Typy bukmacherskie, analizy i opinie ekspertów na sporty zimowe. Sporty zimowe takie jak: skoki narciarskie, biathlon, narciarstwo alpejskie, czy igrzyska olimpijskie.
Regulamin forum
Sporty zimowe
Ten dział to idealne miejsce dla miłośników sportów rozgrywanych na śniegu. Jeżeli interesujesz się sportami zimowymi takimi jak: skoki narciarskie, biathlon, narciarstwo alpejskie, czy igrzyska olimpijskie, to dobrze trafiłeś. Razem z nami skaczą Adam Małysz i Kamil Stoch. br/>
Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na sporty zimowe na świecie oraz profesjonalne analizy spotkań sporty zimowe. Wszystko za darmo.
Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarz wydarzeń sporty zimowe, opisy odbytych spotkań oraz analizy i darmowe typy na sporty zimowe.
-
alpridz
- #Weteran

-
SenatorOL
Po krótkiej przerwie wracamy do biegów narciarskich na poziomie międzynarodowym. Nie rozpoczynamy jednak tej drugiej części sezonu od wysokiego C, a od sprintu w Moskwie. Przyznam się, że miałem kiedyś cichą nadzieję, że zawodniczkom będzie dane pobiegać na Placu Czerwonym, ale teren wokół stadionu na Łużnikach też ma jakąś wartość historyczną, ale o wiele mniejszą wartość estetyczną. Trasa raczej płaska, jeśli pojawią się jakieś podbiegi to stworzone sztucznie przez organizatora rampy. Jakieś 6 stosunkowo prostych zakrętów na tej niespełna półtorakilometrowej trasie. Mimo, że zawodniczki startować będą w stosunkowo najcieplejszym momencie dnia, to temperatura i tak nie będzie ich rozpieszczać, bo oscylować będzie w okolicy -16/-18 stopni. Rywalizacja kobiet rozpocznie się zaraz po godzinie 11:00...
Justyna Kowalczyk - Vesna Fabjan
Słowenka to dobra sprinterka, ale Justyna w tym sezonie też wypada w sprintach całkiem nieźle. Brakuje tego na czym Justyna mogłaby zyskać najwięcej - podbiegów, ale sprzyjać jej będzie temperatura. Dla wielu zawodniczek te maksymalnie niskie temperatury będą nie do przejścia i myślę, że jedną z tych zawodniczek będzie właśnie Vesna Fabjan. Choć Aleksander Wierietielny mówił iż to start mający być jedynie przetarciem przed Rybińskiem, Justyna zechce wynagrodzić pracę swojego trenera dobrym występem w jego ojczyźnie. Pozatym Justyna wie, że koniec sezonu coraz bliżej i trzeba walczyć o każdy punkcik w generalce, bo czasu coraz mniej...
TYP: PIERWSZY
KURS: 1,67
:tobet:
Kikkan Randall - Ida Ingemarsdotter
"KiKi" to klasyczna sprinterka. Cały czas przewodzi ona w klasyfikacji sprintów, a jej dzisiejsza rywalka zajmuje w tej klasyfikacji 6 miejsce ze stratą ponad dwustu punktów. Choć ostatnią rywalizacje między paniami wygrała Ida, to ja w dzisiejszym biegu wskazałbym jednak na Amerykankę. Po pierwsze do mety prowadzi całkiem spora prosta, więc nawet w przypadku niewielkiej straty, "KiKi" będzie miała czas nabrać prędkości i wyprzedzić rywalki. Pozatym Ida Ingemarsdotter biegała ostatnio w Norwegii i nie wydaje mi się, żeby tak szybko odzyskała pełnię sił.
KURS: 1,48
TYPY BEZ ANALIZ
Natalia Matveeva - Maiken Caspersen Falla
KURS: 1,72
Kikkan Randall - Maiken Caspersen Falla
KURS: 1,40
Riikka Sarasoja-Lilja - Natalia Korosteleva
KURS: 1,80
-
SenatorOL
Justyna Kowalczyk - Vesna Fabjan
Słowenka to dobra sprinterka, ale Justyna w tym sezonie też wypada w sprintach całkiem nieźle. Brakuje tego na czym Justyna mogłaby zyskać najwięcej - podbiegów, ale sprzyjać jej będzie temperatura. Dla wielu zawodniczek te maksymalnie niskie temperatury będą nie do przejścia i myślę, że jedną z tych zawodniczek będzie właśnie Vesna Fabjan. Choć Aleksander Wierietielny mówił iż to start mający być jedynie przetarciem przed Rybińskiem, Justyna zechce wynagrodzić pracę swojego trenera dobrym występem w jego ojczyźnie. Pozatym Justyna wie, że koniec sezonu coraz bliżej i trzeba walczyć o każdy punkcik w generalce, bo czasu coraz mniej...
KURS: 1,67
Kikkan Randall - Ida Ingemarsdotter
"KiKi" to klasyczna sprinterka. Cały czas przewodzi ona w klasyfikacji sprintów, a jej dzisiejsza rywalka zajmuje w tej klasyfikacji 6 miejsce ze stratą ponad dwustu punktów. Choć ostatnią rywalizacje między paniami wygrała Ida, to ja w dzisiejszym biegu wskazałbym jednak na Amerykankę. Po pierwsze do mety prowadzi całkiem spora prosta, więc nawet w przypadku niewielkiej straty, "KiKi" będzie miała czas nabrać prędkości i wyprzedzić rywalki. Pozatym Ida Ingemarsdotter biegała ostatnio w Norwegii i nie wydaje mi się, żeby tak szybko odzyskała pełnię sił.
KURS: 1,48
TYPY BEZ ANALIZ
Natalia Matveeva - Maiken Caspersen Falla
KURS: 1,72
Kikkan Randall - Maiken Caspersen Falla
KURS: 1,40
Riikka Sarasoja-Lilja - Natalia Korosteleva
KURS: 1,80
Wszystko prawie po mojej myśli. Młoda Słowenka, chyba nie wytrzymała mrozu, który dodatkowo spotęgował jej zmęczenie po TdS. Od samego początku biegła z tyłu, tracąc do zwyciężczyni swojego ćwierćfinału około 7 sekund. Justyna pewnie, zakończyła bieg zwycięstwem obejmując tym samym prowadzenie w PŚ. "KiKi" siódma, ale zaraz obok niej Ida. Zaskoczyły Rosjanki i o dziwo nie była to Matveeva, z którą ja wiązałem największe nadzieje.