Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom!Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 60 razy Wiek: 20 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 1751 Skąd: z Jamajki
Wysłany: Pią Gru 16, 2011 10:38 Igłą Szyte!
Witajcie
Wielu pewnie z was pewnie jeszcze pamięta niezwykły sukces siatkarzy reprezentacji Polski na turnieju w Japonii. Zajęcie drugiego miejsca i uzyskanie kwalifikacji Olimpijskiej było pięknym osiągnięciem. Razem przeżywaliśmy mecze Siatkarzy na forum, zarabiając przy tym złotówki. Choć te piękne chwile i Puchar Świata już za nami, niektórzy pewnie zastanawiają się dlaczego Polska osiągnęła tak spory sukces, niektórych pewnie mało to obchodzi. Jednak ten dziennik będzie poświęcony reprezentacji Polski i temu co działo się w Japonii. Na początek dzięki uprzejmości Krzyśka Ignaczaka i jego umiejętnością kamerzysty możecie poznać reprezentację Polski od kuchni. Odcinek 1
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 60 razy Wiek: 20 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 1751 Skąd: z Jamajki
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 21:13
Przyszedł czas by zaprezentować wam drugi odcinek Krzyśka Ignaczaka Widać mało osób tu zagląda, ale trudno takie realia. Jednych interesuje tylko kasa zarobiona na meczach repry a drugich to co się działo wewnątrz
Każdy odcinek prawie sprowadza się do śmiania z rudych
Jak narazie ostatni czyli 3 najbardziej przypadł mi do gustu
"Czas wam nie pomoże !!! " albo "Szczęki" heh
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 21:17
Super, że w końcu zaczynają pojawiać się komentarze Odcinki miażdżą, a Czarnowski biorący tabletę i śpiący potem wygląda prze kozacko El Kapitano Możdżonek też odwala dobrą robotę
Ja oglądam regularnie ogladam tyle że na yt szukam,bo we wt po 19 zaraz ktoś wrzuca jak juz wychodzi,ale z czarnowskim nie wiem czy to ustawiane nie bylo, przynajmniej dla mnie tak to wygladalo
Obejrzałem wszystkie i .
Nie dziwię się, że z taką atmosferą aż chciało im się grać w Pucharze Świata.
Ignaczak ma po prostu talent do takich rzeczy i super nakręca tą atmosferę
"Łysy terrorysta", "Szczęki"
Świetne filmiki Majki.
_________________ "Robię to co lubię, a to najważniejsze." - qwerty!
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 18:27
NADSZEDŁ DZIEŃ PREMIERY JEST ODCINEK NUMER CZTERY
alpridz napisał/a:
"Nie dziwię się, że z taką atmosferą aż chciało im się grać w Pucharze Świata.
Ignaczak ma po prostu talent do takich rzeczy i super nakręca tą atmosferę"
Nie od dziś wiadomo, że Igłą to świetny jajcarz a wiadomo jest atmosfera tworzy się kolektyw a wtedy można przeskakiwać bariery W 4 odcinku warta uwagi jest gra na maszynach Czarnowskiego i Bartmana
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 10:32
Czas na kolejny odcinek Tym razem Z.B. 9 i spółka wybrali się do Nagoja "Cassel"
jak to określił Igła W tym odcinku można też zobaczyć "chińską" herbatę Michała Kubiaka i sympatycznego taksówkarza
Najlepszy odcinek jak dla mnie do tej pory,a szczególnie
Kurek:Żygadło nas nie rozpieszcza,czasem przyspiesza czasem podwyższa
Ziomek:A Bartek kurek to drewniak i nie umie przyjmować dołem
Rozwaliło mnie to
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 12:57
Za nami kolejny tydzień spędzony na wyczekiwaniu kolejnego odcinka Igłą Szyte! Nasi kadrowicze "obecnie" przebywają w Nagoi gdzie 36 piętro hotelowego wieżowca i widok na Japońskie miasto robi konkretne wrażenie, zresztą sami zobaczcie. W nowym odcinku nie zabraknie też nic nie mówiącego Pawła Zagumnego, czy też naszego "masera recydywisty" Urzeknie was też nietypowy transport "kontuzjowanego" Piotra Nowakowskiego Zapraszam do oglądania
Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 245 Skąd: Bielsko - Biała
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 22:14
Nie no, te odcinki sa poprostu swietne A odcinek nr 6 to juz wogole przeszedl sam siebie.
Widac, ze nie jest to krecone na pokaz a siatkarze zachowuja sie tam jak normalni ludzie co sprawia ze az chce sie to ogladac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum