|
Kto najwiekszym przegranym sezonu 2006/07 w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
Ziko23
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 8:35 pm Kto najwiekszym przegranym sezonu 2006/07 w Polsce
|
|
Jak Myslice kto jest najwiekszym przegranym tego sezonu??
Ja stawiam na Wisłe K. i Pogoń.
Zespól Pogoni oparty na brazylijczykach mial zwojowac polska lige a tu taka plama(spadek do 2 ligi)
Wisła Krakow ktora przed sezonem byla faworytem ligi z reprezentami polski, mial grac o najwyzsze cele(mistrzostwo i liga mistrzów) a tu sie okazalo ze nawet nie dostali sie do pucharu intertoto.Ale to sie nazywa piekno piłki noznej.
Liga jest naprawde bardzo ciekawa |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2086 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 8:33 am
|
|
| Rowniez zgadzam sie z Toba ale przegranym jest tez zespol legii ktory wygrazal sie ze zdobedzie mistrza a zajol jedynie 3 miejsce mysle ze "przegranym" bedzie tez belchatow jesli nie odzyska straconego mistrzostwa w przedostatniej kolejce. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 181
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 1:53 pm
|
|
| moim zdaniem najwiekszym przegranym sezonu jest zdecydowanie Wisla. natomiast nie wydaje mi sie zeby Belchatow byl przegranym tego sezonu nawet jak nie zgarnie mistrza. Przeciez przed sezonem nie byl wymieniany w gronie faworytow. wydawalo sie to bedzie walka miedzy Wisła a Legia, typowano ze moze wlaczyc sie Korona. Wedlug mnie Belchatow jest wygranym nawet jak przegra mistrza bo przeciez wystąpia w pucharach a to jest juz cos dla tego klubu. Niedosyt napewno pozostanie ale napewno sie beda przegranymi sezonu |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 2:25 pm
|
|
| Również zgadzam się z przedmówcą co do Bełchatowa i Wisły Krk. Wg mnie jedym z "wielkich przegranych" tego sezonu jest Korona mimo iż jest od niedawna w I lidze to apetyty były duże. Przez większą część sezonu Korona trzymała się blisko czołowej 2, była nawet wymieniana w gronie kandydatów do zdobycia tytułu. Spadek formy pod koniec sezonu spowodował, że zespół przestał się liczyć w walce o mistrzostwo, ba nawet o P. UEFA, że już nie wspomnę o finale Pucharu Polski. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
Ziko23
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 3:12 pm
|
|
Wsumie smialo tu tez mozna dodac zdegradowana ARKE I LECZNA.
Najbardziej szkoda Arki bo gra fajna piłke.Pokazala to nie raz a ostatnio z Legia.
Ale za błędy się płaci |
|
|
|
 |
rhomus
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 4:53 pm
|
|
Mówią, że drugie miejsce jest najgorszym.
Za przegranych oczywiście uważam zespoły spadkowe. Jednak z tych większych przegranych wybiorę GKS Bełchatów. Co prawda jeszcze nie koniec ligi, bo zostały ostatnie spotkania, ale jeśli GKS nie wygra ligi (a wszystko na to wskazuje), to naprawdę będą się czuć przegranymi. Zagłębie wtedy wygra nieco po farcie, chociaż słusznie im się to należy. |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 8:46 pm
|
|
Zgodze sie z przedmowcami ze Belchatow jesli nie zdobecie mistrzostwa i tak nie bedzie mozna mowic ze jest przegrany, bo to co pokazali w tym sezonie jest niesamowite i zaskakujace bo nikt sie tego nie spodziewal na pozcatku sezonu.
przgranym dla mnie jest Arka, ktora zostala zdegradowana, a gra bardzo dobrze i zajmuje dosc wysoka pozycje, jednak na marne. Przegranym mozna nazwac rowniez 2 faworytow do zdobycia mistrzostwa na poczatku sezonu, czyli Wisle i Legie. ktore odgrazaly sie ze zdobeda mistrzostwo, a tu jak widac Legia 3 miejsce a Wisla srodek tabeli niestety |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 9:15 pm
|
|
| ja dodam tylko do tej kolekcji LEch , mimo iz wszyscy mowili ze to dopiero pierwszy sezon to jednak cele i aspiracje mieli wieksze i liczyli na wiecej |
_________________ 2 lata na forum |
|
|
|
 |
krzycho

Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 379 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 12:13 am
|
|
wielkim przegranym jeste oczywiscie BOT choć bardzo lubie Wisłe ale musza wreszcie zrobić transfery a nie kase szkodować już wczesniej powinni to zrobić i strzedać tych dziadków jesli vchacą wrucić na szczyt !! gratulacje dla Lublina pokazał charakter |
|
|
|
 |
gizmo
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 1:28 pm
|
|
Największym przegranym zdecydowanie Bot który miał mistrza w kieszeni a jednak oddał go w ostatniej chwili Zagłębiu.
To jest właśnie piękna piłka:) |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 4:44 pm
|
|
| Największym przegranym ?? Pogoń szczecin która gra teraz w 4 lidze i w 3 meczach tylko 3 pkt. |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 427 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 7:31 pm
|
|
Największym przegranym Górnik Łęczna ,spadek do 3 ligi ( narazie 3 mecze i 3 zwycięstwa ). Mimo wszystko do końca wierzyłem że zostaną w 1 lidze bo to nie tylko oni brali udział w tym bagnie polskiej piłki. Łęczna wspaniały stadion, oddani kibice. A teraz piłkarze uciekają z tonącego okrętu. Szkoda |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 7:58 pm
|
|
| Z tym wspaniałym stadionem to bym nie przesadzał. |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
sylas
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 30 Skąd: ze wsząd
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 8:17 pm
|
|
| Jeżeli o mnie chodzi to nie zgadzam się co do opini, że największym przegranym będzie Wisła. Jeżeli uda się im ściągnąć z powrotem Żurawskiego (a taki mają zamiar) to Wisła może zdobyć mistrostwo kraju. Uważam też, że największym przegranym będzie Zagłębie które z pewnością nie obroni mistrzostwa polski i w moim przekonaniu znajdzie się poza pierwszą trójką. |
|
|
|
 |
|
|
|