Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, fixy, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 
Najlepsze bonusy bukmacherskie Bwin, Bet365, Betclic, Sportingbet, Unibet:
1. Sportingbet
200 pln
darmowa gra
2. Bwin
150%
za darmo »
3. Betsson
55 PLN
bez ryzyka!
5. Bet365
200 pln
za darmo »
5. William Hill
25 Eur
za darmo »
Od 5 lat płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 100 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy nowy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje minimum 40 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Tylko dla forumowiczów: Wygraj bilet na mecz otwarcia EURO 2012 - Polska - Grecja!

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: roso
Wto Gru 20, 2011 16:08
Konkursy Elit Typera
Autor Wiadomość
WielkiElittyper 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 13:22   Konkursy Elit Typera
Jako niewątpliwie najlepszy typer na tym Forum postanowiłem pomóc w rozwoju tego szacownego Forum i proponuje utworzenie działu w Konkursach pt ' KONKURSY ELIT TYPERA"
W tym dziale sam deklaruje organizować Konkursy typerskie z gwarancją wspaniałej zabawy i rywalizacji i co gwarantuje swych honorem fundowanie nagród zwycięzcom.
Wszyskie Konkursy Elita będą miały jeden cel. Otóż oprócz rozwoju umiejętności typerskich inni mniej doświadczeni typerzy będą mieli prawdziwy zaszczyt podjąć rywalizację z prawdziwym Mistrzem fachu typerskiego Wielkim elit Typerem. Kazdy kto pokona Wielkiego Elita i zajmie miejsce na podium otrzymywał będzie wspaniałe nagrody, które sam Wielki Elit Typer wyśle mu na adres domowy z dedykacją i nazwą konkursu ,oraxz Forum.
Poza tym deklaruje sam prowadzić te Konkursy , na bieżaco podawać tabele i obliczenia wszelakie z nim związane.
Myśle ,że moja inicjatywa zostanie mile przyjęta przez Administracje Forum, którą bardzo szanuje. Czekam na opinie i oczywiście założenie tematu, w którym już dzisiaj mógłbym wrzucić pierwszy Konkurs.

Poziom: 10 HP   7%   16/230
   MP   100%   110/110
   EXP   4%   1/22
LoGaN_ForTuNa 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 13:32   Re: Konkursy Elit Typera
WielkiElittyper napisał/a:
Jako niewątpliwie najlepszy typer na tym Forum...

:lol:

Czy mógłbyś uwiarygodnić swoje słowa?

Poziom: 13 HP   1%   3/370
   MP   100%   176/176
   EXP   63%   19/30
Kicza 
Pride of the North

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 13:36   
Okej - ja mogę wynegocjować z administracją taki konkurs, ale pod jednym warunkiem.

Nagrody - ktoś z moderacji(najbardziej zaufane osoby) będzie escrow tego konkursu. Czyli - wpłacasz kasę na przyszłe nagrody na jego konto, on to potwierdza i zaczynamy zabawę

Pasuje? TAK/NIE

Twoja odpowiedź będzie odpowiedzią na Twoje pierwsze pytanie.

Poziom: 53 HP   31%   3542/11426
   MP   0%   0/5455
   EXP   7%   22/304
WielkiElittyper 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 14:17   
Obawiam się ,że to nie jest możliwe,gdyż Wielki Elit sam kupuje nagrody i sam wypisuje tabliczki. Bez sensu byłoby bym sam sobie wypłacał ,a potem wpłacał kase na konto za nagrody. Przecież to byłoby chore. Ja jestem sponsorem i ja funduje nagrody. czyt. wysyłam je osobiście na adres zwycięzców. robiłem to niejednokrotnie na niedziałającym już forumrac i jakoś nigdy nikt nie narzekał. Musicie też troche wykazać się dozą zaufania. Zresztą takich Konkursów chce zrobić więcej ,a to dopiero początek. Więc proponuje otwórzcie temat , dajcie wykazać się Elitowi i problem z głowy. Poza tym ręcze honorem swym ,który dla mnie najwyższą wartośc posiada, że zawsze dotrzymuje tego co obiecam.

MP   100%   110/110
   EXP   4%   1/22
roso 
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 15:10   
Byłem przed chwilą u wróżki, która to stwierdziła, że gwiazdy mają zły układ, fusy mówią a karty ułożyły się w taki sposób iż twój konkurs musi odbyć się na żywo w obecności Wróżki Samanty i jej brata Egona - dlatego też drogi najlepszy bezwzględnie typerze o niepotwierdzonej nigdzie reputacji ( na :plus: mam tutaj na myśli, bo na :minus: to sam wiesz ) typerze - wyrażamy zgodę na konkurs wg. poniższej zasady:

1. Konkurs prowadzisz ty wraz z wyżej wymienionymi osobami w jednej z ogólnodostępnych stacji telewizyjnych ( Ty oczywiście w Masce, program może być nadawany z kraju do jakiego nie sięga jurysdykcja Polska ) wtedy nic ci nie grozi, zawsze możesz się teleportować w razie nalotu.

Ktoś o tak niesamowitej władzy, wiedzy itd. z pewnością poradzi Sobie bez najmniejszego problemu z organizacją.

Poinformuj nas w tym temacie kiedy zaczynamy.

P.s Na forumowy dział chwilowo szans nie masz, jedynie ten temat, do czasu aż wyjaśni się tajemnica końca świata ustalonego przez Majów, pierwszy wolny termin dla Ciebie to Luty 2014, a wtedy jak mówią Karty nie wiadomo czy jeszcze będziemy MY ( bo ty w swoim bunkrze z grypą na innej planecie z pewnością ).

Dlatego na tą chwilę TY i konkursy - TAK ale wyłącznie Live i w TV, no chyba, że przekonasz Berbe, tam już moja Jurysdykcja nie sięga :)

Poziom: 46 HP   29%   2168/7478
   MP   0%   0/3570
   EXP   89%   201/224
fredek 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 15:35   
oj Panowie robicie takie ceregiele - a niech sobie chłopina zacznie ten konkursik i tyle - przecież nie musi tego robić w dziale konkursowym - załóż sobie temat kolego np w wolnym ringu czy swoim dzienniku i zobaczymy co z tego Ci wyjdzie :shock:

Poziom: 33 HP   31%   924/2982
   MP   0%   0/1424
   EXP   58%   69/117
WielkiElittyper 

Wysłany: Wto Gru 20, 2011 16:00   
fredek napisał/a:
oj Panowie robicie takie ceregiele - a niech sobie chłopina zacznie ten konkursik i tyle - przecież nie musi tego robić w dziale konkursowym - załóż sobie temat kolego np w wolnym ringu czy swoim dzienniku i zobaczymy co z tego Ci wyjdzie :shock:

Dziękuje za rade sympatyczny kolego. Ale sam widzisz jakie jest podejście do moich propozycji.

MP   100%   110/110
   EXP   4%   1/22
roso 
Powaga zabija powoli

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 16:08   
Aby nie robić specjalnego syfu i prowadzić niepotrzebnej dyskusji, która do niczego doprowadzić nie może. Temat zamykam i odsyłam cię WielkiElittyper do Berby na PM.

Co do wypowiedzi fredk-a rozumiem, że zdaje Sobie sprawę z ew. konsekwencji ?
Chociażby wysyłka na adresy czy konta - prawda, że w przypadku ew. Oszustów kradzieży itd. to Forum dostanie nie zaś Ty ? Dlatego nie ma na naszym forum wymian pieniężnych czy niewiadomej reputacji konkursów- z tego co wiadomo mi od osób prowadzących inne fora najczęściej kończą się One problemami i Banem - stąd te jak mówisz Ceregiele.

Proponuję zapoznać się z regulaminem forum - i odsyłam do Berby na PM

pozdrawiam

Poziom: 46 HP   29%   2168/7478
   MP   0%   0/3570
   EXP   89%   201/224
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi