24 kolejka English Premier League

2.47 3.22 2.84
Hej [you], co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody

v
via Devilpage.pl pisze:* United strzeliło tylko cztery bramki w ostatnich 10 wizytach na stadionie Chelsea (we wszystkich rozgrywkach).
* Czerwone Diabły grają w tym sezonie najlepiej na wyjeździe spośród wszystkich ekip, zdobywając w ten sposób aż 26 punktów.
Szykuje się wielkie spotkanie niby hit ale dla mnie hit to coś takiego wyjątkowego w danej kolejce gdzie obie ekipy zostawiają ostatnie poty na boisku...a w ekipie Chelsea to normalnie śmiech momęntami mam wrażenie że im się wogóle grac nie chce a jak pokazują w trakcie meczu miny piłkarzy Chelsea to tak wygląda jak by oni byli zmuszani do gry tak jak by im coś nie pasowało...oni chyba już nawet sami w siebie nie wierzą...mecz dla mnie będzie przebiegał pod dyktando gosci którym zależy i walczą o mistrza z City...po takim ładnym kursie to aż samo się prosi żeby grać chelsea oni spadli na dno i już chyba zakopują się na dnie żeby z beniaminkami grać jak równy z równym nie pamiętam takiej Chelsea...Chelsea na 4 miejscu lecz powiem tak są zespoły niżej i grają sto razy lepiej niż Chelsea... mam nadzieje że roman przejży na oczy i wywali tego amatora za nim ten amator wywali niebieskich z LM i szans na nią w przyszłym sezonie bo Liverpool ma formę i to jest tylko kwestia czasu kiedy ich dogonią....
Stawiam na UTD
typ2
3,02
:pinna:
05-02-12 17:00
Spotkanie:Chelsea - Manchester United
Mój Typ:MU
Kurs:2,90
:pinna:
Czerwone diabły to jeden z najlepszych angielskich klubów i nie ma się co dziwić sukcesy z ostatnich lat są na to gwarancją, że MU to nie tylko najlepszy klub w swoim kraju ale i w europie, jednak nic nie trwa wiecznie i już w fazie grupowej ligi mistrzów MU pokazał, że nie jest tym samym klubem co choćby w poprzednim sezonie gdzie grał naprawdę piękną piłkę. Jednak uważam, że kryzys Manchesteru był tylko chwilową wpadką i czerwone diabły już wracają do swojej znakomitej formy co widać po ich ostatnich wynikach choćby wygrana z jednej z największych rywali Manchesterem City. W tym sezonie walka o mistrza Anglii jest bardzo zacięta i nie wiadomo kto do końca zdobędzie to mistrzostwo jednak ja stawiam, że znowu kolejny raz zdobędzie je właśnie Machester United, i właśnie następnym krokiem do tego mistrzostwa będzie dzisiejszy mecz z Chelsea na ich własnym stadionie. Chelsea też nie jest złe jednak uważam, że stać ich na więcej, ale jednak nie są aż tak dobrzy aby wygrać, z Manchesterem który wraca do swojej najwyższej formy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci