Chelsea - Manchester United

Typy na Premier League na naszym forum buk. Tylko w tym dziale znajdziesz najlepsze w internecie typy bukmacherskie na ligę angielską. Uwaga wszystkie typy z analizami! Tylko tu typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów z naszego forum bukmacherskie.
Regulamin forum
Premier League

Jedna z najbogatszych lig piłkarskich na świecie. Mówi się, że najbardziej brutalna. Niektórzy mówią, że najlepsza. Na pewno taka, w której nie ma w ogóle przerwy zimowej. O jej prestiżu świadczy fakt, że o mistrzostwo Anglii rywalizują takie zespoły jak: Manchester United, Manchester City, Arsenal Londyn, Liverpool FC, czy Chelsea Londyn!

Tylko u nas znajdziesz typy bukmacherskie na spotkania ligi angielskiej oraz profesjonalne analizy spotkań premier league.

Zapraszamy teraz do zapoznania się z poszczególnymi tematami w tym dziale. Przeczytaj terminarze premier league, opisy odbytych spotkań ligi angielskiej oraz analizy nadchodzących meczów premier league.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdrianZz

Chelsea - Manchester United

Post autor: AdrianZz » 02-02-2012, 13:31

Analiza meczu Chelsea - Manchester United oraz najlepsze typy
ObrazekObrazekObrazek

24 kolejka English Premier League

Obrazek
2.47 3.22 2.84

Hej [you], co sądzisz o tym meczu? Czy odds makerzy dobrze ustalili linie :?:
Wyraź swoje zdanie i skonfrontuj je z wypowiedziami innych :!:
Pamiętaj, dla aktywnych użytkowników czekają cotygodniowe nagrody :!:

Awatar użytkownika
Adam123

Post autor: Adam123 » 02-02-2012, 16:29

Szykuje się wielkie spotkanie niby hit ale dla mnie hit to coś takiego wyjątkowego w danej kolejce gdzie obie ekipy zostawiają ostatnie poty na boisku...a w ekipie Chelsea to normalnie śmiech momęntami mam wrażenie że im się wogóle grac nie chce a jak pokazują w trakcie meczu miny piłkarzy Chelsea to tak wygląda jak by oni byli zmuszani do gry tak jak by im coś nie pasowało...oni chyba już nawet sami w siebie nie wierzą...mecz dla mnie będzie przebiegał pod dyktando gosci którym zależy i walczą o mistrza z City...po takim ładnym kursie to aż samo się prosi żeby grać chelsea oni spadli na dno i już chyba zakopują się na dnie żeby z beniaminkami grać jak równy z równym nie pamiętam takiej Chelsea...Chelsea na 4 miejscu lecz powiem tak są zespoły niżej i grają sto razy lepiej niż Chelsea... mam nadzieje że roman przejży na oczy i wywali tego amatora za nim ten amator wywali niebieskich z LM i szans na nią w przyszłym sezonie bo Liverpool ma formę i to jest tylko kwestia czasu kiedy ich dogonią....
Stawiam na UTD
typ2
3,02
:pinna:

Maniek1017

Post autor: Maniek1017 » 03-02-2012, 12:07

Szlagier w Premier League . Chelsea - ManUTD . Myśle , że The Blues nie pomogą nawet kibice , a także fakt , że Sir Alex Ferguson nie może skorzystać z kontuzjowanych Davida De Gea i Andersa Lindegaarda . Prawdopodobnie zabroni Tomasz Kuszczak . Jestem niemal pewien , że Niebiescy tego nie wykorzystają . Ich potencjał , a może inaczej . Forma zawodników w linii ataku jest bardzo słaba . Drogba na mistrzostwach Afryki . Młody Sturrige i Torres to nie jest atak na druzyne mierzącą w mistrzostwo . Po stronie United jest wręcz przeciwnie . Po lekkich urazach do składu wraca Nani i Rooney . Welbeck jest w formie , a także solidny Berbatov , Chicharito i Park Ji Sung . Valencia prezentuje chyba najlepszą forme w życiu . Ostatnie mecze też pokazują , że Chelsea ma chyba powoli kompleks United . Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż wygrana Czerwonych Diabłów.

Chelsea Londyn - Manchester United
TYP: 2
2,8

someone9

Chelsea v Manchester United

Post autor: someone9 » 04-02-2012, 23:09

Chelsea v Manchester United
Obrazek v
Obrazek
Data: 05.02.2012 17:00
Miejsce: Stamford Bridge

Szlagier 24 kolejki ligi angielskiej. Słabo spisująca się ostatnio Chelsea podejmie na własnym stadionie jednego z faworytów do mistrzostwa Manchester United. The Blues spisują się dosyć średnio w ostatnim czasie. Zremisowali trudny wyjazdowy mecz ze Swansea 1-1 (Swansea dobrze prezentuje się na własnym stadionie, gdzie remisuje z zespołami z czołówki), podobnie remis odnotowali w meczu z innym beniaminkiem Norwich. Tutaj jednak mogli się lepiej spisać i wygrać to spotkanie, ale kibiców zapewne ucieszyło 0 wpuszczonych bramek. Porażka na własnym stadionie z Aston Villą na pewno była przytłaczająca.

Manchester spisuje się w ostatnim czasie na pewno lepiej. Wygrali ze Stoke po dosyć łatwym meczu i z Arsenalem, gdzie wygrana przyszła im trochę trudniej. Przegrali jednak z Liverpoolem, z którym nigdy nie grało im się łatwo, z Newcastle United i Blackburn (z którym notabene Arsenal wygrał w sobotę aż 7-1).

Mecze obydwu drużyn należąco bardzo ciekawych. O ile starcia Old Trafford obfitują w liczbę goli, to na Stamford Bridge pada zazwyczaj do 3 bramek. Swój kunszt piłkarski często w tych meczach pokazywał Wayne Rooney. Anglik wraca do składu United i ma wybiec w pierwszej jedenastce.

Nieobecności:
Chelsea: Cole, Kalou, Drogba, Lampard, Terry, Ramires, Mikel.
United: Fletcher, Vidić, Nani, Jones, Anderson, Lindegaard.

Z ciekawostek zaproponuję jeszcze:
via Devilpage.pl pisze:* United strzeliło tylko cztery bramki w ostatnich 10 wizytach na stadionie Chelsea (we wszystkich rozgrywkach).

* Czerwone Diabły grają w tym sezonie najlepiej na wyjeździe spośród wszystkich ekip, zdobywając w ten sposób aż 26 punktów.

Patrząc na całokształt bardziej do wygranej przekonuje mnie drużyna Manchesteru United. Grają pewnie i lepiej od piłkarzy Chelsea, którzy chyba jeszcze nie w pełni zaaklimatyzowali się z nowym trenerem. Wysoki kurs jest niezmiernie kuszący. Osobiście jestem co do niego dosyć pewien, ponieważ po przeanalizowaniu ostatnich wyników pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że mecz zakończy się wynikiem 1-2 (trochę to też wiara w przeczucie). Dlatego proponuję dwa typy:

Typ: Manchester United
Kurs: 2.75
Bukmacher: :bet365-brak-polskiej-licencji!:

:zle:

Typ: 3 Gole
Kurs: 4.33
Bukmacher: :bet365-brak-polskiej-licencji!:

:zle:

Edit:

Jak na szlagierowy mecz przystało - działo się wiele. Szkoda tylko, że aż tak się piłkarze rozstrzelali. Manchester United mimo słabszej formy nadal potrafi wywieźć sobie dobry rezultat. Niestety nie na tyle dobry aby kupon wszedł. Mecz na pewno mógł się podobać i czysto z piłkarskiej strony bardzo dobra reklama angielskiego futbolu.
Ostatnio zmieniony 05-02-2012, 21:27 przez someone9, łącznie zmieniany 1 raz.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 05-02-2012, 10:14

:pn:
05-02-12 17:00
Spotkanie:Chelsea - Manchester United
Mój Typ:MU
Kurs:2,90

Czerwone diabły to jeden z najlepszych angielskich klubów i nie ma się co dziwić sukcesy z ostatnich lat są na to gwarancją, że MU to nie tylko najlepszy klub w swoim kraju ale i w europie, jednak nic nie trwa wiecznie i już w fazie grupowej ligi mistrzów MU pokazał, że nie jest tym samym klubem co choćby w poprzednim sezonie gdzie grał naprawdę piękną piłkę. Jednak uważam, że kryzys Manchesteru był tylko chwilową wpadką i czerwone diabły już wracają do swojej znakomitej formy co widać po ich ostatnich wynikach choćby wygrana z jednej z największych rywali Manchesterem City. W tym sezonie walka o mistrza Anglii jest bardzo zacięta i nie wiadomo kto do końca zdobędzie to mistrzostwo jednak ja stawiam, że znowu kolejny raz zdobędzie je właśnie Machester United, i właśnie następnym krokiem do tego mistrzostwa będzie dzisiejszy mecz z Chelsea na ich własnym stadionie. Chelsea też nie jest złe jednak uważam, że stać ich na więcej, ale jednak nie są aż tak dobrzy aby wygrać, z Manchesterem który wraca do swojej najwyższej formy.

Awatar użytkownika
Adam123

Post autor: Adam123 » 05-02-2012, 19:05

Szykuje się wielkie spotkanie niby hit ale dla mnie hit to coś takiego wyjątkowego w danej kolejce gdzie obie ekipy zostawiają ostatnie poty na boisku...a w ekipie Chelsea to normalnie śmiech momęntami mam wrażenie że im się wogóle grac nie chce a jak pokazują w trakcie meczu miny piłkarzy Chelsea to tak wygląda jak by oni byli zmuszani do gry tak jak by im coś nie pasowało...oni chyba już nawet sami w siebie nie wierzą...mecz dla mnie będzie przebiegał pod dyktando gosci którym zależy i walczą o mistrza z City...po takim ładnym kursie to aż samo się prosi żeby grać chelsea oni spadli na dno i już chyba zakopują się na dnie żeby z beniaminkami grać jak równy z równym nie pamiętam takiej Chelsea...Chelsea na 4 miejscu lecz powiem tak są zespoły niżej i grają sto razy lepiej niż Chelsea... mam nadzieje że roman przejży na oczy i wywali tego amatora za nim ten amator wywali niebieskich z LM i szans na nią w przyszłym sezonie bo Liverpool ma formę i to jest tylko kwestia czasu kiedy ich dogonią....
Stawiam na UTD
typ2
3,02
:minus: 3-3

Velo

Post autor: Velo » 05-02-2012, 19:09

Coż za mecz!!
Sędzia lekko wypaczył wynik (j*****a łysa pała Webb) ale to u niego norma w stosunku do Chelsea. Chodzi mi tu o drugi rzut karny. Torres- jak on mógł tego nie strzelić?? Da Gea jak on to wyciągnął?? Szkoda mi Chelsea... Liczyłem na przełamanie a przez taki wynik nie wiem czy on nastąpi, ale brawa dla The Blues za atakowanie do końca.

WISLAKS

Post autor: WISLAKS » 06-02-2012, 17:21

:pn:
05-02-12 17:00
Spotkanie:Chelsea - Manchester United
Mój Typ:MU
Kurs:2,90

Czerwone diabły to jeden z najlepszych angielskich klubów i nie ma się co dziwić sukcesy z ostatnich lat są na to gwarancją, że MU to nie tylko najlepszy klub w swoim kraju ale i w europie, jednak nic nie trwa wiecznie i już w fazie grupowej ligi mistrzów MU pokazał, że nie jest tym samym klubem co choćby w poprzednim sezonie gdzie grał naprawdę piękną piłkę. Jednak uważam, że kryzys Manchesteru był tylko chwilową wpadką i czerwone diabły już wracają do swojej znakomitej formy co widać po ich ostatnich wynikach choćby wygrana z jednej z największych rywali Manchesterem City. W tym sezonie walka o mistrza Anglii jest bardzo zacięta i nie wiadomo kto do końca zdobędzie to mistrzostwo jednak ja stawiam, że znowu kolejny raz zdobędzie je właśnie Machester United, i właśnie następnym krokiem do tego mistrzostwa będzie dzisiejszy mecz z Chelsea na ich własnym stadionie. Chelsea też nie jest złe jednak uważam, że stać ich na więcej, ale jednak nie są aż tak dobrzy aby wygrać, z Manchesterem który wraca do swojej najwyższej formy.
:minus:

ODPOWIEDZ