|
Moneybookers |
| Autor |
Wiadomość |
cubbek

Zaproszone osoby: 11
Pomógł: 79 razy Wiek: 22 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 2094 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 17:40
|
|
Takie pytanie:
Czy gdy wpłaci sie pieniądze do buka za pośrednictwem monezbookers, otrzyma sie ewentualny bonus? |
_________________ NBA ~ SEZON ~ NBA 10/11 |
|
|
| Poziom: 37 HP |
 |
 |
 |
 |
12% |
485/4047 |
|
|
|
|
 |
Scorpion

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 1266 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 18:08
|
|
| cubbek napisał/a: | Takie pytanie:
Czy gdy wpłaci sie pieniądze do buka za pośrednictwem monezbookers, otrzyma sie ewentualny bonus? |
NIE - kicza chodzilo mi ze nie w kazdym bo np w bwin nie dostaniesz w sportingu bet , expekcie tez nie.. |
| Ostatnio zmieniony przez Scorpion Nie Kwi 20, 2008 18:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
| Poziom: 30 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
186/2333 |
|
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

Pomógł: 239 razy Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 5424 Skąd: Old Trafford
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 18:15
|
|
Scorpio jeżeli nie wiesz to lepiej się nie odzywaj.... Albo przemyśl i sprawdź....
Tak, dostaniesz. Na pewno jest tak w bet365 bo pytałem ;] |
_________________ Pride of the North
Nie musicie nas szanować - wystarczy, że się nas boicie.. MUFC
 |
|
|
| Poziom: 53 HP |
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
loki1617
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 14:45
|
|
| Jak wyplacic pieniadze z apostandum na MB |
|
|
|
 |
loki1617
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 14:46
|
|
| Aha i czy musi byc ten sam email zeby wylpacic tzn> ten sam email na koncie w apostandum i Mb?? |
|
|
|
 |
poldek17

Zaproszone osoby: 15
Pomógł: 14 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 799 Skąd: Kozienice
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 22:18
|
|
| loki1617, niestety nie umiem Ci pomóc ale opcja edytuj nie boli i działa na serio sprawdź i następnym razem nie pisz posta jednego pod drugim. |
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim
 |
|
|
|
 |
Da Blaze

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 15:22
|
|
| moze ktoś mi powiedzieć jak się przelewa kasę z moneybookers do bet-at-home? |
_________________ IT'S ALL ABOUT 18 |
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 18:05
|
|
No może
1. Logujesz się do konta
2. Wybierasz
3. Wybierasz
4. Ostatnia faza w części Bet-At-Home
5. Teraz zostaniesz przeniesiony do okna logowania MB
6. Z listy opcji wybierasz tą pierwszą ( mogę się mylić) która nazywa się "Zapłać z bieżącego salda konta". Klikasz POTWIERDŹ
7. Potwierdzasz wybór w następnym oknie. Kasa jest na Twoim koncie bet-at-home |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
Da Blaze

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 19:50
|
|
w kroku 4 klikam dokonaj wpłaty i nie otwiera mi się nic :/
edit: już rozwiązałem problem dzieki |
|
|
|
 |
adam999

Zaproszone osoby: 35
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 17:13
|
|
| Mam małe pytanie, chodzi mi o limit transakcji w MB wynosi on u mnie 3125 zł, na koncie Bwin mam do wypłaty 4000 zł co należy zrobić aby limit został zwiększony, i co mają na celu te limity??? Podobno nie można podjąć większej sumy niż ten właśnie limit?? |
|
|
|
 |
Kicza
Pride of the North

|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 18:04
|
|
Eee tam Wszystko można. Ja też mam taki limit i inni którzy nie potwierdzili tożsamości. Dokonasz tego bodajże pod tym linkiem: !TU! . Jak coś to pisz, ktoś napewno odpowie
EDIT: aha, zapomniałem dodać co mają na celu te limity... Szczerze to niewiem Ale może coś związanego z praniem pieniążków.... |
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
31% |
3542/11426 |
|
|
|
|
 |
Kucma
Wiek: 23 Dołączył: 29 Maj 2008 Posty: 9 Skąd: Zamość/Lublin
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 20:25
|
|
Witam
Chcialem zapytac o jedna rzecz, poniewaz konta bankowego jeszcze niemam (bede mial na wakacjach) a chcialbym zaczac grac na bwinie (do tej pory tylko naziemnie buki). tak wiec nie majac konta chce wplacic pienidze do bwina poprzez druczek na poczcie i teraz pytanie bo wiem ze pieniadze mozna wyplacac ta sama droga co sie wplaca i jesli wplace pieniadze za posrednictwem poczty to jak wyplace? czy da rade przelac na moje przyszle konto bankowe?
Myslalem jeszcze o moneybookers zeby tam wyslac za posrednictwem poczty a pozniej na bwin, ale z tego co czytalem to tez chca zeby wplacac i wyciagac kase ta sama droga.
prosze o pomoc jak to z tym jest i jak dokonac wplaty zebym pozniej mogl wyplacic na swoje wlasne przyszle konto bankowe a do tego czasu grac jakas ladna kaske :]
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kucma
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:12
|
|
| Pomoze ktos? bo chcialo by sie cos ugrac a czas nagli :] |
|
|
|
 |
adam999

|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:23
|
|
| Więc tak najlepiej i najszybciej poprzez Moneybrookers, założenie konta to dosłownie 5 min, a przelewy idą dość szybko. Zależy jakie masz konto bankowe, ja osobiście mam konto w PKO i korzystam z przelewów elektronicznych iPKO , trochę się nadzwoniłem do serwisu PKO aby uruchomić tę opcję bo początkowo miałem zablokowane korzystanie z iPKO. Jeżeli nie masz elektronicznego konta bankowego to polecam przelew gotówkowy na MB a póżniej z Mb na Bwina, i wypłata w ten sam sposów z Bwin na MB a z MB na konto. nie ryzykowałbym przelewu gotówkowego bezpośrednio na Bwin kolega kiedyś tak przelał 50 zeta i szło ponad dwa tygodnie. |
|
|
|
 |
Kucma
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:39
|
|
czyli na moneybookers moge przelac pieniadze na poczcie za pomaca druczka ktore trzeba wypelnic, a pozniej wrazie wygranej z MB na konto.
mowiac prosciej czy na MB nie trzeba wplacac ta sama droga co sie wyplaca i odwrotnie? i moge przelac pieniadze na MB za pomoca poczty i pozniej wyplacic na moje konto bankowe gdy sie juz dorobie?
konto planuje w mbanku. |
|
|
|
 |
Da Blaze

|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 16:56
|
|
| Kucma napisał/a: | | i moge przelac pieniadze na MB za pomoca poczty i pozniej wyplacic na moje konto bankowe gdy sie juz dorobie? |
oczywiście |
|
|
|
 |
Kucma
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 20:16
|
|
jeszcze chce sie upewnic bo mam obawy co do tego czy pani w okienu na poczcie bedzie chciala mi przyjac druczek bo MB ma siedzibe w wielkiej brytani i czy nie tam beda wysylane pieniazki? nobo jesli bedzie to przelew krajowy to spoko.
I jeszcze raz zapytam (dla pewnosci) takia kombinacje:
druczek na poczcie -> MB ->bwin (ugram kaske) ->MB -> moje przyszle konto bankowe
PS. Z Gory dziekuje za pomoc i cierpliwosc do mnie.
jeszcze jedno pytanko czy podczcas rejestracji do MB beda mi wyslac na adres zameldowania jakas koperte potwierdzajaca moj adres zamieszkania tak jak jest np. na allegro.?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
adam999

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 08:32
|
|
Tak taka kombinacja jest możliwa, tylko wpierw zarejestruj się na MB i tam wybierz opcje WPŁATA i wybierz przelew gotówkowy, wtedy zobaczysz jak trzeba wypełnić druczek, na twoim miejscu nie wpłacałbym na poczcie (Strajk pocztowców itp) tylko idż z wypełnionym druczkiem do banku, przelew powinien iść szybciej ( myślę że do 7 dni roboczych )
A MB nie wysyła takich potwierdzeń jak Allegro, ja na MB jestem rok i nic mi od nich do domu nie przyszło jak już to kontaktują się poprzez E-mail |
|
|
|
 |
Kucma
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:14
|
|
ale czy przelewy do MB sa przelewami zagranicznymi czy maja jakis swoj odzial w polsce?
bo jesli zaplacil bym zaluzmy na poczcie 2.5zl za przelew to spoko, ale jesli to jest zagraniczny przelew to bog wie ile to bedzie kosztowac. tak wiec jak to jest?
w Umowie MB pisze "Przelew bankowy otrzymany przez Moneybookers, który: (I) został przesłany z konta bankowego, które nie jest prowadzone pod imieniem i nazwiskiem Klienta, lub (II) nie zawiera wprowadzonego w adnotacji przelewu numeru identyfikacyjnego Klienta, nie zostanie zdeponowany na koncie Moneybookers klienta, ale zwrócony do Klienta"
nie wyklucza to sytuacje w ktorej wyslal bym pieniadze za posrednictwem poczty? |
|
|
|
 |
Fredator
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 22:16
|
|
| Dziś założyłem konto w MB i dodałem swoje konto bankowe. Już moge wpłacić kase z konta czy jeszcze mnie czeka jakaś aktywacja. Czytałem coś ze przesyłają mała kwote na konto a ja musze napisać ile to było. |
|
|
|
 |
domnicc
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:34
|
|
Kase z konta możesz wpłacić od razu (jak masz np inteligo to najszybciej wybierając opcję "płacę z Inteligo).
| Fredator napisał/a: | | Czytałem coś ze przesyłają mała kwote na konto a ja musze napisać ile to było |
Ja nic takiego nie miałem. Jedyne co to przysłali mi pocztą list z kodem aby potwierdzić adres. |
|
 |
bodi
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 16:24
|
|
| Chcąc przelać kase z MB na swoje konto bankowe trzeba to konto zweryfikowac czyli wplacic z niego na MB lub za pomoca kart kredytowej, ale nazwisko na MB i to na koncie bankowym musi byc to samo inaczej konto nie zostanie zweryfikowane w Moneybookers.Niekiedy tez blokuja konto nawet jesli ktos jedna cyferke pomyli w karcie kred.Ostatnio jest troche ciezka sprawa na MB> |
|
|
|
 |
19bartek64
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 18:01
|
|
| Nie moge wyplacic pienedzy bo zablokowali wysylanie pieniedzy z powodu bledu w wpisywaniu nr konta. Pislalo aby odblokowac ta funkcje wplac na konto pieniadze wplacilem i dalej jest to zablokowane.... czy zna ktos moze do nich e-mail?? Prosze o pomoc |
|
|
|
 |
domnicc
|
|
|
|
 |
19bartek64
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 20:37
|
|
duzo mi to nie daje... pisze mi:
Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana.
Aby ją odblokować należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.
przelalem i dalej zablokowane a w tej pomocy nic o takim czyms nie pisze i 0 kontaktu do nich |
|
|
|
 |
|
|
|