|
Expekt - pytania |
| Autor |
Wiadomość |
Kalfi

Zaproszone osoby: 77
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 5:50 pm
|
|
| Nie nie WhiteMan, tu sie mylisz to jest konto bankowe(dane do przelewu) dla Polaków którzy wpłacaja na expekta w PLN |
|
|
|
 |
slaw1988
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 540 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 9:28 am
|
|
| Cz ta promocja 100% bonus do 150zł jest wciaz aktualna? Jakie sa warunki zeby pieniadze wyplacic? 5x obrot po kursia 1.5? |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 77
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 2:27 pm
|
|
slaw1988, z tego co mi wiadomo to jest jeszcze aktulna
| Cytat: | 100% First deposit bonus
Date of publication: 12/10/2007 (DAY/MONTH/YEAR)
Version number: 1.1
- Oferta jest ważna wyłącznie dla nowych klientów, ktorzy nie dokonywali wcześniej żadnych transakcji w serwisie expekt.com, a którzy złożą pierwszy depozyt w zakładach sportowych expekt.com pomiędzy 15/10/2007 a 31/12/2007.
- Minimalny depozyt biorący udział w promocji to 40 PLN.
- Maksymalny bonus możliwy do uzyskania to 150 PLN.
- Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.
Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN
- Oferta nie może być łączona z żadną inną aktywną promocją bonusową.
- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.
- Jeżeli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego w promocji obrotu - nie zostanie ona dokonana a bonus anulowany.
- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.
- Nawet jeżeli zostanie utracona (przegrana) część sumy depozytu + bonusu - gracz nadal musi wykonać wymagany obrót aby móc dokonac jakiejkolwiek wypłaty ze swojego konta.
- Żaden gracz, który otrzymał kiedykolwiek wcześniej bonus od depozytu w expekt.com NIE JEST uprawniony do skorzystania z tej promocji.
- Jeśli korzystasz z opcji Moneybookers do wpłaty depozytu nie będziesz mógł wziąć udziału w promocji.
- Tylko jeden bonus/zwrot może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP.
- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji.
- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.
- Powyższe przepisy i warunki promocji są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków (Regulaminu) expekt.com. Expekt.com Ltd zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzanie brzmienia warunków oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta.
- W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy brzmieniem tych przepisów a ich angielską wersją - obowiązuje wersja anglojęzyczna. |
|
|
|
|
 |
slaw1988
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 540 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 8:04 pm
|
|
Dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
tyartur
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 11:45 am
|
|
musze przy wypłacie w tym buku wysyłać kopie dowodu?
Wolgóle możecie zrobić liste w których bukach tego wymagają? |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2086 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 1:10 pm
|
|
z tego co ja pamietam to nie chcieli dowodu ale moze cos sie zmienilo, ale czy to problem wyslac skan dowodu? No chyba ze jestes niepelnoletni Ale z tego co widze to masz 20 lat. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
tyartur
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 10:17 am
|
|
| GrzechuTG napisał/a: | z tego co ja pamietam to nie chcieli dowodu ale moze cos sie zmienilo, ale czy to problem wyslac skan dowodu? No chyba ze jestes niepelnoletni Ale z tego co widze to masz 20 lat. |
Weś się męcz tyle z nimi, żeby człowiek nie mógł odebrać paru groszy własnymi rękoma zarobionymi |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:04 pm
|
|
| hehe no wiesz to są wymogi bezpieczenstwa aby dzieci nie mogly puszczac zakladow bukmacherskich. W sumie jak jestes pelnoletni to nie masz sie czego obawiac;p |
 |
|
|
|
 |
vog
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 2:07 pm
|
|
| GrzechuTG napisał/a: | | hehe no wiesz to są wymogi bezpieczenstwa aby dzieci nie mogly puszczac zakladow bukmacherskich. W sumie jak jestes pelnoletni to nie masz sie czego obawiac;p |
Jesteś pewien? A wiesz, że sprawa hazardu internetowego jest ciągle nie uregulowana prawnie i zgodnie z ciągle obowiązującymi przepisami (sprzecznymi rzecz jasna z przepisami Unii Europejskiej i dlatego wszyscy te przepisy olewają) granie w internecie jest przestępstwem, za które grozi wysoka grzywna i kara więzienia? Wszystko tu: http://prawo.vagla.pl/hazard
A i to se przeczytaj, co chciał PiS zrobić, to ci się słabo zrobi
http://prawo.vagla.pl/node/7284
Ciekawe czy PO to podtrzyma, czy będzie bardziej łaskawa!
A w ogóle to czy z Expekt da się wypłacić na Moneybookers? Bo nie widzę takiej opcji |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2424 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 8:24 pm
|
|
vog moim zdaniem rzady platformy sa gwarantem liberalnego podejscia do hazadru, mozna wiec spac spokojnie.
Co do wyplat Expekt - o ile pamietam to sie da, pod warunkiem ze choc 1 pln przez Moneybookers kiedys wplaciles. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
vog
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 3:14 am
|
|
Znalazłem w faq coś takiego:
| Cytat: |
Aby wypłacić środki na swoje konto MB należy spełnić jeden z następujących warunków:
1. WSZYSTKIE wpłaty na Twoim koncie Expekt zostały dokonane przez MB.
2. Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza.
|
czyli jeśli się choć jedną wpłatę dokonało w inny sposób, to od tej pory przez MB można wypłacić tylko tyle lub mniej ni się wpłaciło....
:/
szkoda, że w ogóle nie jest tak, że można wypłacać tylko to co się wpłaciło... a może by w ogóle zlikwidować opcję wypłaty, bo po co ona? przecież gra się, aby przegrywać...
robią co mogą, aby to skomplikować... i jeszcze chcą dokument ze zdjęciem.... etam, nie gram u nich... skasowałbym konto ale się nie da.... a co gorsza, nie mogę zmienić moich danych osobowych, żeby nie zostawiać po sobie info jakimś draniom z malty |
|
|
|
 |
tomek1002

Zaproszone osoby: 18
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 8:28 pm
|
|
| a ktoś wie dlaczego bukmacherzy umożliwiają wypłate na MB dopiero po uprzedniej wpłacie tą formą?? |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 2:21 pm
|
|
| Dlatego zebys wplacil do nich kase. Ale rowniez dlatego aby potwierdzic Twoje dane. |
 |
|
|
|
 |
xZone

Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 214 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:41 pm
|
|
| Ile mniej wiecej idzie kasa z mBanku na Expekta ? |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 44
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:45 pm
|
|
| W moim przypadku szła 2 dni z tego co pamiętam . Zwykle w moim przypadku odbywało się to szybko. |
|
|
|
 |
wilcek2

Zaproszone osoby: 33
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:50 pm
|
|
| jak tam sie obraca jakiś bonus?? 3x po min kursie 1.50?? bo nigdzie nie moge znaleść :/ |
|
|
|
 |
Szymek

|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:49 pm
|
|
Tak 3 razy po minimalnym kursie 1,5 zl , wlasnie jestem w trakcie |
|
|
|
 |
pawlak73

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:16 pm
|
|
Mam pytanie chodzi o Experta, jak wchodzę na jego główną stronę i klikam link KURSY to podczas wlaczania tej strony z kursami mój antywirus Avast wyszukuje tam wirusa. Ma ktoś też coś podobnego? Jak ktoś wie o co chodzi niech pisze. Z góy dzięki!!! POZDRAWIAM!!! |
|
|
|
 |
xZone

Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 214 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:25 pm
|
|
| pawlak73 napisał/a: | Mam pytanie chodzi o Experta, jak wchodzę na jego główną stronę i klikam link KURSY to podczas wlaczania tej strony z kursami mój antywirus Avast wyszukuje tam wirusa. Ma ktoś też coś podobnego? Jak ktoś wie o co chodzi niech pisze. Z góy dzięki!!! POZDRAWIAM!!! |
Ja tez mam cos takiego ale wylaczylem sobie w avascie ochrone strone www.A ja mam takie pytanie ile trzeba czekac na bonus ? |
|
|
|
 |
Szymek

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 10:38 pm
|
|
| Na bonus zwykle czeka się bardzo krótko , ja miałem bonus po 10 minutach , a myślę że do 2 dni to max w jakim zrealizują bonus . W przeciwnym razie wysyłaj maile do supportu , najlepiej angielskiego:) |
|
|
|
 |
lucio89
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 1:00 am
|
|
| jaki jest najlepszy internetowy BUK?? |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 2:23 pm
|
|
| lucio przestań zaśmiecać wszystkie tematy swoimi krótkimi pytaniami... A jeśli chcesz się dowiedzieć który buk jest najlepszy to na forum masz recenzje każdego buka przeczytaj każdą i oceń który według Ciebie jest najlepszy. |
 |
|
|
|
 |
typ16

|
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 10:18 pm
|
|
Mam takie pytanie
Czy na Expekcie jest do stawiania hokej AHL?? bo nie moge znalezc |
_________________ TypujacPiłkeWiemCoRobie -;) |
|
|
|
 |
Szymek

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 8:52 am
|
|
| Z tego co wiem to ,niestety nie . W ich ofercie znajduje się jedynie NHL . Jeśli chodzi o hokej amerykański |
|
|
|
 |
typ16

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 12:53 pm
|
|
dzieki, szkoda ze nie ma A ile czekaliscie na przyznanie bonusa?? wiem ze w przeciagu 48 godz maja dodac bonus na konto |
_________________ TypujacPiłkeWiemCoRobie -;) |
|
|
|
 |
|
|
|