Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Groclin Grodzisk Wielkopolski-PGE GKS Bełchatów
Autor Wiadomość
Rybkowski

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:23 am   Groclin Grodzisk Wielkopolski-PGE GKS Bełchatów
W niedzielę 19 sierpnia na stadionie przy ulicy Powstańców Chocieszyńskich 52 w Grodzisku Wielkopolskim. dojdzie do bardzo ciekawego spotkania pomiędzy zdobywcą pucharu Polski i wicemistrzem Polski. Groclin w ostatniej kolejce uległ w Warszawie z tamtejszą Legią 0-1. Natomiast drużyna z Bełchatowa w czwartek grała mecz pucharowy z drużyną Dnipro i wywalczyli bardzo korzystny rezultat 1-1. Pewnie jak większość oglądałem to spotkanie i zauważyłem,że brak Garguły jest bardzo widoczny, a także jeśli przyciśnie się drużynę Oresta Lenczyka to popełnia ona sporo błędów. Murawa na stadionie Dnipro było w bardzo złym stanie, poza tym była bardzo parno i piłkarze na pewno odczują skutki tego spotkania i myślę,że 3 dni odpoczynku to za mało na odpoczynek. Groclin w pierwszym swoim meczu na własnym stadionie uległ bardzo dotkliwie 1-4 z Ruchem i z pewnością będą chcieli zmazać plamę i ograć wicemistrzów. Drużyna gospodarzy ma w swoim składzie Adriana Sikorę i wg mnie to właśnie ten zawodnik może dać 3pkt gospodarzom.
Mój typ: 1, a dla zabawy dw: 2-0

Daniel 

Zaproszone osoby: 29
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 10:26 am   
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - GKS Bełchatów

Statystyki zespołów...

W niedzielę na zakończenie czwartej kolejki Orange Ekstraklasy dojdzie do pojedynku dwóch drużyn, które w czwartek reprezentowały nas w Europie.

Podopieczni Jacka Zielińskiego dosyć niespodziewanie wygrali wyjazdowe spotkanie z Tobołem Kostanaj 0:1. Zwycięską bramkę dla Groclinu zdobył w czwartej minucie Mariusz Muszalik. Spotkanie było wyrównane choć z minimalną przewagą gospodarzy, którzy za wszelką cenę chcieli wyrównać stan meczu. Groclin przyjmował ataki rywala na własnej połowie czekając na odpowiedni moment do wyprowadzenia groźnej kontry. Po meczu trener jak i piłkarze cieszyli się z korzystnego wyniku jednak podkreślali, że czeka ich bardzo ciężki mecz przed własną publicznością.

10 minut zabrakło GKS-owi Bełchatów do pokonania Dnipro Dniepropietrowsk.
Spotkanie przez pełne dziewięćdziesiąt minut miało jeden schemat- Bełchatów całą drużyną się broni i wyczekuje na możliwość szybkiego skontrowania rywala a gospodarze atakują.

ecz dla Polskiego zespołu zaczął się bardzo dobrze bowiem w 18 minucie po rzucie rożnym nie pilnowany napastnik Bełchatowa Mariusz Ujek precyzyjnym strzałem głową pokonał bezradnego Wiaczesława Kernozenko. Kibicie na trybunach byli w szoku ponieważ nikt nie spodziewał się, że ich ulubieńcy mogą stracić gola. Kolejne minuty w wykonaniu Bełchatowa to przeszkadzanie rywalowi w atakach. W 80 minucie jednak gospodarze złamali defensywę polskiego zespołu i Serhij Nazarecko mocnym strzałem pokonał Krzysztofa Kozika, który zastępował w bramce Piotra Lecha.

W nocy zawodnicy PGE wrócili do Bełchatowa skąd udadzą się na niedzielny mecz z Groclinem. Przeciwko Dyskoboli nie zagrają kontuzjowani od dłuższego czasu Łukasz Garguła, Dariusz Pietrasiak, Bartłomiej Chwalibogowski, Grzegorz Fonfara oraz niepewny jest występ Piotra Lecha.

Oba zespoły w poprzedniej kolejce przegrały swoje ligowe mecze. Groclin uległ na wyjeździe Legii Warszawa 1:0 a PGE Bełchatów w tym samym stosunku przegrał u siebie z Zagłębiem Lubin. Podopiecznym Oresta Lenczyka dosyć ciężko się gra na wyjeździe z Dyskobolią o czym świadczą ostatnie trzy bezpośrednie spotkania w który GKS zdobył tylko jeden punkt. Ciężko jest wskazać faworyta tej konfrontacji ponieważ oba zespoły zapewne będą odczuwać jeszcze pucharowe mecze co może wpłynąć na wynik tego meczu.

Mimo wszystko typ: 2 (Bełchatów)

rafal07 

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:25 pm   
Bełchatów jest o wiele mocniejsza drużyna od Groclinu świadczy o tym wcześniejsze mecze w Orange Ekstraklasie obydwa zespoły grały w Pucharze Uefa z dobrymi rezultatami bez watpienia trzeba postawic na Bełchatów 2 :twisted:

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 1:06 pm   
No,ja by zaryzykuje i postawie na Groclin,który już widac odzyskuje forme i musi zbierać punkty u siebie.

typ:1 2.50 6/10

kostek8 

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 1:35 pm   
Hmm... w tym mecz stawiłbym na bezbramkowy remis !!
Obie drużyny będa chciały nie stracić gola a ze maja dobrą defensywe zaznaliśmy w meczach pucharowych dlatego w tym meczu ne postawie na sam remis bo nie jestm przekonany ale przekonany jestm że będzie tu Under

Typ:Under 2.5

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 1:35 pm   
Groclin Grodzisk-GKS Belchatow-X kurs:3.10 8/10 --- do pierwszej połowy:X kurs:1.95
Dziś czyli w niedziele o godz.19:15 obędzie sie ostatnie spotkanie w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy, a mianowicie zmierzą się dwaj reprezentanci Polski w europejskich pucharach, czyli Groclin i GKS Bełchatów.Jak dobrze każdy wie obe ekipy ostatnio zagrały bardzo dobrze w pucharach europejkich czyli w pucharze uefa, ponieważ Groclin grał na wyjeździe z Tobolem Kostanay i wygrał 0:1, z kolei GKS tak samo pokazało że potrafi grac w piłke i w ostatnim meczu na wyjeździe zremisowali z Dnjepr Dnjprpropetrovsk 1:1, ale mieli duże szanse by wygrac ten mecz, ale trzeba się chociaż cieszyc z remisu bo jak wiadomo teraz Bełchatoowi przyjdzie grac u siebie z tą ekipą i gdyby padł remis 0:0 to wtedy GKS przechodzi dalej.Z kolei w lidze idzie im nie za dobrze, ale myślę że za parę dni powinni wskoczyc w czołówke tabeli.Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami grany był czerwca tego roku wtedy to w pucharze ekstaklasy Groclin u siebie wygrał z GKS-em.W dzisiejszym meczu w gospodarzach na pewno nie zobaczymy ich najlepszego napastnika czyli Adriana Sikory, który jest kontuzjowany, natomiast pod znakiem zapytania stoją występy Radka Mynara oraz Igora Kozioła. Z kolei w drużynie gosci zabraknie takich graczy jak:Dariusz Pietrasiak oraz Łukasz Garguła.Według mnie najrosądniejszym typem jest remis do pierwszej połowy, także remis na całe spotkanie po tak wysokim kursie.

10/06-07 Puchar Ekstraklasy Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 1:0
16/09-06 1. Liga Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 1:1
25/03-06 1. Liga Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 3:1

lapski1988

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 4:46 pm   
Nie będę się rozpisywał, ponieważ zrobili to poprzednicy. W tym meczu również upatruje meczu na remis, najprawdopodobniej 0:0. Obie drużyny zmęczone po europejskich pucharach, ale muszą też oszczędzać siły przed spotkaniami rewanżowymi. Bełchatów zremisował bardzo szczęśliwie z Dniprem i tereaz będzie mu bardzo ciężko w rewanżu. Przewiduje, że mecz będzie nudny i nie obfitujący w zbyt dużo akcji ofensywnych. Bełchatów na wyjazdach w tym sezonie zdobył dopiero 1 bramkę w 3 spotkaniach i myślę, że po 4 utrzyma się taki sam bilans.

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 7:07 pm   
ja w tym spotkaniu uwazam ze Groclin stac na zwyciestwo i tak bym tu typowal. mysle ze nie bedzie ono okazale. grajac tutaj 1x2 jest prakrtycznie loteria...
dlatego ja proponuje zagrac under 2.5 lub na sportingbet ilosc goli: 0 lub 1 po juz duzo wyzszym kursie okolo 3....

typ under 2.5 i od 0 do 1 gola w meczu

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 8:10 pm   
W ostatnim meczu 4. kolejki Orange Ekstraklasy los splótł naszych pucharowiczów. Skazywany na co najmniej kłopoty GKS Bełchatów poradził sobie nadspodziewanie dobrze remisując w Dniepropietrowsku. Czy w niedzielę piłkarze Oresta Lenczyka przełamią się także w lidze, w Grodzisku? Groclin w meczu z dużo niżej notowanym Tobołem Kustanaj co prawda wygrał, ale nie do swojej gry przekonał. W zespole gospodarzy pod znakiem zapytania stoi występ Adriana Sikory. Po pucharowej potyczce na drobne urazy narzekają też Radek Mynar i Igor Kozioł. Nie wiadomo, czy w miejsce Sikory trener Zieliński zdecyduje się wystawić Filipa Ivanovskiego, czy może Słowaka Petera Babnicia, który świetnie pokazał się w Kustanaju. Bełchatów pojedzie do Grodziska, po to, by wywalczyć co najmniej remis, bowiem porażka w meczu ze zdobywcą pucharu Polski sprawi, że dystans do liderów tabeli - Wisły i Legii znacznie się oddali. Orest Lenczyk zagra z pewnością w defensywnym ustawieniu, co w połączeniu ze słabą ostatnio skutecznością grodziskich napastników powinno zaowocować underowym rozwiązaniem w dzisiejszym meczu. Dodatkowo w 6 ostatnich meczach Bełchatowa na wyjeździe, wliczając mecze w Pucharze Ligi, ani razu nie padło więcej niż 2 bramki w meczu. Wydaje się, że dziś będzie podobnie, tym bardziej, że w ostatnich sezonach mecze pomiędzy tymi drużynami z reguły nie przynosiły gradu bramek.

TYP: x
Niedziela, 19.15
sędzia: Marcin Wróbel (Warszawa)

no prosze a juz Cie pochwalilem.... niestety cofnac nie moge..
po co pisac anlize meczu przed poczatkiem drugiej polowy?? powod niewiedzy odrazu odpada bo wyraznie napisales s poscie godzine rozpoczecia!
treliusz

Ostatnio zmieniony przez byly_moderator Nie Sie 19, 2007 8:22 pm, w całości zmieniany 1 raz  

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 9:12 pm   
Cytat:
a w tym spotkaniu uwazam ze Groclin stac na zwyciestwo i tak bym tu typowal. mysle ze nie bedzie ono okazale. grajac tutaj 1x2 jest prakrtycznie loteria...
dlatego ja proponuje zagrac under 2.5 lub na sportingbet ilosc goli: 0 lub 1 po juz duzo wyzszym kursie okolo 3....

typ under 2.5 :mrgreen: i od 0 do 1 gola w meczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pieknie :D :D :D :D

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 9:18 pm   
Wiem że się spózniłem ale za pózno wróciłem z meczu i napisałem tą analize. Mój błąd ale wzamian za to chciałem chociaż dobrą analizę napisać i myślę że jest dobra, (mam taką nadzieję )

FCSEBA 

Zaproszone osoby: 94
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 10:10 pm   
Cytat:
No,ja by zaryzykuje i postawie na Groclin,który już widac odzyskuje forme i musi zbierać punkty u siebie.

typ:1 2.50 6/10

wynik:0-0

typ:1 :minus:

lapski1988

Wysłany: Nie Sie 19, 2007 10:12 pm   
Mi również szczęśliwie, ale weszło:

Po bardzo słabym spotkaniu Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski zremisowała u siebie bezbramkowo z innym pucharowiczem, GKS-em Bełchatów.

Już w 25 sekundzie goście mogli objąć prowadzenie. Po zagraniu Rachwała piłka trafiła do znajdującego się w polu karnym Dziedzica. Napastnik wicemistrzów Polski uderzył jednak wprost w Przyrowskiego. Gospodarze odpowiedzieli w 11. minucie strzałem z dystansu Sokołowskiego, ale piłkę pewnie złapał Lech.

W 20. minucie kolejną bardzo dobrą okazję mieli podopieczni Oresta Lenczyka. Tym razem z około 11 metrów na bramkę Dyskobolii strzelał Nowak, ale ponownie bardzo dobrą interwencją popisał się golkiper gospodarzy.

W kolejnych minutach kibice nie oglądali zbyt ciekawego widowiska. Żadna z drużyn nie potrafiła stworzyć sobie dogodnej sytuacji do zdobycia bramki. Przeważały strzały z dystansu przede wszystkim w wykonaniu gości. Jednak ani Piechniak, ani Jodłowiec nie znaleźli sposobu na Lecha.

W 38. minucie po ładnym rozegraniu piłki, na strzał zza pola karnego zdecydował się Majewski, ale uderzył obok bramki. Dwie minuty później boisko z powodu kontuzji musiał opuścić Popek. Na placu gry zastąpił go Herrera. Ostatecznie pierwsza połowa meczu zakończyła się bezbramkowym remisem.

Druga połowa rozpoczęła się bardzo ciekawie. Najpierw na bramkę gości strzelał wprowadzony w przerwie Rocki, a po kilkunastu sekundach odpowiedzi Wróbel. Oba strzały padły łupem bramkarzy.

W 54. minucie po dośrodkowaniu Rockiego z prawej strony boiska głową strzelał Ślusarski, ale piłka przeszła obok bramki. Chwilę później doskonałą okazję mieli gości, gdy po szybkim rozegraniu piłki między Nowakiem i Jarzębowskim w sytuacji sam na sam z bramkarzem znalazł się Ujek, ale nie zdołał skierować futbolówki w światło bramki.

W 63. minucie potężnie z dystansu uderzył Strąk, ale tuż nad bramką. W kolejnych minutach obraz gry się jednak zmienił. Na boisku panował duży chaos, oba zespoły notowały wiele strat.

Gospodarze mogli objąć prowadzenie w 78. minucie, gdy piłka trafiła do stojącego na trzynastym metrze Laty. Ten uderzył z woleja, piłka otarła się o jednego z rywali i przeszła obok lewego słupka. W 89. minucie bliscy trafienia do bramki rywali byli goście. Po rzucie rożnym głową strzelał Jarzębowski, ale piłkę z linii bramkowej zdołał wybić Lazarevski.

Źródło: www.LigaPolska.pl

koles 

Zaproszone osoby: 32
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:07 pm   
koles napisał/a:
Groclin Grodzisk-GKS Belchatow-X kurs:3.10 8/10 :plus: --- do pierwszej połowy:X kurs:1.95 :plus:
Dziś czyli w niedziele o godz.19:15 obędzie sie ostatnie spotkanie w czwartej kolejce Orange Ekstraklasy, a mianowicie zmierzą się dwaj reprezentanci Polski w europejskich pucharach, czyli Groclin i GKS Bełchatów.Jak dobrze każdy wie obe ekipy ostatnio zagrały bardzo dobrze w pucharach europejkich czyli w pucharze uefa, ponieważ Groclin grał na wyjeździe z Tobolem Kostanay i wygrał 0:1, z kolei GKS tak samo pokazało że potrafi grac w piłke i w ostatnim meczu na wyjeździe zremisowali z Dnjepr Dnjprpropetrovsk 1:1, ale mieli duże szanse by wygrac ten mecz, ale trzeba się chociaż cieszyc z remisu bo jak wiadomo teraz Bełchatoowi przyjdzie grac u siebie z tą ekipą i gdyby padł remis 0:0 to wtedy GKS przechodzi dalej.Z kolei w lidze idzie im nie za dobrze, ale myślę że za parę dni powinni wskoczyc w czołówke tabeli.Ostatni mecz pomiędzy tymi ekipami grany był czerwca tego roku wtedy to w pucharze ekstaklasy Groclin u siebie wygrał z GKS-em.W dzisiejszym meczu w gospodarzach na pewno nie zobaczymy ich najlepszego napastnika czyli Adriana Sikory, który jest kontuzjowany, natomiast pod znakiem zapytania stoją występy Radka Mynara oraz Igora Kozioła. Z kolei w drużynie gosci zabraknie takich graczy jak:Dariusz Pietrasiak oraz Łukasz Garguła.Według mnie najrosądniejszym typem jest remis do pierwszej połowy, także remis na całe spotkanie po tak wysokim kursie.

10/06-07 Puchar Ekstraklasy Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 1:0
16/09-06 1. Liga Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 1:1
25/03-06 1. Liga Groclin Dyskobolia vs. GKS Belchatow 3:1

kostek8 

Wysłany: Pon Sie 20, 2007 1:22 pm   
kostek8 napisał/a:
Hmm... w tym mecz stawiłbym na bezbramkowy remis !!
Obie drużyny będa chciały nie stracić gola a ze maja dobrą defensywe zaznaliśmy w meczach pucharowych dlatego w tym meczu ne postawie na sam remis bo nie jestm przekonany ale przekonany jestm że będzie tu Under

Typ:Under 2.5
:plus: 0:0

Odpowiedz do tematu