|
Jaka przyszłość Rafała Grzelaka? |
| Autor |
Wiadomość |
Pablo
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 8:17 pm Jaka przyszłość Rafała Grzelaka?
|
|
http://www.sport.pl/sport...6.html?skad=rss
Ostatnio mówiło się, że Porto zainteresowane jest pozyskaniem Rafała.
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, że zdecydował się na występy w Boaviscie, ponieważ tam będzie na pewno podstawowym piłkarzem i będzie grał w każdym meczu; chłopak ma duży talent, widziałem dużo jego meczy w tym sezonie w lidze portugalskiej i jestem pod olbrzymim wrażeniem:) Reprezentacja będzie miała z niego duży pożytek. Gdyby Rafał poszedł do FC Porto to z występami nie było by już tak kolorowo. Wiemy dobrze jak to jest, gdy jakiś dobrze zapowiadający się Polak trafi do mocnego klubu... FC Porto ma mocną kadrę i Grzelakowi bardzo trudno było by się przebić do pierwszego składu. |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 1:03 am
|
|
no i bardzo dobrze tam sie wypromuje może przejdzie gdziś jescze do lepszego klubu szkoda ze Kazimierczak nie został bo pewnie bedzie tak zę wszyscy beda sie nim interesować i wróci spowrotem do Pogoni do 2 ligi |
|
|
|
 |
ŻuluS
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 9:39 am
|
|
| Oj chyba się mylisz, bo z tego co czytałem to popularny "Kaz" był obserwowany przez FC Porto i sią oni zainteresowani pozyskaniem tego piłkarza. |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 9:40 pm
|
|
co z tego ze sa zainteresowani ale za dużo bedą musieli zapłacić, i kupią jakiegoś brazylijczyka a nasz zawodnik wróci do Pogoni |
|
|
|
 |
|
|
|