|
Śląsk - KSZO |
| Autor |
Wiadomość |
jarek1

Zaproszone osoby: 54
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1442 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 11:10 am Śląsk - KSZO
|
|
Ostatnie spotkanie przed własna publicznością w tym sezonie do czegoś zobowiązuje. Zważywszy ze zespól z Ostrowca nie jest wymagającym rywalem piłkarze Śląska powinni się godni pożegnać ze swoimi fanami i wygrać to spotkanie. W oby ekipach odmienne nastroje piłkarze Kszo zostali karnie zdegradowani do III ligi natomiast zawodnicy Śląska zapewnili sobie w ostatniej kolejce utrzymanie w II lidze. Jedyne co mnie martwi to, to że zawodnicy KSZO tracą bardzo mało bramek w spotkaniach wyjazdowych (średnio 1 na mecz), ale z drugiej strony piłkarze Śląska nie dali sobie strzelić gola od prawie 600 minut. Z ta moje propozycje:
Śląsk - KSZO 1 1,45
under 2,5 1,60 |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:44 pm
|
|
A ja typuję, że mecz zostanie przerwany z powodu burd na trybunach:P
A na boisku wynik będzie koło remisu, ponieważ obie drużyny grają bardzo równo w tym sezonie.
W ostatnich meczach Wrocław dużo remisuje..
26/05/2007 Zaglebie Sosnowiec vs. Slask Wroclaw R - 1:1
23/05/2007 Slask Wroclaw vs. Jagiellonia Bialystok R - 0:0
19/05/2007 Slask Wroclaw vs. Polonia Bytom Z - 2:0
12/05/2007 Odra Opole vs. Slask Wroclaw R - 1:1
09/05/2007 Slask Wroclaw vs. Polonia Warszawa R - 0:0
Natomiast KSZO ma za sobą kilka trudnych, przegranych meczy..
26/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Polonia Bytom P - 0:2
23/05/2007 Odra Opole vs. KSZO Ostrowiec Swietokrzyski P - 1:0
19/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Polonia Warszawa P - 0:1
13/05/2007 Gornik Polkowice vs. KSZO Ostrowiec Swietokrzyski P - 2:0
09/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Podbeskidzie Bielsko Biala Z - 1:0
Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10 |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:54 pm
|
|
| Cytat: | Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10 |
A nie lepiej zagrać 1x???Ale na takie rozstrzygnięcie jest strasznie marny kurs.Lepiej zagrać na 1 po dobrym kursie 1,45.
Piłkarze Śląska spokojnie przed własną publiką grając w dwunastkę pokona słabiutkie ostatnimi czasy KSZO.
Jest to ostatni mecz piłkarzy Śląska przed własną publiką i będą chcieli zapewnić swym kibicom miłe wakacje jak i też zachęcić ich na kolejny wyjazdowy mecz.
Mój typ: 1 kurs 1,45 8/10 |
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:57 pm
|
|
Ja tego meczu w ogóle nie typuje i tylko mówię co myślę;):P
Myślę, że lepiej zagrać 1, ponieważ kurs na 1x to tylko 1,05;) |
_________________ Moja specjalność: liga Polska i żużel
Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo! |
|
|
|
 |
gramasla

Pomogła: 2 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Wrz 2006 Posty: 669 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:00 pm
|
|
no to w takim razie po co piszesz coś takiego???
| Cytat: | Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10 |
|
|
|
|
 |
Pablo
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:07 pm
|
|
No to sorry, jestem nowy i źle to napisałem.
Mój typ - czyli inaczej czuję że jest szansa pół na pół i na remis i na to, że wygra śląsk. |
_________________ Moja specjalność: liga Polska i żużel
Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo! |
|
|
|
 |
PeZet1929

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 1578 Skąd: KSZO OSTROWIEC
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:23 pm
|
|
To moze i ja sie wypowiem o tym meczu
KSZO zagra dzisiaj ze Slaskiem bez dwoch najlepszych zawodnikow : Kosiorowskiego i Tralki, ponad pod znakiem zapytania stoi wystep Latkowskiego,Kanarskiego i Wozniczki. Patrzac na ostatnie wystepy KSZOkow na swoim stadionie, ich gra jest na zasadzie "gramy bo musimy", napastnicy z kolei wzieli sobie chyba do serca slowa "nam strzelac nie kazano" W dzisiejszym meczu najprawdopodobniej szanse gry od pierwszej minuty dostana mlodzi : Woropajew,Wojtal, Franczak(od dluzszego czasu wychodzi w podstawowym skladzie) i byc moze Zdrojewski. Mimo , ze nigdy nie gram przeciwko swoim Dzisiaj polecam dwa typy na ten mecz :
Slask - KSZO 1
Slask - KSZO (0-1) 1 |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3781 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:34 pm
|
|
Sląsk Wroclaw w ostatnim meczu przy własnej publiczności będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony a przy tym podziękować kibicom za doping i wytrwałoś. Napewno zagrają na 150% formy aby wygrać ten mecz i zdobyć 3 punkty choć już tak nie istotne lecz mogące się przyczynić do awansu o jedno oczko, jeśli Piast przegra swoje spotkanie. . . Wrocławianie są już zmęczeni długim sezonem i ostatnie mecze są już średnie na 6 rozegranych spotkań 1 raz wygrali 4 razy zremisowali i 1 raz przegrali lecz w tym spotkaniu wycisną z siebie resztki sił aby ograć przecież słaby zespól KSZO który na wyjazdach radzi sobie średnio.. Sląsk Wroclaw jak i KSZO Ostrowiec mają zapewnione miejsca w bezmiecznym miejscu tabeli Sląsk Wroclaw uklasował się na 9 pozycji a KSZO na 11 więc mecz rozgrywany jest wyłącznie dla prestiżu. Sląsk Wroclaw na własnym stadionie mają bardzo dobry bilans spotkań 10-5-1 i dziś powinni dość spokojnie wygrać aby uwienczyć ten sezon takim miłym akcentem w postaci zwycięstwa. . .
Moje typy
Sląsk Wroclaw - KSZO Ostrowiec - 1 1.4
Ilość goli
UNDER |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
jarek1

Zaproszone osoby: 54
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1442 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 7:46 pm
|
|
| Cytat: | Ostatnie spotkanie przed własna publicznością w tym sezonie do czegoś zobowiązuje. Zważywszy ze zespól z Ostrowca nie jest wymagającym rywalem piłkarze Śląska powinni się godni pożegnać ze swoimi fanami i wygrać to spotkanie. W oby ekipach odmienne nastroje piłkarze Kszo zostali karnie zdegradowani do III ligi natomiast zawodnicy Śląska zapewnili sobie w ostatniej kolejce utrzymanie w II lidze. Jedyne co mnie martwi to, to że zawodnicy KSZO tracą bardzo mało bramek w spotkaniach wyjazdowych (średnio 1 na mecz), ale z drugiej strony piłkarze Śląska nie dali sobie strzelić gola od prawie 600 minut. Z ta moje propozycje:
Śląsk - KSZO 1 1,45
under 2,5 1,60 |
Przynajmniej tutaj wszystko ładnie weszło |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3781 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:47 pm
|
|
| Cytat: | Sląsk Wroclaw w ostatnim meczu przy własnej publiczności będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony a przy tym podziękować kibicom za doping i wytrwałoś. Napewno zagrają na 150% formy aby wygrać ten mecz i zdobyć 3 punkty choć już tak nie istotne lecz mogące się przyczynić do awansu o jedno oczko, jeśli Piast przegra swoje spotkanie. . . Wrocławianie są już zmęczeni długim sezonem i ostatnie mecze są już średnie na 6 rozegranych spotkań 1 raz wygrali 4 razy zremisowali i 1 raz przegrali lecz w tym spotkaniu wycisną z siebie resztki sił aby ograć przecież słaby zespól KSZO który na wyjazdach radzi sobie średnio.. Sląsk Wroclaw jak i KSZO Ostrowiec mają zapewnione miejsca w bezmiecznym miejscu tabeli Sląsk Wroclaw uklasował się na 9 pozycji a KSZO na 11 więc mecz rozgrywany jest wyłącznie dla prestiżu. Sląsk Wroclaw na własnym stadionie mają bardzo dobry bilans spotkań 10-5-1 i dziś powinni dość spokojnie wygrać aby uwienczyć ten sezon takim miłym akcentem w postaci zwycięstwa. . .
Moje typy
Sląsk Wroclaw - KSZO Ostrowiec - 1 1.4 2:0
Ilość goli
UNDER |
|
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
PeZet1929

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 1578 Skąd: KSZO OSTROWIEC
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 12:42 am
|
|
| Cytat: | To moze i ja sie wypowiem o tym meczu
KSZO zagra dzisiaj ze Slaskiem bez dwoch najlepszych zawodnikow : Kosiorowskiego i Tralki, ponad pod znakiem zapytania stoi wystep Latkowskiego,Kanarskiego i Wozniczki. Patrzac na ostatnie wystepy KSZOkow na swoim stadionie, ich gra jest na zasadzie "gramy bo musimy", napastnicy z kolei wzieli sobie chyba do serca slowa "nam strzelac nie kazano" W dzisiejszym meczu najprawdopodobniej szanse gry od pierwszej minuty dostana mlodzi : Woropajew,Wojtal, Franczak(od dluzszego czasu wychodzi w podstawowym skladzie) i byc moze Zdrojewski. Mimo , ze nigdy nie gram przeciwko swoim Dzisiaj polecam dwa typy na ten mecz :
Slask - KSZO 1
Slask - KSZO (0-1) 1 |
Niestety(dla mnie jako kibica KSZO) oba typki weszly
A naszym napastnikom dalej "strzelac nie kazano" |
|
|
|
 |
|
|
|