Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
I love NBA - by Czokus
Autor Wiadomość
Czokoloko 
I Love NBA

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 22:27   I love NBA - by Czokus
Postanowiłem założyć dziennik po na mowie " Gnojka ". Będę tutaj co nie co pisał. Moją ulubioną dyscypliną jest NBA ale nie tylko o NBA będzie w tym temacie. Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do czytania.

Ostatnio zmieniony przez Kicza Czw Sty 19, 2012 16:03, w całości zmieniany 8 razy  

Poziom: 37 HP   37%   1497/4047
   MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 22:51   
Sezon regularny w NBA dobiega powoli końca. Zostało już nie dużo meczy do końca sezonu regularnego. Kilka drużyn ciągle walczy o awans do PO. W Eastern Conference o PO walczą 3 drużyny: Pacers, Bobcats i Bucks. Po stronie Western Conference nadal o grę w PO mają szansę Grizzlies , Rockets i Hornets. Dzisiaj w nocy bardzo dobry GAME TIME. Mamy aż 12 spotkań za oceanem. Jak dla mnie hitowe spotkania na dzisiejszą noc to na pewno spotkanie Mavs vs Nuggets i Hornets vs Rockets gdzie w tym drugim meczu walka się będzie toczyć o premię jaką jest gra w PO.

Dzisiaj też w nocy liczę na występ naszego jedynaka w NBA mianowicie Marcina Gortata. Zespół Marcina Suns gra na wyjeździe z Wolves. Obie ekipy nie mają szans na PO a Wolves to jedna ze słabszych drużyn w lidze NBA. Liczę na ciekawy mecz Marcina. Polish Hammer !!

A już w czwartek w nocy mega spotkanie na szczycie w NBA. Chicago u siebie podejmować będzie mój team w NBA mianowicie Boston Celtics. Ale o tym spotkaniu więcej już jutro.

Oto cały rozkład jazdy dzisiejszego GAME TIME
:

Charlotte Bobcats - Orlando Magic
Indiana Pacers - Washington Wizards
Philadelphia 76ers - New York Knicks
Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
Detroit Pistons - New Jersey Nets
Miami Heat - Milwaukee Bucks
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns
New Orleans Hornets - Houston Rockets
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers
Dallas Mavericks - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - Sacramento Kings
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

Cze !

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 14:38   
No i już kilka godzin po GAME TIME. I jak to bywa w NBA mamy kilka bardzo dużych jak i mniejszych sensacji. Na pierwszy plan wyłania się nam porażka na własnym parkiecie koszykarzy Miami Heat którzy dość nie spodziewanie przegrali u siebie z niżej notowanymi Bukcs 5 oczkami. Druga sensacja jak dla mnie to porażka druga z rzędu mistrzów NBA mianowicie Los Angeles Lakers. Przegrali oni na wyjeździe z Golden State różnicą 8 oczek. A dlaczego takie sensacje ? Jak dla mnie bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw. Ponieważ jeżeli dzisiaj Boston pokona Chicago to odskoczy dla Heat a zbliży się dla Chicago.

Całkowite wyniki wczorajszych meczów:

Kolejny bardzo dobry mecz w wykonaniu Marcina Gortata. Polski jedynak w NBA zdobył 20 oczek i miał aż 16 zbiórek w meczu z Wolves. Warto też dodać że był najlepiej punktującym zawodnikiem w ekipie Słońc. Cieszy mnie postawa Marcina bo widać że przejście z Magic bardzo dużo mu dało i ciągle się rozwija. Dostaje dużo pochwał. Oby tak dalej to będą z niego ludzie i będzie mógł się przenieść do lepszego klubu niż Suns i walczyć o mistrzostwo NBA.

Dzisiaj w nocy mamy tylko za oceanem 2 spotkania:

Teraz trochę o meczu Chicago z Bostonem. Nie od dzisiaj wiadomo że ten mecz przykuwa za oceanem bardzo duże zainteresowanie. I tak samo będzie dzisiaj o godzinie 2.00 czasu polskiego. Zieloni dzisiaj mają szanse zbliżyć się do Chicago i odjechać lekko dla Heat. W Celtics zabraknie niestety Shaqa. Reszta zawodników gotowa jest aby stawić czoło bykom. Big 4 jest zdeterminowana. Liczę na dobry występ naszego mózgu zespołu Rajona Rondo. Ostatnio forma zielonych jest w kratkę ale ostatnie spotkania pokazują że Celtics grają słabo z ekipami którzy mają ujemny bilans meczów. A z lepszymi potrafią zagrać dobry basket i wygrać. Tak jak w meczu ze Spurs na wyjeździe. Ostatnie 2 spotkania w Chicago wygrały byki. Liczę dzisiaj na wygraną na pewno będę kibicował dla Bostonu. Rondo zatrzyma Rose'a. Garnett zatrzyma Boozera a Pierce Luola Denga. A król Allen zagra na swoim dobrym poziomie za linii 7 m :) . Pomarzyć można ? A czemu nie. Dzisiaj na pewno zasiądę w nocy przed relacją z meczu i GO GO CELTICS.

Dzisiaj także kolejna faza Ligi Europy. Moim faworytem dzisiaj jak i w całej lidze Europy jest FC Porto. To co robią piłkarze z Portugalii w tym sezonie naprawdę robi duże wrażenie. W ostatni weekend pokonali na wyjeździe Benfice Lizbona i przypieczętowali mistrzostwo. Dzisiaj liczę na ich kolejny dobry występ i wysoką wygraną.

Wczoraj także odbyły się mecze 1/4 Ligi Mistrzów. Moja Barcelona gładko uporała się z ukraińskim zespołem z Doniecka. Cieszy wynik 5:1 i spokojny wyjazd w meczu rewanżowym. Jestem pewien że Barca zagra w 1/2 LM. Z mojej strony chcę w 1/2 zagrać z Realem. A po 1 meczów królewskich jest to wielce prawdopodobne.

Cze !

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 16:51   
No i stało się. Tak jak ostatnio słabo gra Boston tak wczoraj zostali pokonani przez Chicago. Na pewno był to ciężki teren ale liczyłem na miłą niespodziankę. Zieloni przegrali totalnie ten mecz. W pomalowanym nie istnieli, dużo strat. Big 4 totalnie zawiedli. Co tu dużo mówić cały zespół zawiódł. Ale dzisiaj jest czas aby zapomnieć o porażce i wygrać u siebie z Wizards którzy na wyjazdach totalnie nie umieją grać. Wiadomo że prawdziwa koszykówka zacznie się od PO ale dzisiaj jestem pewien że wygramy z Wizards. W drugim wczorajszym meczu Portland rozgromiło osłabione Utah 11 oczkami.

Dzisiejszy GAME TIME:

Dzisiaj w nocy jak dla mnie jest kilka bardzo dobrych spotkań. Na pewno jednym z nich to Oklahoma vs Denver. Ciekawi mnie też czy Lakers przerwą swoją passę porażkę która wynosi aż 4. To wszystko już dzisiaj w nocy. Ja na pewno będę oglądał Boston. Magia basketu już dzisiaj w nocy. GO CELTICS !!

Wczoraj zakończyły się pierwsze mecze 1/4 Ligi Europy. Moi faworyci tak jak myślałem zlali kolejną ekipę w tym sezonie. Tym razem ograli u siebie 5:1 Spartak z Moskwy. Na uwagę zasługuję wynik w Lizbonie. Myślałem że PSV postawi większy opór. Villareal tak jak myślałem sprowadził na ziemię ekipę z Holandii mianowicie Twente.

Dzisiaj zaczyna się kolejna kolejka naszej kopanej ligi. Bełchatów podejmuję u siebie Górnik Zabrze a Polonia Warszawa u siebie podejmować będzie Lecha Poznań. Jako kibic Wisły liczę na zgubienie punktów przez Lecha Poznań. W meczu GKS z Górnikiem myślę że minimalnie wygrają gospodarze. Ale to wszystko okażę się wieczorem.

Cze !

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 22:49   
Za nami 1/4 LM. I tak oto w 1/4 odpada zwycięzca ostatniej edycji LM Inter Mediolan który przegrywa jak dotąd z czarnym koniem rozgrywek Schalke. W 1/2 znajdują się też Manchester United, Real Madryt i FC Barcelona. I co nas czeka w 1/2 ??? Gran Derbi Europa ! Moja drużyna FC Barcelona podejmować będzie Real Madryt. Manchester United zagra z Schalke 04.

Dzisiaj w nocy ostatnie mecze RS w NBA. mamy dzisiaj do zagrania aż 15 spotkań. W ostatnich spotkaniach wiele zespołów daje odpoczywać dla s5 i grają rezerwowym. Boston podejmować będzie u siebie zespół z którym zmierzy się w 1 rundzie PO mianowicie NY Knicks. ja liczę na dobre spotkanie ławki rezerwowej bo wiadome jest że Big 4 nie zagra w tym meczu. Czekam z niecierpliwością do PO które zaczynają się już w tą sobotę. Jeżeli ktoś się interesuję NBA i PO tutaj u mnie w temacie będzie wszystko opisane co się dzieję wyniki itd. Serdecznie zapraszam a tym czasem: GO GO CELTICS !

Dzisiaj dzionek jako typera uważam za dobry. Postawiłem typ od naszego jednego z lepszych typerów z tennisa mianowicie gaucho. Pograłem wysoko i $$$ znalazły się na koncie. Z drugiej strony pograłem piłkę kopaną i dość nieoczekiwanie wygrałem. Dlaczego takie zdziwienie ? Dlatego że nie jestem za dobrym typerem z kopanej. Wielkie graty dla gaucho i wielki szacunek :!:

Kupon z wieczora.

Aberdeen - Glasgow Rangers 2
Arbroath - Clyde 1
Tottenham - Real Madryt - metoda strzał
Schalke 04 - Inter Mediolan - metoda strzał

ako 3.90

Dość ładnie ;)

Cze !!!!

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 19:04   
I tak oto nadszedł ten dzień. Wczoraj w nocy zakończył się sezon regularny najlepszej ligi świata NBA. Wczoraj za oceanem zostało rozegranych ostatnich 15 spotkań. Ekipa naszego polaka Marcina Gortata pokonała tak jak się spodziewałem San Antonio u siebie w hali. Marcin był najlepszym zawodnikiem na parkiecie z 21 punktami na koncie.

Mistrzem konferencji wschodniej zostali Chicago Bulls. Do play off zakwalifikowali się kolejno: Miami Heat, Boston Celtics, Orlando Magic, Atlanta Hawks, New York Knikcs , Philadelphia 76ers i Indiana Pacers. Reszta zespołów ze wschodu pożegnała się z dalszą częścią sezonu i mogli udać się na urlop. W I rundzie Chicago zagra z Indiana, Miami zagra z 76ers, Boston podejmować będzie NY a Magic zagrają z Hawks. Poniżej cała drabinka I rundy PO na wschodzie:

Mistrzem konferencji zachodniej zostali San Antonio Spurs. Do play off zakwalifikowali się kolejno: Los Angeles Lakers ( Mistrz ), Dallas Mavericks , Oklahoma City Thunder , Denver Nuggets , Portland Trail Blazers , New Orleans Hornets i Memphis Grizzlies. Reszta ekip z zachodu zakończyła sezon w NBA na etapie RS. I runda na zachodzie wygląda następująco: Spurs - Memphis, Lakers - NOH , Dallas - Portland i Thunder - Denver. Poniżej cała drabinka I rundy PO na zachodzie:

Wczoraj Boston podejmował u siebie w ostatnim meczu RS ekipę z NY mianowicie Knicks. I takie obrotu spraw się sam nie spodziewałem. To co robili koszykarze Celtics napawa optymizmem przed grą w PO. Rivers wystawił ławkę rezerwowych: Green, Davis, Krstic , Arroyo i Wafer. Nie zagrali żeby się dobrze przygotować do PO Big 4: Pierce, Allen, KG i RR :) Ale to co zrobiła ławka rezerwowych to masakra. Bradley to co robił naprawdę wypadało wstać i bić brawo. Koleś który gra na 1 pakuję kilka razy piłkę do kosza z akcji. Napawa to dużym optymizmem. I mecz w pierwszej rundzie PO Boston zagra w niedzielę. O tym meczu na pewno więcej napiszę.

A teraz troszeczkę o pierwszych meczach tegorocznych PO 2011. Pierwsze mecze zostaną rozegrane w tą sobotę. Odbędą się 4 spotkania. 3 spotkania z konferencji wschodniej i 1 mecz z konferencji zachodniej. A teraz po kolei.

Sobota 16/04/2011 godz. 19.00 Hala: United Center

VS

Tutaj w tej parze spotka się numer 1 konferencji wschodniej czyli Chicago Bulls z numerem 8 Indiana Pacers. W tej serii gramy do 4 wygranych spotkań. Moim zdaniem Chicago powinno tutaj spokojnie na 4:0 wyjść z Pacers. To co robi w tym sezonie Rose naciąga Bullsów do ataku i sobie radzą bardzo dobrze. Wiadomo że PO to zaczyna się prawdziwa gra i tam zobaczymy który zespół jest w stanie sięgnąć po tytuł mistrzów.

Sobota 16/04/2011 godz. 21.30 Hala: AmericanAirlines Arena

VS

II para w I rundzie PO po stronie wschodu to Heat z 76ers. Jak dla mnie tutaj możemy być świadkami dość mocnej i zaciętej gry. Heat nie powalało w RS. Natomiast 76ers potrafiło zwłaszcza u siebie jak i na wyjeździe. Heat to wiadomo : James, Wade i Bosh. 76ers kładzie nacisk na grę zespołową z Iguodala i Holiday. Tutaj nie mam pewnego typu. Liczę że 76ers powalczy.

Sobota 17/04/2011 godz. 1.00 Hala: Amway Center

VS

Drużyna z numerem 4 czyli Magic z drużyną numer 5 Atlanta Hawks. Początek meczów zostanie rozegrany w Hali Orlando. W tej parze nie przewiduje niespodzianki i myślę że Magic powinni sobie poradzić dość szybko z Atlanta która nie powalała w drugiej części sezonu.

Sobota 17/04/2011 godz. 3.30 Hala: American Airlines Center

VS

W sobotę swój pierwszy mecz rozegra 3 para z zachodu. Dallas u siebie zagra z Portland. Ta para jak dla mnie bardzo ciekawa. Portland potrafi zaskoczyć na wyjazdach. Nie powala aż tak dobrą grą na wyjazdach ale myślę że w PO mogą się dla Dallas postawić. Portland u siebie są mocni i tam ciężko będzie dla Dallas o wygraną. Wszystko okażę się w grze.

Tak po krótko napisałem co sądzę o pierwszych sobotnich meczach w I rundzie PO 2011. Szersze analizy spotkań można będzie znaleźć tutaj w temacie lub w dziale Koszykówka. Ja sam odliczam już dni lub godziny do rozpoczęcia się spotkania. Zaczyna się prawdziwa gra prawdziwy basket i piękno koszykówki.

Cze !

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 13:21   
NBA Playoffs 2011 Preview

Derrick Rose Top 10 Plays of 2011

NBA Top 10 dunks of the year 2010/2011

Małe podsumowanie sezonu zasadniczego za oceanem. Dla mnie numer jeden i MVP sezonu Rose. Też 10 najlepszych dunków. Jest co oglądać bardzo polecam.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 11:57   
Sobota 16/04/2011 godz. 19.00 Hala: United Center

104:99

Blisko było sensacji. Pacers prowadzili grę przez pierwsze trzy kwarty. W q4 byki się podnieśli i wygrali spotkanie. Jak już od dawna najwięcej zawdzięczają dla Rose'a. Ciężki bardzo bardzo mecz dla Chicago. Głupie faule Boozera, nieskuteczne rzuty Rose w pierwszych kwartach. Dobrze że w q4 pokazali dobry basket i wygrali.

Sobota 16/04/2011 godz. 21.30 Hala: AmericanAirlines Arena

97:89

Heat tak jak myślałem dobry basket i pewna wygrana. Chociaż pod koniec q4 76ers podeszli na 2 oczka i zrobiło się gorąco. Jednak Gwiazdy Heat zachowali zimną krew i wygrali. Dla mnie bardzo duże zaskoczenie gry Bosha. Bo ostatnio się nie prezentował zbytnio dobrze.

Sobota 17/04/2011 godz. 1.00 Hala: Amway Center

93:103

Totalna klapa w wykonaniu Orlando Magic. Co z tego że Howard zdobywa 46 punktów jak reszta ekipy nie potrafi zdobyć chociażby jednego oczka ? Bass, Anderson i Richardson na 0. Toż to się w głowię nie mieści. Hawks zagrali zespołowo i ograli Magic u nich w hali. Myślę że taki zimny prysznic wpłynie dobrze na Magic. A może to będzie początek końca Orlando w pierwszej rundzie play off ?

Sobota 17/04/2011 godz. 3.30 Hala: American Airlines Center

89:81

Tak jak myślałem Dallas u siebie pewnie wygrywają różnicą 8 punktów. Dwóch liderów ekipy Mavs Kidd i Dirk pociągnęli ten wózek do wygranej. Dobre wsparcie Terry'ego i Stojakovica spowodowało że Dallas po 1 meczu w play off ma na koncie pierwszą wygraną. Portland w tym meczu w kadrze mieli tylko 8 zawodników. Na swoim poziomie zagrali Aldridge, Batum i Miller. Brak wsparcia z ławki chyba zadecydował o przegranej.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 12:17   
Sobota 17/04/2011 godz. 19.00 Hala: AT&T Center

VS

Bardzo ciekawa para w pierwszej rundzie play off. Spurs numer 1 a Memphis numer 8 po sezonie regularnym. Obie ekipy spotkały się w 2004 w play off. 2 razy wygrali Spurs. Ale tutaj w tym roku liczę że Spurs będą mieli ciężko. Dodatkowo w ostatnim spotkaniu RS kontuzji doznał Manu i nie wiadomo czy zagra. Spurs w RS grali u siebie bardzo dobrze i rzadko przegrywali. Memphis potrafili zaskoczyć i ogrywać znane ekipy takie jak Boston czy Heat itd. Liczę na dość ciekawe spotkanie. Na pewno nie skończy się 4;0.

Sobota 17/04/2011 godz. 21.30 Hala: Staples Center

VS

Lakers Lakers Lakers. Mistrzowie NBA w sezonie 2009/2010. W pierwszej rundzie spotkają się z New Orleans Hornets. Lakers nie powinni tutaj mieć problemu z ograniem NOH. Koszykarze z Nowego Orleanu w sezonie regularnym pokazali że nie są aż tak mocnym zespołem żeby rywalizować z tak mocną ekipą z Los Angeles. nie oszukujmy się. Jak na mistrza przystało lakers powinni pewnie wygrać rywalizację z NOH. Myślę że tutaj może się zakończyć 4:0

Sobota 18/04/2011 godz. 1.00 Hala: TD Garden

VS

Moja ekipa mój klub. Boston rusza po mistrzostwo NBA. Pierwsza runda play off i od razu dość wymagający przeciwnik. koszykarze z Nowego Jorku czyli Knicks. W drużynie z NY powstała dość dobra ekipa po przyjściu Melo i Billupsa. Ale jak pokazała końcówka sezonu regularnego wielka trójka z NY nie jest aż tak straszna jak się wydaję. Ja tutaj liczę że Celitcs na czele z Big 4 którzy w ostatnich spotkaniach RS odpoczywali przystąpią zmotywowani i wygrają rywalizację z NY. Liczę na dobrą grę Rajona. Ten człowiek razem z cała Big 4 i mocną ławką bo taką mamy pociągnie ekipę Celtics do wygranych. Czekam z niecierpliwością na te spotkania. GO CELTICS !

Sobota 18/04/2011 godz. 3.30 Hala: Ford Center

VS

Thunder konta Nuggets. Większość typuję pewną wygraną Thunder. Ale jak dla mnie jest to jedna z par bardzo równych w których może zdarzyć się wszystko. Myślę że każdy mecz obu tych ekip przyniesie bardzo dużo emocji. Gra Thunder oparta jest na grze Duranta i Westbrooka. Do tego doszedł Kendrick Perkins który przyszedł z Bostonu i radzi sobie bardzo dobrze. Większość nawet nie myślała że jak z Denver odejdą Melo i Billups to Nuggetsi będą grali tak basket. Jak dla mnie jest to bardzo duże zaskoczenie. Zawodnicy którzy przyszli z NY do Denver wnieśli bardzo dużo do gry Nuggets. Ja liczę tutaj po cichu na niespodziankę w wykonaniu Denver.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 15:03   
Sobota 17/04/2011 godz. 19.00 Hala: AT&T Center

98:101

Tak jak myślałem Memphis zagroziło dla Spurs i na dodatek wygrali. Bardzo dobry mecz po stronie Memphis a Spurs u siebie powinni lepiej zagrać. Ze strony Memphis kapitalny mecz zagrał Marc Gasol i Randolph. Zdobyli odpowiednio 24 i 25 oczek i pociągnęli Miśków do wygranej. Kolejny mecz 20 kwietnia w hali Spurs.

Sobota 17/04/2011 godz. 21.30 Hala: Staples Center

100:109

Jak dla mnie mega sensacja. Ubiegłoroczny mistrz NBA Los Angeles Lakers w pierwszym meczu play off przegrywają z dość słabą NOH. 34 oczka Kobego nie wystarczyło aby wygrać z NOH. Słaba ławka rezerwowych i tylko 8 oczek Gasola zadecydowały o porażce z NOH. Gości do wyrganej poprowadził Paul który zdobył 33 oczka i dostał wsparcie z ławki od Gray'a i Jack'a. Kolejny mecz 20 kwietnia w Los Angeles.

Sobota 18/04/2011 godz. 1.00 Hala: TD Garden

87:85

Oj cóż to był za mecz ! Pierwsza kwarta dobra z obu stron i +1 dla Bostonu. Q2 już całkowicie dla zielonych nie wyszła przegrali ja aż 13 punktami. Po przerwie koszykarze Bostonu wzięli się do roboty. Q3 wygrali 7 oczkami. Ale koncertowo zagrali ostatnią kwartę. Boston wygrał ją 7 oczkami. Ale co to była za końcówka. Po stronie gości dobry mecz zagrali Melo i Amar'e. Kontuzji kolana dostał Billups i jest raczej wyłączony z kolejnego meczu. Kilka sekund przed końcem KG dostaje podanie z boku i wsadem od razu pakuję. Aż się zerwałem się z krzesła. Zostaje kilka sekund do końca mecz nie zawodny Ray The King Allen trafia rzut za 3 i celtowie prowadzą 87:85. 11 s do końca akcja NY i Melo pudłuje. Tak Boston wychodzi na prowadzenie w play off 1:0. Cóż to był za mecz. Kocham za to basket i NBA. Kapitalny mecz zagrał Allen który zdobył 24 oczka i dostał wsparcie od KG i Pierce. Rajon dość słabo ale myślę że kolejny mecz zagra lepiej. Kolejny mecz obu ekip 19 kwietnia.

Sobota 18/04/2011 godz. 3.30 Hala: Ford Center

107:103

Thunder wygrywają 4 oczkami. Początek należał do Denver którzy dość wysoko wygrali q1. Później już kontrolowali całe spotkanie i je wygrali. Kapitalny mecz zagrał Durant który zdobył uwaga 41 oczek. Do tego dołożyć 31 oczek Westbrooka. Thunder zagrali swoimi gwiazdami przeciwko grze zespołowej Denver. Po stronie Denver dobre spotkanie zagrał Nene do spółki z byłym graczem NY Danilo Gallinarim. Kolejny mecz obu ekip 20 kwietnia.
Ostatnio zmieniony przez Czokoloko Pon Kwi 18, 2011 17:14, w całości zmieniany 1 raz  

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 15:15   
Sobota 18/04/2011 godz. 3.30 Hala: United Center

VS
Game 1: 104:99

Drugim mecz w I rundzie play off. W pierwszym meczu o mały włos a byśmy mieli sensacje. Indiana przez 3 kwarty prowadzili grę. Dobra gra Bullsów w q4 zwłaszcza Rose'a który zdobył 39 oczek doprowadziło do minimalnego zwycięstwa nad Pacers. W tamtym meczu dość słabo zagrał Boozer. Myślę że Chciago nie pozwoli sobie na drugi tak nerwowy mecz. 2 mecze tak słabe nie mogą wyjść. Myślę że dzisiaj Bulls pewnie wygrają z Pacers.

Sobota 19/04/2011 godz. 1.00 Hala: AmericanAirlines Arena

VS
Game 1: 97:89

Heat tak jak się spodziewał ograli 76ers. Po 3/4 meczu Heat spokojnie prowadziło różnicą ponad 10 punktów i kontrolowali mecz. Im bliżej końca tym było gorzej. 2 rzuty za trzy punkty Holiday'a doprowadziło że 76ers zbliżyli się na 2-3 oczka. Jednak wielka trójka z Miami zachowała się bardzo dobrze i dograli wygraną dla Heat. Dzisiaj rewanż po dniu odpoczynku. Myślę że zbytnio sensacji nie powinno być i Heat powinni pokonać 76ers i wyjść w rywalizacji na prowadzenie 2:0
Ostatnio zmieniony przez Czokoloko Wto Kwi 19, 2011 11:26, w całości zmieniany 1 raz  

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
qwerty 
ALEALEALEJANDRO!

Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 20:38   
D Wade ma migrene :P

Poziom: 55 HP   38%   4867/12808
   MP   0%   0/6115
   EXP   56%   187/330
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 11:34   
Sobota 18/04/2011 godz. 3.30 Hala: United Center

96:90
Game 1: 104:99

Rose Rose Rose. Tyle o tym meczu można powiedzieć. Kolejny raz lider byków pociągnął po wygraną i doprowadził do stanu 2:0 w play off. Znowu nie było łatwo i znowu Korver swoim rzutem za 3 pkt zapewnił przewagę dla Bulls. Indiana dość słabo całym zespołem. Granger i Price dobry mecz ale to nie wystarczyło. Teraz rywalizacja przenosi się do Indiany na 2 spotkania.

Sobota 19/04/2011 godz. 1.00 Hala: AmericanAirlines Arena

94:74
Game 1: 97:89

Pogrom w Miami. Ekipa Heat na czele z Lebronem ( 29 pkt ) i Boshem ( 21 pkt ) rozgromiła 76ers we własnej hali. Słabiej w tym meczu wypadł Wade ale grał z migreną. Ze strony gości totalnie zawiodła s5. Żeby wygrać na wyjeździe z Heat trzeba rozegrać dobry mecz. Iguodala 5 pkt, Meeks 7 pkt i Brand 3 oczka . Tak z Heat się nie wygra. Aczkolwiek myślałem że tak łatwo Heat nie będą mieli a jednak pogrom 20 punktami. Teraz kolejne 2 mecze w domu 76ers.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 11:48   
Wtorek 20/04/2011 godz. 1.00 Hala: TD Garden

VS
Game 1: 87:85

Drugie spotkanie mojej ekipy Bostonu. W ostatnim spotkaniu dość słaba q2. Ale później zaczęli już grać zieloni. No i game winner przez Allena to coś co zapamiętam na długo. W tamtym meczu ze strony gospodarzy dość słabo zagrali Davis i Rondo. Myślę że w tym spotkaniu będzie o niebo lepiej. NY stracili Billupsa i na pewno nie zagra on w Game 2. Melo samotnie i egoistycznie gra co pokazało pierwsze spotkanie. Jak dla mnie dzisiaj Boston spokojnie wygra mecz. Brak Billupsa brak podań do Amare a Melo sam nie pociągnie zespołu gdzie po drugiej stronie stoi ekipa dla której liczy się cała drużyna a nie 2 zawodników. GO CELTICS !

Wtorek 20/04/2011 godz. 1.30 Hala: Amway Center

VS
Game 1: 93:103

Pierwszy mecz pokazała że Hawks mogą zagrozić dla Magic. Ze strony Orlando totalnie zawiodła drużyna. Howard który rzucił ponad 40 pkt jako jedyny dał z siebie wszystko i nie zawiódł. Jak dla mnie dzisiaj sensacji nie będzie. Po prostu nie wyobrażam sobie że z Magic z domu wyjedzie z bilansem 0:2. Mieli trochę dni do odpoczynku i powinni dzisiaj pokazać dobry zespołowy basket i ograć Atlante.

Wtorek 20/04/2011 godz. 3.30 Hala: American Airlines Center

VS
Game 1: 89:81

Pierwszy mecz zakończył się wygraną Mavs różnicą 8 punktami. Drugi mecz i szansa aby wyjść na 2:0. Nie ma co się oszukiwać Dallas u siebie rzadko przegrywa i w tym spotkaniu jest faworytem. Jak dla mnie dzisiaj będzie to samo co ostatnio. Dallas powinni sobie poradzić z Portland i pojechać na 2 mecze wyjazdowe z bilansem 2:0. Mocna s5, dobra ławka rezerwowych i swój parkiet przemawiają za Mavs i tak jak w 1 spotkaniu tak i w drugim Dallas po wygraną poprowadzą ich czołowi zawodnicy czyli Dirk i Kidd.
Ostatnio zmieniony przez Czokoloko Wto Kwi 19, 2011 21:04, w całości zmieniany 1 raz  

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 13:53   
Fundacja MG13 ukazała film o Marcinie Gortacie po zakończonym sezonie NBA. Są tam porównane sezony w Magic jak i ten w Suns. Jak dla mnie Marcin sie rozwinął masakrycznie jak tak dalej pójdzie to będzie grał za kilka lat o mistrzostwo NBA. Film mega. Warto oglądajcie !!

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 12:37   
Wtorek 20/04/2011 godz. 1.00 Hala: TD Garden

96:93
Game 1: 87:85

Kolejny mega mecz. Rajon Rondo zdobywa 30 punktów. CO ten człowiek wczoraj robił to tylko ręce składają się do oklasków. Boston zagrał zespołowo i wygrał ten mecz. Po stronie NY 41 oczek rzucił Melo. Gra skupiała się praktycznie na nim. W końcowych sekundach meczu piłkę zgubił J. Jeffries i stało się faktem że Celtics nie przegrają tego meczu. Kolejny dość wyrównany mecz i takich spotkań można się spodziewać w Nowym Jorku bo tam teraz przenosi się rywalizacja. Boston prowadzi 2:0

Wtorek 20/04/2011 godz. 1.30 Hala: Amway Center

88:82
Game 1:93:103

Tak jak myślałem przed meczem Magic wygrywają z Hawks u siebie różnicą 6 oczek. Początek należał do Hawks. Po wygranej pierwszej kwarcie poziom gry po stronie Hawks się obniżył a po stronie Magic zaczęło coś funkcjonować. Do Howarda który zdobył 33 oczka dołączyli Turkoglu i Anderson. Po tym meczu wie już jedno że w tej parzę każdy może wygrać i wcale nie jest powiedziane tak jak przed rozpoczęciem rywalizacji że Atlanta nie ma szans. Magic nie grają aż tak dobrego basketu. Ich gra opiera się na Howardzie a reszta zespołu dość przeciętnie. Ja tutaj widzę szansę Hawks. Stan rywalizacji 1:1. Teraz 2 mecze w Atlancie.

Wtorek 20/04/2011 godz. 3.30 Hala: American Airlines Center

101:89
Game 1: 89:81

Dirk Dirk Dirk. Po raz kolejny niemiec pokazuję kto jest liderem Dallas. Rzucił wczoraj 33 oczka. Bardzo dobrze zagrała ławka rezerwowych. Terry ( 10 oczek ) Stojakovic ( 21 oczek ) do tego dołożyć 18 oczek Kidda i Dallas pewnie ogrywa Portland. Od początku do końca zespół Mavs kontrolował spotkanie. S5 Portland zagrali dość dobrze ale tego samego nie można powiedzieć o ławce rezerwowych. Stan rywalizacji 2:0 dla Mavs i teraz 2 kolejne mecze w Portland.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 19:29   
Środa 21/04/2011 godz. 2.30 Hala: AT&T Center

VS
Game 1: 98:101

Pierwszy mecz bardzo wyrównany. Dość słabo zagrał zespół Spurs. Po stronie Memphis dobre spotkanie zagrali: Randolph i Gasol. Ze strony Spurs którzy musieli sobie radzić bez Manu słabo zagrała ławka rezerwowych i zabrakło tych kilku oczek do wygranych. Dzisiaj dalej nie wiadomo czy zagra Manu ale ja jestem pewien że Spurs zagrają lepszy mecz i na pewno nie wyjadą do Memphis ze stanem 0:2. Ten dzisiejszy mecz muszą wygrać.

Środa 21/04/2011 godz. 4.30 Hala: Staples Center

VS
Game 1: 100:109

Totalna klapa w pierwszym meczu. Gdzie Paul pociągnął New Orleans do wygranej nad obecnym mistrzem NBA Los Angeles. Gasol w tamtym meczu słabiutko. Myślę że dzisiaj ekipa na czele z Kobe i Gasolem ogra NOH. Pierwszy mecz im po prostu nie wyszedł. Ja nie widzę żeby mistrzowie NBA przegrali 2 spotkania u siebie w pierwszej rundzie play off.

Środa 21/04/2011 godz. 2.00 Hala: Ford Center

VS
Game 1: 107:103

Przed nami kolejny bardzo równy i ciekawy mecz. Thunder w pierwszym spotkaniu wygrali tylko 4 oczkami. Durant i Westbrook poprowadzili Thunder do wygranej. Dzisiaj myślę że może też być dość ciekawie. Na pewno zespół Denver stać na wygranie spotkania w Oklahomie. Jedno jest pewne czeka nas kolejne równe spotkanie.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 11:49   
Środa 21/04/2011 godz. 2.30 Hala: AT&T Center

93:87
Game 1: 98:101

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Spurs. Wygrywają z Memphis różnicą 6 oczek i doprowadzają do stanu 1:1 w rywalizacji pierwszej rundy play off. DO gry wrócił Manu który rzucił 17 oczek. Ogólnie cała drużyna spurs zagrała dość dobrze zespołowo i odniosła cenne zwycięstwo nad Memphis. Dobre występy zaliczyli Duncan. Hill i Jefferson którzy rzucili po 16 oczek. Teraz rywalizacja przenosi się do Memphis. Stan: 1:1

Środa 21/04/2011 godz. 4.30 Hala: Staples Center

87:78
Game 1: 100:109

Mistrzowie NBA ogrywają NOH 10 oczkami i ze stanu 0:1 robi się 1:1. W tym meczu dość słabo zagrał zespół NOH. 22 pkt Arizy i 20 Paula nie wystarczyło żeby zagrozić Lakersom którzy zagrali całym zespołem dobre spotkanie. Odom 16, Bynum 17, Artest 15 przy 11 pkt Bryant'a i 8 Gasola wygrali z NOH. Jak widać 2 największe gwiazdy LAL dość słabo ale za to reszta ekipy dobrze się spisała. Stan rywalizacji 1:1 i teraz 2 spotkania w Nowym Orleanie.

Środa 21/04/2011 godz. 2.00 Hala: Ford Center

106:89
Game 1: 107:103

Okla gromi u siebie w drugim meczu play off zespół Denver 17 oczkami. Tego się chyba nikt nie spodziewał że aż taką przewagę będą mieli koszykarze Thunder. W tym meczu Durant 23 oczka i Westbrook 21 oczek. O prawie połowę mniej co w pierwszym meczu ale za to reszta ekipy Thunder dobrze zagrała : Collison , Harden czy Ibaka. Po stronie Denver zawiedli W. Chandler, Martin czy Gallinari. Stan rywalizacji 2:0 dla Thunder i teraz czekają nas na pewno 2 bardzo ważne i ciekawe spotkania w Denver.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 13:50   
Piątek 22/04/2011 godz. 4.30 Hala: Rose Garden Arena

VS
Game 1: 81:89
Game 2: 89:101

Trzeci mecz pierwszej rundy play off. Portland we własnej hali podejmuje Dallas. Portland po meczach w Dallas ma bilans 0:2 i czas moim zdaniem na przełamanie tej serii. Portland u siebie jest bardzo mocne. Dallas nie będzie miał już tak łatwo jak w meczach u siebie. Ja liczę na dobry mecz Portland. Pogromu myślę że aż takiego nie będzie ale z całą pewnością Portland stać na wygraną u siebie nad Dallas.

Piątek 22/04/2011 godz. 1.00 Hala: Conseco Fieldhouse

VS
Game 1: 99:104
Game 2: 90:96

Byki po meczach u siebie mają stan 2:0 na swoją korzyść i spokojnie przyjeżdżają do Indiany. Mecze w Chicago pokazały że Indiana w play off jest dość mocna. U siebie ostatnie mecze w sezonie regularnym pokazały że są nawet wstanie wygrać z Chicago. A dlaczego nie dzisiaj ? Wiadomo że byki mają nie zawodnego Rose'a który prowadzi Chicago od zwycięstwa do zwycięstwa. Ale ja dzisiaj w tym meczu widzę duże szansę Indiany. Liczę na ciekawy mecz a na pewno nie zabraknie dużych emocji.

Piątek 22/04/2011 godz. 2.00 Hala: Wells Fargo Center

94:74
Game 1: 89:97
Game 2: 74:94

Heat jako jedyny w pierwszych spotkaniach play off pokonywali swoich przeciwników z dość dużą łatwością. Z Miami Heat wyjechali ze stanem 2:0. Ale teraz czeka ich dość cięższa przeprawa. Heat w hali 76ers nie wygrywa za często i to 76ers u siebie będą nie znacznym faworytem. Czy wielka trójka Wade, Bosh i James okażę się lepsza od Igoudali, Holiday'a czy Meeksa ? Zobaczymy dzisiaj w nocy. Jedno jest pewne 76ers u siebie w domu łatwo nie da sobie wygryźć zwycięstwa.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 15:22   
Rajon Rondo - The Massachusett Bullet (2011)

Rajon Rondo Mix - Playoffs 2011 HD

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 14:20   
Piątek 22/04/2011 godz. 4.30 Hala: Rose Garden Arena

97:92

Portland Portland Portland. Tak jak się spodziewałem u siebie ekipa Blazers totalnie inny gra basket i ograli wczoraj w nocy 5 oczkami Dallas Mavs. Dobre spotkanie rozegrali Matthews( 25 oczek ) Aldridge ( 20 oczek ) i Roy ( 16 oczek ). W Dallas na dobrym poziomie tylko Dirk i Terry. Reszta poniżej oczekiwań i po dobrym meczu Portland wygrywa i doprowadza do stanu 2:1 w rywalizacji z Dallas. Kolejny mecz za 23 kwietnia w Portland.

Piątek 22/04/2011 godz. 1.00 Hala: Conseco Fieldhouse

84:88

Eh żeby nie Granger. Jego rzuty pod koniec spotkania mogły dać wygraną dla Pacers a wyszły z nich cegły. W ekipie Chicago bardzo dobry występ Denga 21 oczek. Rose tylko na 23 oczka. Z dystansu kompletnie mu nic nie wchodziło 4-18 to o czymś świadczy. Ale nie wymagajmy od niego żeby w każdym meczu rzucał ponad 30 oczek. Pacers trzeci mecz z Chicago i trzeci mecz przegrywają jak równy z równym. Nie umieją zachować zimnej krwi. Zostało jedno spotkanie i myślę że chyba Chicago przypieczętuje swój awans do II rundy. Patrząc na III mecze między nimi zawsze Indiana dobrze grała ale brakło wykończenia w końcówce spotkania. Stan rywalizacji 3:0 dla Chicago i następny mecz 23 kwietnia. Chicago zagra o awans a Pacers o przedłużenie rywalizacji.

Piątek 22/04/2011 godz. 2.00 Hala: Wells Fargo Center

94:100

Miami wygrywa na wyjeździe z 76ers mając w kadrze tylko 8 koszykarzy. S5 zagrała masakrycznie jak dla mnie. James ( 24 ) Bosh ( 19 ) i Wade ( 32 ) zapewniają wygraną dla Heat chociaż pierwsza połowa spotkania tego nie wskazywała. Dobra druga połowa Heat dała im wygraną. Po stronie 76ers. Ogólnie 76ers rozegrali dobre spotkanie ale to co zrobili w q4 to chyba nie jest warte komentarze. Tak w play off nie można grać. Stan rywalizacji 3:0 dla Heat i Miami 23 kwietnia będą mogli zakończyć rywalizację z 76ers.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 19:05   
Sobota 23/04/2011 godz. 1.00 Hala: Madison Square Garden

VS
Game 1: 85:87
Game 2: 93:96

Mecz numer 3 pierwszej rundy play off. Ekipa New York u siebie podejmuje Boston Celtics. Oba spotkaniach które zostały rozegrane w Bostonie należały do zaciętych i się rozgrywały w ostatnich sekundach spotkaniach. Boston lubi grać w NY. Na 20 spotkań wygrali aż 15. NY ma kłopoty bo nie zagra Billups. Amare powinien wyjść na parkiet. Po stronie Boston mobilizacja i chęć wygrania tego spotkania. Liczę na big4. Rajon pokazał ostatnio w drugim meczu że jest na prawdę w świetnej formię. Po meczach w Bostonie Celtics prowadzą 2:0.

Sobota 23/04/2011 godz. 2.00 Hala: Philips Arena

VS
Game 1:103:93
Game 2: 82:88

Hawks w meczach pierwszej rundy z Orlando dość nie spodziewanie postawili się dla Magic i wyjechali z jednym zwycięstwem. U siebie Atlanta może powalczyć i kto wie czy nie wyjdzie na prowadzenie w rywalizacji z Magic. Pierwszy mecz Orlando totalna klapa tylko Howard zagrał dobrze. Drugi już zdecydowanie lepiej. Myślę że dzisiaj Magic postawią się dla Hawks. Przecież w RS ogrywali ich jak chcieli. Czeka nas dobre widowisko. Stan: 1:1

Sobota23/04/2011 godz. 3.30 Hala: New Orleans Arena

VS
Game 1: 109:100
Game 1: 78:87

Początek play off na pewno nie po myśli Lakers. U siebie przegrali w pierwszym meczu z NOH. To była dość duża sensacja. Zawiedli prawie wszyscy. Drugi mecz już pokazał że jednak Lakers potrafią się ogarnąć i ograć nie tak mocne NOH. Teraz rywalizacja przenosi się do Nowego Orleanu. Czekają nas dwa spotkania. NOH u siebie z Lakers na pewno powalczy. W 14 spotkaniach u siebie wygrali 5 razy. Czy Lakers zagrają na swoim dobrym poziomie ? Czy NOH z Paulem będzie wstanie powstrzymać mistrzów ? Przekonamy się już jutro rano.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 14:04   
Sobota 23/04/2011 godz. 1.00 Hala: Madison Square Garden

96:113

Oj cóż to był za mecz. Celtics zagrali chyba najlepsze spotkanie w ostatnich miesiącach. To co robili Pierce z Allenem za linii trzech punktów to poezja. New York bez Billupsa kompletnie w rozsypce. Amare pudłował swoje rzuty, a Melo totalna porażka. Celtics pewnie wygrywają z NY i doprowadzają do stanu 3:0. Jak tak będziemy grać to jestem spokojny że na 4:0 skończymy tą rywalizację. Kolejny mecz w niedziele w NY. GO CELTICS !

Sobota 23/04/2011 godz. 2.00 Hala: Philips Arena

88:84

Hawks ogrywa w nocy Magic i wychodzi na prowadzenie w rywalizacji 2:1. Chyba przed rozpoczęciem play off nikt sie tego nie spodziewał. Hawks wczoraj po dobrym meczu ograli Magic. Kapitalne spotkanie po stronie Hawks rozegrali Johnson i Crawford. Aktualnie w takiej formie Magic nie mają szans z Hawks. Atlanta prezentuję dobry basket i gra zespołowo. W orlando Howard tylko w miarę na dobrym poziomie. Reszta ? Lepiej przemilczeć. Stan 2:1

Sobota23/04/2011 godz. 3.30 Hala: New Orleans Arena

86:100
Game 2: 78:87

Chyba jesteśmy świadkami przebudzenia mistrzów. Po jednej porażce u siebie Lakers zaczęli grać tak jak przystało na mistrzów. Wczoraj w nocy ograli 14 oczkami NOH. Myślałem że w tym meczu NOH się bardziej poradzi ale LAL zagrali bardzo dobry basket całym zespołem na czele z Kobe który zdobył 30 oczek. Lakers wyszli na prowadzenie 2:1 w rywalizacji z NOH. Kolejny mecz w niedziele. Ale po tej jednej wpadce myślę że już sytuacje Lakers opanowali i powinni sobie poradzić z NOH.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 09:35   
Sobota 23/04/2011 godz. 23.00 Hala: Rose Garden Arena

84:82
Game 3: 97:92

Co tu dużo mówić. Dallas miało przewagę praktycznie przez całe spotkanie. Ale w q4 Portland pokazało bardzo dobry basket. Rzut Roya za 3+1 dał dla Portlan wygraną i doprowadził do wyrównania stanu rywalizacji w pierwszej rundzie play off do 2:2.

Sobota 23/04/2011 godz. 20.30 Hala: Conseco Fieldhouse

89:84

A jednak. W końcu Indiana zachowała zimną krew i wygrali mecz u siebie w hali z Chicago Bulls. Pacers przez 3 spotkania walczyło jak równy z równym ale w końcówkach spotkań przegrywali. Teraz w końcu mieli zimną krew i wygrali. Doprowadzili do stanu rywalizacji 3:1 i teraz 5 mecz w Chicago. Ciężko będzie moim zdaniem dla Pacers w Chicago o wygraną ale w play off wszystko jest możliwe.

Niedziela 24/04/2011 godz. 1.30 Hala: FedEx Forum

91:88
Game 1: 101:98
Game 2: 87:93

Memphis pkonują u siebie w game 3 Spurs 3 oczkami. Bardzo dobry mecz po stronie gospodarzy zagrali Randolph , Gasol i Conley. Po stronie SPurs Manu Ginobilli zagrał bardzo dobre spotkanie rzucając 23 oczka. Mecz był dość wyrównany ale w końcówce więcej zimnej krwi zachowali Memphis. Mamy w rywalizacji 2:1 dla Memphis i przed nami 4 mecz.

Niedziela 24/04/2011 godz. 4.30 Hala: Pepsi Center

94:97
Game 1: 103:107
Game 2: 89:106

Oklahoma po dobrym spotkaniu ogrywa Denver 97:94. Kapitalne spotkanie po stronie gości rozegrali Durant 26 oczek, Ibaka 22 oczka i Westbrook 23 oczka i to oni poprowadzili ekipę Thunder do wygranej na wyjeździe i doprowadzenie do stanu 3:0. Myślałem że u siebie Denver większy postawi opór. Chcociaż przegrana minimalna ale tutaj liczą się zwycięstwa. Jest 3:0 i ciężkie wyzwanie przed 4 meczem dla Denver. Spodziewam się też zaciętego spotkania.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Czokoloko 
I Love NBA

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 17:41   
Niedziela 24/04/2011 godz. 21.30 Hala: Madison Square Garden

END
Game 3: 96:113
Game 4: 89:101

I po sprawie można tak w skrócie opisać. Boston wygrywa rywalizację z NY 4:0. Po ciężkich meczach u siebie na wyjeździe totalny basket zagrali koszykarze Celtics i nie dali szans dla NY. Rajon Rondo gra tak jak przystało i ciągnie Boston po finał. Big 4 bardzo dobre 2 mecze i do tego dobra ławka. Dobra gra na tablicach i dobra celność to plusy w meczach z NY. Celtics czekają teraz rywala w II rundzie. Będzie to albo Heat albo 76ers. GO CELTICS !

Niedziela 25/04/2011 godz. 1.00 Hala: Philips Arena

88:85
Game 3: 88:84

Atlanta wygrywa z Magic w game 4 88:85 i obejmuję prowadzenie w rywalizacji już 3:1. Co tu dużo pisać. Forma Orlando Magic w play off to totalna klapa. Nie idzie im kompletnie i nie mogą nawiązać walki z dobrze dysponowanym zespołem Hawks. Gospodarzy do wygranej poprowadził Crawford 25 oczek i Johnson 20 oczek. Teraz rywalizacja przenosi się do Orlando. Oba zespoły rozegrają tam jedno spotkanie i Hawks mają szansę na zakończenie rywalizacji. Atlanta ma bardzo dobrą okazję bo sam Howard nie wygra. Stan 3:1 dla Hawks

Niedziela 25/04/2011 godz. 3.30 Hala: New Orleans Arena

93:88
Game 2: 78:87
Game 3: 86:100

Dość niespodziewanie Lakers przegrywają w game 4 z NOH. Wydawało się że po pierwszej przegranej u siebie Lakers już kroczą do wygranej w rywalizacji. Gospodarzy do wygranej poprowadził Paul który zdobył 27 oczek. Po stronie Lakers lider zespołu z Los Angeles Kobe dość słabe rozegrał spotkanie rzucając tylko 17 oczek. Nieoczekiwane ta porażka daje szansę dla NOH. Teraz jedno spotkanie zostanie rozegrane w Los Angeles 26 kwietnia. Stan rywalizacji 2:2. Czy Lakers muszą już zacząć się bać że odpadną już w pierwszej rundzie ? Następny mecz da nam odpowiedź.

Niedziela 24/04/2011 godz. 19.00 Hala: Wells Fargo Center

86:82
Game 3: 94:100

Heat dość niespodziewanie przegrywają game 4 z 76ers. Nie wystarczyła dobra gra Lebrona 31 oczek i Wade 22 oczka. Reszta z ekipy Heat zagrała bardzo słabo. 76ers zagrali bardzo dobre spotkanie całym zespołem. Ławka zagrała bardzo dobrze. Po 17 oczek rzucili Williams i Turner. Do tego dobre występy s5 i 76ers doprowadzają do stanu 3:1. Piąte spotkanie rozegrane zostanie w Miami 27 kwietnia. Stan 3:1 dla Heat.

MP   0%   0/1932
   EXP   68%   99/144
Odpowiedz do tematu