nie blyszcza forma,jednak po 2 zwyciestwach pod rzad podniesli sie dosc wysoko.Czas na 3 zw z rzedu bo Stoke troche zapewne zmeczone po pucharach europejskich.Poza tym Everton na swoich smieciach zapewne bedzie staral sie grac na maxa zeby nie zawiesc swoich kibicow.

PSG-Auxerre-1 :plus:
Paryzanie wpadli w dolek.3 ostatnie mecze to porazki.2 w lidze i jedna w LE.Napewno w szatni wladze klubowe odbyly z zawodnikami meska rozmowe i zapewne wplyneli na swoich pilkarzy,ktorzy dzis po prostu musza pokonac Auxerre.
Kurs troche niski w okicach 1,45 ale mozna zastanowic sie nad Handicupem,ktory juz wynosi w okolicach 2,10 a to juz dobra opcja

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Sob Gru 10, 2011 14:18   
Rzadko typuje niemiecka pilke ale dzis zrobie wyjatek.
Mecz pomiedzy Kolonia iekipa z Freiburga zapowiada sie bardzo ciekawie.
Gospodarze troszke ostatnio obnizyli loty i w ostatnich 5 meczach ugrali tylko 4 pkt(1zw i 1 r),czym osuneli sie troche w dol ligowej tabeli zblizajac sie niebezpiecznie do strefy spadkowej.Sa 3pkt przed miejscem barazowym.Mysle ze motywacja bedzie wystarczajaca do dopisania sobie 3pkt po wygraniu tego meczu,gdyz w kontekscie kolejnych trudnych meczy,gdzie o punkty bedzie niezmiernie ciezko,jest to absolutny priorytet dla pilkarzy zeby zapewnic sobie spokojny start w rundzie rewanzowej.Kolonia na swoim boisku zawsze gra o 3pkt i walcza o zwyciestwo,przy wsparciu swoich kibicow.Roznie to wychodzi(7 meczy 3 zw 3 p i 1r).Jednak jak wspomnialem wyzej dzis dobra okazja do podreperowania swojego stanu punktowego,gdyz pilkarze z Freiburga to jedna z najslabszych ekip w lidze i do konca rozgrywek raczej beda walczyc o utrzymanie.
H2H na korzysc gospodarzy,co przy wsparciu fanow i dobrej gry calego zespolu,a zwlaszcza Podolskiego,ktory jest kuszony przez inne bardziej znane kluby,i nie watpie ze bedzie sie chcial pokazac z jak najlepszej strony,popularne Koziolki wygraja dzisiejszy mecz.
Moje propozycje:
Koln-Freiburg-1 (2,20) :plus: :plus:

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Nie Gru 11, 2011 14:07   
Witam
Na szybko tak dzis bo jak zwykle niedziela i czlowiek zabiegany ,a to niby dzien do odpoczynku ,no ale trudno lecimy z typami.
VILLAREALvsREAL SOCIEDAD
Gospodarze po nie udanej przygodzie w LM wreszcie moga skupic sie na lidze krajowej i czas najwyzszy na odrabianie strat,bo obecne miejsce w tabeli to jak na taki klub,zdecydowanie ponizej oczekiwan.Wiadomo zlozylo sie na to wiele czynnikow m in.kontuzje czolowych zawodnikow,kartki itd.Jednak czas na odrabiane strat.Ostatnie 5 meczy gospodarzy to 4 porazki i raptem jedno zwyciestwo.Co tu duzo mowic tragedia.Jak wspomnialem wczesniej przygoda z LM zakonczona wiec teraz czas na lige i marsz w gore tabeli.Przeciwnik ostatnio zanotowal 2 zwyciestwa,jednak rowniez znajduje nad strefa spadkowa.
Statystyki H2H w idealnym remisie.9 spotkan tych druzyn i po 3zw 3 r i 3p.Zapowiada sie zaciety i wyrownany mecz.Jednak sadze ze Villareal przy wsparciu swoich fanow pokona dzis przyjezdnych i tym samym zapoczatkuje marsz w gore tabeli.
Moje propozycje:
Villarreal-Real Sociedad-1 (1,75) :minus: :minus:

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Nie Gru 11, 2011 18:25   
Wreszcie troche czasu i czas na jakies podsumowanie.
Tygodniowe przemyslenia okazaly sie trafne i postawienie pieniedzy na zwyciestwo na zwyciestwo Koloni wczoraj i wygrana Getafe dzisiaj,okazaly sie trafne i cieszy fakt ze dzieki temu udalo sie zarobic troche grosza u buka.Typ ktory dzisiaj podalem,a mianowicie wygrana Villarealu okazala sie chybiona.No ale tak to jest jak sie na szybko przeglada tabele.No nic mam nauczke,Z drugiej strony wychodzila 1 bo to byl mecz na przelamanie,a jak wiadomo w takich meczach zawsze istnieje ryzyko ze sie nie uda poprawnie wytypowac.Nie udalo sie tym razem
W zasadzie juz koncze na dzis gre.No moze sie jeszcze skusze na singla na wygrana Napoli w Novarze,bo przeciwnik slaby a Napoli wyjazdy troche slabiej niz domowe potyczki.Zreszta sa po LM i moze byc roznie.
Narazie to tyle...
pozdrawiam wszystkich czytajacych mnie

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Wto Gru 13, 2011 19:16   
Zagrozona posada trenera Atletico Madryt
http://pl.soccerway.com/n...fe-at-atletico/

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Pią Gru 16, 2011 23:52   
witam
probuje sklecic jakies sensowne analizy i typowania na sobote i niedziele i jakos nic mi do glowy nie przychodzi.
Co nie znaczy ze tam pustka.Wiem co chce grac bo tabele ,statystyki,skroty poprzednich meczy ,juz ogladnalem,ale nijak mi sie to w zdania nie uklada.
No to tak na sucho na jutrzejszy dzionek.
Everton-Norwich-1
Gospodarze powinni sie przelamac.Ostatnie 2 mecze to porazki.Wiec teraz czas na zwyciestwo na swoim obiekcie.Potencjal napewno lepszy niz goscie,do tego swoi fani na trybunach.Mysle ze jutro ograja Norwich.

Chodzi mi jeszcze po glowie zagranie na win Fiorentiny.Gospodarze troche w kratke.Dobre mecze przeplataja slabymi.Goscie od 4 spotkan same remisy.Jednak tu tez powinien zadzialac syndrom swojego stadionu i kibicow.Aczkolwiek nie wykluczony 5 remis do kolekcji po stronie Atalanty.Moze zagrac na under 2.5.

Juz pozno ,wiec trzeba do spania.Moze rano jak glowa bedzie swieza to cos uda sie jeszcze skrobnac.
Narazie to tyle....

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Pon Gru 26, 2011 13:48   
Drugi dzien swiat i kolejka w angli,tradycyjnie zreszta.
Co do typowania to odpuszczam zupelnie z racji tego ze tu sie wszystko moze zdarzyc,bo jak wspomnialem swiata sa.
Wiadomo sa faworyci.Jak Chelsea,ktora gra derby z Fulham,Liverpool tez powinien dac rade .Dwojka z Manchesteru tez raczej planowo powinna wygrac swoje mecze,jednak Obywatele maja trudniejsze zadanie,ale skoro realnie marza i celuja w mistrzostwo,takie mecze musza wygrywac i zapewne dopisza sobie 3 pkt.
Jednak kursy na te zdarzenia sa ,marne i zupelnie jak dla mnie nie do gry.
Moze jakies handi by poszukal ale jakos nie mam natchnienia bo troche glowa ciezka i nieskora do myslenia.
Wiec pozostaja mi cieple kapcie i seans przed tv z browarkiem w reku.
Juz za chwile The Blues wiec czas zaczac....
pozdrawiam....

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Sob Sty 21, 2012 09:58   
WItam.
Przegladajac statystyki i newsy trafilem na mecz pomiedzy PETERBOROUGH UNITED FC VS. BRIGHTON & HOVE ALBION FC .rzadko typuje ta lige a zaciekawilo mnie to spotkanie z innego powodu.A mianowicie z tego:Wczoraj, z zarzutami o napasc na tle seksualnym, zostalo aresztowanych pięciu graczy drużyny z Brighton i jeden z Bournemouth. Informacja potwierdzona przez BBC.

Niepotwierdzone informacje mowia ze sa to:

"The six footballers – Lewis Dunk, Tommy Elphick, George Barker, Anton Rodgers, Ben Sampayo and Steve Cook – were all arrested yesterday (January 19) in connection with an alleged sex attack in Brighton in July."

A tu link do tego:
http://www.bbc.co.uk/news...sussex-16645675

Wydaje mi sie ze w obecnej sytuacji zwyciestwo gospodarzy powinno byc formalnoscia,a kurs na takie rozwiazanie bardzo dobry.
Co sadzicie na ten temat?

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
rrthc 

Wysłany: Sob Sty 21, 2012 11:52   
Milion dolarów premii dla piłkarzy Gwinei Równikowej
18 stycznia 2012, 16:24:45, Źródło: BBC, Autor: Andrzej Kosowski
Ciekawa informacja i najwazniejsze na ile prawdziwa.
Bo powiem szczerze kurs na zwyciestwo zachecajacy i warty uwagi

MP   100%   176/176
   EXP   96%   29/30
Odpowiedz do tematu