|
JAK ODEBRAC NAGRODE |
| Autor |
Wiadomość |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 427 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 2:15 pm
|
|
| Jupi kasa już na koncie zaczynamy granie. Dzięki za wszystko pozdro |
_________________ Jestem już na forum ponad ROK !!!! |
|
|
|
 |
kochambarcelone
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 11:22 am
|
|
| Mam takie pytanie, dlatego ze wszyscy pisza ze dostaja kase a dzis jest juz sobota i sprawdzalem przed chwila i na bwin nic nie mam...w zeszly weekend w lidze polskiej jako kochambarcelone wygralem 25pln z klasyfikacji tygodnia...mozna to jakos sprawdzic, taki sam login mam na koncie bwin a zalozylem konto u buka przed rozpoczeciem zabawy u was. Czekam na odp i napisalem juz o tym ale w innym (niedobrym) temacie za co przepraszam (pozno juz bylo). |
|
|
|
 |
Julaska
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 11:39 am
|
|
U mnie to samo tylko liga angielska i gamebookers |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2343 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 12:27 pm
|
|
Niestety jest okres urlopowy dzial promocji w Bwin ma wolne. W poniedzialek -wtorek powinno jednak juz wszystko wrocic do normy.
Co do ligi angielskiej, to chociazby Julaska, jest sama sobie winna i przez nia sa opoznienia. Nie uzupelnila danych osobowych w cashier, wiec wyplate nagrod nam zamrozono do poniedzialku. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Emil777
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:57 am
|
|
| witam. zajalem 1 miejsce w lidze niemieckiej w tym tygodniu,a dane uzupelnilem dopiero dzisiaj,zreszta przez cale wakacje mnie nie bylo.mam czekac na te 60 pln w unibecie?czy nastepnym razem jak cos wygram dostane kase? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 2:09 pm
|
|
Teoretycznie to juz poczasie, jednak bedziemy interweniowac i dostaniesz juz teraz (w piatek).
Tylko odrazu uzupelnij loginy u pozostalych sponsorow. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Emil777
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 2:50 pm
|
|
| wielkie dzieki. pozostale juz uzupelnilem, tylko mybet zostaje,ale poczekam az bede mial kase na wplate:) teraz juz pozostaje tylko cos ugrac;)[/fade] |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:41 pm
|
|
| glory glory man united napisał/a: | Teoretycznie to juz poczasie, jednak bedziemy interweniowac i dostaniesz juz teraz (w piatek).
Tylko odrazu uzupelnij loginy u pozostalych sponsorow. |
Witam was w sobote zająłem 3 miejsce w lidze Hiszpańskiej i 5 miejsce w lidze niemieckiej
uzupełnione mam wszystkie loginy . Nie wiem dlaczego jeszcz enie otrzymalem zadnej nagrody z kim można sie w tej sprawie skontaktować? Czy ktoś wie jak można nawiązać kontakt z organizatorami? |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:44 pm
|
|
hans444, a loginy uzupeles teraz czy juz wczesniej??
bo jak dopiero teraz to moze byc problem
| hans444 napisał/a: | | Czy ktoś wie jak można nawiązać kontakt z organizatorami? |
napewno pojawia sie na forum i odpowiedza Ci w tym watku |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:57 pm
|
|
| Loginy mialem uzupelnione już wcześniej ale to było już dawno więc nie jestem tylko pewny czy dobrze wsyztsko wypełniłem dlatego moja prośba do moderatora jesli moze to poprosiłbym o sprawdzenie moich danych i powiadomienie mnie czy popełniłem jakiś błąd w rejestracji tak jak napisałem było to jeszcze przed wakacjami ale zawsze mógl sie wkraśc jakiś błąd z mojej strony prosze tylko o powiadomienie mnie czy należy mi sie wpłata czy coś zrobiłem nie tam z góry serdecznie dziekuje:) mój login hans444 email hans54@op.pl |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 11:12 pm
|
|
| to jak bedzie panowie pomoże mi ktoś? |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:19 am
|
|
| hans444 napisał/a: | | dlatego moja prośba do moderatora |
moderatorzy nic w tej sprawie zrobic nie moga
musisz poczekac na administratora. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 1:14 pm
|
|
hans444, wrrrrrr, wystarczy umiec czytac ze zrozumieniem
Skoro wygrales w ten weekend do nagrody dostaniesz dopiero dzis lub jutro - jest przeciez o tym informacja na stronie glownej ! |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:01 pm
|
|
wiem czytałem pieniądze wpływają najczęsciej w czwartek czyli dziś, poczekam jeszcze do następnej kolejki być może coś nie tak wypełnilem nie mam też żadnej wiadomości na skrzynce pocztowej. Jeśli nie dostanę tym razem to trudno, jeśli jest się dobrym to i tak prędzej czy później padnie kolejna wygrana zresztą tu i tak najważniejsza jest zabawa a serwis typuj.org jest naprawde dobry.
pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 11:33 am
|
|
| Rzeczywiście błąd byl po mojej stronie. Mialem założone konta na wszystkich stronach, i byłem przekonany, że wpisałem swoje loginy w serwie typuj org, jednak zrobiłem to nie na odpowiedniej stronie czyli "Edytuj swoje dane". Teraz już wszystko mam uzupełnione i prośba do administratora, czy będę mógł jeszcze odebrać pieniadze za 3 miejsce w Hiszpańskiej i 5 w Niemieckiej? z ostatniego wekendu? Proszę o odpowiedź |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 1:47 pm
|
|
| Przeciez juz Ci na to pytanie odpowiedzialem! |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:36 pm
|
|
| Nie wiem czy dobrze sie rozumiemy ja pytam czy mimo iz podałem swoje loginy po czasie to znaczy dopiero po kolejce w kórej zdobyłem premiowane miejsca jest szansa bym mimo spóźnienia dostal nagrody? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 4:21 pm
|
|
| Tak, jest - pisalem przeciez ze nagrody dostaniesz. |
|
|
|
 |
Daniel

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1696 Skąd: GDAŃSK

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 4:26 pm
|
|
A do mnie jakoś czapeczka nie chce dojść |
|
|
|
 |
hans444
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 6:08 pm
|
|
glory glory man united Dziękuje serdecznie za pomoc mam już pieniądze na koncie
w Unibet a w MY BET pewnie wkrótce dojdą tak czy inaczej jesteście bardzo rzetelni
i sumienni w wykonywaniu swojej pracy:) tak trzymać. Pozdrawiam wszystkich czytających |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 6:21 pm
|
|
| _daniel_17_ napisał/a: | A do mnie jakoś czapeczka nie chce dojść |
Wyslij mi na PW adres - sprawdze i najwyzej wyslemy ponownie. |
|
|
|
 |
Emil777
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:32 pm
|
|
| wplata doszla.dziekuje bardzo:) nawet na korone 1 zagrac zdazylem wczoraj:) |
|
|
|
 |
Maleckas
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 6:15 pm Pytanie
|
|
| Mam pytanie. wygrałem w tym tygodniu klasyfikacje tygodnia ligi angielskiej jednak żle podałem swój login i poprawiłem go dziś rano dopiero w takiej sytuacji nadal przysługuje mi nagroda. a jeśli tak to w jakim czasie bedzie na moim koncie |
_________________ Maleckas |
|
|
|
 |
Bonus11
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:27 pm
|
|
Zajalem 4 miejsce w 5 kolejce PUCHAROW(nick BONUS11) i mam pytanie:D
PONIEWAZ dzis dopiero to zauwazylem i zmienilem LOGIN NA EXPEKT czy jest szansa na otrzymanie nagrody czy przez nieuwage juz ja stracilem???Z góry dziekuje i licze na szybką odpowiedz POZDRAWIAM
BONUS11 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 11:52 pm
|
|
| W ramach wyjątków - obaj panowie powyżej załapali się na nagrody. Ale to tylko dla tego, że dziś wyniki były wysyłane później niż zazwyczaj. |
|
|
|
 |
|
|
|