|
|
Dziennik sakamuzu |
| Autor |
Wiadomość |
sakamuzu
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 17:31 Dziennik sakamuzu
|
|
Witam wszystkich na moim dzienniku Będę tutaj wypisywał to co i jak obstawiłem.
Z góry mówię że obstawiam małe kwoty, lecz w ciągu ostatnich 2 miesięcy udało mi się z 15zł ugrać około 300 Jak już pisałem w opisie tematu. Jestem biednym studentem i obstawiam mało i za mało bo mnie po prostu nie stać
Życzę sobie i wam wszystkim powodzenia w obstawianiach |
|
|
|
 |
sakamuzu
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 17:45 10 luty 2012
|
|
Na dzień dzisiejszy z 15 zł na betclicu zostało mi 6. Więc obstawiłem trochę bez sensu ale licząc na farta zakład wielokrotny -> Wszystkie spotkania obstawiam na
Piłka nożna, Niemcy Bundesliga
Wolfsburg - Freiburg
Wynik meczu : Wolfsburg (Kurs: : 1,65)
Analiza (haha pierwsza w życiu):
Oba zespoly zaczęły sezon tak samo, zwycięstwem, porażką i remisem. Jednak Wolfsburg gra u siebie, oprócz tego statystyki są też po ich stronie, bo zremisowali ostatnio z bardzo mocną Borussią M'Gladbach i są w tym sezonie o 8 miejsc wyżej w tabeli. To wszystko mam nadzieję wpłynie na ich zwycięstwo. Choć kto wie, ostatnie 5 meczy 3 razy wygrał Freiburg, jeden zremisowali i tylko jedno zwycięstwo Wolfsburgu.
+
Piłka nożna, Grecja 1. liga
Olympiakos - AEK Athens
Wynik meczu : AEK Athens (Kurs: : 9,00)
Tak, wiem. Ten typ jest bez sensu ale liczę na rewelację ze strony AEKu, i załamanie formy Olympiakosu. Jednak AEK depcze po piętach dla Olympiakosu i bardzo chętnie zdobyli by 3 punkty dlatego na pewno walecznie podejdą do tego meczu. Olympiakos przegrał ostatni mecz a AEK zaliczył 3 punkty. Kurs jest kosmiczny a zarazem wynik osiągalny dlatego zdecydowałem się na ten typ.
+
Piłka nożna, Turcja Super Lig
Trabzonspor - Gaziantepspor
Wynik meczu : Trabzonspor (Kurs: : 1,42)
Trabzospor w tym sezonie nie jest zespołem który remisuje. Wóz albo przewóz. Jak widać w tabeli z ostatnich 6 meczach wygrali 4 i przegrali 2. Dlatego uważam że jako czołowy przedstawiciel ligi tureckiej powinni bez problemu na własnym boisku ograć Gaziantepspor.
Co daje nam łączny kurs 21,09
Stawka: 2pln
Możliwa wygrana : 42,18 |
|
|
|
 |
sakamuzu
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 22:23 Podsumowanie 10 luty
|
|
No i lipa. Nie było rewelacji w meczu Olympiakos vs. AEK.
Olympiakos 2:0 AEK
jedyne pocieszenie to to, że 2/3 meczy dziś weszły ;P
Wolfsburg 3:2 Freiburg
Trabzospor 4:1 Gaziantespor
Szkoda że pieniędzy z tego nie będzie, ale jako nowy user mam 66% skuteczności xD haha |
|
|
|
 |
sakamuzu
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 15:45 12 luty :)
|
|
Ostatnio przegiąłem z tym AEKiem i fundusze mi spadły do 2 zł bo w międzyczasie głupi zakład przegrałem którym nawet chwalić się nie zamierzam xD
a dzisiaj kolejny zakład wielokrotny w nowym już myślę bardziej atrakcyjnym systemie pokazywania o ile można to tak ująć
Proszę bardzo na dole to mój screenshot z Jak się podoba taka opcja prowadzenia dziennika ? I może ktoś pokusi się o jakiś komentarz, nawet jeżeli nazwie mnie idiotą i tak będę zadowolony
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
sakamuzu
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 23:39 Masakra.
|
|
Fundusze osiągnęły 0zł... Wznowie grę jak wyrwę jakąś kasę wolną
Wszystko przez dzisiejszą porażkę (właściwie mnie pokonał remis) Wybrzeża Kości Słoniowej...
Oprócz tego 4 na 5 meczy trafione
a więc co daje nam razem 6 trafień z 8 obstawianych meczy...mam 75% skuteczności ostatnio
Screenik :
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|