Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk
Autor Wiadomość
piecia999 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:39 am   Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk
Jak stawiacie to spotkanie???? Ja uważam że wygra Groclin kurs wynosi 1,8 więc jeszcze może być. A co wy sądzicie o tym meczu???//

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:04 am   
Górnik Łęczna - Grociln Dyskobolia Grodzisk Wlkp.

Analiza: Przed nami półfinałowy mecz Pucharu Ekstraklasy. Z racji ostatnich osiągnięć obu zespołów i specyfikacji tego pucharu polecam typ na over 2,5 gola. Groclin w poprzedniej rundzie wyeliminował Mistrza Polski - Zagłębie Lubin remisująć 3-3 w Lubinie i wyrywając u siebie 3-0. Tymczasem Górnik sprawił niespodziankę remisując 2-2 u siebie z Legią i ogrywając "zielinych" na Łazienkowskiej 2-0. Ponadto Górnicy zakończyli overem 7/8 spotkań rozgrywanych u siebie, tymczasem Dyskobolia na wyjeździe zakończyła 5/8 spotkań z czego 3 ostatnie potyczki kończyły się overem. Historia pojedynków nie przemawia na korzyść ani niekorzyść rozstrzygnięć overowych gdyż padały wyniki: 1-0, 2-1, 0-0, 1-3. znsę na overa upatruję tu głównie w specyfikacji tego pucharu w którym grają zespoły bardzo rezerwowe, a co za tym idzie nie zawsze dobrze zgrane stąd łatwo o grad goli. Tymbardziej że Grociln jest na fali, a Łęczna trafiła na słaby okres Legii.

Typ: over 2,5
Kurs: 1,75

leinad841 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:57 am   
No ja takze bym sie sklonil do obstawienia tego meczu na over juz kolega wczesnij wspomnial ze oba zespoly w poprzednich rundach poradzily sobie z dobrymi rywalami a wiec wytypowac w tym meczu dokladny wynik a i nawet zwyciesce bylo by ciezkie choc wszystko przemawia za Groklinem nawet ostatni mecz ktory grali w lidze zakonczyl sie zwyciestwem gosci 1:3.
Trezba jednak pamietac ze po jest Puchar Ligi a tutaj juz duzo niespodzianek padlo ale rownie dobrze zawsze pada duzo goli wiec taki wynki moze dzis pasc a kurs nawet ciekawy

dudusss

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 3:35 pm   
Górnik Łeczna pokonał w poprzedniej rundzie mocna ale jednak zmeczona juz Legie Warszawa. Piłkarze Górnika nadrabia bardzo duzo ambicja i checia pokazania sie w ostatnich meczach na tak wysokim poziomie. Groclin zas gra bardzo ladna dla oka piłke, pokonał Mistrza Polski, który tez juz spoczal na laurach:P Mimo wszystko stawiałbym na pewna 2.

Pablo 

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 4:57 pm   
Sukces na Legii pozwoli im uwierzyć w siebie i powalczyć z Groclinem. Uważam, że piłkarze z Łęcznej powalczą i są w stanie tego meczu nie przegrać, kurs na 1x to 1.69 i myślę, że jest to dość zachęcający kurs. Liczę również na over 2,5 gola - 1.75. Chociaż należy również uwzględnić bardzo ładną grę Groclinu w tym sezonie.. Ja osobiście ten mecz ominę, gdyż szczerze mówiąc może się tu wydarzyć wszystko. Pozdrawiam typujących na ten mecz:)

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

pawel16 

Zaproszone osoby: 70

Wysłany: Pon Cze 04, 2007 5:41 pm   
Górnik Łęczna dobrze sobie poczyna w tych rozgrywkach i zapene dążą to zdobycia tego trofeum a przynajmniej aby dojść do finau. . Jednak nie tylko oni grają dobrze bo przecież Groclin też podczas ligi zaliczył piękną passe zwycięstw i grają bardzo dobrze, trzeba też przypomnieć ze te zespoły spotkały się nie tak dawno w lidze i wtedy Groclin wygrał na wyjezdzie 1:3 to przecież też coś pokazuje. . Górnik Łęczna weliminował Legię a Groclin mistrza Ekstra klasy Zagłębie L tak więc dokonania są podobne . . . Jednak ja jestem za Groclinem stawiam na niego gdyż to co robili w lidze bardzo mi się podobało i wydaje mi się że to oni wejdą do finału, są bardziej doświadczeni i zmotywowani lecz Górnik tanio skóry nie sprzeda i o zwycięstwo trzeba będzie ostro walczyć. ..

Moje typy

Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk - 2 1.8 lub x2 1.18

Ilość goli

tu nie mam większych problemów z wytypowaniem .. .

OVER

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 5:54 pm   
Gornik Leczna - Groclin Dyskobolia
Dziś o godz.20:30 zostanie rozegrany mecz 1/2 pucharu ligi orange ekstraklasy, a w tym półfinale zagrają Górnik Łęczna i Groclin Dyskobolia.Faworytem w tym spotkaniu są goście czyli Groclin.Ostatni ich mecz był grany 26 maja tego roku i wtedy to Groclin wygrał 1:3 na wyjeździe, jak dziś będzie ja uważam że trochę trudniej dla Groclinu, jak wiadomo Górnik Łęczna swój ostatni mecz wygrał z Legią 0:2 na wyjeździe co było bardzo dużym sukcesem tej drużyn i napewno przed tym meczem dzisiejszym będą bardzo zdeterminowani i zawzięci na wygraną.Natomiast goście ostatni mecze grali 31 maja z Zagłębiem Lublin, wtedy to Groclin wygrał u siebie 3:0.Napewno dziś Górnik będzie chciał sprawic nie spodzianke w tym meczu i wygrac to spotkanie, ale to nie będzie łatwe dla żadnej z tych drużyn. W zespole Górnika zabraknie, wypożyczonego z Dyskobolii, Tomasza Zahorskiego oraz Chorwata Toniego Golema, natomiast powinnien zagrac Janusz Surdykowski.W tym meczu bardzo trudno wytypowac zwycięsce, ale ja nie znacznie stawiam w tym meczu na gości, a także over.2.5.Myślę że nie powinno dziś byc żadnej nie spodzianki w tym meczu i goście powinni wygrac to spotkanie mimo wszystko.Ja typuje dziś wynik 1:2, może 2:3.

Moje typy:
Gornik Leczna - Groclin Dyskobolia-2 kurs:1.80pln 7/10
over 2.5 Kurs: 1.75pln 8/10
[/center]

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 6:00 pm   
Dlamnie Pewniak w tym meczu to Groclin. Napewno zagra Rocki i Sikora a oni powinni wystarczyć do ogrania słabego Górnika ,która wystąpi w tym meczu w osłabieniu. Warto równiez zagrać na over 2.5 gdyz Groclin zazwyczaj strzela 2-3 bramki w meczach z takimi zespołami. Na dziś to jedno z najciekawszych spotkan.
Nigdy o tym nie zapominaj"

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:55 pm   
koles napisał/a:
Moje typy:
Gornik Leczna - Groclin Dyskobolia-2 kurs:1.80pln 7/10 :evil:
over 2.5 Kurs: 1.75pln 8/10 :mrgreen:

Pablo 

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 8:16 am   
Pawel_1990 napisał/a:

Uważam, że piłkarze z Łęcznej powalczą i są w stanie tego meczu nie przegrać, kurs na 1x to 1.69 i myślę, że jest to dość zachęcający kurs.

:mrgreen:

lego1987

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 12:54 pm   
No widzę że Górnik zaskoczył was w meczu z Groclinem. Groclin był u was faworytem nie ukrywam że umnie też tylko tylko jak bym patrzył na dwu mecz. W pierwszym meczu w Łęcznej byłem przekonany o remisie no cóż troszke bym się pomylił. Lecz na szczeście tego meczu nie typowałem więc to był dla mnie spokojne spotkanie bez konsekwencji szykuje się na środe lecz wtorkowe mecze towarzyskie też są bardzo atrakcyjne polecam

pawel16 

Zaproszone osoby: 70

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 12:54 pm   
Cytat:
Moje typy

Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk - 2 1.8 lub x2 1.18 :oops: :oops: 3:2

Ilość goli

tu nie mam większych problemów z wytypowaniem .. .

OVER :mrgreen: :mrgreen:

Pablo 

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 12:59 pm   
lego1987 napisał/a:
No widzę że Górnik zaskoczył was w meczu z Groclinem.

Mnie wcale nie zaskoczył. Spodziewałem się remisu lub minimalnego zwycięstwa Górnika :wink:

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 1:17 pm   
Górnik wyłączył całkowicie Sikore i sam Rocki niedał rady w 2 połowie meczu coś zawojować. Moim zdaniem zasłużenie wygrali bo w ich grze było widać duże zaangażowanie.
Nigdy o tym nie zapominaj"

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 2:51 pm   
Dawid84 napisał/a:
Typ: over 2,5
Kurs: 1,75

:mrgreen: 3-2 :mrgreen:

Odpowiedz do tematu