Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
interwetten
Autor Wiadomość
byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 9:55 am   interwetten
mi na maila przyszlo ze za sama rejestracje dostaje sie 5 euro, wiec czym predzej zalorzylem konto a tu kasy ani widu ani slychu.

korzystal ktos z tej promocji??

Adam14 

Wysłany: Czw Maj 10, 2007 11:03 pm   
mi napisali takiego maila:

Szanowny Panie XXX, ta akcja bonusowa dotarła do klientów, którzy byli wybrani przez zasade przypadkową. Z tego powodu tylko ograniczona ilość klientów dostała tą premie. Jednak planujemy dalsze akcje bonusowe, z której Pan napewno uzyska bonusa. W tej chwili możemy oferować 30% akcje bonusową na pierwszą wpłate. Dziękujemy za wyrozumiałość! Serdeczne pozdrowienia

I bonusa nie dostałem :evil:

adi321

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 2:19 pm   
jest to buk mniej znany co nie znaczy ze gorszy

Na Interwetten.com możecie wybrać ponad 8.000 różnych zakładów w ciągu tygodnia. Oferta zakładów obejmuje różne rodzaje sporu jak piłka nożna, tenis, formuła 1, amerykańska piłka nożna, baseball, koszykówka, hokej na lodzie, boks itd. i obejmuje ponad 45.000 imprez sportowych rocznie, które mają miejsca w ponad 50 krajach.

wbija sie an rynek, skormnie od czasu gram w nim

Lukasz15wisla 

Zaproszone osoby: 208
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 8:12 pm   
Chciałem z tego buka wypłacić sobie część pieniędzy i napisali mi żebym wysłał im kopię dowodu tożsamości więc wysłałem im e-mail z kopią a oni odpisali mi coś takiego:

Dear Sir,

thanks for your email!

We are sorry, polish customer support isn't available.

Please select our English 24 hour support on our contact side and write
your message in English.

Prosze wybrac rodzaj serwisu!

Kind regards,
your Interwetten-Team

Nie wie ktoś o co im chodzi?

dam1anov 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 9:03 pm   
Z maila wynika, że nie mają biura obsługi klienta w ludzkim języku - nie orientuję się czy to prawda(nigdy u nich nie grałem), czy też jakiś błąd systemu wysyłania maili w interwetten. Tak czy inaczej zgodnie z informacją zawartą w tej wiadomości, powinieneś wysłać e-mail w języku angielskim i nie powinno być problemu z wypłatą.

Pozdrawiam

byly_moderator 

Zaproszone osoby: 181
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 9:53 pm   
zwykle maja polski support, bo kilkakrotnie pisalem do nich po polsku. w mailu jest napisane ze aktualnie poslki support jest niesdostedny i prosza o kontakt z angielskim. wyslij to samo tylko do angiel;skiego supportu czyli po angielsku, pewnie tez inny email jest..

Lukasz15wisla 

Zaproszone osoby: 208
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 1:25 pm   
Napisałem e-mail po angielsku. Ale chodziło im oto ażeby wysłać e-mail z ich strony a nie z konta e-mail.

GuzieCCC

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:16 pm   
nowa promocja??!!!

Szanowny(a) Marcin Cz****** !

"Bundesliga, Formuła jeden, finał Mś w rugby"

Po emocjach związanych z kwalifikacjami EURO 2008, pora wrócić do ligowej codzienności. W Bundeslidze faworyt do zdobycia tytułu mistrza Niemiec Bayern Monachium wyjeżdża do Bochum na spotkanie z tamtejszym VFL. W Austrii czekają nas derby stolicy, w Wiedniu zagrają Austria i Rapid.

Formuła 1 kończy sezon wyścigiem w Brazylii. Czy Lewis Hamilton po raz pierwszy w swej karierze sięgnie po tytuł mistrzowski? W Paryżu czeka nas finałowe spotkanie, w którym zmierzą się rugbyści Anglii i Afryki Południowej!

Bądź wsród zwycięzców! Skorzystaj z bonusu jaki oferuje Ci Interwetten.com i odbierz swój 10% bonus od depzuyt aż do 400 PLN!

Tylko teraz! - Więcej informacji na at Interwetten.com !

Skasuj teraz premie:

1. Kliknij na klawisz stojący poniżej i zaloguj się z Twoją nazwą użytkownika mczech3.
2. Wpłać przynajmniej 40 PLN na Twoje konto Interwetten.com i zgarnij aż do 400 PLN premii!
3. Nieograniczona zabawa zapewniona! Proszę zwróć uwagę na postanowienia bonusowe!

bonus

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:15 pm   
Promocja podobna do tej w BAH. Logujcie sie, moze ktos bedzie mial szczescie :)

Zaloguj się i zgarnij 100 EURO

Proste wygrywanie na Interwetten.com. W dniach 11 marca 2008 - 16 marca 2008, rozlosujemy 100 nagród w wysokości 100 EURO. W konkursie biorą udział wszyscy zalogowani użytkownicy. Zarabianie pieniędzy jeszcze nigdy nie było takie proste!

Nie przegap okazji. Zaloguj się i zgarniaj 100 EURO !
*

*Warunki bonusu:

1. Promocja obejmuje okres: wtorek, 11 marca 2008, 14:00 do niedzieli 16 maraca 2008,23:59.
2. W okresie trwania promocji rozlosujemy 100 nagród w wysokości EUR 100, 150 CHF, 100 USD, 150 SGD, 60 GBP, 600 Dkk, 600 NOK, 600 SEK, 400 PLN, 2.500 CZK, 25.000 HUF, 300 RON wśród osób zalogowanych w serwisie. Nagroda trafi bezpośrednio na konto gracza.
3. Nagroda w wysokości EUR 100, 150 CHF, 100 USD, 150 SGD, 60 GBP, 600 Dkk, 600 NOK, 600 SEK, 400 PLN, 2.500 CZK, 25.000 HUF, 300 RON bzw. 150 TRY musi musi być przynajmniej pięciokrotnie obrócona w Interwetten.com po kursie 1.5 lub wyższym, w przeciwnym razie nagroda staci ważność.
4. Interwetten zastrzega sobie prawo do zakończenie promocji w dowolnym momencie jej trwania. Dochodzenie praw na drodze sądowej jest wykluczone.

Cracoviaczek 

Wysłany: Sro Mar 12, 2008 11:11 am   
Potwierdzam tą promocję a najlepszym przykładem jestem sam osobiście. Zalogowałem się tam wczoraj po otrzymaniu maila i wyskoczył mi komunikat, że wygrałem :mrgreen: Nadmieniam, że miałem konto założone ale nigdy jeszcze nie składałem w Interwetten depozytu. Tak więc próbujcie bo może do kogoś z Was też uśmiechnie się szczęście. Powodzenia!

matikyo 

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 12:20 am   
Gratuluje! ... sam się zarejestrowałem może też mi się poszczęści hehe... pozdro

rafal07 

Wysłany: Czw Maj 22, 2008 12:50 pm   
Siemano dostałem bonus 100% od depozytu. Po włacie miałem na koncie 40zł + 35zł bonusu razem 75zł.Jednak bonus wymaga 3 krotnego obrotu razem z depozytem. Już w sumie wygrałem ponad 225zł. Obecnie mam na koncie niewiele ponad 150 zeta mam pytanie czy moge juz wybrac tą kase??? p.s. zabardzo nie rozumie czasem tych obrotów u buka :mrgreen:
To sa wrunki :
100% Bonus Powrotny!

Ekscytujące zakłady sportowe, pokerowe szaleństwo i mega jackpoty w kasynie! To wszystko znajdziesz w Interwetten.com. Wracaj do gry!
Specjalnie dla Ciebie mamy jednorazową ofertę:
Wpłać na swoje konto w Interwetten minimum 10 Euro, a otrzymasz od nas 100% bonus powrotny!
Nie ma czasu na zastanowienie: wpłać, odbierz bonus i zgarnij wielką kasę!
*Warunki bonusu:
100% Bonus zostanie przyznany w okresie trwania promocji
Promocja obejmuje okres: 14 maj 2008, 14:00 CET – 16 maj 23:59 CET.
Maksymalna kwota przyznanego bonusu nie może być większa niż: 10 EUR, 15 CHF, 10 USD, 15 SGD, 6 GBP, 60 Dkk, 60 NOK, 60 SEK, 35 PLN, 250 CZK, 2500 HUF, 30 RON lub 15 TRY.
Przyznana kwota bonusu wraz z kwotą depozytu musi być trzy razy obrócona w Interwetten do dnia 20 czerwca 2008 roku przed jej wypłacaniem. Do obrotu są wliczane zakłady singlowe lub kombinacyjne z minimalnym kursem – 2.00.
Interwetten zastrzega sobie prawa do usuwania kont graczy (grup graczy) łamiących regulamin niniejszej promocji lub wyłudzających bonus. Bonus nie jest przyznawany profesjonalnym graczom lub kartelom graczy.
Interwetten zastrzega sobie prawo do zakończenie promocji w dowolnym momencie jej trwania!

rafal07 

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 6:11 am   
OK juz sie dowiedziałem dokonałem obrotu. :mrgreen:

rafal07 

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 12:15 pm   
Witam!!!!! Chciałem dzis wypłacic kase z interwetten i jestedm niźle wku***** nie dośc że nie maja opcji wypłaty na karte kredytowa to jeszcze jak chciałem wypłacic za pomoca przelewu dostałem komunikat że musze wysłac kopje dowodu osobistego przy 1 wypłacie:/. Mam pytanie czy wy tez byliście poproszeni o wysłanie kopii dowodu osobistego??? A moja opinia o tym buku jest taka że juz chyba nigdy wiecej nie wplace tam kasy najgorszy internetowy bukmacher na jakim byłem opcji wpłat jest chyba z 20 a wypłat jedynie 2. Łatwiej jest im brac kase niz wypłacac duży minus dla nich :minus: , w dodatku lista kursowa jest bardzo mała musisz sie dużo nameczyc aby cos wogóle postawic. :minus: :minus: :minus: :evil: :evil: :evil:

Mal

Wysłany: Pon Cze 02, 2008 10:06 pm   
Baaardzo często proszą o skan dowodu.

A z tymi wypłatami to duży :minus:

Da Blaze 
b3 all day!

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 6:19 pm   
a mam takie pytanie.. zeby wyplacic to trzeba dokonac depozytu? czy wyplaca mi kase którą ugram z vouchera?

rafal07 

Wysłany: Sob Cze 07, 2008 1:12 pm   
Da Blaze napisał/a:
a mam takie pytanie.. zeby wyplacic to trzeba dokonac depozytu? czy wyplaca mi kase którą ugram z vouchera?
Ja dokonałem depozytu i wypłaciłem z małymi problemami :evil: .

coolen 

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 12:12 am   
Cytat:
Szanowny Kliencie,
Z powodów bezpieczeństwa prosimy o dostarczenie kopii następujących
dokumentów: informacja o prowadzeniu rachunku bankowego i jego właścicielu
oraz rachunek za prąd, gaz, na którym widnieją Pańskie dane wraz z adresem
zamieszkania. Prosimy przesłać wymagane dokumenty w jednym mailu wraz z
przesłanymi wcześniej skanami dowodu tożsamości.

Zaczynam sie denerwowac... rozumiem skad dowodu, karty czy paszportu ale rachunek za gaz to przegiecie. Jezeli komus udalo sie to obejsc to prosze o rade.

qwerty 
FERNANDO = FERRARI!!

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 12:30 am   
okej mam tam jeszcze dyszkę, ale widzę, że należy dać sobie spokój

mohican

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 4:12 pm   
Ktoś jeszcze miał podobne problemy?? Bo ten buk sponsoruje konkurs w którym gram i się tak zastanawiam czy warto. Bo co z tego, że bym nawet wygrał jak oni potem zrobią wszystko, żeby tej kasy mi nie wypłacić.

Modes 

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 11:23 pm   
coolen, da sie obejsc ;) Rozumiem ze nie chcesz wyslac skanu rachunkow poniewaz takowych nie posiadasz na swoje nazwisko?
Jesli tak to mozna takze wyslac rachunek za telefon komorkowy (jesli masz na abonament) albo pierwszy lepszy dokument z banku w ktorym masz konto (mozna zamazac kwoty oraz inne wrazliwe informacje - numer konta itp.) na ktorym znajduje sie adres taki sam jak wpisales tworzac konto.

Sprawdzone bo sam sie z nimi wojowalem, w koncu wyslalem im skan miesiecznego rozliczenia z banku w ktorym bylo 3/4 strony zamazane i widoczne byl tylko imie, nazwisko, adres i dane baku wraz z informacja ze jest to legalny dokument.

Odpowiedz do tematu