Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Expekt - pytania
Autor Wiadomość
Kalfi 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Sro Lis 14, 2007 5:50 pm   
Nie nie WhiteMan, tu sie mylisz to jest konto bankowe(dane do przelewu) dla Polaków którzy wpłacaja na expekta w PLN

slaw1988 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 9:28 am   
Cz ta promocja 100% bonus do 150zł jest wciaz aktualna? Jakie sa warunki zeby pieniadze wyplacic? 5x obrot po kursia 1.5?

Kalfi 

Zaproszone osoby: 77
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 2:27 pm   
slaw1988, z tego co mi wiadomo to jest jeszcze aktulna

Cytat:
100% First deposit bonus

Date of publication: 12/10/2007 (DAY/MONTH/YEAR)

Version number: 1.1
- Oferta jest ważna wyłącznie dla nowych klientów, ktorzy nie dokonywali wcześniej żadnych transakcji w serwisie expekt.com, a którzy złożą pierwszy depozyt w zakładach sportowych expekt.com pomiędzy 15/10/2007 a 31/12/2007.

- Minimalny depozyt biorący udział w promocji to 40 PLN.

- Maksymalny bonus możliwy do uzyskania to 150 PLN.

- Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.

Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN

- Oferta nie może być łączona z żadną inną aktywną promocją bonusową.

- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.

- Jeżeli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego w promocji obrotu - nie zostanie ona dokonana a bonus anulowany.

- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.

- Nawet jeżeli zostanie utracona (przegrana) część sumy depozytu + bonusu - gracz nadal musi wykonać wymagany obrót aby móc dokonac jakiejkolwiek wypłaty ze swojego konta.

- Żaden gracz, który otrzymał kiedykolwiek wcześniej bonus od depozytu w expekt.com NIE JEST uprawniony do skorzystania z tej promocji.

- Jeśli korzystasz z opcji Moneybookers do wpłaty depozytu nie będziesz mógł wziąć udziału w promocji.

- Tylko jeden bonus/zwrot może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP.

- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.

- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji.

- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.

- Powyższe przepisy i warunki promocji są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków (Regulaminu) expekt.com. Expekt.com Ltd zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzanie brzmienia warunków oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta.

- W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy brzmieniem tych przepisów a ich angielską wersją - obowiązuje wersja anglojęzyczna.

slaw1988 

Wysłany: Wto Lis 20, 2007 8:04 pm   
Dzieki za pomoc :smile:

tyartur 

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 11:45 am   
musze przy wypłacie w tym buku wysyłać kopie dowodu?

Wolgóle możecie zrobić liste w których bukach tego wymagają?

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 1:10 pm   
z tego co ja pamietam to nie chcieli dowodu ale moze cos sie zmienilo, ale czy to problem wyslac skan dowodu? No chyba ze jestes niepelnoletni :P Ale z tego co widze to masz 20 lat.

tyartur 

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 10:17 am   
GrzechuTG napisał/a:
z tego co ja pamietam to nie chcieli dowodu ale moze cos sie zmienilo, ale czy to problem wyslac skan dowodu? No chyba ze jestes niepelnoletni :P Ale z tego co widze to masz 20 lat.

Weś się męcz tyle z nimi, żeby człowiek nie mógł odebrać paru groszy własnymi rękoma zarobionymi :cool: :grin:

GrzechuTG 

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:04 pm   
hehe no wiesz to są wymogi bezpieczenstwa aby dzieci nie mogly puszczac zakladow bukmacherskich. W sumie jak jestes pelnoletni to nie masz sie czego obawiac;p

vog 

Wysłany: Sob Gru 08, 2007 2:07 pm   
GrzechuTG napisał/a:
hehe no wiesz to są wymogi bezpieczenstwa aby dzieci nie mogly puszczac zakladow bukmacherskich. W sumie jak jestes pelnoletni to nie masz sie czego obawiac;p

Jesteś pewien? A wiesz, że sprawa hazardu internetowego jest ciągle nie uregulowana prawnie i zgodnie z ciągle obowiązującymi przepisami (sprzecznymi rzecz jasna z przepisami Unii Europejskiej i dlatego wszyscy te przepisy olewają) granie w internecie jest przestępstwem, za które grozi wysoka grzywna i kara więzienia? Wszystko tu: http://prawo.vagla.pl/hazard

A i to se przeczytaj, co chciał PiS zrobić, to ci się słabo zrobi :D
http://prawo.vagla.pl/node/7284

Ciekawe czy PO to podtrzyma, czy będzie bardziej łaskawa!

A w ogóle to czy z Expekt da się wypłacić na Moneybookers? Bo nie widzę takiej opcji :neutral:

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 8:24 pm   
vog moim zdaniem rzady platformy sa gwarantem liberalnego podejscia do hazadru, mozna wiec spac spokojnie.

Co do wyplat Expekt - o ile pamietam to sie da, pod warunkiem ze choc 1 pln przez Moneybookers kiedys wplaciles.

vog 

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 3:14 am   
Znalazłem w faq coś takiego:

Cytat:

Aby wypłacić środki na swoje konto MB należy spełnić jeden z następujących warunków:

1. WSZYSTKIE wpłaty na Twoim koncie Expekt zostały dokonane przez MB.
2. Kwota, którą chcesz wypłacić musi być taka sama lub mniejsza niż kwota wpłacona przez MB na twoje konto gracza.

czyli jeśli się choć jedną wpłatę dokonało w inny sposób, to od tej pory przez MB można wypłacić tylko tyle lub mniej ni się wpłaciło....

:/

szkoda, że w ogóle nie jest tak, że można wypłacać tylko to co się wpłaciło... a może by w ogóle zlikwidować opcję wypłaty, bo po co ona? przecież gra się, aby przegrywać...

:D

robią co mogą, aby to skomplikować... i jeszcze chcą dokument ze zdjęciem.... etam, nie gram u nich... skasowałbym konto ale się nie da.... a co gorsza, nie mogę zmienić moich danych osobowych, żeby nie zostawiać po sobie info jakimś draniom z malty :evil:

tomek1002 

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 8:28 pm   
a ktoś wie dlaczego bukmacherzy umożliwiają wypłate na MB dopiero po uprzedniej wpłacie tą formą??

GrzechuTG 

Wysłany: Czw Gru 20, 2007 2:21 pm   
Dlatego zebys wplacil do nich kase. Ale rowniez dlatego aby potwierdzic Twoje dane.

xZone 

Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:41 pm   
Ile mniej wiecej idzie kasa z mBanku na Expekta ?

Szymek 

Zaproszone osoby: 44
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 4:45 pm   
W moim przypadku szła 2 dni z tego co pamiętam . Zwykle w moim przypadku odbywało się to szybko.

wilcek2

Zaproszone osoby: 33
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 11:50 pm   
jak tam sie obraca jakiś bonus?? 3x po min kursie 1.50?? bo nigdzie nie moge znaleść :/

Szymek 

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 12:49 pm   
Tak 3 razy po minimalnym kursie 1,5 zl , wlasnie jestem w trakcie :)

pawlak73

Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:16 pm   
Mam pytanie chodzi o Experta, jak wchodzę na jego główną stronę i klikam link KURSY to podczas wlaczania tej strony z kursami mój antywirus Avast wyszukuje tam wirusa. Ma ktoś też coś podobnego? Jak ktoś wie o co chodzi niech pisze. Z góy dzięki!!! POZDRAWIAM!!! :cool:

xZone 

Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:25 pm   
pawlak73 napisał/a:
Mam pytanie chodzi o Experta, jak wchodzę na jego główną stronę i klikam link KURSY to podczas wlaczania tej strony z kursami mój antywirus Avast wyszukuje tam wirusa. Ma ktoś też coś podobnego? Jak ktoś wie o co chodzi niech pisze. Z góy dzięki!!! POZDRAWIAM!!! :cool:

Ja tez mam cos takiego ale wylaczylem sobie w avascie ochrone strone www.A ja mam takie pytanie ile trzeba czekac na bonus ?

Szymek 

Wysłany: Pią Sty 25, 2008 10:38 pm   
Na bonus zwykle czeka się bardzo krótko , ja miałem bonus po 10 minutach , a myślę że do 2 dni to max w jakim zrealizują bonus . W przeciwnym razie wysyłaj maile do supportu , najlepiej angielskiego:)

lucio89

Wysłany: Czw Lut 14, 2008 1:00 am   
jaki jest najlepszy internetowy BUK??

GrzechuTG 

Wysłany: Czw Lut 14, 2008 2:23 pm   
lucio przestań zaśmiecać wszystkie tematy swoimi krótkimi pytaniami... A jeśli chcesz się dowiedzieć który buk jest najlepszy to na forum masz recenzje każdego buka przeczytaj każdą i oceń który według Ciebie jest najlepszy.

typ16 

Wysłany: Czw Lut 14, 2008 10:18 pm   
Mam takie pytanie
Czy na Expekcie jest do stawiania hokej AHL?? bo nie moge znalezc

Szymek 

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 8:52 am   
Z tego co wiem to ,niestety nie . W ich ofercie znajduje się jedynie NHL . Jeśli chodzi o hokej amerykański

typ16 

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 12:53 pm   
dzieki, szkoda ze nie ma :cry: A ile czekaliscie na przyznanie bonusa?? wiem ze w przeciagu 48 godz maja dodac bonus na konto :grin:

Odpowiedz do tematu