"Kontuzje"

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Baroš

"Kontuzje"

Post autor: Baroš » 13-12-2007, 18:04

mam takie zapytanie: Czy nie myśleliście nigdy aby założyć dział o Nazwie "Kontuzje" ? takowy dział byłby przydatny każdemu użytkownikowi forum, który obstawia zdarzenia sportowe ! czyż nie prawda ?

wiem, że najcięższym problem jest źródło ale takowe jest nie jedno i nawet ja bym mógł jakieś ciekawe podać.

Chyba, że w takim dziale kontuzje podawali by Użytkownicy którzy wiedzieli by coś na ten temat w danym meczu np.
wg. wzoru np.

:pilka:

Kod: Zaznacz cały

Manchester United:

C.Ronaldo*** POM Kontuzja (stopa)
Rooney***    ATK Kontuzja (uraz głowy)
Evra**       OBR Koniec Kontuzji
Vidic**      OBR Zawieszenie
Kuszczak*    BR  Poza Składem

Legenda:

*** - czołowy piłkarz drużyny
**  - ważny zawodnik drużyny
*   - Mało ważny zawodnik drużyny

I takie coś by było np. Przy każdej Lidze (Premiership, Eredivisie, Orange itd.)

jest kilka możliwości zrobienia takiego działu! ale ja rzuciłem tylko pomysł: co mogłoby powstać ciekawego.

Coś na tej zasadzie byłoby dobrym rozwiązaniem! Przynajmniej wg mnie :grin:

pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
Raja
#Weteran
#Weteran

Post autor: Raja » 13-12-2007, 19:01

Pomysl w sumie dobry, ale przewaznie takie info o kontuzjach pojawia sie juz w dzialach z analizami. Przy dobrej analizie znajdziesz kogo zabraknie w danym meczu.
Ale jestem jak najbardziej za. No moze oprocz tych gwiazdek, bo to czasami ciezko oszacowac

Awatar użytkownika
byly_moderator

Post autor: byly_moderator » 13-12-2007, 19:04

Wedlug mnie jest to niepotrzebne, w analizach to raczej ludzie pisza o kontuzjach, a taki dzial moglby sluzyc wybitnie nabijaniu postow :P

Awatar użytkownika
Baroš

Post autor: Baroš » 13-12-2007, 19:18

no może i macie racje ale nie każdy pisze o kontuzjach w analizach, nie każdy też używa takich informacji do obstawiania, ale ja jak już obstawiam to patrze głównie na kontuzje jakie są. No cóż to będę podawał kontuzje jakie wiem w niektórych pod tematach i w swoich analizach :-P

pozdro...! :-)

Awatar użytkownika
jarek1
#Weteran
#Weteran

Post autor: jarek1 » 13-12-2007, 19:40

treliusz pisze:Wedlug mnie jest to niepotrzebne, w analizach to raczej ludzie pisza o kontuzjach, a taki dzial moglby sluzyc wybitnie nabijaniu postow :P
Dokładnie, zrobiłby sie jednym słowem bałagan. Jeśli analizujemy jakiś mecz to przeważnie piszemy o absencjach zawodników :wink: Tak więc ja też jestem na nie ale, Baroš nie zrażaj się tylko myśl co jeszcze można by zmienić na forum. Mozę kolejne pomysły będą bardziej trafne :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kostek8

Post autor: kostek8 » 15-12-2007, 11:14

Moim zdaniem jest to również nie potrzebne bo jak Np taki rooney ma kontuzje to każdy szybko będzie wiedział ale jak np jakiś słaby będzie miał kontuzje to on i tak nic nie wniersie takiego czym manu mogłoby wygrać więc raczej jest to niepotrzebne przynajmniej jak dla mnie bo ja bym z tego nie korzystał ale moze ktos inny tak
tylko własnie poroblem będzie z aktualizowaniem, ito nawet duży problem. A więc watpie w to że to się przyjmie ale może.

Zablokowany