Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Emano to mój pierwszy post i takie typy na jutro
Autor Wiadomość
batman582

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 12:45 am   Emano to mój pierwszy post i takie typy na jutro
Livorno-Maccabi 1
Osasuna-Odense 1
Man U-Everton 1
Liverpool-Portsmouth 1
Roma-Triestina 1
Inter-Messina 1
Ujpest-Lombard 1
Efes Pilsen-Bologna 1
TEO Wilno-Wisła K. 1
Sopron-Famile Schio 1

Zagram to jutro z 3 zł taka rozgrzewka przed weekendem wtedy znajde coś bardziej konktretnego

Robertho 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 1:45 pm   
Wg mnie trochę za dużo typow na jednym kuponie. O niespodzianke nie trudno.

Elit Typer 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 1:51 pm   
Chcesz cokolwiek wygrywać u buków zapopmnij o takich kuponach z tyloma zdarzeniami. Po prostu raz na zawsze zapomnij. Będziesz im nosił po 3zł itp ,aż raz na kiedyś uda Ci się coś wygrać, ale w łącznym bilansie będziesz zawsze w plecy. Nie bądż frajerem 1 nie noś bukom kasy. Słuchaj dobrych rad i stosuj je w życiu.

dune2

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 2:01 pm   
Elit Typer napisał/a:
Chcesz cokolwiek wygrywać u buków zapopmnij o takich kuponach z tyloma zdarzeniami. Po prostu raz na zawsze zapomnij. Będziesz im nosił po 3zł itp ,aż raz na kiedyś uda Ci się coś wygrać, ale w łącznym bilansie będziesz zawsze w plecy. Nie bądż frajerem 1 nie noś bukom kasy. Słuchaj dobrych rad i stosuj je w życiu.

A zasponsorujesz nam stawianie ? jak tak to nie ma sprawy bo jak myslisz ze jestes swietny bo stawiasz 100 zl lub wiecej na kupon z jednym badz dwoma meczami to jestes w bledzie bo to zadna sztuka jak kogos na to stac.
Problem polega na tym jak wysrodkowac stawki tak by wiele nie ryzykwac a cosik zarobic bo majac duzo kasy stawiac mozna i 10 tysiecy na mecz o przeliczniku 1,05 i niezla wygrana bedzie.

dune2

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 2:03 pm   
i mimo ze uwazasz/cie sie za elite typowania to nie zmienia faktu ze osobiscie nie zycze sobie nazywania mnie frajerem a ta wypowiedz odnosi sie do grajacych za male stawki a wiec i do mnie

Robertho 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 2:14 pm   
do batman582.
Sorry że piszę tego posta, który nie dotyczy Twojego typowania ale chcę Ci pomóc utrzymac porządek w Twoim temacie.

do dune2
Mam co Ciebie taką prośbę, żebyś się nie kłócił w każdym temacie. Jak chcesz to załóż sobie nowy taki temat. Te Twoje dyskusje wiele nie wnoszą to typowania batmana582. A znając Twoje dyskusje w moim temacie to nie chcę, żeby Nowy Forumowicz miał też zaśmiecony temat. Każdy ma swoje podejście do bukmacherstwa i może się wypowiedzieć ale nie dochodzić się kto ma racje bo i tak każdy będzie upierał się przy swoim. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale dział "Gotowe kupony" raczej nie jest od takich dyskusji.

dune2

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 2:45 pm   
Robertho napisał/a:

do dune2
Mam co Ciebie taką prośbę, żebyś się nie kłócił w każdym temacie. Jak chcesz to załóż sobie nowy taki temat. Te Twoje dyskusje wiele nie wnoszą to typowania batmana582. A znając Twoje dyskusje w moim temacie to nie chcę, żeby Nowy Forumowicz miał też zaśmiecony temat. Każdy ma swoje podejście do bukmacherstwa i może się wypowiedzieć ale nie dochodzić się kto ma racje bo i tak każdy będzie upierał się przy swoim. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale dział "Gotowe kupony" raczej nie jest od takich dyskusji.

A ja mam do Ciebie prosbe bys skupil sie na typowaniu a nie zwracaniem mi uwagi kiedy bronie swojego dobrego imienia i tych ktorzy podobnie jak ja graja za male stawki bo musisz sie zgodzic ze mna ze nazywanie nas frajerami to zwykla obraza.
Sadze ze takze ta Twoja wiadomosc nic nie wnosi do typowania a dodatkowo prowokujesz.
Znajac Twoje przyzwolenie obrazaniu innych radze skupic sie tylko na typowaniu a obrone mojego dobrego imienia pozostaw mi.
Takze uwazam ze dzial ten nie jest od dyskusji ale nie bede sie godzil na nazwy typu "frajer" w moim kierunku.

SzczepanM1986 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 4:01 pm   
ja sądze że manchester 1 lub X

Odpowiedz do tematu