Borussia Dortmund - Hoffenheim

Typy ekspertów z profesjonalnymi analizami na ligę niemiecką. Tylko w tym dziale dyskusja, terminarz, statystyki i wszystko o Bundeslidze. Analizy bukmacherskie i analizy sportowe o Bundeslidze.
Regulamin forum
Bundesliga

Najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Niemczech. Pierwszy przystanek Polaków emigrujących na Zachód. Pamiętacie przysłowie, że w piłkę grają wszyscy, a na końcu i tak wygrywają Niemcy? Tak to liga niemiecka! O jej prestiżu świadczy fakt, że o mistrzostwo Niemiec rywalizują takie zespoły jak: Bayern Monachium, Schalke 04, czy Borussia Dortmund.

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi niemieckiej oraz profesjonalne analizy spotkań Bundesligi.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze Bundesligi, opisy odbytych spotkań ligi niemieckiej oraz analizy nadchodzących meczów w Bundeslidze.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 27-01-2012, 20:08

Analiza meczu Borussia Dortmund - Hoffenheim oraz najlepsze typy
ObrazekObrazekObrazek

19 kolejka Bundesligi

Obrazek
1x2

1,30 - 4,75 - 9,75

Hej [you], co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie :?:
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
KG: Jeśli zależy to ode mnie, to żyje i umieram zielony.

gacekkstb

Post autor: gacekkstb » 27-01-2012, 20:53

NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk :bet365-brak-polskiej-licencji!:

W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie.
" STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "

Awatar użytkownika
razaal

Post autor: razaal » 28-01-2012, 14:16

19 kolejka, Bundesliga
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10

:bet365-brak-polskiej-licencji!:

Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny.
Obrazek

Mrtzl20

Post autor: Mrtzl20 » 28-01-2012, 15:03

Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.

over 2,5 @ 1,72
Hummels gol @ 5,00
Lewandwoski gol @ 1,72

Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka :) Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip :)

gacekkstb

Post autor: gacekkstb » 28-01-2012, 17:42

NIEMCY: Bundesliga
Borussia Dortmund - TSG 1899 Hoffenheim
28.01.2012 15:30
Typ: 1
Kurs: 1.30
Buk :bet365-brak-polskiej-licencji!:

W 19 kolejce Niemieckiej Bundesligi zmierzą się ze sobą Borussia Dortmund – TSG 1899 Hoffenheim.
Borussia przed tygodniem we wspaniałym stylu i po bramkach Polaków ograła na wyjeździe HSV Hamburg 5:1 jak widać zespół prowadzony przez Jurgena Kloppa zaczął wyśmienicie rundę rewanżowa tym samym zespół Polaków odrobił 3 punktową stratę do lidera i zrównał się z nim punktowo.
Drużyna z Hoffenheim ostatni mecz zremisowała i słabo sobie radzi na wyjazdach do tej pory 3 wygrane i 6 porażek.
Biorąc pod uwagę formę Borussi powinna wygrać to spotkanie.
Borussia Dortmund 3:1 TSG 1899 Hoffenheim
:plus:
" STOMIL my Cię kochamy serce za OKS "

Awatar użytkownika
razaal

Post autor: razaal » 29-01-2012, 10:27

19 kolejka, Bundesliga
Typ: Borussia Dorymund (-1.5 )
2.00 @ 7/10

:bet365-brak-polskiej-licencji!:

Inauguracja Bundesligi w rundzie wiosennej dużo lepiej w mojej ocenie rozpoczął zespół Borussi Dortmund, który pokonal w meczu wyjazdowym zespół Hamburgera SV 1:5. Dużo gorzej rozpoczął się sezon dla zespołu Hoffenheimu, który po w inauguracji zemisował bezbramkowo z drużyną Hannoveru. Nie chcę krakać, ale w dzisiejszym meczu może się zdarzyć każdy wynik, serce podpowiada mi, że wynik będzie pozytywny dla Borussi, ale rozum mówi mi, że "Wieśniaków stać na bardzo dużo.. Mają on bardzo dużego pecha, są nie skuteczni w akcjach podbramkowych. Z Hannoverem powinni wygrać, przeważali na boisku, stworzyli bardziej groźniejsze akcje. Co do Borussi, potrafią zrobić demolkę, a także potrafią zagrać bardzo miernie. Lecz w tej przerwie zimowej zrobili kawał dobrej roboty. Myślę, że mimo wszystko Borussia jest zespołem dużo lepszym od Hoffenheimu. Bardzo długo myślałem nad overem 2.5, lecz kurs na handicap na Borussie wydaje się także pewny i bardziej opłacalny.
:plus: :plus: :plus: :plus: :plus:
+7j
3:1
Obrazek

Mrtzl20

Post autor: Mrtzl20 » 29-01-2012, 10:34

Zawsze mecze między Borussią i Hoffenheim są trudne dla obu drużyn, nie lubią grać ze sobą, co za czym idzie ciężko coś tu trafić. Dlatego też ja w tym meczu spróbuję zagrać over 2,5, a także zdobywcy goli. BVB jest w wysokiej formie co pokazali w pierwszej kolejce rundy wiosennej. Polacy też się świetnie spisują, wiec dziś znów liczę na bramki naszych rodaków.

over 2,5 @ 1,72 :plus:
Hummels gol @ 5,00 :zle:
Lewandwoski gol @ 1,72 :zle:

Licże, że Ci zawodnicy strzelą bramki, gdyż wiemy co potrafi Robert, a Hummels dobrze umie się znaleźć pod bramką rywali podczas stałych fragmentów gry i myślę, że bramka z główki na niego czeka Jednak zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że zobaczę dobry mecz w wykonaniu obu ekip

ODPOWIEDZ