|
Expekt - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
6me6ta6l
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 11:29 pm
|
|
| Tomaszzz napisał/a: | | 6me6ta6l napisał/a: | plusy to: szybkie wpłaty min. 5 zł, wypłaty min. 10 zł
minusy: bardzo wolne rozliczanie zakładów , bardzo słaba oferta live
uważam, że istnieją lepsi bukmacherzy. |
Bardzo wolne znaczy jakie? Ja zawsze na drugi dzień miałem już rozliczony kupon. |
tak, na drugi dzień, jednak wcześniej grałem w bwin i sportingbet gdzie zakłady rozliczane są prawie natychmiast po zakończeniu zdarzenia. |
|
|
|
 |
kinch

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 11:33 pm
|
|
w porównaniu z innymi bukami w expekcie kursy są dość wysokie. Gram tam od kilku dni i jestem zadowolony. Jedyne co mnie boli to słaba oferta , średnio 4 razy mniej zdarzeń dziennie niż na bwinie ale można przeboleć. Kolejny duży plus dla mnie to expektowski poker. Według mnie najlepszy na jakim przyszło mi grać. Kilka freerolli każdego dnia i niski poziom zawodników robią swoje |
|
|
|
 |
Tomaszzz

|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 2:03 pm
|
|
| 6me6ta6l napisał/a: | | Tomaszzz napisał/a: | | 6me6ta6l napisał/a: | plusy to: szybkie wpłaty min. 5 zł, wypłaty min. 10 zł
minusy: bardzo wolne rozliczanie zakładów , bardzo słaba oferta live
uważam, że istnieją lepsi bukmacherzy. |
Bardzo wolne znaczy jakie? Ja zawsze na drugi dzień miałem już rozliczony kupon. |
tak, na drugi dzień, jednak wcześniej grałem w bwin i sportingbet gdzie zakłady rozliczane są prawie natychmiast po zakończeniu zdarzenia. |
Na drugi dzień najpóźniej, zwykle miałem pół godziny po zakończeniu meczu i często w kuponie pokazywał sie wynik live. |
|
 |
matik.90

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 16 razy Wiek: 18 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 501 Skąd: wziąć pieniądze ?
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 6:29 pm
|
|
Wedlug mnie expekt to dobry buk, ma wysokie kursy, ale wnerwiajaca jest ta strasznie uboga oferta live, w porownaniu z bwin. Denerwuje mnie rowniez nieporeczne menu, ale da sie przezyc
Duzym plusem jest szybkie rozliczanie kuponow. |
|
|
|
 |
Zgrzyt

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:42 pm
|
|
jak dla mnie fajny buk, ich 'zaletą' jest to że na meczach live można łatwo zgarnąć kase, np:
*dajmy na to mecz siatkówki wynik 22:21 dla zespołu A, ktory wykonuje zagrywke; po wykonaniu zagrywki akcja zespołu B zostaje obroniona i drużyna A wyprowadza kontre (w chwili wyprowadzania kontrataku jest mozliwosc obstawienia zakładu (w BWIN takie zakłady z kontratakiem w wysokiej fazie seta są blokowane) |
|
|
|
 |
zimako

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 722 Skąd: Mława
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 11:33 pm
|
|
Moim zdaniem Exekt powinien wprowadzić więcej meczy Live, to by polepszyło ten bukmacher. kursy są w miarę duże. Kupony są szybko rozliczane - tak ogólnie to polecam ten bukmacher |
_________________ Różni ludzie - jedna pasja...MUFC
 |
|
|
|
 |
Maciek12317

|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 12:29 pm
|
|
| Jak dla mnie w tej chwili najlepszy buk internetowy. Mają dobre kursy, do tego dużo dyscyplin, nie ma problemów z wypłatą pięniędzy, strona przejrzysta. Może jedyny minus że brak Challengerów tenisowych do obstawiania ale poza tym same plusy. |
_________________ Ja, to ja, nie więcej, nie mniej... |
|
|
|
 |
vip19
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 10:24 pm
|
|
dobry buk,ale stronka często nie działa zazwyczaj wtedy gdy jest potrzeba gry... |
|
|
|
 |
buby77
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 4:04 pm
|
|
Mam tam konto tak smao jak na sportingbet i unibet ale teraz gram tylko tam, większe kursy zazwyczaj
jedyny minus dla mnie to mało walk bokserskich do obstawiania
ale reszta na |
|
|
|
 |
ZEORG
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:52 pm
|
|
Moim zdaniem expekt jest spoko.
Mam też konto na bwin ale expekt osobiście bardziej przypadl mi do gustu. |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 9 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1204 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 12:33 pm
|
|
Kolejny bukmacher, którego muszą opieprzyć. 2 sprawy.
Wczoraj stawiałem hokej. Wynik był remisowy w regulaminowym. "2" przegrało po dogrywce. Stawiałem x2. Pierwotnie expekt rozliczył mi przegraną. Interwencja u supportu i wszystko działa.
Potem na noc stawiałem baseball. Expekt podaje wyjściowych pitcherów i wedle reguł jak któryś ostatecznie nie zagra, zakład powinien być rozliczany po 1.00. Niby wszystko jasne, ale dziś wchodzę. I po prostu nie wierzę. W meczu Boston Red Sox vs New York Yankees miał zaczynać najlepszy pitcher Bostonu - Matuzaka. No to oczywiście kurs na to był 1,54. Matuzaka nie zagrał. Zagrał jakiś rezerwowy, o którym wcześniej nie słyszałem. Przez to Boston dostał lanie. Wynik 8-19. Jak wczoraj wróciłem z miasta w nocy, to odpaliłem sobie livescora z baseballa. Patrzę, że w Bostonie nie gra Matuzaka, więc "wiedziałem", że mecz powinien być uznany jako nie ważny. Jednak dziś rano patrzę, a expekt wyedytował moją selekcję i rozliczył jako przegrany. Ot tak sobie zmienili pitcherów przy rozliczaniu. W nocy przeszła mi myśl o robienie screena, ale wolałem iść spać. Oczywiście już napisałem do supportu z serdecznymi gratulacjami. Zobaczymy co zrobią, ale 2 poważne wpadki na przestrzeni 1 dnia.....
plus za bardzo szybkie wypłaty. |
|
|
|
 |
Milagros
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 12:35 am
|
|
Nie mam porównania z innymi bukmacherami, więc moja wypowiedź może być niemiarodajna... Niemniej, uważam, że to dobry i przyjazny serwis. Szata graficzna przyjemna dla oka, brak zbędnych udziwnień, obsługa prosta, jak konstrukcja cepa. Brakuje pewnych rozgrywek, ale da się to przeboleć - w końcu nie wszystko trzeba obstawiać
Kursy są przyzwoite, choć często kompletnie zaskakujące [ale to pewnie typowe dla wszystkich buków ].
Bywa, że na rozliczenie kuponu trzeba naprawdę długo czekać, co dla tak niecierpliwej i narwanej osoby, jak ja jest męczące, ale cóż... Przeboleję
Póki co - nie narzekam. Może kiedyś przerzucę się na inny...? |
|
|
|
 |
|
|
|