|
JAK ODEBRAC NAGRODE |
| Autor |
Wiadomość |
Grabaż Myślenice
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 10:16 pm JAK ODEBRAC NAGRODE
|
|
Nota od administratorow - zanim zadasz pytanie - przeczytaj !!!!
1. Jesli wygrales nagrode rzeczowa - czapeczke, gre, koszulke - w ciagu 3 dni (zazwyczaj w srode) otrzymasz maila od administracji konkursu z prozba o podanie adresu poczotwego na ktory ma byc wyslana nagroda. Nagrody od sponsorow wysylane sa odrazu, glownie za pomoca poczty polskiej - w ciagu tygodnia paczka powinna dojsc do Ciebie.
2. Jesli wygrales nagrode w postaci depozytu na konto u bukmachera, caly proces przebiega automatycznie. W ciagu 3 dni (zazwyczaj w czwartek), nagroda zostanie wplacona na konto u bukmachera ktorego login wskazales w swoim profilu gracza w konkursie na Typuj.org. Musisz wiec miec juz u niego konto - proponujemy dokonywanie rejestracji u bukmacherow wraz z rozpoczeciem gry w naszym konkursie. Proces jest szybki i darmowy
-------
JESTEM NOWYM UżYTKOWNIKIem typuj.org wygrałem klasyfikacje tygodniowa w lidze hiszpańskiej i mam otrzymać 60 złotych na konto w BetAway.
Kiedy i czy dostanę to nagrodę jeśli zarejestrowałem się na BetAway dziś? |
| Ostatnio zmieniony przez glory glory man united Pon Gru 11, 2006 2:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 11:12 pm
|
|
Z pewnością nagrodę otrzymasz ale to zależy czy w twoich danych na stronie typuj.org podałeś już login do betway?
Z tego co wiem to nagrody są przyznawane po paru dniach więc jeśli nie masz uzupełnionego profilu to szybko to zrób.
A martwić się nie należy gdyż typuj.org jest serwisem zertelnym. |
|
|
|
 |
Grabaż Myślenice
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 10:03 am OK
|
|
| Wielkie dzięki za odpowiedż. Zarejestrowałem się na BetWay i edytowałem swoje dane na typj.org, czyli powinienem tylko czekać na nagrodę. |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 3:02 pm
|
|
mysle ze nie dostaniesz tej nagrody, bo te dane powinny byc wczesniej wypelnione |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 4:06 pm
|
|
| no nie wiem jak tobędzie,ale myśle że nagrode chyba dadzą tylko że trzeba liczyć na duże szczeście. |
|
|
|
 |
Grabaż Myślenice
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 8:44 pm ghjj
|
|
jak nie otrzyma to już w to nie gram proste w nieuczciwy syf grał nie będe |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 9:18 pm
|
|
| to chlopie juz sobie zalatwiles ze chyba nie dostaniesz nagrody, przeciez jest wyraznie napisane ze jak sie wygra kolejke a danych do tego bukmachera co masz otrzymac bonus nie miales przed wygraniem kolejki wpisane to trafiasz na tzw "liste glupcow i pechowcow" |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2254 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 10:42 pm
|
|
Grabaż Myślenice - na stronie masz dokladnie opiany regulamin przyznawania nagrod - przeczytaj go zanim nazwiesz cos "nieuczciwym syfem"... W wielu miejscach podkreslamy ze podanie swojego loginu jest niezbedne by otrzymac nagrode - caly proces idzie bowiem automatycznie, bez naszego udzialu.
Organizacja konkursu kosztuje nas mnostwo czasu, rozdalismy juz setki nagrod i takie chamstwo ze strony uzytkownika jest poprostu rozbrajajace. |
|
|
|
 |
Daniel

Zaproszone osoby: 29
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Lip 2006 Posty: 1533 Skąd: GDAŃSK
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 9:15 am
|
|
Ci co nie mają konto nie mogą niestety liczyć na nagrode
ale bardziaj podobało mi sie tamto założenie
wygrałes założ konto
a teraz nie wiesz czy wygrasz ale konto musisz mieć ( |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 1:25 pm
|
|
Ale przynajmniej caly proces idzie automatycznie i nagrody laduja na koncie zwyciezcow w ciagu maks 3 dni. Wczesniej czekalismy tygodniami az ktos laskawie zalozy sobie konto i poda swoj login.
Poza tym - co to za problem zalozyc sobie konto u bukmachera? Rejestracja jest po polsku, trwa 3 minuty. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 1:14 pm
|
|
I dla informacji - Grabaż Myślenice dostał od nas nagrodę.
Przyrzekam jednak uroczyście - kolejnym razem gdy choćby będe kogoś podejrzewał o chamstwo, bezczelność i złe wychowanie - osobiście dam mu bana.
Troche wyrozumialosci dla administracji rowniez nie zaszkodzi |
|
|
|
 |
sobinho
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:32 am
|
|
| jak odebrać grę, którą wygrałem w lidze niemieckiej?? powiadomią mnie na emaila, bo jeszcze nic mi nie napisali ?? |
|
|
|
 |
bolo8
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 7:27 pm
|
|
mam podobno sytuacje wygrałem w lidze włoskiej ,mam odebrać nagrode na koncie w gamebookers.Niestety po kilkukrotnych próbach zalogowania sie na swój login okazuje ,sie ze nie ma takiego konta |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 9:29 pm
|
|
| sobinho napisał/a: | | jak odebrać grę, którą wygrałem w lidze niemieckiej?? powiadomią mnie na emaila, bo jeszcze nic mi nie napisali ?? |
Tak, powiadomienie powiniennes juz dostas w srode, widocznie nie doszlo
Jutro dostaniesz kolejne - potrzebujemy adres pocztowy na jaki ma byc wyslana nagroda. JEsli i tym razem mail nie dojdzie - podaj mi swoj adres pocztowy przez PW. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 9:32 pm
|
|
| bolo8 napisał/a: | mam podobno sytuacje wygrałem w lidze włoskiej ,mam odebrać nagrode na koncie w gamebookers.Niestety po kilkukrotnych próbach zalogowania sie na swój login okazuje ,sie ze nie ma takiego konta |
Okazuje sie ze zupelnie nie zrozumiales zasad zabawy. Dziwne bo pokreslamy to w 3 roznych miejscach!
Konto w Gamebookers zakladasz sobie sam, najlepiej w momencie rejestracji w naszej zabawie. W swoim profilu gracza w konkursie podajesz nam login jaki posiadasz w Gamebookers. Jesli wygrasz u nas nagrode - zostanie ona odrazu przeslana wlasnie na to konto w Gamebookers ktore podales. |
|
|
|
 |
Grabaż Myślenice
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 11:28 am
|
|
Przepraszam bardzo administratorów. Nagroda jest <lol>
super strona |
|
|
|
 |
jezjez
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 7:21 pm
|
|
mam male pytanko
patrzylem klasyfikacje po 14 kolejce ligi niemieckiej o godzinie 18:00 (mialem pierwsze miejsce), pozniej chcialem pochwalic sie kumplowi linkiem i pierwszym miejscem (godz 18:15 - gora 18:20) i bylem juz na 2 miejscu....
o co chodzi? tak po prostu sobie zmieniacie klasyfikacje? bo nie rozumiem...
prosze o wyjasnienie tego... z gory dziekuje
pozdrawiam!! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 7:43 pm
|
|
Statystyki sa caly czas zliczena - Proces zaczal sie ok 13.00 i system wciaz je zlicza. Niestety idzie to dzis bardzo wolno i z 30 min na pewno wciaz potrwa.
Na stronie glownej wciaz nie zostaly wyniki opublikowane, domyslam sie wiec ze wyniki przegladales na stronie ligi niemieckiej. Musiales trafic w moment gdy system zliczyl juz Twoj wynik (dlatego byles 1, statystyki sa pokazywane w czasie rzeczywistym), ale nie zliczyl jeszcze reszty uzytkownikow. I widocznie w ktoryms miejscu trafil na usera ktroy mial wiecej puntow, przez co klasyfikacja sie zmienila.
Dlatego ze swietowaniem warto poczekac do momentu gdy na stronie pojawi sie news oficjalnie informujacy o wynikach.
Dzis ogolnie jest jakis wyjatkowo pechowy dzien - zliczanie trzeba bylo puszac az 3x, bo sa jakies problemy z laczemi i system (jak i sama stona oraz forum) sie wywala |
|
|
|
 |
jezjez
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 7:47 pm
|
|
dzieki za wyjasnienie
a jesli chodzi o to losowanie miejsc przy takim samym typowaniu jest ono przeprowadzane podczas zliczania punktow czy jak juz zostana zliczone to wtedy system losuje poszczegolne miejsca? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 7:56 pm
|
|
O ile dobrze sie orientuje to losowanie jest robione kilka razy - jak pojawia sie 2 userzy z ta sama iloscia punktow - losuje po raz pierwszy. Jak pojawi sie trzeci user - losuje pomiedzy tym nowym a tym starym z pierwszego miejsca etc.
Jednak bardzo rzadko jest losowanie robione - najpierw przy tej samej liczbie punktow decyduje kto typowal wiecej X, pozniej - kto typowal wiecej 2. Dopiero na koniec przy idealnym remisie system musi losowac.
A tak przy okazji - jak moze zauwazyles, zalezy nam by prowadzic w konkurs w dobrej atmosferze i przyznawac nagrody nawet jesli nie musimy . Ja osobiscie bardzo szanuje ludzi ktorzy w sytuacjach problematycznych (a taka wlasnie byla w Twoim przypadku), zachowuja spokoj i wyrozumialosc. I tak wlasnie sie zachowales.
Dlatego mimo, iz masz drugie miejesce - rowniez przyznamy Ci nagrode! Wyslij mi prosze PW ze swoim adresem korespondencyjnym. Pro Evolution Soccer 6 juz wprawdzie wiecej nie mamy (nowa dostwa w styczniu), ale jakas fajna gierka sportowa na pewno sie znajdzie. |
|
|
|
 |
jezjez
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 8:12 pm
|
|
dzieki bardzo
w takim wypadku juz nie mam szans na pierwsze miejsce, ale moze kiedys....
dziekuje takze za nagrode, ktora przyznaliscie mi na forum, choc jestem od niedawna uzytkownikiem typuj.org to juz polubilem to miejsce
pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia w typowaniu
niech moc bedzie z wami |
|
|
|
 |
bolo8
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 9:59 pm
|
|
Konto w Gamebookers zakladasz sobie sam, najlepiej w momencie rejestracji w naszej zabawie. W swoim profilu gracza w konkursie podajesz nam login jaki posiadasz w Gamebookers. Jesli wygrasz u nas nagrode - zostanie ona odrazu przeslana wlasnie na to konto w Gamebookers ktore podales.[/quote]
cześć
doszło do małego nieporozumienia juz podczas pierwszego typowania założyłem cztery bezplatne konta to bwin,sportingbet,betfair,gamebookers z tym ostatnim i betway miałem problemy ostateczni z betway zrezygnowałem.Po załozeniu kont wysłałem do was potwierdzenie ,niestety wygranej na koncie gamebookers nadal nie otrzymalem Dla pewności potwierdzam dzisiaj swoje dane jeszcze raz |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 6:59 pm
|
|
Bolo8 - Wystawiasz moja cierpiwosc na probe! Przed przyznaniem nagrody, sprawdzano i w profilu gracza na typuj.org nie podales swojego loginu i zadnego z bumkacherow, nie mogles dostac nagrody.
Po napisaniu Twojego pierwszego posta - sprawdzilem jeszcze raz - wciaz nie bylo uzupelnionych loginow.
Teraz spwadzilem po raz trzeci - i dopiero teraz loginy sa. CZyli dopisales je najwczesniej tydzien po terminie. Nigdy nie wysylales do nikogo zadneo potwierdzenia - bo takiej mozliwosci u nas nawet nie ma, widocznei pomylily Ci sie gry.
Nagrody za tamta kolejke zostaly juz dawno wyplacone i w momencie wyplaty nie spelniles regulaminu (Brak loginow). W zaden sposob nie mozemy Ci juz wiec zaleglej nagrody wyplacic. ZA to jesli wygrasz jakas kolejna - na pewno ja otrzymasz bo Twoje loginy sa dopisane. |
|
|
|
 |
bolo8
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 7:12 pm
|
|
sorry za ostatniego posta napisalismy w tym samym czasie Wracajac do tematu mozliwe choc malo pawdopodobne ze nie zatwierdzilem swoich loginow tudno |
|
|
|
 |
jezjez
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 5:55 pm
|
|
witam serdecznie
chialem sie zapytac czy ta nagroda przyznana mojej osobie na lamach forum bedzie zrealizowana?... minal juz ponad tydzien i nic nie otrzymalem... kiedy ewentualnie mam sie spodziewac przesylki? (przyp. byla to nagroda rzeczowa)
z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
|