|
Firmy podające typy |
| Autor |
Wiadomość |
Modes

Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 861 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 12:15 am
|
|
acmilan, a co z uczciwoscia? Czy TY majac skutecznosc typow 50% moglbys z czystym sumieniem brac kase za typy? Ludzie stawialiby twoje typy (nieraz za kwoty ktore nawet na oczy nie widziales) a ty tak naprawde skutecznosc wykazujesz jak pierwszy lepszy typer majacy dostep do kilku for i typujacy z glowa.
Branie kasy ze skutecznoscia 50% to wedlog mnie kradziez w bialy dzien. Jakbys mial 80% a serie przegranych nie dluzsze niz 3 pod rzad to bys mogl zaczac rozmyslac o sprzedawaniu typow inaczej ludzie by cie nazywali oszustem i by mieli racje... |
|
|
|
 |
acmilan
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 7:08 am
|
|
Modesik dlatego napisałem, że podstawa to ludzie, którzy się na tym znają. Ponadto to co publikowałem to tylko fragment moich typów. Ostatni weekend w moim wykonaniu to 30 typów i 4 pudła. Nie jest sztuką wytypować 10 - 20 zdarzeń w ciągu weekendu, tylko wstawić te "dobre" typy w 1 kuponie.
Zasady w tym biznesie są proste: każda ze stron liczy się z ewentualną przegraną - klient kasy, a firma klienta. Każdy wie o co gra. Pozdrawiam |
_________________ Gdy piłka jest Twoja to gra jest Twoja. |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 9:22 am
|
|
| Tu jest o tyle trudna sprawa, że dajmy na to kupując buty idę do sklepu i wiem, że mogę kupić chińskie za 50zł i męczyć się w nich, pocić, chyba , ze się rozlecą, lub iść i kupić wypróbowany model Adidasa za 300zł w którym sezon pochodzę. Natomiast tu trudno jest zapewnić jakość, za ktróą płaci klient. Firma droga i pewna daje większą gwarancję, ale nei daje 100% gwarancji. I to nie są po pierwsze buty, które jak mają wadę to idę i wymieniam na gwarancji czy kupuje nowe bo to nie sa te kwoty . |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1671 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 10:55 am
|
|
Tak sobie czytam i znowu Przemo nie mogę się z Toba zgodzić
| Cytat: | | Ale moim zdnaiem to co prezentują w 95% firmy mi znane jest zenujace, 5 % to firmy |
Gwarantuję Ci że te 5% firm które podałeś to cyfra wysoce niedowartościowana a co do reszty % to chyba nie miałeś na myśli FIRM bo jak mozna nazywac firmę która ma stronke na darmowych serwerze i pisze że ma yield 50% od razu widac że po 1) są kretynami bo niemal każdy wie że yield 50% jest raczej niempożliwy do osiągnięcia na dłuższą metę a po 2) własnie szukają tych ludzi 'niemal' którzy nie wiedzą ze 50% yieldu jest niemożliwe.
| Cytat: | | gnie po stawkowym 100, tylko po 10-100 razy większym. |
I tu się mylisz jeśli ustalisz że 100PLN to 1j dla Ciebie to nie jest mało i nie musisz mieć wcale 10 000 na początek żeby grać te płatne typy.
| Modesik napisał/a: | | Branie kasy ze skutecznoscia 50% to wedlog mnie kradziez w bialy dzien. |
Jeśli ktoś chce kupować typy od firmy mającej 50% skuteczności to jest to w białby dzień ale -GŁUPOTA z resztą wiadomo że zdarza się gorszy okres i jeśłi skuteczność by spadła i by była strata firma rekompensuje to kazdemu w jakiś umówiony sposób.
| Przemoth napisał/a: | | lub iść i kupić wypróbowany model Adidasa za 300zł w którym sezon pochodzę. |
| Przemoth napisał/a: | | jak mają wadę to idę i wymieniam na gwarancji |
Sam sobie odpowiadasz że nawet te buty przez Ciebie wymienione nie dają 100% bo jeśłi by tak było to nie mielibyśmy na nie gwarancji i to 2-letniej.
| Przemoth napisał/a: | | Firma droga i pewna daje większą gwarancję, ale nei daje 100% gwarancji. |
Droga nie znaczy lepsza nie ma reguły.Daj spokój z tym 100% jak chcesz mieć 100% gwarancji to zmień profesje bo w bukmacherce nikt Ci takiej nie zapewni i nie jest ona wcale potrzebna aby generować wysoki zysk.
pozdro. |
|
|
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 928 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 11:13 am
|
|
Bartuś zarzekałeś się kilkakrotnie, że nie namawiasz do kupna płatnych typów, nie masz w tym interesu itd...wierze Ci natomiast mam zupełnie inne wrażenie!
Platne typy są albo dla beznadziejnych typerów i/lub idiotów ( nie wiem po co ta walka z faktami )
I niech sobie będą takie firmy nadal, bo beznadziejnych typerów i/lub idiotów nie brakuje.
Jeśli ktoś traci dużo na bukmacherce przez długi czas to niech sobie da spokój.
Idiotów nie żałuje. |
_________________ semper fidelis
 |
| Ostatnio zmieniony przez Rokit Wto Sie 26, 2008 12:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 11:56 am
|
|
Sprawa jest zasadnicza, moim zdaniem żeby robić na czymś interes to 3eba się na tym znać, tu można mnie złapać za język, ale już tłumaczę. Jeśli mam jakieś środki to je inwestuje. Może nie? A co było z akcjami w ostatnich miesiącach? Ludzie interesowni powierzali ogromne środki maklerom. I co ? mimo, że na podstawie wcześnieszych danych sprawa była rokująca na zyski to straty na tym interesie są ogromne. Wielu straciło fortuny. To jets takie złudne. Daje swoją kasę ekspertowi i niech ja pomnaza. Gdyby ktoś taki sam miał większe pojęcie i zdawał sobie msprawe w 100% z ryzyka to nigdyby tak nie postąpił!
Tak samo jest tu. Ktoś kto zna się na nieruchomościach sam inwestuje w to. Do tego może porowadzić doradztwo. I niezależnie od tego zarabia. Tak samo jest z płatnymi typami. Jest pewny zysk dla podającego, a dla kupującego możliwość "nieograniczonych " zysków. Nie wiem czy gra dużą kasą jest warta świeczki, bo giełda może wrócić do wietnosci, a liczby jednostek udziałowych nikt nie odbierze etc. a tu jak się rpzegra to tylko płacz i wspomnienie jakim się było ...... nieostrożnym ładnie ujmując.
To może jest sposób na jakieś dorobienie sobie, ale nie na stawianie na szali swojego majątku. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. I jak stawiam swoje typy to zndaję sobie sprawę z ryzyka. |
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 2:07 pm
|
|
| Rokit napisał/a: | | Bartuś zarzekałeś się kilkakrotnie, że nie namawiasz do kupna płatnych typów, nie masz w tym interesu itd |
E tam powiedziałem tak może raz czy najwyżej dwukrotnie.
| Rokit napisał/a: | | Platne typy są albo dla beznadziejnych typerów i/lub idiotów ( nie wiem po co ta walka z faktami ) |
heheh jesteś w błędzie lub chcesz mi udowodnić koniecznie że nie mam racji.
Dyskusja stoi w ciągle tym samym miejscu każdy próbuje udowodnić innemu że jest jego racja więc nie wiem ale ja nie bardzo widze dalszy sens rozmowy chyba że bedzie ktoś chętny aby kupić typy itp. moge pomóc,powiedzieć na co koniecznie trzeba zwrócić uwagę a każdy firmę wybierze sam.
heh Możecie nie wierzyć że płatne typy są ok-i macie rację,Ci którzy w to wierzą -wy też macie racje.Dla mnie to nie ma znaczenie jakie akurat masz zdanie o tym .
Podsumowując :
"Zamiast zbawić świat, zbaw siebie" - nie chcesz nie kupuj ,proste prawda. |
|
|
|
 |
acmilan
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 2:23 pm
|
|
To teraz z inne j beczki, bo widzę chłopaki, że popadacie ze skrajności w skrajność. Kto pisał o firmach, które obiecują niebotyczną skuteczność - na pewno nie ja. Odpuśćmy sobie firmy, które chcą wykosić kasę i po miesiącu zwinąć interes
Przemoth i Rokita czy któryś z Was oglądał film pt.: Podwójna gra (Two for the money). Jeżeli nie, to tu jest link do streszczenia: http://podwojna.gra.filmweb.pl. O taki biznes mi chodzi, może nie dokładnie na taką skalę, nie z takimi pieniędzmi, itd. Jednak tutaj poza wątkami pobocznymi pokazano jak działa biznes płatnych typów.
Zadam Wam obu pytanie: Zakładając, że jesteście zajebistymi typerami, analitykami sportu , itd przychodzi do Was szef zajebistej firmy i mówi chłopaki biorę Was, będziemy kroić kasę. Co mu odpowiadacie. I tylko mi nie mówcie, że dalej ciułacie u internetowego buka.
p.s. Przemoth jak możesz porównywać zakup typów, akcji do butów, przecież to zupełnie inna para kaloszy |
| Ostatnio zmieniony przez acmilan Wto Sie 26, 2008 2:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
acmilan
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 2:26 pm
|
|
Dyskusja stoi w ciągle tym samym miejscu każdy próbuje udowodnić innemu że jest jego racja...
Tekst Bartusia podsumowuje naszą dyskusję. |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 3:54 pm
|
|
| Cytat: | | p.s. Przemoth jak możesz porównywać zakup typów, akcji do butów, przecież to zupełnie inna para kaloszy |
to jest właśnie subtelność i lekkość posługiwania się językiem, niedawno zastałem zaproszony na spotkanie z okazji wydania tomika jednego poety, byłem sceptyczny, bo jego "wiersze" mnie śmieszyły;p ale w pewnym momencie zauważyłem, że w dyskusji używa bardzo ciekawych porównań, porste jest poównywac podobne rzeczy, tak samo jak powiedziałem mu, ze ja nie do konca wiem co on mi chce przekazać w jego wierszach(bardzo lakoniczne, kilka słów-mimo to się nie źle sprzedaje). On mi na to odpowiedział: "to tak jak z marynarką, bardzo komicznie wyglądałbyś w moim rozmiarze o ile byś go założył, tak nie kazdemy podoba się taki czy inny rodzaj poezji bo ma inny gust" co ma gust do romiaru? a nic, ale subtelność jego języka zrobiła na mnei wrażenie. No to było tak z nutką humoru, jesteśmy w koncu, jak mniemam ludźmi na poziomie.
Co do mojej osoby i płatnych typów. Ja utrzymam swoje zdanie;] może kiedyś ktoś przekona |
 |
|
|
|
 |
acmilan
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 4:03 pm
|
|
Tu nie chodzi o przekonywanie, tu tylko chodzi o przyznanie racji.
Czarne to czarne a białe to białe. To przecież nie boli. |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 4:10 pm
|
|
| acmilan napisał/a: | | Czarne to czarne a białe to białe. To przecież nie boli. |
acmilan chyba nie do końca tak jest :
"nikt mnie nie przekona że białe to białe a czarne to czarne" (jakoś tak to szło pewnie coś pomyliłem ale przekaz ten sam )
pozdro. |
|
|
|
 |
|
|
|