Rybińsk - Biegi Narciarskie

Typy bukmacherskie, analizy i opinie ekspertów na sporty zimowe. Sporty zimowe takie jak: skoki narciarskie, biathlon, narciarstwo alpejskie, czy igrzyska olimpijskie.
Regulamin forum
Sporty zimowe

Ten dział to idealne miejsce dla miłośników sportów rozgrywanych na śniegu. Jeżeli interesujesz się sportami zimowymi takimi jak: skoki narciarskie, biathlon, narciarstwo alpejskie, czy igrzyska olimpijskie, to dobrze trafiłeś. Razem z nami skaczą Adam Małysz i Kamil Stoch. br/>
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na sporty zimowe na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań sporty zimowe. Wszystko za darmo.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz wydarzeń sporty zimowe, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na sporty zimowe.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
alpridz
#Weteran
#Weteran

Rybińsk - Biegi Narciarskie

Post autor: alpridz » 01-02-2012, 14:56

Biegi Narciarskie
Rybińsk
2011/2012

Program zawodów :

Sobota, 4 Lutego

11:15 - 15 km s. dowolnym MS - mężczyzn
12:45 - 10 km s. dowolnym MS - kobiet

Niedziela, 5 Lutego

09:30 - Bieg łączony - mężczyzn
12:45 - Bieg łączony - kobiet

Obrazek

Hej [you] co sądzisz o tych zawodach :?:
Justyna Kowalczyk, Therese Johaug a może ktoś inny wygra tym razem :?:
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:
Igrzyska Olimpijskie'2014
29W-0V-24L // Y:21.33%

Awatar użytkownika
alpridz
#Weteran
#Weteran

Post autor: alpridz » 04-02-2012, 23:44

Zdarzenie: Giorgio Di Centa - Jens Filbrich
Typ: Jens Filbrich
Kurs: 1,85
Buk: :expekt-brak-polskiej-licencji!:

Tutaj próbuję sobie znów pograć to samo co na bieg długi w stylu dowolnym właśnie w Rybińsku (wczorajszy bieg). Jens to specjalista od stylu klasycznego i biegów długich. Ale i w biegach łączonych potrafi ugrać coś więcej niż walka o piętnastkę. W biegu stylem dowolnym zajął bardzo dobrą pozycję i gdyby był lepszym sprinterem to na pewno powalczyłby o miejsce w szóstce-siódemce. Miał sporo sił na mecie i sam się zdziwiłem że w takim stylu tak dobrze pobiegł. Oczywiście grałem i wiedziałem że musi być lepszy od Włocha, ale miejsce koło 20-25 byłoby naprawdę dobre (a takie zajął właśnie Gio). Włoch to najbardziej doświadczony zawodnik w całej stawce. Ma za sobą ciężki sezon, przebiegł całe Tour de Ski. Wystartował w każdym biegu długim od Kuusamo, przez Davos i Roglę po wczorajszy bieg w Rybińsku. Widać już po nim lekkie zmęczenie, ale muszę także dodać że dowolny to nie jego styl. Ale przy takim kursie i takiej parze, gram na Niemca i myślę że uda się wygrać w tej parze. Liczę nawet na walkę może o "10" Jensa i "20" Giorgio. Stawka powiedziałbym, że niska ale na pewno nie 1, a koło 3.

= = =

Zdarzenie: Alexander Legkov - Maurice Manificat
Typ: Alexander Legkov
Kurs: 1,45
Buk: :bwin-brak-polskiej-licencji!:

Bardzo lubię pary z Legkovem bo w większości (chociaż nawet nie wiem czy nie zawsze) wchodzą. Tym razem unibet-brak-polskiej-licencji! i bwin-brak-polskiej-licencji! zaserwował nam Alexandra w parze z Francuzem, Manificatem. Alexander oczywiście startuje w swoim kraju i na pewno to jest jeden z jego atutów, ale na tym się nie kończy ta lista. Przede wszystkim Rosjanie teraz wkroczyli w fazę "Po Tour de Ski" i jak sami przyznali nie są do końca zadowoleni z rezultatów i teraz będą chcieli pokazać co naprawdę potrafią. We wczorajszym biegu długim zajął bardzo dobrą czwartą pozycję i podium przegrał na finiszu. Ale wyglądał dobrze przez cały bieg, prowadził, wiedział kiedy się schować za Ilię czy Devona a narty też były dobrze posmarowane. Francuz tym razem zajął miejsce pod koniec trzeciej dziesiątki i stracił około 20s. do Rosjanina. W biegu łączonym dojdzie jeszcze dystans 15 km w klasyku a tutaj lepszy jest Alexander, więc jestem przekonany że Rosjanie już w pierwszej fazie spróbują rozerwać grupę. Jeśli się zjadą to dopiero w łyżwie. Ale i w dowolnym w obecnej sytuacji lepszy jest Legkov. Jestem przekonany, że powalczy o podium, a Francuz maksymalnie o "10". Stawka wyższa niż u Jensa, bo jestem bardzo dobrze nastawiony na ten bieg.

Awatar użytkownika
alpridz
#Weteran
#Weteran

Post autor: alpridz » 05-02-2012, 12:21

Zdarzenie: Podium
Typ: Charlotte Kalla
Kurs: 2,60
Buk: :betsafe-brak-polskiej-licencji!:

Dzisiejsze zawody to taka leciutka kopia tego co wczoraj. Start wspólny ale tym razem bieg klasykiem i dowolnym. Szwedka nie jest już tylko zawodniczką biegającą długi dystans łyżwą. Jest jedną z najbardziej wszechstronnych zawodniczek. Potrafi walczyć o podium w sprincie, potrafi powalczyć w klasyku jak choćby w Estonii. Jestem przekonany, że wytrwa w klasyku i powalczy o podium z Johaug, Kowalczyk i Bjoergen. Kurs bardzo wysoki i tylko dlatego zdecydowałem się grać. Wczorajszy bieg doskonały dla Szarlotte. Sprint odpuściła i chyba dobrze, bo Marit by nie puściła jej za nic. A dzisiaj też może powalczyć. Szwedki = bieg łączony. Warto spróbować choćby lekko.

Awatar użytkownika
alpridz
#Weteran
#Weteran

Post autor: alpridz » 05-02-2012, 14:06

[quote]#3
Zdarzenie: Giorgio Di Centa - Jens Filbrich
Typ: Jens Filbrich :minus:
Kurs: 1,85
Buk:

Tutaj próbuję sobie znów pograć to samo co na bieg długi w stylu dowolnym właśnie w Rybińsku (wczorajszy bieg). Jens to specjalista od stylu klasycznego i biegów długich. Ale i w biegach łączonych potrafi ugrać coś więcej niż walka o piętnastkę. W biegu stylem dowolnym zajął bardzo dobrą pozycję i gdyby był lepszym sprinterem to na pewno powalczyłby o miejsce w szóstce-siódemce. Miał sporo sił na mecie i sam się zdziwiłem że w takim stylu tak dobrze pobiegł. Oczywiście grałem i wiedziałem że musi być lepszy od Włocha, ale miejsce koło 20-25 byłoby naprawdę dobre (a takie zajął właśnie Gio). Włoch to najbardziej doświadczony zawodnik w całej stawce. Ma za sobą ciężki sezon, przebiegł całe Tour de Ski. Wystartował w każdym biegu długim od Kuusamo, przez Davos i Roglę po wczorajszy bieg w Rybińsku. Widać już po nim lekkie zmęczenie, ale muszę także dodać że dowolny to nie jego styl. Ale przy takim kursie i takiej parze, gram na Niemca i myślę że uda się wygrać w tej parze. Liczę nawet na walkę może o "10" Jensa i "20" Giorgio. Stawka powiedziałbym, że niska ale na pewno nie 1, a koło 3.

= = =

Zdarzenie: Alexander Legkov - Maurice Manificat
Typ: Alexander Legkov :zwrot:
Kurs: 1,45
Buk:

Bardzo lubię pary z Legkovem bo w większości (chociaż nawet nie wiem czy nie zawsze) wchodzą. Tym razem unibet-brak-polskiej-licencji! i bwin-brak-polskiej-licencji! zaserwował nam Alexandra w parze z Francuzem, Manificatem. Alexander oczywiście startuje w swoim kraju i na pewno to jest jeden z jego atutów, ale na tym się nie kończy ta lista. Przede wszystkim Rosjanie teraz wkroczyli w fazę "Po Tour de Ski" i jak sami przyznali nie są do końca zadowoleni z rezultatów i teraz będą chcieli pokazać co naprawdę potrafią. We wczorajszym biegu długim zajął bardzo dobrą czwartą pozycję i podium przegrał na finiszu. Ale wyglądał dobrze przez cały bieg, prowadził, wiedział kiedy się schować za Ilię czy Devona a narty też były dobrze posmarowane. Francuz tym razem zajął miejsce pod koniec trzeciej dziesiątki i stracił około 20s. do Rosjanina. W biegu łączonym dojdzie jeszcze dystans 15 km w klasyku a tutaj lepszy jest Alexander, więc jestem przekonany że Rosjanie już w pierwszej fazie spróbują rozerwać grupę. Jeśli się zjadą to dopiero w łyżwie. Ale i w dowolnym w obecnej sytuacji lepszy jest Legkov. Jestem przekonany, że powalczy o podium, a Francuz maksymalnie o "10". Stawka wyższa niż u Jensa, bo jestem bardzo dobrze nastawiony na ten bieg.

= = =

Zdarzenie: Podium
Typ: Charlotte Kalla :minus:
Kurs: 2,60
Buk:

Dzisiejsze zawody to taka leciutka kopia tego co wczoraj. Start wspólny ale tym razem bieg klasykiem i dowolnym. Szwedka nie jest już tylko zawodniczką biegającą długi dystans łyżwą. Jest jedną z najbardziej wszechstronnych zawodniczek. Potrafi walczyć o podium w sprincie, potrafi powalczyć w klasyku jak choćby w Estonii. Jestem przekonany, że wytrwa w klasyku i powalczy o podium z Johaug, Kowalczyk i Bjoergen. Kurs bardzo wysoki i tylko dlatego zdecydowałem się grać. Wczorajszy bieg doskonały dla Szarlotte. Sprint odpuściła i chyba dobrze, bo Marit by nie puściła jej za nic. A dzisiaj też może powalczyć. Szwedki = bieg łączony. Warto spróbować choćby lekko.[/quote]

Wspaniały bieg! Najlepszy pod względem emocji w tym roku (a jak chcecie zarabiać to zapraszam do TE)! THERESE! Ile razy mówiłem, że jeśli chodzi o wytrzymałość to Kowalczyk i Bjoergen jej do pięt nie dorastają ? Po prostu im dalej tym lepiej im trudniej tym lepiej. BRAWO! I dzięki temu Justyna druga i znów ma żółtą koszulkę. THERESE JOHAUG!

ODPOWIEDZ