Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Milenium
Autor Wiadomość
rhomus

Wysłany: Sro Maj 23, 2007 3:55 pm   Milenium
Bardzo fajny naziemny buk.
Ciekawa, rozbudowana oferta, dobre kursy.
W ogóle bardzo podoba mi się ten buk naziemny. Często go odwiedzam, bo naprawdę warto. W rankingu moich ulubionych buków stoi na 2. pozycji.
Dobrą zaletą jest to, że jak poślę kupon np. w Warszawie to mogę odebrać wygraną go w dowolnym innym punkcie w Polsce np. w Radomiu.
Ciekawą innowacją jak na buków jest możliwość doładowania telefonów komórkowych z chyba wszystkich sieci

A co wy sądzicie o Milenium?

XMario

Wysłany: Nie Maj 27, 2007 3:54 pm   
Podoba mi się szczególnie miła atmosfera panująca w punktach sprzedaży (przynajmniej tam, gdzie ja stawiam).
A tak w ogóle to bardzo dobry buk. U mnie stoi na 1. miejscu. Kursy bardzo dobre, często wyższe od tych w innych bukach naziemnych. Szeroka, bardzo przejrzysta i ciekawa oferta - czego chcieć więcej? Chyba tylko żeby zawsze wygrywać :)

marcinos

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:52 pm   
Najlepszy buk naziemny, najwyższe kursy, przejrzyste książeczki, automaty do gry, w moim punkcie dwa pomieszczenia w drugim kawa napoje, przejrzysta oferta, spoko atmosfera, szybkie rozliczanie kuponów, kupony bardzo przejrzyste na dobrym papierze, promocje dla stałych kientów, z minusami się nie spotkałem ;]

bkcamel 

Wysłany: Nie Cze 03, 2007 4:34 pm   
A ja się z nim jeszcze nie spotkałem? hmm gdzie jest w krakowie ktoś wie to się wybiorę.

michu265 

Wysłany: Czw Sie 23, 2007 9:05 pm   
Witam,bardzo dobry bukmacher,dobre stawki,sam gram metodą SHIFT,polecam :mrgreen:

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 9:18 pm   
Bardzo fajny buk, dobre jest to, że można sobie wyrobić kartę i w necie można sprawdzać swój kupon jak sie komuś nie chce szukać wyników to tylko wchodzi się na stronkę loguje i sprawdza. Jest to bardzo wygodne :) Kursy dobre, spoko atmosfera.

kuba1910

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 6:59 pm   
Ja obstawiam tylko i wylacznie w Milenium. Kursy wysokie, spoko atmosfera, blisko domu, blisko szkoly, gdyby jeszcze zawsze kupony wchodzily to byloby zej....cie :cool:

JZ

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 10:03 am   
Ja właśnie teraz będę "skazany" na Milenium bo tylko tego buka będę miał koło nowej szkoły. Po waszych komentarzach wnioskuję, że będzie się nam raczej dobrze współpracowało. Mam pytanie do @MefiuPro: o co chodzi z tą kartą?? Mógłbyś dokładniej wytłumaczyć??

MefiuPro 

Wysłany: Nie Sie 26, 2007 3:27 pm   
To prostę, wyrabiasz sobie kartę w milenium, nie musisz czekać bo dadzą Ci odrazu na miejscu (przynajmniej u mnie tak było). Potem na stronie milenium rejestruj się, logujesz a następnie jest tam gdzieś opcja, że można mieć podgląd swoich kuponów. Musisz najpierw znaleźć zakładkę gdzie wpisuje się numer karty oraz pin do niej (dostaniesz go wraz z kartą), jak to zrobisz będziesz miał zakładkę Historia zakładów i tam będą wszystkie Twoje zakłady. Oczywiście, żeby zakład był nabity na kartę musisz ją podać razem z typami.

Nie wiem czy mnie zrozumiałeś :D

JZ

Wysłany: Nie Sie 26, 2007 4:10 pm   
W połowie tak ;-) A jest jakaś konkretna nazwa tej karty? Wyrabiam ją za darmo i może wyrobić ją każdy?

MefiuPro 

Wysłany: Nie Sie 26, 2007 10:28 pm   
JZ napisał/a:
W połowie tak ;-) A jest jakaś konkretna nazwa tej karty? Wyrabiam ją za darmo i może wyrobić ją każdy?

Chyba nie ma nazwy, mówisz poprostu, że chcesz sobie wyrobić kartę, na stronie pisze jest podział na czerwone, srebne i złote. Ja mam czerwoną bo te wyższe to pewnie są już jak ktoś ma dużą ilość punktów z zakładów. Tak wyrobisz ją za darmo, wyrobić sobie może ją osoba pełnoletnia :P

JZ

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 10:10 am   
Wielkie dzięki za informację. Niedługo podskoczę do Milenium i spytam o tą kartę. Pozdrawiam

Maciek7

Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 5:19 pm   
To właśnie od Milenium zacząłem moją karierę bukmachera :P Panuje tam bardzo miła atmosfera, wszystkie mecze są bardzo przejżyście wywieszone. Jedynym minusem to to, że czasami są niższe kursy niż w innych bukmacherkach, ale różnice wynoszą po kilka groszy, więc da się przeżyć. W Milenium wygrywałem swoje pierwsze pieniądze, na początku oczywiście traciłem, ale mam nadzieję, że będę wygrywał coraz więcej, a Wy mi w tym pomożecie :oops:

Tosiak

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:25 pm   
Rowniez uczesczam do Milenium, tu zaczalem typowanie, i wciaz od czasu do czasu tam typuje, jak wracam ze szkoly np. :) Mysle, ze kursy nie sa najgorsze, u mnie obsluga mila m.in. nauczyciel w-fu z mojej szkoly :P , no chociaz on nie zawsze mily, hehe :P , no ale lubie tam uczeszczac.

Tosiak

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:46 pm   
Rowniez uczesczam do Milenium, tu zaczalem typowanie, i wciaz od czasu do czasu tam typuje, jak wracam ze szkoly np. :) Mysle, ze kursy nie sa najgorsze, u mnie obsluga mila m.in. nauczyciel w-fu z mojej szkoly :P , no chociaz on nie zawsze mily, hehe :P , no ale lubie tam chodzic

Hellsing87

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 1:41 pm   
Atmosfera , w moim punkcie "Sopot 2" , rewelacyjna , tylko żeby jeszcze wszystko wchodziło ;) ahhh ... marzenia

Haszysh 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 2:14 pm   
u mnie w małej mieścinie jest tylko ten buk, ale bardzo sobie go chwale bo jak porównuje kursy z innymi naziemnymi bukami to wychodzi że WZB Milenium RLZ

marecki85 

Zaproszone osoby: 77

Wysłany: Sro Paź 31, 2007 2:16 pm   
u mnie byl ten buk ale nawet nie zdazylem zjrzec bo wnet go zamkneli -chyba za malo klientow mieli ...

marcinos

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 7:16 pm   
Może klientow za malo a moze to byl punkt ajencyjny(tzn ze nie ich lokal tylko wynajmowanie) czy cos w tym stylu u nas tak bylo ale przeniesli w inne miejsce w sumie to ten sam wlasciciel ma juz 3 punkty u nas w miesicie. Co do samego buka ta karta jest swietna dla lepszych graczy karty srebrne i zlote takie cyniarskie:D oferta ciekawa taniec z gwiazdami wybory ogolnie wszystko co sie dzieje u nas w kraju:p systemy ciekawe nie trzeba placic wielokrotnosci złotówki na kombinacje ogólnie naj buk.

Zgrzyt

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 9:38 am   
Panowie zna ktoś dzisiejsze godziny otwarcia?
Podejrzewam że nieczynne, ale na stronie www.wzbmilenium.pl nie ma nic na ten temat (zawsze było).

marecki85 

Zaproszone osoby: 77

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:33 am   
ja podejrzewam ze raczej dzis to bedzie zamkniete

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 2:57 pm   
Dzisiaj jest święto pracy a więc jak sama nazwa wskazuje wszystko jest pozamykane ;)

MefiuPro 

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 3:03 pm   
Ja chciałem się wybrać do Milenium ale stwierdziłem, że pewnie zamknięte więc pozostanę lepiej przy kompie :D

A jak już byłoby otwarte to pewnie tak jak w soboty lub niedziele czy do 14 albo 13.

JayJay17 

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 5:18 pm   
Według mnie bardzo dobry bukmacher.
Szeroka oferta, przyzwoite kursy, bardzo miły support.
U mnie właśnie otworzyli i jak na razie gram u nich
:D

JayJay17 

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 3:44 pm   
Dzisiaj zauważyłem, że mają super konkurs-Liga Mistrzów.
Za trafione zdarzenia otrzymuje się punkty-ilość punktów zależy od kursów.Najlepsi w każdym okręgu dostają kredyty na grę w Millenium.
Kursy mają dobre, SUPPORT BARDZO MIŁY!!!
Najlepszy buk naziemny!!!

Odpowiedz do tematu