21 kolejka La Liga

1x2
2.50 3.22 2.82
Hej [you], co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody

Levante - Getafe(1.Połowa) over (0,5:1) ,Kurs:1,75 :bet365-brak-polskiej-licencji!: Stawka:1/10 ->![]()
Jak dla mnie mecz nie do tykania jesli chodzi o 1x2 ,warto jednak poszukac innego rozwiązania jesli padną dwie bramki w pierwszej polowie to będę wygrany.Faworytem są oczywiscie gospodarze jednak nie radziłbym lekceważyć zespół Getafe,mimo iż czeka ich mecz z Realem w przyszłym tygodniu to sadze że są oni wstanie ugrać coś w tym meczu przełamanie złej passy przet zespoł z Walencji może troszke jeszcze potrwać Getafe ma tędecje wznoszacą i nie zdziwie sie jesli wygrają to spotkanie.
1:221 Kolejka i mecz pomiędzy zajmującym 4 miejsce Levante, który na Estadio Ciudad de Valencia podejmuje 11 Getafe. Levante bardzo dobrze zaczęło sezon, jednak później zdecydowanie obniżyło loty i nie wygrało w lidze od 4 meczy, nie strzelając nawet bramki w 3 ostatnich. Patrząc jednak na wyniki na własnym boisku to zaskoczył mnie tak wysoki kurs, bo w tym sezonie przegrali tylko raz i to nie z byle kim, bo z Valencia. Potrafili jednak pokonać między innymi Real Madrid i Seville. Getafe ostatnio gra bardzo dobrze i nie przegrało w lidze od 5 meczy. W meczach wyjazdowych na początku sezonu przegrywało wszystko jak leci, jednak później się rozkręcili trochę i z 3 ostatnich meczy wyjazdowych 2 wygrali i jeden zremisowali, jednak były to drużyny z decydowanie z dolnej części tabeli więc myślę że czas zwycięstw Gości dobiegnie końca po tym meczu. Z 9 meczy pomiędzy tymi Ekipami tylko raz się udało wygrać Getafe na wyjeździe. Gram w tym meczu na Gospodarzy jednak podpieram ten typ DNB1.83
:bet365-brak-polskiej-licencji!: Dziwi mnie wzrastający kurs na Levante tym bardziej że w drużynie Getafe nie zagra Pedro Leon, co moim zdaniem będzie osłabieniem Gości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci