| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Korona Kielce - ŁKS Łódź |
| Autor |
Wiadomość |
sandman

Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 934 Skąd: Opole
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 4:20 pm Korona Kielce - ŁKS Łódź
|
|
mecz się odbedzie jutro na pieknym, aczkolwiek mozliwe że w przyszłości podupadłym stadionie Korony która opuscil sponsor z powodu wałków i aresztowań i zarzutów prokuratury o korupcje. pomijając wszelkie aspekty histori wspólnego grania i umiejscowienia w tabeli ... no moze ŁKS ma o co grac bo spadkowa strefa bardzo blisko to się zastanawiam nad zagraniem na win gosci. Chetnie poczytam opinie na temat takiego pomysłu, ale jak sie znam to pewnie zagram tak czy inaczej chocby po to zeby sprawdzic czy miałem racje. nastroje w Koronie prawdopodobnie żadne, piłkarze rozgoryczeni brakiem perspektyw zarabiania kasiory itd itd wiadomo jak jest .... znalezienie szybko nowego sponsora po opini jaka sobie zbobył klub pewnie nie bedzie bardzo proste więc nad stadionem czarne chmury sie zebrały .... w takiej sytuacji ...
mój typ:
Korona Kielce - ŁKS Łódź 2 4,10 (expekt) |
|
|
|
 |
stylowo
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:55 am
|
|
Mecz w którym niewidze innej opcji jak wygrana gości. Piłkarze korony nie mają o co grać. Brak sponsora i ewentualna degradacja chyba wystarczą do braku chęci gry w cokolwiek. Za to ŁKS po pokonaniu Zagłębia Lubin na własnym stadionie zaczyna węszyć formę. Ale to tylko moja opinia. Według mnie kurs (już dziś 3,95 i spada!) ZA DARMO
typ-2 |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 13 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1815 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:43 am
|
|
MOżna skusić się o typ na dwójkę. W Kielcach źle się dzieje. Wycofał się Klicki, klub chyli się ku uapdkowi w przestrzeń niższych lig. Afera korupcyjna rozbiła trochę całą tą strukturę w Koronie. ŁKS wygrywał dwa mecze z rzędu. Najpierw pokonał Zagłębie Sosnowiec 3-1, później wygrał z Zagłębiem Lubin 2-1. Są w dobre formie i z pewnością będą chcieli podtrzymać ich dobrą passę. W dodatku kurs warty ryzyka.
typ: 2 (3.5) |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 42
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:20 pm
|
|
Korona Kielce - ŁKS Łódź Typ 2 Kurs 3.75
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...
Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek
Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin
Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.
Braki w ŁKS :
Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.
Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram
6/10 |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:05 pm
|
|
Hmmm.... też bym tu dał 2, z paru powodów mianowicie, jak kazdy wie w koronie, teraz nie jest zbyt ciekawa atmosferka, Sponsor sie wycofał, Powoli moga już mysleć o 2 lidze, a szkoda, mało tych problemów to jeszce w koronie sporo braków, a zresztą korona juz chyba straciła checi do gry, no i jeszce ciekawe, co na to kibice, jaki bedzie doping, jak go nie będzie to ŁKS musi Wygrać.
Typ:2
szanse:75% |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:56 pm
|
|
zanim przeczytałem ten temat wypowiedziałem się podobnie w innym temacie dla mnie 2 a już gorzej niz X2 nie będzie ... w Koronie morale w skali od 0 do 10 równe są 10 a ŁKS w gazie |
|
|
|
 |
bartek1878
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 5:53 pm
|
|
Widzę że wszyscy myślą podobnie
Ja także przypuszczam że padnie 'dwójka' w tym spotkaniu. Niektóre buki już nawet wycofały ten zakład ze swojej oferty, jakby też się czegoś spodziewały. Korona ostatnio strasznie 'sponiewierana', umoczona i załamana. Brak motywacji i chęci piłkarzy Korony może odbić się na wyniku spotkania. Piłkarze przyjezdnych pewnie wietrzą szansę na korzystny rezultat, więc będą bardzo skupieni i uważni w swoich poczynaniach przede wszystkim żeby nie stracić bramki, a przy odrobinie szczęścia może i coś strzelić. Bezpieczniej wydaje się zagrać z podpórką.
TYP: X2 1.70 |
_________________ There's no religion higher than ManU... |
| Ostatnio zmieniony przez bartek1878 Sob Kwi 05, 2008 9:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 42
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 9:02 pm
|
|
| Cytat: | Korona Kielce - ŁKS Łódź Typ 2 Kurs 3.75
Dzisiaj w Kielcach dojdzie do pojedunku Rycerzy wiosny , jak określa się drużynę ŁKS'u z zespołem co tu dużo mówić rozbitym psychicznie - Korona , sytuacja w kieleckim klubie nie jest zbyt ciekawa , co prawda nie było mnie w kraju w tym tygodniu ale po przeczytaniu wczoraj kilku gazet sportowych , wiem ,że Klicki się wycofuje po sezonie ze sponsorowania klubu , a także ,że tydzień temu przegrali z Legia 2-0. To jednak tylko sprawy techniczne , jesli chodzi o sam mecz , to jak wiadomo w Koronie zabraknie wielu zawodnikow ...
Braki w Koronie :
Hermesa
Jakub Zabłocki
Sławomir Rutka
Marcin Kaczmarek
Nie wiadomo też czy zagra Hernani oraz Sasin
Z ważniejszych wróci natomiast Pawel Sobolewski i Marcin Kuś.
Braki w ŁKS :
Bogusław Wyparło
Robert Łakomy
Labinot Haliti.
Ja osobiście większych kursów jak 2.5 na ŁKS bym nie dał ... a tutaj wczoraj bylo nawet 4 , żal nie grać , więc ja gram
6/10 |
Nie wyszło im troche bywa |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
FiTA

Zaproszone osoby: 38
Pomógł: 13 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1815 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:11 am
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|