Najlepsze bonusy bukmacherskie: Fortuna, Betfan, Betclic, Etoto, Totolotek, Lvbet
1. Fortuna
20 PLN
bez ryzyka +600 PLN
2. Totolotek
20 pln
bez depozytu +1000 PLN
3. Lvbet
20 pln
bez depozytu +2000 PLN
4. Betclic
550 PLN
cashback
5. Etoto
20 PLN
bez depozytu +1040 PLN
Na terytorium Polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Udzial w nielegalnych grach hazardowych jest karany. Hazard zwiazany jest z ryzykiem.

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - Odra Wodzisław Śląski

Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa

Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
Zablokowany
tylko BKS

JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - Odra Wodzisław Śląski

Post autor: tylko BKS » 01-05-2009, 13:10

Jagiellonia Białystok - Odra Wodzisław Śląski 02.05.2009. godz. 17:00
typ : JAGIELLONIA BIAŁYSTOK :minus:
1.70 ( bet-at-home-brak-polskiej-licencji! )

W 26 kolejce Jagiellonia podejmie na własnym obiekcie Odrę Wodzisław Śląski . Gospodarze po 25 kolejkach zajmują 7 pozycję w tabeli i zdobyli do tej pory 31 punktów . Jadzia w tej rundzie spisuje się w kratkę , u siebie grają wyśmienicie , natomiast na wyjazdach jest już gorzej :sad: .
19/04-09 Jagiellonia Białystok vs. Ruch Chorzow 1:0
05/04-09 Jagiellonia Białystok vs. LKS Lodz 4:0
13/03-09 Jagiellonia Białystok vs. Legia Warszaw 2:1
28/02-09 Jagiellonia Białystok vs. Arka Gdynia 3:0
Zdecydowanie można powiedzieć , że JAGA jest drużyną własnego boiska , na wiosnę z podróży przywiozła zaledwie 1 punkt w meczu z Piastem Gliwice .
Odra Wodzisław Śląski zajmuje 13 miejsce i zdobyła 26 punktów !! Nie jest to dobry dorobek , gdyż goście mają tylko 1 punkt przewagi nad miejscem barażowym i będą musieli walczyć do samego końca o utrzymanie :!: Odra w tygodniu awansowała do finału Pucharu Ekstraklasy po zwycięstwie nad GKS-em 2:0 !! Na pewno podbudowani piłkarze łatwo nie oddadzą meczu w Białymstoku !! Wodzisławianie w tym sezonie na wyjazdach spisują się nie najgorzej , choć nie można powiedzieć , że jest dobrze ! Ich wyjazdowy bilans to ( 2-3-7 ) i bilans bramkowy to 6-23 :???: !!
Co ciekawe w ubiegłym sezonie drużyny spotkały się w podobnym terminie do sobotniego było to 28 kwietnia 2008 i wtedy goście po zaciętym i słabym meczu w wykonaniu Jadzi wygrali 2:3 !! Jesienią w Wodzisławiu padł remis 1:1 !!!
Piłkarze Jagiellonii otrzymali wiadomość , że w następnym sezonie zaczną z minusowymi 10 punktami !!! Myślę jednak , że na dzień dzisiejszy ta decyzja nie wpłynie za bardzo na psychikę zawodników !! O te punkty będą się martwić w sezonie 2009/2010 !!
I dlatego stawiam na Jagiellonię , wierzę , że po raz kolejny nie zawiodą swoich sympatyków !! Choć kiedy przypominam sobie mecz z ubiegłego sezonu to boję się o wynik ;)
JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - Odra Wodzisław Śląski 2:1 :minus: :minus:
A jednak ......... :evil: JAGA - Odra 1:2
O Ma JAGIELLONIO nie zdradzę Cię ...

reek

Post autor: reek » 04-05-2009, 14:00

jestem przekonany ze ten mecz byl sprzedany jaga juz o nic nie walczy wiec sobie moze pozwolic a odra broni sie przed spadkiem, teraz trzeba dobrze patrzec na tebele przy obstawianiu bo druzyny nie grajaca juz o nic maja możliwość przyrobić szczegolnie włoska liga

Awatar użytkownika
Jacekmikolow

Post autor: Jacekmikolow » 04-05-2009, 15:31

tak tak kursy 1.5 na remis więc mecz ustawiony.Ja akurat na ten mecz miałem 2.5 under i to mi zwaliło nie u krywam dośc duże ako.Mecz sprzedany nie sądze
[scroll]Co kupon to błąd[/scroll]

reek

Post autor: reek » 04-05-2009, 20:10

Ja dalej zostaje przy swoim zreszta zobaczysz jak teraz znowu Jaga przegrywa tym razem na Lechii ktora tez potrzebuje pkt

Panowie oglądajcie więcej telewizora i sobie dalej myślcie jak to pięknie Polska walczy z korupcja, to tyle od mnie przejrzyjcie na oczy
Ostatnio zmieniony 10-05-2009, 09:24 przez reek, łącznie zmieniany 1 raz.

Tw1nS

Post autor: Tw1nS » 05-05-2009, 09:58

Brednie, że mecz był sprzedany możecie sobie odstawić na boczny tor ... Żadna poważna drużyna po uniknięciu kary degradacji nie zaczęła by ponownie ustawiania meczy ...
Każda drużyna ma zwyżki i obniżki formy, to normalne ... Wszystkiego na własnym stadionie nie da się wygrać i tyle ...

P.S.
jaga
Bez komentarza ...
6 LAT z TB.org :) !!!!!

mati3454

Post autor: mati3454 » 05-05-2009, 19:58

Ja też nie sądzę żeby teraz mecze ktoś ustawiał bo są za to duże kary ja myślę że to poprostu szczęscie sportowy fart

Zablokowany