|
Gamebookers - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
Kazik
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 01:42 Gamebookers - opinie
|
|
| Temat do wyrażania opinii na temat bukmachera. |
|
|
|
 |
szczoor26

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 22:42
|
|
Z Gamebookers wiąże pewien sentyment, bo był to mój pierwszy buk, u którego zacząłem obstawiać. U wspomnianego bukmachera podoba mi się najbardziej bardzo przejrzysty serwis |
_________________ Anaheim Might Ducks
 |
|
|
| Poziom: 29 HP |
 |
 |
 |
 |
5% |
107/2142 |
|
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 31
Pomógł: 8 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 2535 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 23:01
|
|
| Gamebookers.. hmm jakoś też luie tego buka długo trzymają mi się tam pieniadze i nawet jak przegram to szybko sie odgrywam:P buk jest naprawde spoko , a i oferta jest powyżej przeciętnj w ocenie 0-6 dał bym im czystą 5:) |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
| Poziom: 40 HP |
 |
 |
 |
 |
12% |
602/5017 |
|
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 19:26
|
|
| jak mam ocenić tego buka to daje 5+ w skali 6 punktowej dla mnie jeden z najlepszych na rynku. |
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 14 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 797 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 20:15
|
|
| A ja sie nie zgodze z poprzednikami uwazam wręcz przeciwnie że w poruwnaniuz unibet czy bwin to ich ofetra jest bardzo uboga nie przepadam za tym bukiem i juz moja ocena to 2+ |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
maxs0n
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:55
|
|
Najlepszą zaletą jest to, że jest to buk bezpośrednio związany z moneybookers.
I co za tym idzie istnieje taka "swobodna" wymiana między tymi dwoma stronami |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 16:57
|
|
dla mnie jest to szczęśliwy buk bvez ryzyka i piękną kasę od nich szrpnąłem i dalej szarpie bo aktualnie gram tylko u nich i na unibecie ogólnie buk spoko ale troszkę mają kiepską ofertę czasami .... a co najbardziej mnie w... to ich opłaty za przelewy .... 1 euro za pierwszy przelew i 5 ojro za następne ... ale dzięki temu jeszcze mam całość kasy u nich hehe i najlepsze jest to że nawet na MB przelew tyle kosztuje ale jak narazie nie narzekam na współpracę idzie od nich przelewik mały zobaczymy jak długo będzie szedł
edit.:
najwidoczniej nie posiadają konta w polskim banku te opłaty u nic masakra... w sumie ściągneli ze mnie jakieś 14 PLN jak większość buków ma to zadarmo @#$$#^%%$ coś czuję że będzie trzeba pomyśleć nad dalszą współpracą ..... bo coś tkiego zakrawa na kpinę |
| Ostatnio zmieniony przez Laataar Sob Maj 19, 2007 12:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
matafix
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 13:09
|
|
dostalem wczoraj maila od gamebookers, ze zwroca wszystkim osobom ktore psotawily na dokladny wynik w emczu milan-liverpool jesli powtorzy sie wynik 3:3. wydaje mi sie jednak ze jest to niemozliwe |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:56
|
|
Raczej się taki wynik nie powtórzy. GB tylko kusi żeby przegrać kasę
Co do przelewów to jest to śmieszne i żałosne. Ja rozumiem jak na konto bankowe biorą prowizję, ale żeby GB brało prowizje za przelewy na MB? To naprawdę jest śmieszne. Obydwie strony wywodzą się od tego samego i GB jest jakby częścia MB więc to jest nic innego jak tylko zdzierstwo. |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 21:48
|
|
Gamebookers się rozwija:) Oto jakiego maila dziś dostałem (Wy pewnie też..):
Szybki. Intuicyjny. Ĺ�atwy w użyciu.
Zak�ady staj� si� lepsze
14* czerwca 2007 roku Gamebookers wchodzi w nast�pny etap swojego rozwoju.
Z nowym, lĹ�niÄ�cym wyglÄ�dem i ulepszonymi możliwoĹ�ciami postawiania zakĹ�adów, nowÄ� konzolÄ� zakĹ�adów na żywo, z udoskonalonym zarzÄ�dzaniem kont i zaktualizowanym programem lojalnoĹ�ciowym, Gamebookers jest nastawiony na zapewnienie doskonaĹ�ych usĹ�ug bukmacherskich.
Poprawiony wygl�d
Otrzymaj grÄ�, którÄ� chcesz - wtedy, kiedy zechcesz - z nowym, eleganckim wyglÄ�dem. ZostaĹ� na topie akcji z ulepszonÄ� funkcjonalnoĹ�ciÄ�.
Wzmocnij obstawianie
Otrzymujesz to, co chcesz. Dodajemy nowe sporty, ligi, gry oraz zakĹ�ady jednorazowe na każdy dzieĹ�. Nowy Gamebookers zaoferuje Ci wiÄ�cej opcji obstawiania niż kiedykolwiek. Odwiedzaj go regularnie.
Obstaw na żywo!
Konzola naszego obstawiania na żywo nastÄ�pnej generacji posiada lepszÄ� nawigacjÄ� oraz ulepszonÄ� dynamikÄ�. Dodaj nieco intensywnoĹ�ci do gry i wrzuÄ� nastÄ�pny bieg obstawiania.
Wp�acone
Udoskonal sposób, w jaki zarzÄ�dzasz swoim kontem i dokonujesz platnoĹ�ci. Użyj nasze dwie nowe platformy - Gamebookers Account oraz Gamebookers Cashier - do otrzymania dostÄ�pu, administrowania oraz obserwowania wyników swoich wygranych.
Lojalno�� jest op�acalna
Im wiÄ�cej grasz - tym wiÄ�cej pĹ�acimy. GBPoints to nowy program lojalnoĹ�ciowy z nagrodami dla Ciebie dla każdego zakĹ�adu, którego postawisz i który zamieni nasz dotychczasowy program Srebrnych oraz ZĹ�otych statusów.
Zmiany w systemie walutowym na stronie
Jako czÄ�Ĺ�Ä� naszego nowego usprawnionego procesu realizowania transakcji zredukujemy liczbÄ� walut, ktorych obecnie oferujemy w naszym systemie. Od 14* czerwca bÄ�dziemy oferowaÄ� tylko Euro (EUR), Dolar AmerykaĹ�ski (USD), funt steling (GBP), Lei (RON) oraz zĹ�oty (PLN).Â
Wszystkie kwoty użytkowników, które sÄ� liczone w innych walutach zostanÄ� automatycznie przeliczone na Euro lub na Dolary AmerykaĹ�skie. BÄ�dziesz mógĹ� wybraÄ� swojÄ� preferowanÄ� walutÄ�.
I na koniec....
Mamy nadziejÄ�, że uda siÄ� uruchomiÄ� naszÄ� nowÄ� stronÄ� Gamebookers 14* czerwca 2007 roku. Odwied� stronÄ�, zeby zapoznaÄ� siÄ� z ewentualnymi zmianami. |
_________________ Moja specjalność: liga Polska i żużel
Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo! |
|
|
|
 |
koles

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 11:38
|
|
Szkoda że w Gamebookers jesli się chce wypłacic kase na Moneybookers to trzeba najpierw wpłacic kase z Moneybookers do Gamebookers i dopiero wtedy można tam wypłacic. |
_________________ Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny. |
|
|
| Poziom: 37 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
445/4047 |
|
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 14 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 797 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 21:55
|
|
| koles napisał/a: | Szkoda że w Gamebookers jesli się chce wypłacic kase na Moneybookers to trzeba najpierw wpłacic kase z Moneybookers do Gamebookers i dopiero wtedy można tam wypłacic. |
No przecież tak jest u większości buków najpierw musi być weryfikacja konta przez wpłatę a dopiero potem można wypłacać. |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 358 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 19:12
|
|
| U mnie też było tak że pierwszym bukiem internetowym był gamebookers. Dużo się w nim nauczyłem i jest w sam raz na początek zabawy z bukmacherką przez neta. Małą wadą Gamebookers jest to że jest strasznie mało meczy na żywo do obstawiania. Mimo to polecam. |
_________________ Jestem już na forum ponad ROK !!!! |
|
|
|
 |
Spinhaler
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 12:42
|
|
| Kiedys bylo ok jednak teraz te zmiany mnie nie przekonuja nie wiem moze kwestia przyzwyczajenia ale teraz wchodze ta niechetnie :/ |
|
|
|
 |
koles

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 14:57
|
|
| Jak dla mnie to gamebookers był moim pierwszym bukiem internetowym w jakim zawarłem pierwszy zakład, wcześniej grałem w Toto-mix i STS.Co mogę powiedziec o gamebookers, jak dla mnie jest dobry bukiem, od tamtego czasu kiedy pierwszy raz zagrałem u nich to do tej pory tam gram i mi się podoba w nim gra. |
_________________ Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny. |
|
|
| Poziom: 37 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
445/4047 |
|
|
|
|
 |
NemeZisS
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 00:30
|
|
| Jak dla mnie jest to bardzo dobry buk, był moim drugim bukmacherem po oczywiście Bwin, jak na razie nie narzekałem na Gamaebookers. |
|
|
|
 |
alves
Ekspert Team

|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 18:29
|
|
mnie raz zrobili jak wyplacilem kase ale po jakims tygodniu znowu zachcialo mi sie grania w tym buku a skoro nie mialem zastrzezen to wplacilem pieniadze tylko ze to bylo przed zamknieciem polskigo konta a ja jak to dawnie puscilem kase na stare fikcyjne juz konto kasy oczywiscie nie zobaczylem a oni nie powiadomili o zamknieciu polskiego konta:/ 50 PLN poszlo w swiat |
| Poziom: 29 HP |
 |
 |
 |
 |
6% |
128/2142 |
|
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 53
Pomógł: 118 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 4597 Skąd: Ciechanów/Olsztyn
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 18:25
|
|
| Ja sie dzis zarejestrowalem i mam pewne problemy. Zaraz po rejestracji dokonalem wplaty. czekam jednak juz pol godziny na lin aktywujacy czy cos w tym stylu, ale nie moge sie doczekac. i nie moge seprzez to zalogowac:/ tylko zeby nie bylo numeru z kasa jak wyzej. Ze wplacalem a nie bede mogl sie zarejestrowac |
| Poziom: 50 HP |
 |
 |
 |
 |
27% |
2585/9575 |
|
|
|
|
 |
tomek1002

Zaproszone osoby: 18
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 11:27
|
|
| Pewnie masz poczte na onecie albo na jamiś podobnym serwerze i długo się czeka na e-maile tam.Wszystko jest już oki czy nadal masz problem ten problem? |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 53
Pomógł: 118 razy Wiek: 22 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 4597 Skąd: Ciechanów/Olsztyn
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 12:10
|
|
| Juz jest ok. Oczywiscie przez poczte na onecie :/ |
| Poziom: 50 HP |
 |
 |
 |
 |
27% |
2585/9575 |
|
|
|
|
 |
YARVIN
|
Wysłany: Pon Gru 10, 2007 16:28
|
|
WITAM.
Ja rowniez wyslalem kase na konto buka i zostaly mi pieniadze cofniete bo konto jest zamkniete.Mam prosbe czy ktos zna nowe konto bankowe aby mozna bylo zrobic przelew do buka.Konto zlotowkowe z 26 cyframi. |
|
|
|
 |
Elf

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 3073 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 13:18
|
|
| "Przelew bankowy można wykonać tylko wtedy, gdy środki zostaną odebrane z konta bankowego zarejestrowanego w danych posiadacza konta. W przeciwnym razie przelew zostanie odrzucony." Wejdz w zakaldke caschier i tam wszytko masz podane wystarczy wpisac tylko kwote jaka chcesz przelac. |
| Poziom: 43 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
984/6154 |
|
|
|
|
 |
Kukos
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 14:27
|
|
Bukmacher swietny.Kiedys to znaczy z rok temu.
Wpłacając 35 złoty,miałem az 105 ZŁOTY!
Stało się tak ,że akurat krótka przed wpłata dostałem emaila(dokładnie nie pamietam,ale cos o podwojeniu depozytu chyba)a w dodatku przebiegała promocja podwajania depozytu.
Szybka wypłata.Bogata i przejrzysta oferta. |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 51
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 15:41
|
|
| A ja niestety muszę powiedzieć ,że dla mnie ten bukmacher to jeden z gorszych , oferta co prawda duża , ale ... Wpłaciłem tam pieniądze tylko z tego powodu by mieć w historii depozyt . Jak się jednak okazało problemu wystąpiły już przy wpłacie depozytu przez moeneybookers . Kwota powinna być dopisana natychmiast , ja natomiast czekałem jeden dzień i musiałem interweniować w suporcie . Teraz kiedy mam juz depozyt i chciałem go wypłacić znowu jest problem i znowu muszę pisać do supportu gdyż mam nie aktywną opcję wypłaty na MB - chociaż z MB wpłacałem więc warunki spełniam ... Więcej zachodzu niż przyjemności niestety |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
413/3758 |
|
|
|
|
 |
Elf

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 3073 Skąd: Brd
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:44
|
|
| No ja też muszę z przykrością przyznać że gamebookers nie miło mnie zaskoczył gdyż nie ma tam możliwości wypłaty w PLN trzeba wybierać inna walutę co skutkuję stratami gdyż nasze PLN będą przeliczone po kursie dnia... Ja dzisiaj wypłaciłem pieniądze z gamebookers zobaczymy ile będę na tym stratny. Ale plusem jest fajna oferta i możliwość grania fajnych systemów. |
| Poziom: 43 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
984/6154 |
|
|
|
|
 |