Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Śląsk - KSZO
Autor Wiadomość
jarek1 

Zaproszone osoby: 54
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 11:10 am   Śląsk - KSZO
Ostatnie spotkanie przed własna publicznością w tym sezonie do czegoś zobowiązuje. Zważywszy ze zespól z Ostrowca nie jest wymagającym rywalem piłkarze Śląska powinni się godni pożegnać ze swoimi fanami i wygrać to spotkanie. W oby ekipach odmienne nastroje piłkarze Kszo zostali karnie zdegradowani do III ligi natomiast zawodnicy Śląska zapewnili sobie w ostatniej kolejce utrzymanie w II lidze. Jedyne co mnie martwi to, to że zawodnicy KSZO tracą bardzo mało bramek w spotkaniach wyjazdowych (średnio 1 na mecz), ale z drugiej strony piłkarze Śląska nie dali sobie strzelić gola od prawie 600 minut. Z ta moje propozycje:

:arrow: Śląsk - KSZO 1 1,45
:arrow: under 2,5 1,60

Pablo 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:44 pm   
A ja typuję, że mecz zostanie przerwany z powodu burd na trybunach:P
A na boisku wynik będzie koło remisu, ponieważ obie drużyny grają bardzo równo w tym sezonie.
W ostatnich meczach Wrocław dużo remisuje..
26/05/2007 Zaglebie Sosnowiec vs. Slask Wroclaw R - 1:1
23/05/2007 Slask Wroclaw vs. Jagiellonia Bialystok R - 0:0
19/05/2007 Slask Wroclaw vs. Polonia Bytom Z - 2:0
12/05/2007 Odra Opole vs. Slask Wroclaw R - 1:1
09/05/2007 Slask Wroclaw vs. Polonia Warszawa R - 0:0
Natomiast KSZO ma za sobą kilka trudnych, przegranych meczy..
26/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Polonia Bytom P - 0:2
23/05/2007 Odra Opole vs. KSZO Ostrowiec Swietokrzyski P - 1:0
19/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Polonia Warszawa P - 0:1
13/05/2007 Gornik Polkowice vs. KSZO Ostrowiec Swietokrzyski P - 2:0
09/05/2007 KSZO Ostrowiec Swietokrzyski vs. Podbeskidzie Bielsko Biala Z - 1:0

Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:54 pm   
Cytat:
Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10

A nie lepiej zagrać 1x???Ale na takie rozstrzygnięcie jest strasznie marny kurs.Lepiej zagrać na 1 po dobrym kursie 1,45.
Piłkarze Śląska spokojnie przed własną publiką grając w dwunastkę pokona słabiutkie ostatnimi czasy KSZO.
Jest to ostatni mecz piłkarzy Śląska przed własną publiką i będą chcieli zapewnić swym kibicom miłe wakacje jak i też zachęcić ich na kolejny wyjazdowy mecz.

Mój typ: 1 kurs 1,45 8/10

Pablo 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:57 pm   
Ja tego meczu w ogóle nie typuje i tylko mówię co myślę;):P
Myślę, że lepiej zagrać 1, ponieważ kurs na 1x to tylko 1,05;)

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

gramasla 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:00 pm   
no to w takim razie po co piszesz coś takiego???

Cytat:
Mój typ:
1 - 5/10
X - 5/10

Pablo 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 3:07 pm   
No to sorry, jestem nowy i źle to napisałem.
Mój typ - czyli inaczej czuję że jest szansa pół na pół i na remis i na to, że wygra śląsk.

Zmiana nicku: Pawel_1990 = Pablo!

PeZet1929 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:23 pm   
To moze i ja sie wypowiem o tym meczu :razz:

KSZO zagra dzisiaj ze Slaskiem bez dwoch najlepszych zawodnikow : Kosiorowskiego i Tralki, ponad pod znakiem zapytania stoi wystep Latkowskiego,Kanarskiego i Wozniczki. Patrzac na ostatnie wystepy KSZOkow na swoim stadionie, ich gra jest na zasadzie "gramy bo musimy", napastnicy z kolei wzieli sobie chyba do serca slowa "nam strzelac nie kazano" :lol: W dzisiejszym meczu najprawdopodobniej szanse gry od pierwszej minuty dostana mlodzi : Woropajew,Wojtal, Franczak(od dluzszego czasu wychodzi w podstawowym skladzie) i byc moze Zdrojewski. Mimo , ze nigdy nie gram przeciwko swoim ;-) Dzisiaj polecam dwa typy na ten mecz :
:arrow: Slask - KSZO 1
:arrow: Slask - KSZO (0-1) 1

pawel16 

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:34 pm   
Sląsk Wroclaw w ostatnim meczu przy własnej publiczności będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony a przy tym podziękować kibicom za doping i wytrwałoś. Napewno zagrają na 150% formy aby wygrać ten mecz i zdobyć 3 punkty choć już tak nie istotne lecz mogące się przyczynić do awansu o jedno oczko, jeśli Piast przegra swoje spotkanie. . . Wrocławianie są już zmęczeni długim sezonem i ostatnie mecze są już średnie na 6 rozegranych spotkań 1 raz wygrali 4 razy zremisowali i 1 raz przegrali lecz w tym spotkaniu wycisną z siebie resztki sił aby ograć przecież słaby zespól KSZO który na wyjazdach radzi sobie średnio.. Sląsk Wroclaw jak i KSZO Ostrowiec mają zapewnione miejsca w bezmiecznym miejscu tabeli Sląsk Wroclaw uklasował się na 9 pozycji a KSZO na 11 więc mecz rozgrywany jest wyłącznie dla prestiżu. Sląsk Wroclaw na własnym stadionie mają bardzo dobry bilans spotkań 10-5-1 i dziś powinni dość spokojnie wygrać aby uwienczyć ten sezon takim miłym akcentem w postaci zwycięstwa. . .

Moje typy

Sląsk Wroclaw - KSZO Ostrowiec - 1 1.4

Ilość goli

UNDER

jarek1 

Zaproszone osoby: 54
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 7:46 pm   
Cytat:
Ostatnie spotkanie przed własna publicznością w tym sezonie do czegoś zobowiązuje. Zważywszy ze zespól z Ostrowca nie jest wymagającym rywalem piłkarze Śląska powinni się godni pożegnać ze swoimi fanami i wygrać to spotkanie. W oby ekipach odmienne nastroje piłkarze Kszo zostali karnie zdegradowani do III ligi natomiast zawodnicy Śląska zapewnili sobie w ostatniej kolejce utrzymanie w II lidze. Jedyne co mnie martwi to, to że zawodnicy KSZO tracą bardzo mało bramek w spotkaniach wyjazdowych (średnio 1 na mecz), ale z drugiej strony piłkarze Śląska nie dali sobie strzelić gola od prawie 600 minut. Z ta moje propozycje:

:arrow: Śląsk - KSZO 1 1,45 :mrgreen:
:arrow: under 2,5 1,60
:mrgreen:

Przynajmniej tutaj wszystko ładnie weszło

pawel16 

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:47 pm   
Cytat:
Sląsk Wroclaw w ostatnim meczu przy własnej publiczności będzie się chciał pokazać z jak najlepszej strony a przy tym podziękować kibicom za doping i wytrwałoś. Napewno zagrają na 150% formy aby wygrać ten mecz i zdobyć 3 punkty choć już tak nie istotne lecz mogące się przyczynić do awansu o jedno oczko, jeśli Piast przegra swoje spotkanie. . . Wrocławianie są już zmęczeni długim sezonem i ostatnie mecze są już średnie na 6 rozegranych spotkań 1 raz wygrali 4 razy zremisowali i 1 raz przegrali lecz w tym spotkaniu wycisną z siebie resztki sił aby ograć przecież słaby zespól KSZO który na wyjazdach radzi sobie średnio.. Sląsk Wroclaw jak i KSZO Ostrowiec mają zapewnione miejsca w bezmiecznym miejscu tabeli Sląsk Wroclaw uklasował się na 9 pozycji a KSZO na 11 więc mecz rozgrywany jest wyłącznie dla prestiżu. Sląsk Wroclaw na własnym stadionie mają bardzo dobry bilans spotkań 10-5-1 i dziś powinni dość spokojnie wygrać aby uwienczyć ten sezon takim miłym akcentem w postaci zwycięstwa. . .

Moje typy

Sląsk Wroclaw - KSZO Ostrowiec - 1 1.4 :mrgreen: :mrgreen: 2:0

Ilość goli

UNDER :mrgreen: :mrgreen:

PeZet1929 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 12:42 am   
Cytat:
To moze i ja sie wypowiem o tym meczu :razz:

KSZO zagra dzisiaj ze Slaskiem bez dwoch najlepszych zawodnikow : Kosiorowskiego i Tralki, ponad pod znakiem zapytania stoi wystep Latkowskiego,Kanarskiego i Wozniczki. Patrzac na ostatnie wystepy KSZOkow na swoim stadionie, ich gra jest na zasadzie "gramy bo musimy", napastnicy z kolei wzieli sobie chyba do serca slowa "nam strzelac nie kazano" :lol: W dzisiejszym meczu najprawdopodobniej szanse gry od pierwszej minuty dostana mlodzi : Woropajew,Wojtal, Franczak(od dluzszego czasu wychodzi w podstawowym skladzie) i byc moze Zdrojewski. Mimo , ze nigdy nie gram przeciwko swoim ;-) Dzisiaj polecam dwa typy na ten mecz :
:arrow: Slask - KSZO 1 :grin:
:arrow: Slask - KSZO (0-1) 1 :grin:

Niestety(dla mnie jako kibica KSZO) oba typki weszly ;-)
A naszym napastnikom dalej "strzelac nie kazano" :lol:

Odpowiedz do tematu