Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom!Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2011 Posty: 447
Wysłany: Wto Lut 07, 2012 19:00
@up - A wiesz jaki trzeba zrobic obrót tym bonusem bo nigdzie nie znalazlem takowych informacji.
Piłka Nożna
Birmingham - Portsmouth 1 @ 1.73 4/10 2E
Birmingham w bardzo odbrej dyspozycji świadczą o tym między innymi Forma, a takową posiadaja( 4W, 1D), Portsmouth to ligowy średniak, obecnie zajmuje nie ciekawe 17 miejsce. Birmingham z pewnością powalczy o awans do najlepszej ligi Angielskiej, obecnei są na dobrej drodze zajmują 5 lokatę z 57pkt na koncie. Na pewno sprzydadzą się im dzisiejsze 3pkt bo w takim przypadku awansują na 3 miejsce. Myślę że do ciekawy typ, ale z rozsądną stawką
Ostatnio zmieniony przez ThoR Sro Lut 08, 2012 16:04, w całości zmieniany 1 raz
Poziom: 19 HP
12%
95/798
MP
100%
381/381
EXP
61%
30/49
ANZELMO Pomógł: 90 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 1967 Skąd: POLSKA
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 2 @ 1.80 6/10 4E
W 1 meczu gram na mecz w Turnieju który odbywa sie w Tajlandii i z tamtąd pochodzi równiez moja Tamarine Tanasugarn. Przyglądam się jej od czasu do czasu gdy gra z dużo lepszymi zawodniczkami i nie raz wychodzi zwycięsko, gram konsekwentnie na nia jezeli są takie kursy, a dzis wyjda przeciw siebie dwie równorzędne zawodniczki, szanse oceniam 60/40 dla mojej. Wczoraj juz dala zarobic Tamarine bo pogralem ja po kursie 3.60 przeciwko Galinie Voskobojevej.
Drugi mecz to dla mnie spore zaskoczenie jakie kursy wystawili odd-makerzy. Nie widze innego wyniku jak zwycięśtwo OKC z bardzo słąbymi GSW, moze dlatego taki kurs bo nei wystąpi Selfosha? - ALe są bardzo dobrzy rezerwowi. W GSW wystep pod znakiem zapytania zsoti najlepszego gracza czyli Monta Elisy, oporcz niego nie zagra Kwyme Brown, ktory prawdopodobnie zawalil sobie caly sezon...
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 16:32
Piłka Nożna
Betis - Atletico Bilbao X2 @ 1.44 90 min i 2-1... Kocham to !
Borussia Moenchengladbach - Schalke 1X @ 1.42
@ 2.05 3/10
Taki na dzisiaj Dubelek bez analizy.. zoabczymy jak to będzie Mała stawka bo są to jednak ciężkie mecze, chodz przeanlizowane. Borussia u siebie b dobrze gra, Bilbao złapało własciwy rytm mysle ze Borussia oraz Bilbao nei przegraja.
Ostatnio zmieniony przez ThoR Pon Lut 13, 2012 13:18, w całości zmieniany 1 raz
Milan ostatnio w gorszej formie, można to zauważyć po ostatnich słabych wynikach. Milan ma bardzo duże ubytki kadrowe i z tego powodu ostatni sobie nei radzą, do tego mają ciężki kalendarz, za 4dni mecz z Arsenalem w LM. Dziś zmierzą się z Udinese które zajmuje 4 miejsce ze stratą 3 pkt do Milanu. Jest to świetna szansa na dogonienie drużyny z Mediolanu. Udinese u siebie spisuje się doskonale na 11 rozegranych meczy wygrali 10 razy i 1 raz zremisowali, to doskonale pokazuje jaką drużyną u siebie jest Udine. Do tego dodajemy dzisiejsze osłąbienia Milanu i mamy bardzo dobry typ.
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 23:30
NBA
Charlotte Bobcats - Los Angeles Clippers 2 -5 @ 1.43
New Jersey Nets - San Antonio Spurs 2 -4.5 @ 1.41
@ 2.01 4/10
Charlotte dalej bez dwóch najważniejszych zawodników czyli Hendersona i DJ Augustina, nie daję żadnych szans Bobcast z Clippersami, którzy wystąpią jedynie bez Billupsa ktory nie zagra już w tym roku, byla to wazna postac... Spurs w formie... Nets oslabieni brakiem paru ważnych graczy mysle ze bedzie dobrze. Bardziej pewny jestem Clippsów niz Spurs, ale zoabczymy jak to będzie.
Nie rozumię wystawionych kursów na to spotkanie.. Lopez może nie w najlepszej formie, ale na pewno jest w tej chwili duzo lepszym zawodnikiem niz jego dzisiejszy przeciwnik. Mathieu rozegral dopiero 4 mecze po rocznej przerwie. Wygrał 2 spotkania, i 2 przegrał. Nie jest w pelnej dyspozycji. Kurs na Lopeza przesadzony i dlatego trzeba korzystać w końcu to nei ogórek tylko top 20 ATP..
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 22:51
NBA
New Orleans Hornets-Utah Jazz 2 @ 1.47 8/10
NOH zajmuje ostatnie miejsce w Konferencji zachodniej z bilansem 4-23, Utah zajmują 8 miejsce z dorobkiem 14-12. NOH grają jedną wielką katastrofe... ostatnie 10 meczy to same porażki. Na dodatek dzisiaj iwelu zawdoników kontuzjowanych. Nie wystąpią Eric Gordon(21.0 pts), Jarrett Jack(15.2 pts),Jason Smith(8.2), nie pewny występu Chris Kaman(9.6),Carl Landry(11.2), nie pewny występEmeka Okafor(9.9). Jak widać oslabienia sa bardoz wyrazne w Utah bez kotnuzji.
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 23:36
ATP - DEBEL: San Jose
Knowles M. / Malisse X. - Cerretani J. / Ebden M1 @ 1.667/10
Typ z servisu, który posiada dobrą skuteczność. Dostałem ten typek od kolegi, który ma dostep do tych typów. Ode mnie mogę napisać że Matthew Ebden własnie w tej chwili przegrał swój pojedynek w Singlu z Kevinem Andersonem. A tutaj do rozpoczęcia pojedynku Deblowego zaledwie 2godziny, na pewno będzie zmęczony. Na dodatek ta para zagrała ze sobą tylko 1 mecz turniejowy ( w poprzedniej rundzie), więcej nie mieli ze sobą styczności, co innego można pwoeidziec o mojej parze, grają ze sobą często i mają ogranie.
Ostatnio zmieniony przez ThoR Pią Lut 17, 2012 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 16:33
Piłka Nożna - Hiszpania B
Depertivo La Coruna - Barcelona B 1 @ 1.75 7/10
Mecz lidera Segunda Division z Barceloną B, ktora plasuje się obecnie na 10 miejscu.
Depertivo ma aż 8 wygranych z rzędu, Barcelona rownież nie najgorzej (3W,1D,1L) w ostatnich meczach. Lecz Barca B nie radzi sobie na wyjazdach (1W,1D,3L), głownie punkty zbiera u siebie. Najważniejsza informacja to osłabienia, a takie są w drużynie Barcy, oraz mniej ważnych zawdoników Deportivo .
FC Barcelona B:
Bartra (O 18-0),Montoya (O 18-0),Muniesa (O 16-0),Sanchez (P 0-0),Gustavo (P 3-0),Tello (N 16-5)
La Coruna:
Pablo (O 4-0),Jiménez (N 4-1),Bodipo (N 5-0)
Myślę że na prawdę warto grać dzisiejszych gospodarzy, kursy poleciały na bet365 z 1.90 na 1.67, na Expekt kurs jeszcze 1.75. Mecz o 18:00. Gl !
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 20:22
Triple !
Miami Heat - Sacramento Kings 1 -8.5 @ 1.41
Marco Chiudinelli - Michael Llodra 2 @ 1.28
Victor Hanescu - Kei Nishikori 2 @ 1.53
@ 2.793/10
Myślę że to bardzo ciekawy Triple na jutro. Miami podejmie u siebie słabe Sacramento z którymi powinni spokojnie sobie poradzić. Heat wyjdą w najsilniejszym składzie i liczę na wysokei zwycięstwo. Llodra zagra u siebie w na turnieju w Marsylii. Liczę na wiele fajerwerków a takie pewnie zoabczymy w końcu z tego słynie Francuz, a u siebie będzie sie chciał pokazać, a ostatnio robi dla mnei coraz większe postępy w Singlu. Na przeciwko siatki stanie Marco, którego ja nie raczej nigdy nei oglądałem, myśle ze Llodra poradzi sobie z nim w 2 setach. Ostatni typek zagrany na Japończyka, młody gracz, który już znalazł sie w top20 po tak krótkim czasie. Jego gra bardzo mi sie podoba, walczy do końca z najlepszymi i pokazuje że ma Charakter. Zwłaszcza jeżeli widzi się taki kurs to trzeba grać. A tak przy okazji to jeszcze do rozpoczęcia spotkania kurs pewnie jeszcze trochę spadnie. GL !
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 00:50
Utah Jazz - Miami Heat 2 @ 1.41
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 2 @ 1.23
@ 1.73 3/10
Żary w znakomitej passie, 9 wygranych z rzędu ! Dzisiaj jednak przyjdzie im się zmierzyć z ciężkim przeciwnikiem, i łatwo nie będzie. W Heat nie zagra Bosh (na pogrzebie Babci), wątpliwy był wystep Lebrona, jednak dziś zagra. Razem z Wade'em i Chalmersem będą stanowić o sile ataku. Jazz bez Paula Millsapa (15.7), Raja Bell (7.4), i pod znakiem zapytania są występy Devin Harrisa(9.6) i Jamaal Tinsley(1.1), chodź wydaje mi się że Harris zagra.
Cavs bez Andersona Varejao (10.8). U byków żadnych kontuzji, wszyscy gotowi do gry. Nie może tu być inny wynik jak wygrana Bulls. Zawodnicy jak i forma drużyny z Chicago jest dużo większa niż u Cavs. Dzisiejsi gospodarze z rzędu 3 porażki, natomiast Byki 4 wygrane z rzędu. Ostatnie mecze pomiędzy tymi zespołami to 5 wygranych z rżedu Byków. Let's GO !
Stawka jak widać mała, nie byłem do końca pewny doboru dzisiejszych meczy, ale liczymy na $$$
Postaram się także wprowadzić w moim temacie Statystyki. Stawka np 6/10, będzie oznaczać że gram za 60 zł, a maksymalna stawka na kupon to 100zł. Dodam że to wirtualna stawka.
Jaka szkoda tego rzutu Haslema, czysta pozycja i nie trafia, wtedy heat by już wygrało
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 00:51
New Orleans Hornets - Indiana Pacers 2 @ 1.43
Memphis Grizzlies - Detroit Pistons 1 @ 1.27
Atlanta Hawks - Oklahoma City Thunder 2 @ 1.44
@ 2.63 3/10
NOH mocno oslabione nie zagraja: Eric Gordon,Jason Smith,Carl Landry, pod znakiem zapytania Emeka Okafor i Trevor Ariza, Indiana bez kontuzji i taki kurs bierzemy.
Memphis solidniejsza drużyna od Pistons. Lepsza forma i zawodnicy równiez.
Atlanta bez Joe Johnsona,Al Horford,Jason Collins, dwaj peirwsi to najlepsi strzelcy drużyny. OCT bez Eric Maynor,Thabo Sefolosha,Lazar Hayward, nie pewny występ gry byl Westbrook ale jednak ma grać, z takimi oslabieniami Hawks beda miec mega ciezko.
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 19:26
Novembro - Sao Paulo 2 @ 1.57 5/10
Spotkanie 12 kolejki Ligi Brazylijskiej Paulista A1. Zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest druzyna Sao Paulo. Obecnie zajmują 4 miejsce z dorobkiem 22 pkt, natomaist Novembro zajmuje ostatnią 20 pozycję z dorobkiem tylko 5 punktów. Novembro ma fatlaną serię 6 przegranych z rzędu. Sao Paulo w całkiem niezłej dyspozycji. W przeciągu 5 ostatnich meczy, wygrali 2 razy, 2 razy zremisowali i 1 przegrali. A w tym czasie grali na prawdę z najlepszymi drużynami. Remisy z Palmeiras (3-3 A), z Bragantino (3-3 A), i przegrana z Corinthians (0-1 A). W Sao Paulo nie zobaczymy [P] Wellington (6-1), [P] Denilson (9-0), [P] Casimiro (9-0) i [N] Lusi Fabiano (3-1). Jak widać jest troche braków w pomocy, ale są rezerwowi, którzy też już się ograli i rozegrali po kilak spotkań. Nie znalazlem osłabien Novembro, ale patrzac na ich wyniki, Drużyna Sao Paulo musi ten mecz wygrac.
Sparta jest już w tabeli na 2 miejscu, dzięki wspaniałych występów. Wygrali 6 kolejnych meczy (3H,3A) i zbliżyli się już do Zwolle na 5 pkt. Dzisiejszym przeciwnikiem jest oslabione Den Bosch, które zajmuje również wysokie 4 miejsce. Sparta nie przegrała od 11 spotkań w lidze, a Den Bosch od 9. Ale dzis będą mocno oslabiani, zabraknie: [1-szy B] Kevin Begois (20/0), dwóch najlepszych strzelców [N] Tom van Weert (11/9), [N]Danny Verbeek (20/8) oraz Obrońcy Joeya Brocka (16/0), wszyscy wymienienie zawodnicy grają w pierwszym skladzie.Sparta bez oslabien.Kursy spadly na WIN z 2.15>1.75. Ja sugeruje zagranie z podporka.
Volendam slaba seria przegrali 4 kolejne mecze. I dzis zagraja w oslabionym skladzie: Napastnicy Kramer (16/1),Tuyp (20/17),pomocnik Kruys (18/2),obrońca Lindenbergh (22/0) oraz bramkarz Ruiter (20/0). Zwolle takie mecze musi wygrywac, aby zdobyc mistrzostwo. Dzis graja w pelni skladzie.
Dwa pozostale spotkania to Kwalifikacje do Indian Wells WTA. Według mnie dwa najpewneijsze mecze z oferty, zobaczymy co z tego będzie, ale ogolnie uwazam typy za ciekawe i za mala stawke mozna pograc.
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 17:42
Twente - Schalke 1 DNB @ 1.44 9/10
Twente jest zdecydowanym faworytem w dzisiejszym sptokaniu Ligi Europejskiej przeciwko Schalke. Są w bardzo dobrej formie o czym świadczą ostatnie wyniki, chodzby ostatnia wygrana 6-2 w lidze z PSV i to na wyjeździe. Schalke ostatnio gorzej gra, i przegrali w Bundeslidze z ostatnią drużyną Freiburgiem 1-2. Ale najwązniejsza infromacja to plaga kontuzji w Schalke, zdecydowała by grać grubo na Twente z DNB. Kursy na czysty Win polecialy z 2.50>2.00.
Absencje:
Schalke :
K. Huntelaar (N 22/18), J. Farfán (N 14/2), T. Pukki (N 12/4), B. Höwedes (O 19/1),
C. Metzelder (O 11/0), R. Fährmann (B 9/0), L. Unnerstall (B 14/0) i niepewny występ L. Holtby (P 18/3). I prawdopodobnie między bramką ma stanąc 3 BRAMKARZ Schalke.
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 18:41
Carlos Berlocq - Benoit Paire 1 @ 1.72
Jarkko Nieminen - Tommy Haas 1 @ 1.38
Flavia Pennetta - Carla Suarez Navarro 1 @ 1.30
@ 3.08 2/10
Meczyki tenisowe na dzisiejszą Noc, wybrałem te które według mnei mają największą szanse z wejściem. Ale nie powiem że będzie latwo. Kto zagra Powodzenia .
Ostatnio zmieniony przez ThoR Sob Mar 10, 2012 16:19, w całości zmieniany 2 razy
Marco w wysokiej formie, ostatnio nie przegrywa meczy. W 10 ostatnich meczach wygrał 9 razy i przegrał z Kevinem Andersonem. Ruben do mnie nie przemawia ostatnio również nie najgorsze wyniki, ale ma przegrane z mało znanymi zawodnikami. W h2h 2-0 dla Matosevica.
Vica zdecydowanie zasłużenie zajmuje 1 pozycje w rankingu WTA. Gra bardzo solidny Tenis, wygrywa wymiany, udarza mocno, a co najważniejsze nie ma chwil słabości. Swietnie przygotowana fizycznie, powinna zmieść z kortu w 2 setach Niemke. W h2h 2-0 dla Victorii i oba mecze wygrała łatwo 2-0, mecze rozegrane były w 2012.
Flavia przemawia do mnie bardziej, dla mnie gra zdecydowanie lepiej od dzisiejszej rywalki, co i potwierdza forma. Włoszka jest znacznie lepsza technicznie i lepiej wytrzymuje dłuższe wymiany, powinno być dobrze.
AZARENKA BRAVO KUR** !!! 2 SET 5-1 >5-6 żałosne, i przy 5-3 miała 2 meczowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum