|
|
Everton - Chelsea |
| Autor |
Wiadomość |
razaal

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 30 razy Wiek: 18 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 1869 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 19:55 Everton - Chelsea
|
|
Analiza meczu Everton - Chelsea oraz najlepsze typy

25 kolejka English Premier League
1x2
3.30 3.25 2.25
Hej Gość, co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody |
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
18% |
676/3758 |
|
|
|
|
 |
balonik19821
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Gru 2008 Posty: 829 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 18:47
|
|
Everton-Chelsea
typ:1
kurs:3,41
Everton miał bardzo słaby początek sezonu, ale ostatnie mecze pokazują, iż drużyna ma ogromny potencjał. W ostatnim meczu przed własną publicznością pokonał Manchester City 1-0 a ostatniej porażki doznał w wyjazdowym meczu z Tottenhamem 6 kolejek temu.Ostatnie wyniki Evertonu:
04/02-12 Premier League Wigan vs. Everton 1:1
31/01-12 Premier League Everton vs. Man City 1:0
27/01-12 FA Cup Everton vs. Fulham 2:1
21/01-12 Premier League Everton vs. Blackburn 1:1
14/01-12 Premier League Aston Villa vs. Everton 1:1
11/01-12 Premier League Tottenham vs. Everton 2:0
Chelsea w ostatnim meczu tylko zremisowała z Manchesterem mimo,że prowadziła już 3-0 w meczu. The Blues wciąż musza sobie radzić bez przebywających na Pucharze Narodów Afryki Drogby i Kalu. Chelsea nie może wygrać meczu już od trzech kolejek i ciężko im będzie przełamać się w tej kolejce po Everton u siebie jest bardzo groźny.Ostatnie mecze Chelsea:
05/02-12 Premier League Chelsea vs. Man Utd 3:3
31/01-12 Premier League Swansea vs. Chelsea 1:1
28/01-12 FA Cup QPR vs. Chelsea 0:1
21/01-12 Premier League Norwich vs. Chelsea 0:0
14/01-12 Premier League Chelsea vs. Sunderland 1:0
08/01-12 FA Cup Chelsea vs. Portsmouth 4:0
Bukmacherzy faworyzują drużynę gości.Ja jednak bym tu raczej stawiał na Everton który w meczu z City grał jak równy z równym i zgarną komplet punktów.Jak gospodarze zagrają tak jak w tym meczu to zdobędą komplet punktów. |
| Ostatnio zmieniony przez balonik19821 Pon Lut 13, 2012 20:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adii14

Pomógł: 9 razy Dołączył: 15 Sie 2011 Posty: 460 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2012 19:35
|
|
Everton-Chelsea
TYP:2
Kurs.2.25
Everton podejmie u siebie druzyne Chelsea. Everton u siebie ma bilans 4-3-5 . Chelsea na wyjeździe 5-5-2 . W druzynie Evertonu nie zagraja : Leon Osman , Tim Cahill, Phil Jagielka , Coleman .Niepewny jest udzial Jacka Rodwella. W druzynie Chelsea nie zagra John Terry i Ramires . Do składu powraca John Obi Mikel a takze Frank Lampard. |
|
|
| Poziom: 19 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
127/798 |
|
|
|
|
 |
Robert93
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 12:26
|
|
Everton : Chelsea
Typ : 2
Kurs : 2.25
Dzisiejsze spotkanie pomiędzy Evertonem a Chelsea zapowiada się bardzo interesująco , gospodarze jak i goście ostatnio swoją formą nie przekonują .
Everton w ostatnich 5 spotkaniach raz wygrał ( z Manchesterem City była to bardzo wielka niespodzianka ) aż 3 razy zremisował i raz uległ .
Natomiast Londyńczycy 2 razy wygrali (lecz nie były to zwycięstwa przekonywujące) a także odnieśli 3 remisy ( tu ostatnio 3:3 z Manchesterem United, dali sobie wydrzeć prowadzenie 3:0 ) Także jak widzimy obie drużyny radzą sobie średnio .
Everton grając u siebie nie ma statusu jakieś twierdzy której się nie da zdobyć wręcz przeciwnie drużyny które przyjeżdżają przeważnie wywożą z tam tond jakieś punkty .
Ale żeby być obiektywnym Chelsea nie zachwyca także na wyjazdach w ostatnich 5 aż 4 remisy daję to do myślenia .
Do składu Chelsea wracają już na ten mecz Frank Lampard oraz John Obi Mikel będzie to bardzo wielkie wzmocnienie dla Londyńczyków lecz zabraknie John Terry.
Tak wielki klub jak Chelsea musi się w końcu przełamać myślę że nastąpi to w tym meczu , pokazali ostatnio że potrafią grać dobrą piłkę i forma idzie w górę .
A więc stwierdzam iż Chelsea nie pozostawi po tym spotkaniu złudzeń Evertonowi kto jest lepszy i myślę że będzie to łatwa przeprawa 3:0 dla Chelsea . |
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 12:33
|
|
11-02-12 16:00
Spotkanie: Everton FC - Chelsea FC
Mój Typ: Remis
Kurs: 3,32
Spotkanie to wydaje się być równie ciekawe jak dzisiejszy mecz Manchesteru czy Arsenalu. Everton na swoim terenie nie lubi przegrywać, tym bardziej z silnymi zespołami np. takimi jak Chelsea, wiadomo kto jest faworytem a bukmacherzy zdecydowanie obstawiają zwycięstwo Chelsea jednak ja bym do tego podszedł ostrożnie ponieważ Everton na swoim boisku ostatnio wygrał z Manchesterem City czy też z Fulham, z drugiej strony Chelsea na wyjazdach też nie lubi przegrywać ale ostatnio nie na swoim terenie zremisowała z Swansea czy też ledwo wygrała QPR bo tylko 1:0. Chelsea w tamtym tygodniu grała hitowy mecz z Manchesterem United wydawało się, że go wygra a tu proszę Chelsea zremisowała i pokazała, że nie jest tak silnym zespołem jakim by się mogło wydawać. Faworyta w tym meczu jest wskazać naprawdę trudno więc ja proponuje remis gdyż jest to jak najbardziej prawdopodobny wynik. |
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
WISLAKS

|
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 18:00
|
|
| Cytat: | 11-02-12 16:00
Spotkanie: Everton FC - Chelsea FC
Mój Typ: Remis
Kurs: 3,32
Spotkanie to wydaje się być równie ciekawe jak dzisiejszy mecz Manchesteru czy Arsenalu. Everton na swoim terenie nie lubi przegrywać, tym bardziej z silnymi zespołami np. takimi jak Chelsea, wiadomo kto jest faworytem a bukmacherzy zdecydowanie obstawiają zwycięstwo Chelsea jednak ja bym do tego podszedł ostrożnie ponieważ Everton na swoim boisku ostatnio wygrał z Manchesterem City czy też z Fulham, z drugiej strony Chelsea na wyjazdach też nie lubi przegrywać ale ostatnio nie na swoim terenie zremisowała z Swansea czy też ledwo wygrała QPR bo tylko 1:0. Chelsea w tamtym tygodniu grała hitowy mecz z Manchesterem United wydawało się, że go wygra a tu proszę Chelsea zremisowała i pokazała, że nie jest tak silnym zespołem jakim by się mogło wydawać. Faworyta w tym meczu jest wskazać naprawdę trudno więc ja proponuje remis gdyż jest to jak najbardziej prawdopodobny wynik. |
|
_________________ Liga typerów |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
45% |
1049/2333 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|