|
[Multilotek] Moja pierwsza strategia |
| Autor |
Wiadomość |
GrasSo
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 6:41 pm [Multilotek] Moja pierwsza strategia
|
|
W buku BetGun Jest zakładka Loteria w którym znajduje się Multilotek.
Multilotek odbywa się codziennie, więc mamy większą szanse na większą wygraną.
Chodzi oto, żeby obstawiać czy "PLUS" będzie parzysty czy nie parzysty
Można na tym wyjść naprawdę bardzo dobrze
Ale musimy posiadać dużo zasobu pieniążków
jeżeli gramy np za 2zł i typujemy że liczba będzie parzysta i uda nam się to wygrywamy 3,50, a jeżeli nam się nie uda, podwyższamy stawkę raz tyle czyli jeżeli graliśmy za 2zł, gramy za 4zł
W końcu kiedyś musi wejść liczba parzysta, i wygrywamy naprawdę dużą kasę |
|
|
|
 |
czarnik_pl
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:35 pm
|
|
hehe to najpierw troche matematyki by Ci sie przydalo :D
zaluzmy ze parzysta nie wypadnie przez pare razy wiec gramy:
1. 2zł - nieparzysta
2. 4zł - nieparzysta
3. 8zł - nieparzysta
4. 16zł - nieparzysta
5. 32zł - parzysta >>> WYGRANA 56zł HUUURA
a teraz podliczmy calosc
zagralismy za: 2+4+8+16+32=62zł - wygrana(56zł) >> no niezle jestesmy 6zł do tyłu :D
PS. gram tez progresja na betgun'ie ale na wyzsze kursy(i jak narazie to z zainwestowania 36 mam 31zysku) potem napisze to moze ktos skozysta
pozdrawiam |
|
|
|
 |
voksik

Wiek: 20 Dołączył: 15 Sty 2008 Posty: 207 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:51 am
|
|
| czarnik_pl napisał/a: | hehe to najpierw troche matematyki by Ci sie przydalo :D
zaluzmy ze parzysta nie wypadnie przez pare razy wiec gramy:
1. 2zł - nieparzysta
2. 4zł - nieparzysta
3. 8zł - nieparzysta
4. 16zł - nieparzysta
5. 32zł - parzysta >>> WYGRANA 56zł HUUURA
a teraz podliczmy calosc |
Moim zdaniem powinno się grać za takie stawki, wtedy na każdym kroku będzie zysk od 1,5 zł do 2zł
1. Stawka 2 zł, do przodu 1,5 zł
2. Stawka 5 zł, do przodu 1,75 zł
3. Stawka 12 zł, do przodu 2 zł
4. Stawka 28 zł, do przodu 2 zł
5. Stawka 65 zł, do przodu 1,75 zł |
|
|
|
 |
pawlak73

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 9:30 pm
|
|
Ja też tam zaglądałem i popatrzałem tak na te kursy i zastanawiam się czy nie było by lepiej zagrać na typ -810+ (jakoś tak), czyli suma liczb bedzie wieksza od 810 lub mniejsza. Jest tam kurs 1.85zl. Wiec chyba lepiej na to zagrać niż na parzysty lub nieparzysty? Może wyjdzie się na lepsze . A i jak chodzi o stawki to nie dawać 2x tylko 3x.
Co o tym sadzicie? |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|