FC Basel - FC Bayern München

Forumbukmacherskie Ligi Mistrzów. Typy bukmacherskie i analizy meczów z Ligi Mistrzów. Tabela, harmonogram spotkań oraz dyskusja o aktualnych meczach. Typy ekspertów na Ligę Mistrzów
Regulamin forum
Liga Mistrzów

Liga Mistrzów UEFA to najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie. Co roku najlepsi z najlepszych ze wszystkich krajów europejskich rywalizują najpierw w kwalifikacjach, a potem w fazie zasadniczej turnieju o miano najlepszej drużyny klubowej Europy.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na ligę mistrzów oraz profesjonalne analizy spotkań Ligi Mistrzów w piłce nożnej.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Ligi Mistrzów, opisy odbytych spotkań Ligi Mistrzów oraz analizy nadchodzących meczów w Lidze Mistrzów.
ODPOWIEDZ
WISLAKS

FC Basel - FC Bayern München

Post autor: WISLAKS » 22-02-2012, 14:45

22-02-12 20:45
Spotkanie: FC Basel - FC Bayern München
Mój Typ: Remis
Kurs: 3,90
:pinna:

To Dzisiejsze spotkanie w Lidze Mistrzów można być bardzo zaskakujące i ciekawe ponieważ zmierzy się w nim jedna w rewelacji tej edycji Ligi Mistrzów a zarazem zespół gospodarzy FC Basel, a ich przeciwnikiem będzie przyjezdny najlepszy Niemiecki zespół FC Bayern München, oczywiście według bukmacherów to klub z Niemiec FC Bayern München, jednak ja bym do tego podchodził ostrożnie bo przecież drużyna gospodarzy do fazy pucharowej awansowała kosztem takiego giganta jak Manchester United, co jest wielkim wyczynem tym bardziej dla takiego znanego klubu jak FC Basel. Drużyna gospodarzy jak na razie grała tylko mecze sparingowe i radziła sobie w nich całkiem dobrze, za to Bayern jest już w pełni sezonu Bundesligi i jak na razie to nie ten Bayern co na początku sezonu. Obstawiam, remis w tym spotkaniu ponieważ drużyna gospodarzy na swoim terenie gra bardzo dobrze, za to wątpię aby Bayern dał się tutaj pokonać, a bardziej mi się wydaje, że będzie grał defensywnie aby rozprawić się z rywalem w meczu rewanżowym.

Awatar użytkownika
ANZELMO

Post autor: ANZELMO » 22-02-2012, 16:42

Spotkanie: FC Basel - FC Bayern München :pinna: 1 5.950 :plus:

No ja tag-ze jak kolega wyżej uważam ze to spotkanie będzie bardzo ciekawe i bardzo możliwe jest ze potentat Niemiecki jakim jest Bayern będzie mial olbrzymie problemy z wywiezieniem korzystnego wyniku.Stadion świętego Jakoba to bardzo gorący teren gra sie tam bardzo trudno a kursy wystawione na to spotkanie przez większość boków zachęcają grę w stronę gospodarzy. Dlaczego bardzo fajna gra w grupie ,ba w jakiej grupie bardzo trudnej grupie w której Szwajcarzy nie byli faworytem a wiemy czyim kosztem awansowali. Maja bardzo ciekawy zespól taka prawdziwa mieszanka międzynarodówka. Doświadczonych zawodników nie brakuje, jestem ciekaw jak sie przypomni najbardziej doświadczony zawodnik Basel Aleks Frei.Graja bardzo fajna ofensywna pilke uwazam ze dzisiaj nie przegrają tego spotkania.W lidze na 1 miejscu seria 3 remisów z rzedu bardzo chcą sie dzisiaj pokazać mobilizacja na najwyższym poziomie.Jesli chodzi o gości, klasy nie trzeba przeciwstawiać potecjal jest w tej ekipie ale zdecydowanie graja slabo, bardzo nie równo. Oglądam ich w miarę regularnie i sa po forma zdecydowanie. Zawsze graja z duża presja, jak dla mnie bardzo dużo za dużo w tej ekipę zależy od Bastiana Schweinsteiger.
Ostatnio zmieniony 23-02-2012, 01:18 przez ANZELMO, łącznie zmieniany 1 raz.
ANZELMO

Mrtzl20

Post autor: Mrtzl20 » 22-02-2012, 19:09

Ostatnio Bayern formą nie zachwyca, na wyjeździe tylko remis z Freiburgiem, więc nie sądzę, że w tym meczu nastrzelają bramek, na dodatek Basel to nie łebki do bicia i nie tracą 4 bramek. Oba te kluby w 2010 roku grały ze sobą 3 razy i tylko raz wpadły 4 bramki. Oglądając dużo meczy Bayernu muszę przyznać, że ani Ribery ani Robben nie są w formie, więc nie prowadzą tej gry tak jak kiedyś. Na dodatek Bayernowi przydarzają się błędy w obronie i myślę, że Basel też coś strzeli u siebie. Mają Freia, który jest w dobrej formie i właśnie na niego liczę :) Oba kluby będą walczyły i myślę, że będą kartki, a Boateng, Muller czy Ribery lubią takie dostawać :P

Basel - Bayern under 3,5 @ 1,45

Basel - Bayern BTS @ 1,72

Basel - Bayern powyżej 4,5 kartki @ 1,72

Wszystko bet365-brak-polskiej-licencji!

balonik19821

Post autor: balonik19821 » 22-02-2012, 20:11

Basel - Bayern :zle:
typ:X
kurs:3,97

Gospodarze w bezpośredniej walce o wyjście z grupy okazali się lepsi od Manchesteru United, który musi się teraz zadowolić Ligą Europy.Basel jest liderem w lidze szwajcarskiej i ma już 6 punktów przewagi nad Young Boys.Szwajcarzy jeśli myślą o awansie do dalszej fazy muszą uzyskać korzystny wynik przed własną publicznością i wcale nie stoją na straconej pozycji.Bawarczycy bowiem mimo,że awans do kolejnej fazy przyszedł im stosunkowo łatwo i to z grupy z silnymi rywalami to ostatnio nie są w najwyższej formie.W ostatnim meczu ligowym Bayern tylko zremisował z Freiburgiem 0-0 a słabsza postawa w ostatnich meczach spowodowała iż spadli na 3 miejsce w Bundeslidze.Gospodarze więc nie stoją na straconej pozycji.A o tym iż potrafią walczyć z silnymi rywalami przekonał się już Manchester i Benfica.Stawiam,że gospodarze wywalczą co najmniej remis w tym meczu.
Ostatnio zmieniony 23-02-2012, 17:30 przez balonik19821, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SenatorOL

Post autor: SenatorOL » 22-02-2012, 20:38

FC Basel - Bayern München

6,50 || 3,75 || 1,57
bet365-brak-polskiej-licencji!

To według mnie najciekawszy z dzisiejszych meczów LM, stać może się tu wszystko... Mimo, że na wyraźnego faworyta bukmacherzy kreują Bawaryjczyków, to Szwajcarzy tanio skóry nie sprzedadzą. FC Basel, to drużyna która jesienią wbijając MU w sumie 5 bramek pozbawiła ich awansu do fazy pucharowej Ligi Mistrzów. Trzon tej drużyny stanowią wychowankowie, którzy często nie mają więcej niż 25 lat. Są oni jednak już obyci z wielką piłką, ponieważ święcą tryumfy z juniorskimi drużynami narodowymi(mistrzostwo świata U17 i vicemistrzostwo Europy U21). Trenerem zespołu z Bazylei jest 37 letni, Heiko Vogel, który dopiero wchodzi na europejskie salony. Do tej pory był trenerem asystentem w Ingolstad i właśnie w FC Basel. Ma on jednak wile wspólnego z zespołem, który dzisiejszego wieczora będzie przeciwnikiem jego podopiecznych. To właśnie w Bayernie Monachium zaczynał swoją karierę piłkarską, którą szybko przerwała kontuzja, a potem długo pracował jako trener juniorów w stolicy Bawarii. Jak mówi Vogel nie będzie łatwo, ale ich celem nie jest ładna gra, ale awans do ćwierćfinału. Zapowiada się więc, ostra i ambitna gra do końca. Bayern jesienią wyglądał bardzo solidnie, czego dowodem niech będzie miejsce w Bundeslidze, czy mecz z Manchestrem City. Dziś drużyna jest jednak w niemałym kryzysie... W lidze wygrali 2 z 5 meczów, a ostatnio nawet zremisowali ze słabiutkim Freiburgiem. Pozatym, kontuzje cały czas leczy, kluczowy dla zespołu Szchweinsteiger. Vogel zwycięzcą będzie niezależnie od wyniku. Do ćwierćfinału awansuje albo jego drużyna, albo jego wychowankowie...

1) PODWÓJNA SZANSA - 1X - 2,20
:bet365-brak-polskiej-licencji!:

2) DNB - 1 - 4,00

3) OBIE STRZELĄ - TAK - 1,80

4) KARTKI POWYŻEJ 4,5 - OVER - 1,73

Przepraszam, za nieco chaotyczną analizę, ale chciałem zdążyć zanim się zacznie...

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 23-02-2012, 08:57

Spotkanie: FC Basel - FC Bayern München
Mój Typ: Remis
Kurs: 3,90

To Dzisiejsze spotkanie w Lidze Mistrzów można być bardzo zaskakujące i ciekawe ponieważ zmierzy się w nim jedna w rewelacji tej edycji Ligi Mistrzów a zarazem zespół gospodarzy FC Basel, a ich przeciwnikiem będzie przyjezdny najlepszy Niemiecki zespół FC Bayern München, oczywiście według bukmacherów to klub z Niemiec FC Bayern München, jednak ja bym do tego podchodził ostrożnie bo przecież drużyna gospodarzy do fazy pucharowej awansowała kosztem takiego giganta jak Manchester United, co jest wielkim wyczynem tym bardziej dla takiego znanego klubu jak FC Basel. Drużyna gospodarzy jak na razie grała tylko mecze sparingowe i radziła sobie w nich całkiem dobrze, za to Bayern jest już w pełni sezonu Bundesligi i jak na razie to nie ten Bayern co na początku sezonu. Obstawiam, remis w tym spotkaniu ponieważ drużyna gospodarzy na swoim terenie gra bardzo dobrze, za to wątpię aby Bayern dał się tutaj pokonać, a bardziej mi się wydaje, że będzie grał defensywnie aby rozprawić się z rywalem w meczu rewanżowym.
:minus:

Awatar użytkownika
SenatorOL

Post autor: SenatorOL » 23-02-2012, 22:02

FC Basel - Bayern München

6,50 || 3,75 || 1,57
bet365-brak-polskiej-licencji!

To według mnie najciekawszy z dzisiejszych meczów LM, stać może się tu wszystko... Mimo, że na wyraźnego faworyta bukmacherzy kreują Bawaryjczyków, to Szwajcarzy tanio skóry nie sprzedadzą. FC Basel, to drużyna która jesienią wbijając MU w sumie 5 bramek pozbawiła ich awansu do fazy pucharowej Ligi Mistrzów. Trzon tej drużyny stanowią wychowankowie, którzy często nie mają więcej niż 25 lat. Są oni jednak już obyci z wielką piłką, ponieważ święcą tryumfy z juniorskimi drużynami narodowymi(mistrzostwo świata U17 i vicemistrzostwo Europy U21). Trenerem zespołu z Bazylei jest 37 letni, Heiko Vogel, który dopiero wchodzi na europejskie salony. Do tej pory był trenerem asystentem w Ingolstad i właśnie w FC Basel. Ma on jednak wile wspólnego z zespołem, który dzisiejszego wieczora będzie przeciwnikiem jego podopiecznych. To właśnie w Bayernie Monachium zaczynał swoją karierę piłkarską, którą szybko przerwała kontuzja, a potem długo pracował jako trener juniorów w stolicy Bawarii. Jak mówi Vogel nie będzie łatwo, ale ich celem nie jest ładna gra, ale awans do ćwierćfinału. Zapowiada się więc, ostra i ambitna gra do końca. Bayern jesienią wyglądał bardzo solidnie, czego dowodem niech będzie miejsce w Bundeslidze, czy mecz z Manchestrem City. Dziś drużyna jest jednak w niemałym kryzysie... W lidze wygrali 2 z 5 meczów, a ostatnio nawet zremisowali ze słabiutkim Freiburgiem. Pozatym, kontuzje cały czas leczy, kluczowy dla zespołu Szchweinsteiger. Vogel zwycięzcą będzie niezależnie od wyniku. Do ćwierćfinału awansuje albo jego drużyna, albo jego wychowankowie...

:trophy: PODWÓJNA SZANSA - 1X - 2,20 :trophy:

:trophy: DNB - 1 - 4,00 :trophy:

:zle: OBIE STRZELĄ - TAK - 1,80 :zle:

:zle: KARTKI POWYŻEJ 4,5 - OVER - 1,73 :zle:

Przepraszam, za nieco chaotyczną analizę, ale chciałem zdążyć zanim się zacznie...

ODPOWIEDZ