|
Expekt - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
matuch1990
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 15:46
|
|
| bogata oferta - czysty i przejrzysty układ stronyszybkie zaksięgowanie przelewów. Minusy? Takowych właściwie brak, oczywiście po za małymi niedociągnięciami. Jednak porównując z innymi bukmacherami on-line nie jest źle. |
|
|
|
 |
nowak
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 95 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 13:13
|
|
| Jak dla mnie dobry buk. Oferta jest duza, kursy takze spore - jedne z wiekszych, stronka przejrzysta, live troche słaby ale zawsze cos pograc mozna. Dla mnie buk na 4 +. |
|
|
|
 |
wojciech3127

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 20:35
|
|
| Moim zdaniem najlepszy buk internetowy, dobre kursy, wysoki bonus, oferta zadowalajaca, moze troche za malo live zakladow, ogolnie chyba tylko bet365 moze z nim konkurowac. Wczesniej gralem na bwin i trzeba stwierdzic ze zanizaja tam kursy. |
|
|
|
 |
Mal
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 18 razy Wiek: 24 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 1697 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 21:06
|
|
| Już nie pierwszy raz expekt mi anulowuje wygrany zakład na live, bez podania powodu. Stawka, kurs zaakceptowane. Zdarzenie trwało, kurs wisiał. Wygrałem, to anulowali. Podłe gnoje. Czekam co support napisze, ale pewnie tyle, że mogę ich w d pocałować |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
9% |
290/3226 |
|
|
|
|
 |
ashley69
Shwarze negger :D :D

Zaproszone osoby: 72
Pomógł: 88 razy Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 3645 Skąd: Piotrkow / Oxford
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 23:14
|
|
| Wg mnie expekt plasuje sie zaraz za bah-em czyli bardzo nisko. Oferta uboga. W porownaniu z bwin albo chociaz unibetem. Baardzo cienki live. Problemy z "niespodziankami" ze strony buka. Serwis malo przejrzysty. Ciezko cos konkretnego wyszukac. Ci co pisza o czytelnosci powinni zerknac na strone bah-a. Wg mnie najlepiej zrobiony interface. Kursy moze i spore, jednak porownywalne z unibetem a czasem i nizsze. |
_________________ Expert Team Snooker & UK Footbal
Played204/Win130/Void10/Lost87
Yeld +12,2% |
|
|
| Poziom: 46 HP |
 |
 |
 |
 |
28% |
2093/7478 |
|
|
|
|
 |
ROBERTUS9
|
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 08:17
|
|
Moi znajomi grają wyłacznie na bwin, unibet i expekt - powód: zaufanie d otych firm.
Oosbiście sprawdziłem te firmy (gram na jednej z nich) i wspólna ocena to:
1.bwin
2.unibet
3.expekt
Oczywiście braliśmy pod uwagę wyłącznie oferty live.
Co do grafiki, ofert i kursów - to bwin i unibet są górą
Nie wiem jak jest na innych stronach buków, gdyż tam nie wchodziłem. |
|
|
|
 |
Pseudotyper
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 10:21
|
|
| Expect to porządna firma , jeśli chodzi o wpłaty/wypłaty.Ja nie miałem z tym absolutnie żadnego problemu. Słaba oferta live akurat czasami też może być cechą pozytywną bo nie można głupio się ogrywać za wcześniejsze niepowodzenia.Daje nam to czas na zastanowienie.Ogónie mój ulubiony buk. |
_________________ Moja najwyższa wygrana: 10zl na czysto |
|
|
|
 |
lapus

|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 18:49
|
|
Super najlepszy buk internetowy wypłacił mi 20 razy więcej niż powinien |
|
|
|
 |
Chuligan
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 23:13
|
|
Dobre kursy,sporo wydarzen,malo zakladow live ,ale nie jest najgorzej.
Szybka wyplata,dobry support.
Minusow narazie nie stwierdzilem znaczacych. |
|
|
|
 |
r0back55
Ronnie O'Sullivan

Zaproszone osoby: 22
Pomógł: 45 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 1378 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 10:37
|
|
A jam mam pytanie, po jakim czasie od wpłaty mieliście na koncie pieniądze bonusowe??
Przelew zrobiłem w środę wieczorem (p24) a dokumenty wysłałem w czwartek koło 6 rano i jeszcze nie mam bonusa na koncie. |
_________________ Mój blog... zajrzyj:)
 |
|
|
| Poziom: 31 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
278/2536 |
|
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

Pomógł: 239 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 5423 Skąd: Old Trafford
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 10:58
|
|
U mnie to chyba kwestia 2-3 godzin
btw: jakie dokumenty?? Ja wysyłałem tylko ID i kwotę wpłaty |
_________________ Pride of the North
Nie musicie nas szanować - wystarczy, że się nas boicie.. MUFC
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
r0back55
Ronnie O'Sullivan

Zaproszone osoby: 22
Pomógł: 45 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 1378 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 21:13
|
|
Dzięki Kicza,
teraz trzeba jeszcze skan dowodu, tak jak w be365 żeby potwierdzić tożsamość |
_________________ Mój blog... zajrzyj:)
 |
|
|
| Poziom: 31 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
278/2536 |
|
|
|
|
 |
Bart

|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 18:30
|
|
Ten bukmacher jest godny polecenia. Niezła oferta, miewają najwyższe kursy ,czasem nawet wolniej spadają niż u reszty więc da się jeszcze coś sensownego złapać, a co sobie cenie to błyskawiczne wypłaty czasem jak na odpowiednią porę trafie to tego samego dnia mam pieniądze na koncie bankowym nie MB. Fajny program poleconych jeśli ma się kolegów, którzy nie wpłacają po 5zł Raz jedyny mi się zdarzyło, że wpłaciłem im 5zł na próbę bo było już po 24, a były to początki przelewów24 i nie wiedziałem czy to w ogóle o tej porze działa, a nie będę wpłacał więcej jeśli te pieniądze mają być zablokowane do jutra no i te 5zł zniknęło. Według expekt wina raczej leżała po stronie przelewów24 niż po ich, a że kwota była mała nie dociekałem. Ogólnie bukmacher na plus i warto posiadać tam konto. |
|
|
|
 |
lukasz77
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 18:45
|
|
Buk na wielki +. Sam tam grałem całki spory czas, ugrałem trochę kasy, poszła wypłata całości i część przelałem na BAH (był bonus 100%). Z BAHu także wypłaciłem i prawdopodobnie znów wpłacę tam jakąś kwotę. Dlaczego? Dobra oferta przede wszystkim, mnóstwo zdarzeń na każdy dzień, dosyć "uczciwe" kursy, super kontakt, nie zdarzyło mi się czekać na odpowiedź więcej niż godzinkę, nawet w niedzielę (polski support). Kasę wypłacili od razu, bez prośby o jakiekolwiek dokumenty. Czasami dają fajne bonusy dla "wybranych". Osobiście 2 razy dostałem do kasyna.
Podsumowując bukmacher godny polecenia. |
|
|
|
 |
Pseudotyper
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 10:02
|
|
| Bardzo dobry buk.Bonus 100% pewny.oferta zakładów na 4 ale jak ktoś ni jest bardzo wymagający to jest ok.Na wszystkie najważniejsze wydarzenia oczywiście są zakłady.Wypłata także w 100% pewna.Wypłacałem z tego buka wielokrotnie na konto bankowe i ani razu nawet 1 zł mniej mi nie przyszło.Promocja Poleć przyjaciela w 100% pewna.Oferta live trochę słaba, to chyba największy minus buka, szybko blokują zakłady a nawet nic się na boisku nie dzieje.Ogólnie to polecam tego buka dla początkujących i nie tylko.Warto się tam zarejestrować. |
_________________ Moja najwyższa wygrana: 10zl na czysto |
|
|
|
 |
komaki
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 20:05
|
|
A ja chciałem dać tym oszustom z expekt wielki minus. Zalogowałem się pierwszy raz w życiu na tego buka i postawiem pierwszy kupon,który niestety nie wszedł. Dlatego wypełniłem formularz aby skorzystać z bonusa dla nowo wstępujących. Bonus miał polegać na tym,że jeżeli pierwszy zakład nie wejdzie to oni do kwoty 50 zł mają zwrócić tą kwotę. Ja waśnie pierwszy swój kupon postawilem za 50 zł. Niestety tak wychwalany przez wszystkich buk stwierdził,że mi sie nie należy bonus. Napisali mi tak "Szanowna/y Pani/e, w zwiazku z faktem korzystania z tego samego adresu IP komputera co inny gracz naszego serwisu prosimy o wyjasnienia i przeslanie skanu dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy (strony z danymi personalnymi i adresem zamieszkania) na adres documents@expekt.com, prosimy o wpisanie w tytule wiadomosci "SAME IP" oraz numer ID gracza. Prosimy rowniez o przeslanie w tej samej korespondencji jakiegokolwiek rachunku za gaz czy telefon potwierdzajacego adres zamieszkania." Więc ja przysłałem im kopię prawo jazdy i kopię rachunku za prąd a oni dalej nie chcieli mi przyznać swojego cudownego bonusu dla nowo wstępujących i przysłali mi taką odpowiedź "Szanowny Panie, byc moze posiada Pan dynamiczny adres IP nadawany cyklicznie
roznym uzytkownikom przez operatora Pana internetu, na co nie mamy juz
wplywu. Bardzo nan przykro niemniej dzial zabezpieczen naszego serwisu podtrzymal
decyzje o braku bonusa na koncie gracza." Dlatego nie rozumię tych oszustów,pisałem do nich czy ta osoba ma też te same personalia, oczywiście już nic nie odpisali. Dziwi mnie tylko to,że jeżeli było coś nie tak to dlaczego mnie nie poinformowali od razu przy rejestrowaniu. Tylko dopiero jak postawilem kupon. Jest to dla mnie żenujący buk i nie polecam nikomu oszustow z expekta. Powiem na koniec że wcześniej grałem na BETCLIKU i tam nie miałem żadnych problemów z podobnym bonusem. Mam nadzieję,że ten post będzie jakimś ostrzeżeniem dla nowo wstępujących na expekt i myślę,że lepiej zaraz po zarejestrowaniu wysłać do oszustow meila czy wszystko jest OK i czy można skorzystać z bonusu bo oszuści nie raczą nic informować tylko dopiero jak ktoś postawi kasę. Ja oczywiście nigdy już na expekcie nie zagram. |
|
|
|
 |
RR
Zaproszone osoby: 13
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 20:11
|
|
| Nie mial nikt wczesnie jod ciebie konta na expekt na ten sam adres zamieszkania ? |
|
|
| Poziom: 25 HP |
 |
 |
 |
 |
9% |
134/1490 |
|
|
|
|
 |
komaki
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 04:27
|
|
| Mogę zapewnić na 100%,że nikt z mojego komputera nie zakladał konta na expekcie. |
|
|
|
 |
komaki
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 20:29
|
|
Dzisiaj dalej walczyłem na expekcie o swój bonus i wreście się udało,przyznali mi ten bonus |
|
|
|
 |
koper777
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 21:31
|
|
| Ogólnie nie mam zastrzeżeń do tego buka,oprócz jednego.Jakiś czas temu składałem depozyt(40zl)niby niedużo ,ale jednak to pieniądz.Kaskę wysłałem przelewem bankowym na konto przez nich podane.Po ok.2 tygodniach kaski dalej nie było na koncie,więc napisałem do nich E-mail.Suport odpowiedział dopiero po tym jak poprosiłem o zamknięcie konta u nich.Odpowiedziano mi,że ten numer konta nie jest już aktualny i że po zwrot muszę się zgłosić do swojego banku.Tak zrobiłem i niestety okazało się ,żę mój bank(mbank)nie jest w stanie odzyskać tych pieniędzy od banku odbiorcy.I kaska poszła się walić.Teraz ...?wpłacam przez Moneybookers i jest ok. |
|
|
|
 |
De Vill
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 17:05
|
|
ja 3dni temu założyłem konto, przelałem 100zł, kursy bardzo fajne chodziasz widze ze nie ma ligi Islandzkiej co mnie troche smuci ;p Pieniądze były na koncie po 2min. Miałem mały problem bo okazało sie że już ktos wczesniej z mojego IP zakładał tam konto i mi je zablokowali ale wysłałem skan dowodu i szybko mi odbanowali
edit: jest Islandia ;p moja pomyłka to ja nie mam żadnych zastrzeżeń |
|
|
|
 |
kowalinho
|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 14:57
|
|
Dobry buk, można śmiało go polecić. Oferta, hmm... nawet na bogato. Nie raz jest wybór do jednego meczu po 20+ zdarzeń różnego typu, jak są najciekawsze mecze w lidze nawet oferta na 1 spotkanie dochodzi do ponad 40 opcji. Jest z czego wybierać i można na wszelakie sposoby się bawić z tym Support zawsze służy pomocą bardzo dobrze i szybko. Zawsze odp miałem w przeciągu 10-20min od nich. Także nie było z tym kłopotu. Moja opinia na ten temat jest bardzo pozytywna i polecam buka, tym którzy się zastanawiają nad założeniem konta u nich. |
|
|
|
 |
Velor

|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 15:13
|
|
O, nowy wygląd Zdecydowanie lepiej i już bez głupich błędów. Bardzo przejrzyście , na to czekałem |
|
|
|
 |
ibi-n3t
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 09:19
|
|
| Expekt to mój najlepszy bukmacher. Dosyć dobre kursy, bezproblemowo z wypłatami, śmiało mogę każdemu polecić. |
_________________ YourBet24.pl - Promocje Bukmacherów! |
|
|
|
 |
BanKai

|
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 17:52
|
|
Ogólnie oceniam tą firmę bardzo pozytywnie:)
nie korzystałem z niej za długo, lecz nie miałem z nią najmniejszych problemów.
szybka i bezproblemowa wypłata na konto bankowe, nie najgorsze kursy, wiele dodatkowych zakładów.
Ogólnie bukmacher na + |
_________________ Semper Fidelis.. |
|
|
| Poziom: 19 HP |
 |
 |
 |
 |
18% |
143/798 |
|