|
Expekt - pytania |
| Autor |
Wiadomość |
6me6ta6l
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 9:51 pm
|
|
dzięki |
|
|
|
 |
nikosis

Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 9:26 am
|
|
Witam.
Mam pytanie. Otóż czy na konto w expekt może wpłacić osoba (przelew), która nie jest właścicielem konta? Bardzo bym prosił o szybką odp. Zależy mi na czasie. |
|
|
|
 |
Tomaszzz

|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 3:38 pm
|
|
| Raczej tak. Ja nie wpłacałem ze swojego konta i wszystko było w porządku. |
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 2:27 pm
|
|
Ok dzięki.
EDIT: A jak to jest z WYPŁATĄ z buka? Musi być na konto o tych samych danych? |
|
|
|
 |
Tomaszzz

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 4:57 pm
|
|
Tak pisze przy formularzu wypłaty z EXPEKTA:
| Cytat: | | pamiętaj, że wypłata może być zrealizowana tylko do Twojego konta Bankowego |
Więc chyba nie musi być na konto o tym samych danych chyba, ze chcesz wypłacić nie na swoje konto... Tak przypuszczam. |
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 5:42 pm
|
|
| Panowie mam problem. Jak powinien wyglądać obrót w expekt? Bo obstawiałem zakłady (około 30-35) na łączną sumę ponad 400 zł, gdy obrotu bonusem muszę dokonać trzy razy po kursie conajmniej 1.5, a bonus wynosi 130 zł. Czy nie wystarczy obstawić zakładów za łączną sumę 390 zł (3x130zł) po kursie zawsze conajmniej 1.5 (często AKO, ale zawsze) żeby prosić o bonus? Bo niestety dalej nie spełniam warunków... Albo czy da się sprawdzić % obrotu którego dokonałem? Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
Daniel

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1836 Skąd: GDAŃSK
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 4:49 pm
|
|
| GrzechuTG napisał/a: | | Jest blokada zeby wyplacic na moneybookers to najpierw musisz przez niego wpalcic inaczej nie ma takiej mozliwosci. |
a czy identycznie jest z wypłatą na konto w banku ? |
|
|
|
 |
Kicza
__(o)(o)__

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 1565 Skąd: Nowy Sącz

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 6:13 pm
|
|
Nie |
_________________ Rok pracy na forum za mną
 |
|
|
|
 |
lvx
|
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 10:52 pm
|
|
| Zamiezam zalozyc sobie konto w expekcie..? Moze byc jak na poczatek ? |
|
|
|
 |
kwak15

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 7 razy Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 215 Skąd: Góry :)
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 3:34 pm
|
|
Jeden z lepszych buków w sieci. Duża oferta, więc jest w czym wybierać. Sporo zakładów live. Ja osobiście polecam tego bukmachera.
pozdro. |
|
 |
Jamber

Zaproszone osoby: 13
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 229 Skąd: Radom_iak
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 12:12 am
|
|
| Jezeli beda chcieli skan dowodu a na dowodzie jest inny adres niz podalem u bokow poniewaz nastapila przeprowadzka to bedie problem ? Moze poprostu napisac im gdzies jaki jest tego powod ? |
|
|
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 8:56 am
|
|
Napisz im po prostu (do supportu), że jest taka i taka sytuacja, zmieniłeś adres, wytłumacz im to. Oni cię wtedy poproszą o skan dowodu, przyślesz, przeproszą cię za długie oczekiwanie na odpowiedź , ale zmienią ci dane. Później już nie będzie żadnych problemów na 100 % z wypłatą. |
|
|
|
 |
Jamber

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 12:05 am
|
|
Jak wplacaliscie pieniadze przez np. oddzial bankowy PKO to kiedy mieliscie dospiane pieniadze na koncie gracza ?
E-maila dotyczacego bpnusa kiedy mam im wyslac jak juz dojda pieniadze czy moge wczesniej ?
Jest do obstawiania regularnie siatkowka ? |
|
|
|
 |
szamon12
`Bianconero

Pomógł: 25 razy Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 1008 Skąd: Olkusz

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 9:05 am
|
|
| nikosis napisał/a: | | Panowie mam problem. Jak powinien wyglądać obrót w expekt? Bo obstawiałem zakłady (około 30-35) na łączną sumę ponad 400 zł, gdy obrotu bonusem muszę dokonać trzy razy po kursie conajmniej 1.5, a bonus wynosi 130 zł. Czy nie wystarczy obstawić zakładów za łączną sumę 390 zł (3x130zł) po kursie zawsze conajmniej 1.5 (często AKO, ale zawsze) żeby prosić o bonus? Bo niestety dalej nie spełniam warunków... Albo czy da się sprawdzić % obrotu którego dokonałem? Proszę o odpowiedź. |
Pograj np. przez tydzień, to będziesz spełniał warunki. Jeżeli oczywiście będziesz dziennie stawiał po 20-30 PLN.
| Cytat: | Jak wplacaliscie pieniadze przez np. oddzial bankowy PKO to kiedy mieliscie dospiane pieniadze na koncie gracza ?
E-maila dotyczacego bpnusa kiedy mam im wyslac jak juz dojda pieniadze czy moge wczesniej ?
Jest do obstawiania regularnie siatkowka ? |
1. Ja czekałem 2-3 dni.
2. Jak ci już kasa wpłynie.
3. Raczej tak. (już nie mam konta w EXpekcie, nie wiem na 100%) |
_________________ "Żeby wygrać trzeba grać"...FORZA JUVE
 |
|
|
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:23 am
|
|
Dzięki, ja już obróciłem. Okazało się, że tak to wygląda:
x = wpłata
y = bonus
z = obrót
x = y
(x + y) * 3 = z
czyli wpłacając 130 zł trzeba obrócić 780 zł. Gdzieś to doczytałem...
| Cytat: | | Jak wplacaliscie pieniadze przez np. oddzial bankowy PKO to kiedy mieliscie dospiane pieniadze na koncie gracza ? |
1. Ja przez pocztę - 3 dni.
2. Jak kolega wyżej.
3. Tak, najważniejsze mecze siatkówki są na 100 % (np. te na igrzyskach) i w ofercie jak już są to: 1x2, handi +- i dokładny wynik. Ewentualnie u/o. |
|
|
|
 |
Jamber

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:46 am
|
|
| szamon12 napisał/a: | | Pograj np. przez tydzień, to będziesz spełniał warunki. Jeżeli oczywiście będziesz dziennie stawiał po 20-30 PLN |
Po co dziennie stawiac za 20-30 ? trzeba tak ?
Ja wplacilem 40 zl czyki z bonusem 80 czyli musze tak grac aby zdobyc przynajmniej 240 po kursie minimalnym 1.50 ?
Wczoraj wplacilem pieniadze przez agencje PKO okolo 11 teraz wchodze na Expekt patrze i juz mam pieniadze Super ! |
|
|
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 11:05 am
|
|
| Nie zdobyć tylko obrócić, czyli łącznie musisz postawić we wszystkich swoich zakładach od teraz do 90 dni 240 zł. Możesz to zrobić nawet stawiając po złotówce, albo wszystko na raz. Nieważne. Nie musisz stawiać nic na dzień. Nie. Nie. Nie. Kolega po prostu dał mi swoje rozwiązanie na to, żebym stawiał i po pewnym czasie sam mi sie obrót zrobi. Ty stawki dobierze sobie jakie chcesz, ale do 90 dni musisz obrócić (czyli postawić łącznie) 240 zł po kursie minimalnym 1.5. |
|
|
|
 |
szamon12
`Bianconero

Pomógł: 25 razy Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 1008 Skąd: Olkusz

|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 10:15 am
|
|
| nikosis napisał/a: | | Nie zdobyć tylko obrócić, czyli łącznie musisz postawić we wszystkich swoich zakładach od teraz do 90 dni 240 zł. Możesz to zrobić nawet stawiając po złotówce, albo wszystko na raz. Nieważne. Nie musisz stawiać nic na dzień. Nie. Nie. Nie. Kolega po prostu dał mi swoje rozwiązanie na to, żebym stawiał i po pewnym czasie sam mi sie obrót zrobi. Ty stawki dobierze sobie jakie chcesz, ale do 90 dni musisz obrócić (czyli postawić łącznie) 240 zł po kursie minimalnym 1.5. |
Dokładnie, ja podałem tylko przykład jednego z rozwiązań jak szybko obrócić bonusem, możesz stawiać po 2zł, ale wtedy wymagany obrót będzie trwał dłużej. |
_________________ "Żeby wygrać trzeba grać"...FORZA JUVE
 |
|
|
|
 |
Jamber

|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 8:15 pm
|
|
| Czy Expekt dolicza bonus rowniez w niedziele ?/ |
|
|
|
 |
Zergonyac

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 12:05 am
|
|
Panowie chcę wpłacic kase na expekta.
Nazwa banku Bank Pekao SA
Właściciel konta Expekt.com Ltd
Waluta PLN
Minimalna kwota depozytu 40.00
Numer konta
SWIFT
Co to jest "SWIFT"?
I Numer Referencyjny Opłaty wpisac w tytule przelewu ?
czekam na odp pozdro |
|
|
|
 |
Jamber

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 1:12 am
|
|
Odbiorca: Expekt.com
Nr rachunku: .......
kwota: np 50
nazwa zleceniodawcy: swoje dane
tytul: nick oraz id konta gracza |
|
|
|
 |
nikosis

|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 3:54 pm
|
|
google nie gryzą.
| www.zarabiaj.net napisał/a: | SWIFT i IBAN
Przy przelewach międzynarodowych konieczne jest podanie kodu SWIFT banku w którym mamy rachunek. Dzięki SWIFT można w prosty sposób zidentyfikować instytucje finansowe.
Kody SWIFT często wymagane są przy przelewach bankowych występujących u bukmacherów Internetowych. Często wypłacając pieniądze od bukmachera na własne konto bankowe należy także podać kod SWIFT naszego banku ( jeden dla danego banku dla całej Polski).
Bank Śląski: INGBPLPW
BPH: BPHKPLPK
Inteligo: BPKOPLPW
Kredyt Bank: KRDBPLPW
Lukas Bank: LUBWPLPR
mBank: BREXPLPWMBK
Millenium Bank: BIGBPLPW
Nordea Bank: NDEAPLP2
PBK: BPHKPLPK
Pekao SA: PKOPPLPW
PKO BP: BPKOPLPW
VW Bank: VOWAPLP1
WBK: WBKPPLPP |
|
|
|
|
 |
Milagros
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 1:00 am
|
|
W regulaminie Expekta jest fragment mówiący o tym, iż z jednego IP może zarejestrować się tylko jeden użytkownik... I tutaj mam problem, bo:
- parę lat temu konto tam zakładał mój ojciec (od dawna nie korzysta)
- całe moje osiedle ma jedno IP
Druga sprawa jest taka, że w trakcie rejestracji podałam inny kod pocztowy, niż mam podany w dowodzie [oba funkcjonują i są poprawne, ale po prostu od niedawna każda dzielnica ma inną cyferkę na końcu].
Czy mogę mieć w związku z tym jakieś problemy? |
|
|
|
 |
Jamber

|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 2:04 am
|
|
| Ja na Twoim miejscu bym opisał dokładnie cała sytuacje supportowi i nie powinno byc problemu ! |
|
|
|
 |
Milagros
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 2:06 am
|
|
Sytuację z kodem wytłumaczyłam im od razu, kiedy przesyłałam kopię dowodu.
Jeżeli będą jakieś niejasności i problemy z ewentualną wypłatą pieniążków, wtedy trzeba będzie zabrać się za tłumaczenie
Z tego co czytam, obsługa serwisu jest bardzo dobra, więc cieszy mnie to tym bardziej [i jednocześnie uspokaja] |
|
|
|
 |
|
|
|