Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: mazak
Czw Paź 25, 2007 12:49 pm
Kubańska Progresja
Autor Wiadomość
Kuban 

Wysłany: Pon Lip 23, 2007 9:36 pm   Kubańska Progresja
Witam! (mój pierwszy post na tym forum :) )
Właśnie wymyśliłem ciekawy system oparty na progresji - "Progresja Kubańska". Uważam że jest to dobry system :roll: (Tzn. pochłania najmniej kapitału... Mniej już poprostu nie można, a mimo to jest w pełni efektywna:))

No więc stawiamy pieniążki na zakłady o dowolnych kursach... Możemy stawiać na kursy 1.01, 1.2, 3.7, 49.0 <--nie polecam :wink: , System ten jest tak opracowany że kursy nie robią tutaj różnicy...

Teraz opiszę ten sposób używając następujących oznaczeń:
A-stawka
B-kurs
C-wygrana

1A-stawka pierwszego zakładu
1B-kurs drugiego zakładu
2A-stawka drugiego zakładu
2B-stawka drugiego zakładu
itd.

1.Zakład:
Stawka: 1A
Kurs: 1B
Ew. wygrana: 1C
1A*1B=1C

Jeśli trafiamy no to super... a jeśli nie to drugi zakład wygląda następująco:

2.Zakład:
Stawka: 1A/2B+2A
Kurs:2B
Ew. wygrana: 2C
(1A/2B+2A)*2B=2C
Opuszczamy nawias i zostaje nam:
1A+2A*2B=2C
Jeśli wygramy to dostajemy stawkę którą zainwestowaliśmy w pierwszym zakładzie(1A) + to co zarobimy na czysto z zakładu(2A*2B)...
Jeśli nie uda nam się wygrać to kontynuujemy grę w podobny sposób czyli:

3.Zakład
Stawka: (1A+2A)/3B+3A=1A/3B+2A/3B+3A
Kurs: 3B
Ew. wygrana: 3C
(1A/3B+2A/3B+3A)*3B=3C
1A+2A+3A*3B=3C
A zatem wygrana z trzeciego zakładu zwraca nam wszystkie zainwestowane we wcześniejsze zakłady pieniądze(1A+2A) + kasa na czysto z zakładu (3A*3B).

Jeśli macie jakieś uwagi lub pytania to proszę pisać.

Jakie jest wasze zdanie na ten temat??
Ostatnio zmieniony przez mazak Czw Paź 25, 2007 12:49 pm, w całości zmieniany 3 razy  

poldek17 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 9:39 pm   
A może jakis noramalny tescik. Nidy nie lubie jak cos sie opiera na samych znaczkach itd. Czekam na test :)

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

Kuban 

Wysłany: Pon Lip 23, 2007 10:26 pm   
Wedle życzeń:

Początkowy kapitał: 80 zł

1.Zakład
Stawka: 10 zł
kurs: 3.50
Ew. wygrana: 35 zł
Typ: źle

Pozostały kapitał: 70zł

2.Zakład
Stawka: 10zł/1.85+10zł=15.41zł
Kurs: 1.85
Ew. wygrana: 15.41zł*1.85=28.51zł
Typ: źle

Pozostały kapitał: 54.59zł

3.Zakład:
Stawka: 10zł/2.75+15.41zł/2.75+10zł=19.24zł
Kurs: 2.75
Ew. wygrana: 19.24zł*2.75=52.91zł
Typ: Dobrze

Suma pieniędzy na koncie: 54.59zł-19.24zł+52.91zł=35.35zł+52.91zł=88.26zł

Zyskaliśmy 8.26zł na czysto... Nie jest to może duża suma, ale jest to bardzo pewny system... Bo prędzej czy później trafimy na jakiś kurs (choćby nawet stawiać cały czas na remis jakiegoś zespołu albo wygraną, bo to na pewno kiedyś nastąpi) Niezależnie na jakie kursy będziemy stawiać, jeśli będziemy ustalać stawki według mojego wzoru to po każdym trafionym zakładzie będziemy mieli więcej kasy niż na początku...
Jest to najpewniejszy system pochłaniający najmniejszy kapitał. Dlatego jest tak skuteczny, ponieważ opiera się na czystej matematyce :)

Wystarczy wpłacić na konto dość dużą sumę i stawiać ja według mojego wzoru na zakłady o kursach mniejszych niż 1.50
Mając pieniądze, które starczą nam przypuśćmy na 10 zakładów stawianych według wzoru myśle że bardzo ciężko byłoby trafic na 10 zakładów o kursie 1.5 które się nie sprawdzą (jeśli ktoś 10 razy pod rząd nietrafi grając w takie kursy to zdecydowanie powinien rzucic bukmacherstwo ;p) ;)
Tak więc szansa na wygrane są bliskie 100%,(dlatego nie są równe 100% ponieważ sport jest nieprzewidywalny... :) )

Sorki że się tak rozpisuje ;p
Co myślicie o moim systemie??

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 9:18 am   
Spróbuj ten system pokazać nam na jakiś meczach, mam nadzieje że będziesz go teraz używał i pokażesz czy jest dory. Jeśli chodzi o wygraną sumę to mnie to nie przeszkadza mógłbym raz albo kilka razy zagrać twoim systemem ale musze mieś jakieświarygodne przykłady że ci jakoś te kupony wchodzą.

Kuban 

Wysłany: Wto Lip 24, 2007 3:17 pm   
Moja taktyka jest taka:
wpłacam na konto bukmacherskie 300 zł

1.Zakład:
stawka: 50 zł
Kurs:1.50

no a reszta według wzoru... jesli nie trafię dwóch pierwszych zakładów o kursie 1.50 to jeszcze zostanie mi kasa na trzeci zaklad, a jesli go wygram to bede mial tyle kasy na kocie ile mialbym po wygraniu pierwszego zakładu.

Narazie nie mam kasy na testy... W sierpniu zacznę go testować. Więc gdyby ktoś chciał go przetestować to prosze o napisanie wyników testu w temacie ;)
Pozdro :)

Kuban 

Wysłany: Wto Lip 24, 2007 9:29 pm   
System jest błędny...
Przepraszam bardzo....
Stawka powinna wynosić:
S3=(S1+S2)/(K3-1)

Proszę Was o czujnośc... Jeśli macie jakieś wskazówki to napiszcie :)

banan881

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 5:04 pm   
Z tych wszystkich wzorków nic nie wynika. Trafic i tak kiedys musisz jesli jakikolwiek system ma dzialac. Zwykla progresja na ako 2 lub 3 i tak odzyskujesz co wlozyles przez wszystkie kroki i jeszcze masz drugie albo trzecie tyle. Jesli masz 50% albo chociaz 33% skutecznosci to progresja zawsze bedziesz do przodu, jesli masz oczywiscie kasy na wiele kroków, gdy wpadnie czarna seria.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi