Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Górnik Z. - Ruch Chorzów 17.08 godz 19:00
Autor Wiadomość
gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 5:46 pm   Górnik Z. - Ruch Chorzów 17.08 godz 19:00
kursy na mecz
2.25 3.10 3.10
Górnik rozpoczał ten sezon tragicznie jak dla tego zespołu. Tragicznie bo zapowiadali walke o wysokie lokaty w tabeli a plasują sie na 16 miejscu w tabeli z zerowym dorobkiem punktowym i bilansem bramek 1-9, są najgorsyzm zespołem po 3 kolejkach OE. przegrali w 1 kolejce z Wisła Kraków 1-0, mecz ten odbył się wczoraj był poprostu przełożony zaś w 2 kolejce ulegli Legi aż 3-0 ale wynik nieprzekładał sie na gre Zabrzan jednak wysoka frekwencja na trybunach i dobra postawa zespolu niewystraczyły aby zdobyć chociaz jeden punkcik. W 3 ostatnieje kolejce zostali rozgromieni przez Lech aż 4-1.
Ruch Chorzów odwrotnie zaczoł sezon wygrali aż 4-1 na wyjeździe z Groclinem!!! Potem było już gorzej w 2 kolejce przegrali z Cracovią 1-0 i ostatnio wygrali skromnie chodz zasłużeniez 1-0 z Zagłębiem Sosnowiec. Ruch zajmuje 4 pozycje z dorobkiem 6punktów i bilansem bramkowym 5-2.
Górnik niejest tak słabą drużyna jak widzi sie ją w tabeli myśle że ten mecz jest jak najbardziej do wygrania. Beniaminek Ruch to byłby dobry start w odrabianu strat punktowych i wyjścia z dolu trabeli. Ja stawiam w tym meczu na Górnik , który niemiał ostatnio szczęścia.
Mój typ: Górnik Z.
kurs:2.25
Dlamnie pewniak :)
Nigdy o tym nie zapominaj"

lapski1988

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 8:22 am   
Zgadzam się z tobą , należy mieć na uwadze fakt że Zabrzanie grali z Legią i Wisłą, czyli obecnie najsilniejszymi ekipami w lidze, w obu walczyli a na Reymonta gdyby nie karny w 4 minucie spotkania ten mecz mółby potoczyć się zupełnie inaczej. Na dodatek wyjazd na Lecha, który gra b.dobrze na własnym terenie.Te mecze nie odzwierciedliłiy możliwości i potencjału drużyny Górnika, która po otrzymaniu nowego i dobrego sponsora jest w trakcie przebudowy zespołu w drużynie mamy mieszanke rutyny(Brzęczek,Hajto)z młodością. Zespół budowany jest aby za kilka lat wrócić do europejskich rozgrywek. Dziś niebieskim będzie trudno zdobyć jakieś punkty bo Górnikowi są one niezbędne i piłkarze z Zabrza będą zmotywowani aby zainkasować pełną pule.Fantastyczna i licznie zgromadzona publiczność też mobilizująco wpłynie na gospodarzy.

fcparma 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 9:09 am   
Wielkie derby śląska.......Gornik tak potrzebuje punktów...a gdzie ma je zdobywać jak nie na swoim podworku.Zagadzam się z Wami zabrzanie bardzo słabo rozpoczeli sezon...więc w koncu się przełamia i zainkasują komplet punktów.
Jest w/g mnie jedno ale.......mianowicie musimy pamiętać że ten mecz to derby sląska...
Przy kursie 2,2 proponowalbym sie zabezpieczyć podpórką.....

Mój TyP 1x

SzczepanM1986 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:53 am   
myśle że czas na pierwsze 3 punkty górnika...grają u siebie ze słabszym rywalem niż legia, trybuny raczej bedą pełne - w końcu derby śląska stawiam na 1

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 12:34 pm   
mnie tez kusi zeby postawic na Gornika. Ruch juz sie troche wyszalal, a Gornik powoli sie zgrywa i powinien wkoncu zdobyc jakies punkty.juz z lechem grali naprawde przyzwoicie, zwlaszcza pierwsza polowe. jednak w mysl powiedzenia "derby rzadza sie swoimi prawi" trzeba ten mecz opuscic. jeszcze mam w pamieci niedawne derby kijowa, ktore mnie bardzo duzo kosztowaly (nie tylko nerwow)

typ 1 ale nie stawiam :twisted:

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 1:30 pm   
Ja sądze,że jednak Ruch wywiezie 1 pkt z Zabrza.

Tak,jak świetnie zauważył treliusz "derby rządza sie swoimi prawami"

Fakt Górnik bardzo potrzebuje punktów ,ale jednak Ruch łatwo punktów nie odda.

Mój typ: X 3.20 5.5/10

blysk

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 1:31 pm   
Zgadzam sie z waszymi prognozami, krotko mowiac Gornik zaczal slabo, Ruch zaczal dobrze. Pora na derby, dla Gornika to idealna okazja aby odniesc pierwsze w tym sezonie zwyciestwo przy wypelnionym po brzegi stadionie. Szanse zabrzan na zwyciestwo oceniam na okolo 50% wiec kazdy kurs powzyzej 2.0 mnie zadowala.

Rybkowski

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 2:47 pm   
Ja stawiam ku zaskoczeniu wszystkich na Ruch! To że Górnicy powoli łapią rytm to nie oznacza to, że od razu mają wygrywać mecz za meczem, a do tego w derbach. Ruch zaczął kapitalnie sezon od zwycięstwa 4-1 w Grodzisku, ale później już nie było tak pięknie, ale i tak zajmują czołowe miejsce w "pomarańczowej lidze". Górnik wg mnie potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby zaczął wygrywać i grać na miarę oczekiwań działaczy,trenerów i kibiców.Ruch dzięki Radolsky'emu gra poukładany futbol. Nie ma gwiazd, ale za to ma równą "11" w przeciwieństwie do Górnika.Słowacy dobrze się spisują i trener na pewno im wbije do głów,że w tych derbach trzeba dać z siebie nie 100 a 200%. Derby rządzą się swoimi prawami, ale dzisiaj to Ruch zdobędzie komplet punktów w Zabrzu.
Mój typ: 2 :minus:
Ostatnio zmieniony przez Rybkowski Sob Sie 18, 2007 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

kostek8 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 3:21 pm   
Hmmm..... Ja bym tu stawiał na remis!! dlaczego?? Dlateo ze Ruch jest w dobrej formie
a górnik mimo iż jest lepszy od beniaminka to nie wychodza im ostatnio mecze. I daltego stawiam na remis. Myśle że dobrym typem byłby również Under

Typ: X
szanse 5/10

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 3:34 pm   
Duszan Radolsky, trener Ruchu, szykuje wybuchową mieszankę. W Zabrzu chcą mu pokrzyżować szyki, bo myślą tylko o trzech punktach. Piątkowe derby Górnika z Ruchem zapowiadają się pasjonująco!

Górnik po trzech porażkach z rzędu wylądował na samym dole ligowej tabeli. Dziś po raz pierwszy jednak zabrzanie zagrają w roli faworyta. Na stadionie przy ul. Roosevelta znowu pojawią się przedstawiciele kierownictwa Allianz Polska. Tym razem trzy punkty dla gospodarzy są bardzo oczekiwane. - Czeka nas w piątek walka "na noże". Jest bardzo duże zainteresowanie tym meczem i nikt w nim nie odstawi nogi. Nie mam wątpliwości, że zakończy się on korzystnie dla nas - mówi Mariusz Pawelec, obrońca Górnika.

Do zespołu trenera Ryszarda Wieczorka wraca wypoczęty Konrad Gołoś, który musiał pauzować w meczu w Krakowie. Najprawdopodobniej wszyscy zawodnicy będą do dyspozycji szkoleniowca. - Tomek Hajto narzekał na ból w kolanie po zderzeniu z Mauro Cantoro, ale już wszystko jest w porządku - zapewnia Jan Zieleźnik, kierownik zabrzańskiej jedenastki.

Duszan Radolsky, słowacki trener Ruchu, pytany o derby śmieje się, że dla niego to mecze Slovan - Inter Bratysława czy Slovan - Trnava. - Teraz przekonam się, jak to wygląda na Śląsku. Tylko się cieszyć, że po meczu z Zagłębiem zaraz zagramy z Górnikiem. Adrenalina nie zdążyła jeszcze ostygnąć - mówi szkoleniowiec.

Po trzech spotkaniach Ruch ma sześć punktów, a Górnik wciąż zero. - Proszę jednak spojrzeć, z kim grali. Lech, Legia, Wisła Kraków - to są naprawdę czołowe drużyny polskiej ligi. Mieli fatalny terminarz... Żeby wygrać z Górnikiem, musimy stworzyć wybuchową mieszankę - skuteczność z meczu w Grodzisku, taktyka ze spotkania z Cracovią i serce do walki z meczu z Zagłębiem - podkreśla Radolsky.

Na stadionie w Zabrzu zabraknie kibiców Ruchu. To efekt kary, jaką nałożył na chorzowskich fanów Wydział Dyscypliny po drugoligowym meczu w Gdańsku (zakaz wyjazdu będzie jeszcze dotyczył najbliższego meczu z Widzewem). Kibice będą za to dopingować swój zespół przed telebimem, który stanie na boisku treningowym przy ul. Cichej.
Jednak czy kibice Górnika zdołają tak dopingować swoich piłkarzy aby ci wkońcu wygrali. Myślężę raczej nie i postawiłbym raczej na Ruch

byly_moderator 

Wysłany: Pią Sie 17, 2007 4:00 pm   
zdecyduje sie jednak rzucic singla na Gornika za 3 moze 3 dyszki. Bo coraz wiecej atutow przemawia tu za zwyciestwem gospodarzy! Gornik co prawda ma na swoim koncie same porazki, w pierwszej kolejce ulegl warszawskiej Legii 0-3, w drugiej kolejce porazka z poznanskim Lechem 4-1, tam juz jednak zwlaszcza w pierwszej polowie grali solidna pilke i Lech mial spore klopoty. na tygodniu zagrali jeszcze mecz wyjazdowy z Wisla Krakow. tam Wisla wygrala 2-0, jednak pierwszy gol padl po karnym "z kapelusza", a drugi to glownie zasluga bramkarza ktory nie spodziewal sie strzalu Brozka praktycznie odwroconego tylem do bramki. Gornik gral do tej pory z 3 kandydatami do mistrzostwa: wisla, legia i lech to naprawde bardzo mocne zespoly i niejedna druzyna bedzie miala podobny bilans spotkan z nimi... Natomiast Ruch w pierwszej kolejce pokonal rozkojarzony Groclin. potem porazka z Cracovia i zwyciestwo z Sosnowcem 1-0 w derbach slaska. Jednak rucj przystapi do meczu znacznie oslabiony. W zespole zabraknie Jezierskiego, ktory jest bardzo waznym zawodnikiem, nie zagra tez Łudziński i zapewne para stoperow Ruchu Jakubowski i Adamski. Nie w pelni sil sa Nykiel i Balaz, choc w meczu pewnie wystapia to raczej nie zagraja na 100 % mozliwosci. Gornik za to w porownaniu z poprzednimi meczami bedzie wzmocniony. w ramce wystapi juz Peskovic (to duze wzmocnienie bo bramkarze z poprzednich meczach Gornika nie blyszczeli delikatnie mowiac), zagra tez Konrad Golos, ktory z Wisla nie mogl krac, poniewaz to wlasnie w tej druzyny jest wypozyczony.

dlatego jednak postawie tu 1 i mysle ze spokojnie mozna zagrac under 2.5 gola

ArekPL 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 4:18 pm   
treliusz napisał/a:
dlatego jednak postawie tu 1 i mysle ze spokojnie mozna zagrac under 2.5 gola

Przy takim zaangażowaniu obu drużyn należy się liczyć z poważnymi błędami w obronie. Obydwie chcą wygrać więc żadna nie będzie murować bramki. dlatego over 2.5 jest bardzo prawdopodobne.
wynik: 2:1

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:13 pm   
gites napisał/a:
kursy na mecz
2.25 3.10 3.10
Górnik rozpoczał ten sezon tragicznie jak dla tego zespołu. Tragicznie bo zapowiadali walke o wysokie lokaty w tabeli a plasują sie na 16 miejscu w tabeli z zerowym dorobkiem punktowym i bilansem bramek 1-9, są najgorsyzm zespołem po 3 kolejkach OE. przegrali w 1 kolejce z Wisła Kraków 1-0, mecz ten odbył się wczoraj był poprostu przełożony zaś w 2 kolejce ulegli Legi aż 3-0 ale wynik nieprzekładał sie na gre Zabrzan jednak wysoka frekwencja na trybunach i dobra postawa zespolu niewystraczyły aby zdobyć chociaz jeden punkcik. W 3 ostatnieje kolejce zostali rozgromieni przez Lech aż 4-1.
Ruch Chorzów odwrotnie zaczoł sezon wygrali aż 4-1 na wyjeździe z Groclinem!!! Potem było już gorzej w 2 kolejce przegrali z Cracovią 1-0 i ostatnio wygrali skromnie chodz zasłużeniez 1-0 z Zagłębiem Sosnowiec. Ruch zajmuje 4 pozycje z dorobkiem 6punktów i bilansem bramkowym 5-2.
Górnik niejest tak słabą drużyna jak widzi sie ją w tabeli myśle że ten mecz jest jak najbardziej do wygrania. Beniaminek Ruch to byłby dobry start w odrabianu strat punktowych i wyjścia z dolu trabeli. Ja stawiam w tym meczu na Górnik , który niemiał ostatnio szczęścia.
Mój typ: Górnik Z.
kurs:2.25
Dlamnie pewniak :)

Pewniak... Udało się ale Górnik zagrał słabiutki mecz gdyby nie karny i czerwona kartka dla bramkarza ruchu top różnie mogło by byc... W następnej kolejce stawiam na przegrana Górnika. Hajto z Brzęczkiem sami niewygraja meczu. No i pochwała dla bramkarza Górnika świetny mecz.
Nigdy o tym nie zapominaj"

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 10:36 pm   
Cytat:

szkoda,bo gdyby Mioduszewski w 6minucie nie otrzymał czerwonej kartki wynik pewnie byłby na korzyść Ruchu.. :mad:

blysk

Wysłany: Sob Sie 18, 2007 12:40 am   
FCSEBA napisał/a:
Cytat:

szkoda,bo gdyby Mioduszewski w 6minucie nie otrzymał czerwonej kartki wynik pewnie byłby na korzyść Ruchu.. :mad:

szkoda, szkoda wazne ze weszlo :plus:

byly_moderator 

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 8:47 am   
Cytat:
dlatego jednak postawie tu 1 :mrgreen: i mysle ze spokojnie mozna zagrac under 2.5 gola :mrgreen:

bardzo ladny singielek siadl :D :D :D

Odpowiedz do tematu