Vassilis on fire! Koszykarskie typy i nie ma lypy!

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Vassilis

Vassilis on fire! Koszykarskie typy i nie ma lypy!

Post autor: Vassilis » 11-02-2012, 22:47

Witam!
Słowem wstępu i przywitania - Koszykówka to dla mnie więcej niż sport, to w pewnym sensie religia. Mam zamiar pisać na forum, by pomagać sobie i Wam zarabiać jakieś srebrniki kosztem wiadomo czyim :twisted: W tym dzienniku będą pojawiały się typy zarówno polskiej ligi, zagranicznych lig, NBA i rozgrywek europejskich wszelakiej maści. Nie mogę obiecać, że zawsze będziemy wygrywać - to jest w końcu tylko sport. Ale mogę obiecać, że każdy typ będzie przemyślany, analizowany na różne sposoby. Nie będzie ich nie wiadomo jak dużo. Interesuje mnie jakość a nie ilość. Życzę sobie powodzenia i wszystkim, którzy tu zaglądną. Bball4life!!!!

Na dzień dobry pierwszy typ a dokładnie dubel.

Typ 1
Los Angeles Clippers -6.5 @ Charlotte Bobcats 1
Dzisiaj o godzinie 1.00 w nocy czasu polskiego Bobcats podejmą na swoim parkiecie zespół Los Angeles Clippers. Charlotte to najgorszy zespół ligi. Wygrał do tej pory ledwie 3 razy, notuje serię 13 porażek z rzędu. Clippersi to z kolei drugi zespół konferencji zachodniej legitymujący się bilansem 16-8. O sile tego zespołu nie trzeba dużo pisać. Co prawda z rotacji wypadł Billups, który nie zagra już raczej do końca sezonu, jednak są zdecydowanie zespołem silniejszym od Bobcats. Do zespołu dołączył Kenyon Martin, weteran, który razem z Griffinem, Jordanem i Evansem stanowią o sile podkoszowej. Grają w ataku nie tylko efektowanie ale i efektywnie, w obronie z kolei strefa podkoszowa należy do nich. Na obwodzie jest Paul, Butler i zmiennik Williams. Clippers mają wszystko to, czego potrzeba do wygrywania w NBA. Mają świetnego rozgrywającego a bez niego o sukcesach ciężko myśleć. Na przeciwko nich osłabiony przeciwnik. W Bobcats po raz kolejny nie zagrają Henderson i Augustine. Bobcats mają duże problemy ze zdobywaniem punktów, są jedną z najgorszych drużyn pod tym względem w lidze. W związku z powyższym nie widzę żadnych szans na ich wygraną w tym meczu. Mało tego - Uważam, że zwycięstwo Clippers będzie zdecydowane i pewne. Jedynym czynnikiem, który może spowodować trochę słabszą grę Clippers może być to, że zagrają drugą noc z rzędu. Mecz według mnie roztrzygnie się w walce pod koszem gdzie więcej atutów mają goście. Clippers są dla mnie zdecydowanym kandydatem do zwycięstwa w tym meczu.

Portland Trail Blazers @ Dallas Maverics 2
Dallas podejmie dziś o 2:30 polskiego czasu zespół z Portland. Obydwie drużyny zagrają drugą noc z rzędu więc nie ma mowy, żeby któryś zespół miał tu jakąkolwie przewagę. Dallas z meczu na mecz gra co raz lepiej jak na mistrza ligi przystało. Trener drużyny będzie miał do dyspozycji wszystkich graczy. Również Jasona Kidda, który wrocił do zespołu w poprzednim meczu z Minnesotą, gdzie zanotował prawie pierwsze w sezonie double-double. Podobnie jest w Portland, gdzie również nikt nie narzeka na kontuzje. Pofrtland gra jednak słabo na wyjazdach. Wczoraj co prawda wygrali z New Orlean Hornets mecz wyjazdowy, jednak nie należy zapominać, że Hornets w tym sezonie to drugi najsłabszy zespół w lidze. W poprzednim sezonie Dallas wygrało wszystkie mecze u siebie z Portland. Zespoły te spotkały się w play-offs. Serię wygrało Dallas 4-2 wygrywając wszystkie 3 mecze u siebie. Dallas nie powinno mieć problemów z odniesieniem zwycięstwa w tym meczu, dlatego stawiam czyste win Maverics.

Typ 1
LAC -6,5 @ CHA 1 1.55
POR @ DAL 2 1.54
AKO: 2.39
Stawka: 8/10
:bet365-brak-polskiej-licencji!:
Bball4life!

Vassilis

Post autor: Vassilis » 12-02-2012, 09:18

Vassilis pisze:Typ 1
LAC -6,5 @ CHA 1 1.55
POR @ DAL 2 1.54
AKO: 2.39
Stawka: 8/10 :plus:
Zysk: 11j

Oby tak dalej! Dallas trochę się pomęczyło ale w końcu po 2 dogrywkach wygrali mecz. :trophy:

Statystyki luty:
Liczba typów zagranych: 1 ! Wygrane: 1 ! Zwroty: 0 ! Przegrane: 0 ! Postawione: 8j ! Stan konta: 19j ! Zysk: +11j ! Yield: +137% !
Statystyki ogólnie:
Liczba typów zagranych: 1 ! Wygrane: 1 ! Zwroty: 0 ! Przegrane: 0 ! Postawione: 8j ! Stan konta: 19j ! Zysk: +11j ! Yield: +137% !
Bball4life!

ODPOWIEDZ