legia - polonia bytom

Typy bukmacherskie na każdy mecz polskiej Ekstraklasy. Uwaga (!) wysoki yield. Nasi eksperci typują i podają analizę do spotkań polskiej ligi.
Regulamin forum
Polska Ekstraklasa

Ekstraklasa to najwyższa klasa rozgrywkowa piłki nożnej w Polsce. Każdy fan piłki nożnej powinien śledzić wyniki, terminarz, króla strzelców i puchar polski. Kto zostanie mistrzem w tym roku? Lech Poznań, Legia Warszawa, Wisła Kraków, a może ktoś inny?

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi polskiej oraz profesjonalne analizy spotkań polskiej Ekstraklasy.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze polskiej Ekstraklasy, opisy odbytych spotkań ligi polskiej oraz analizy nadchodzących meczów w Ekstraklasie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
radost21

legia - polonia bytom

Post autor: radost21 » 09-05-2008, 14:57

dlaczego zdecydowałem sie postawic na legie w spotkaniu z polonią
po pierwsze kurs > na gospodarzy LEGIE > wynosi 1,6 czyli jak dla mnie raczej wskazuje faworyta w tym pojedynku
skoro legia jest faworytem dlaczego nie widnieje przy niej nizszy kurs? to juz pytanie do buków >> ale dla mnie robią bład :mrgreen:
w ostatnim meczu przed własną publicznoscia legia zwyciezyła niezwyciezoną wisłę
czy teraz zdoła sie jej przeciwstawić druzyna z bytomia >> raczej watpię
powiem nawet wiecej
udaną serie polonii z pieciu ostatnich meczy
2008-05-07 Polonia Bytom - Lech Poznan 2 - 2
2008-05-03 Odra Wodzislaw - Polonia Bytom 0 - 2
2008-04-25 Polonia Bytom - Ruch Chorzow 1 - 1
2008-04-18 Widzew Lodz - Polonia Bytom 2 - 4
2008-04-12 Polonia Bytom - GKS Belchatow 0 - 0

czas zakończyć :yes:
żeby być kimś - trzeba być sobą

Awatar użytkownika
marianho1

Post autor: marianho1 » 09-05-2008, 16:41

faktycznie Legia jest w tym meczu faworytem,a kurs jest duzy.Bytomianie rzutem na taśme zapewnili sobie utrzymanie w OE.Mimo utrzymania ,jest to słaba druzyna i grająca do tego brdzo nierówno.w zespole brak absolutnych gwiazd.Teoretycznie Legi do zajęcia 2 miejsca wystarczy jeden punkt,i to moze własnie dlatego taki a nie inny kurs na gospodarzy.Legia nieźle spisuje sie na własnym boisku,i powinna efektownaie zakonczyc sezon.

ja proponował bym postawić:
LB under 2,5 kurs 1,8
typ:1 kurs 1,5 (sts)
szukam mieszkania w Warszawie

Awatar użytkownika
Tarin

Post autor: Tarin » 09-05-2008, 21:06

Polonia Bytom nie gra równo ? A o czym swiadczy dorobek 8 pkt w 5 meczach ? Z potencjalnie lepszymi druzynami (brak porazki od rundy wiosennej). Fakt ze nie mają gwiazd ale grają bardzo ambitną piłke co moze potwierdzic remis z Lechem gdzie w 90min stracili bramke a mimo to sie nie poddali i wyrównali w doliczonym czasie gry. Nie wiem jak Legia, ale mysle ze zwów zagrają asekuracyjnie jak w meczu z Ruchem, i mogą postawić na młodzież. Wiadomo dla nich teraz najwazniejszy jest PP. Faktem jest ze grają u siebie co jest duzym atutem i powini wygrać ale myśle ze nie jest to 100% typ.

Pozdrawiam i zycze wygranych.

Awatar użytkownika
Tarin

Post autor: Tarin » 10-05-2008, 23:24

Jednak Legia gładko pokonała Polonie Bytom 3:1
Powraca blask naszej chwały!!

Awatar użytkownika
radost21

Post autor: radost21 » 11-05-2008, 10:31

Tarin pisze:Jednak Legia gładko pokonała Polonie Bytom 3:1
czyli jednak planowany koniec serii polonistów

a dla mnie bardzo istotny :plus: bo pozwolił mi wywalczyc remis w kolejnym pojedynku forumowym :oops:
żeby być kimś - trzeba być sobą

Awatar użytkownika
marianho1

Post autor: marianho1 » 11-05-2008, 14:15

marianho1 pisze:ja proponował bym postawić:
LB under 2,5 kurs 1,8 :minus:
typ:1 kurs 1,5(sts) :plus:
3-1 myslalem ze padnie mniej goli

snake637

Post autor: snake637 » 12-05-2008, 15:34

marianho1 pisze:faktycznie Legia jest w tym meczu faworytem,a kurs jest duzy.Bytomianie rzutem na taśme zapewnili sobie utrzymanie w OE.Mimo utrzymania ,jest to słaba druzyna i grająca do tego brdzo nierówno.w zespole brak absolutnych gwiazd.Teoretycznie Legi do zajęcia 2 miejsca wystarczy jeden punkt,i to moze własnie dlatego taki a nie inny kurs na gospodarzy.Legia nieźle spisuje sie na własnym boisku,i powinna efektownaie zakonczyc sezon.

ja proponował bym postawić:
LB under 2,5 kurs 1,8
typ:1 kurs 1,5 (sts)

Ładnie wygrali :plus:

ODPOWIEDZ