Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nagrody gwarantowane dla uzytkownikow forum
Autor Wiadomość
JZ

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:48 pm   
Cytat:
Każdy kto napisze minimum 100 postów automatycznie trafia do elitarnej grupy "Aktywny typer". Jej przywilejami jest inny kolor nicków, możliwość wyświetlania awatarów, oraz dostęp do ukrytego podforum na którym są dostępne specjalne promocje i informacje.
Mam 101 postów i nic się na razie nie zmieniło... Kiedy mogę oczekiwać zmian w moim koncie??

gnegon

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 11:39 pm   
czyżby dalej aktualne ??

mar733 

Zaproszone osoby: 19
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 11:42 pm   
Chyba atualne, tylko teraz przyznawane "ręcznie"

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 12:43 am   
Zawsze aktualne puki ten temat wisi. Prosze wiecej nie pytac bo osobicie dam ostzezenie :) .

JZ, masz 2 ostrzezenia i 102 posty. To troszke za malo by wejsc do aktywnych typerow, szczegolnie ze tam jest teraz wypasiona promocja z kasa za darmo dla kazdego.

t0st3r 

Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 3:49 pm   
A ja mam pytanie co do promocji za 50postow ?
Bo mam 50 " wartosciowych " postow , napisalem PW no i zero odezwu :P

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:56 pm   
spokojnie czekaj na odpowiedz administracja ma teraz kupe roboty zapewne z inna promocja a glory jest codziennie zasypywany masa wiadomosci wiec troche zapewne zajmuje mu to czasu a teraz nie ma go na forum wiec nie przeczytal jeszcze zapewne. A zamiast pytac czy dostaneisz to wyslij odrazu pw z adresem na jaki maja zostac wysalne te podrecznii i bedzie owiele szybciej.

JZ

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 5:05 pm   
glory glory man united napisał/a:
Zawsze aktualne puki ten temat wisi. Prosze wiecej nie pytac bo osobicie dam ostzezenie :) .

JZ, masz 2 ostrzezenia i 102 posty. To troszke za malo by wejsc do aktywnych typerow, szczegolnie ze tam jest teraz wypasiona promocja z kasa za darmo dla kazdego.
To niby ile mam mieć?!?!?!

misiaczek144 

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 3:11 pm   
Bardzo mi sie to podoba:)Jestem nowy i z checia w przyszłosci podreczniki sie przydadza:) POZDRAWIAM SERDECZNIE :mrgreen:

pabloaimar

Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 4:43 pm   
oj napewno skorzystam z tej promocji ... wielkie brawa należą sie dla Administratorów tego forum ... ;)

grassssss

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 12:08 am   
siema mocarny pomysł bedziem sie starać :trophy:

robert9990

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:49 am   
Moim zdaniem też super pomysł.
Trafiłem tutaj jakoś przez przypadek w styczniu, ale tylko się zarejestrowałem i nic więcej. Niedawno dostałem maila z tego forum, zaglądam i już widzę co straciłem. Od środy regularnie zaglądam i piszę analizy. Pisywałem na wielu forach, ale już tego nie robię, bo chcę tutaj. Moim zdaniem najlepsze forum o bukmacherce w sieci.
Takie promocje tylko świadczą o super sile forum.
Pozdrawiam.
Tak trzymać :wink:

mczech3 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 6:57 pm   
EKSTRA ŻECZ DUUUUUUUUŻY :plus: dla nich :mrgreen:

pozdro!!

lapski1988

Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 9:30 pm   
Bardzo fajne, szczególnie dla tych co są nowi i chcą poszerzać swoją wiedze o świecie bukmacherskim. Takie pomoce(naukowe) napewno za nas pienążkow nie wygrają ale pomogą w skuteczniejszej walce z bukami. Wielkie brawa dla calej administracji i modów tego forum, bo dzialam na kilku ale na żadnym z czymś takim się nie spotkalem.

t0st3r 

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 12:14 am   
heh niby zostaly wyslane obiecane nagrody a do mnie nie doszly ;(

Tosiak

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 9:00 am   
Masz na pierwszej stronie, ze nagrody dochodza okolo 10 dni, poczta polska... ;p Wiec nie przezywaj:) Nagrody na pewno dostaniesz (ja tez jeszcze nie dostalem, a Glory pisal, ze wysyla w piatek), wiec mysle ze w poneidzialek za tydzien beda;)

Pozdro;]

Lukasz15wisla 

Zaproszone osoby: 190
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 3:35 pm   
Przekroczyłem już 100 postów a do tej pory nie zostałem do grupy.

glory glory man united 

Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 12:11 am   
Zostales :)

lapski1988

Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 4:24 pm   
Dzisiaj doszly poradniki i płyta, zabieram się do dokladnego wertowania lektury.Dzięki i pozdrawiam.

Tosiak

Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 6:32 pm   
Witam.

Poradniki i plyta takze do mnei dzisiaj doszly, liczylem an cos grubszego i bardziej, no nie wiem jak to ujac, no ale darowanemu koniu w zeby sie nei zaglada czy jak to tam :)

Dzieki :)

mczech3 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 10:00 pm   Re: Nagrody gwarantowane dla uzytkownikow forum
glory glory man united napisał/a:
Zachęcając wszystkich do dyskusji i do wkładu w rozwój forum, przygotowaliśmy wyjątkową promocję.

Każdy kto napisze minimum 100 postów automatycznie trafia do elitarnej grupy "Aktywny typer". Jej przywilejami jest inny kolor nicków, możliwość wyświetlania awatarów, oraz dostęp do ukrytego podforum na którym są dostępne specjalne promocje i informacje.

Jednym słowem - warto u nas być aktywnym!

Na koniec muszę jednak napisać o jednej nieprzyjemnej rzeczy - jesteśmy stanowczo przeciwni sztucznemu nabijaniu postów i zaśmiecaniu forum. Najpierw kończy się to ostrzeżeniem, później dożywotnim banem. Dbajcie o jakość swoich wypowiedzi, bo jest ona ważniejsza niż ilość!

:dajpiwo: HMM JUZ MAM PONAD A I TEJ DOSTANE TE BAJERKI NA MEJLA I CD??!! :trophy: POZDRO I CZKAM NA ODP!

mkiller 

Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 8:24 am   
mczech3 napisał/a:
EKSTRA ŻECZ DUUUUUUUUŻY dla nich

osobiscie nie spotkalem sie z taka pisownia tego slowa, chyba ze cos zmienilo sie a nie bylo mnie wtedy na lekcji :wink: odsylam do slownika PWN. dbajcie o poprawna pisownie na forum, to nie jest tak duzo czego od Was wymagamy, a osoba, ktora tu wchodzi wie, ze ma doczynienia z powaznymi ludzmi. :wink:

glory glory man united 

Wysłany: Sro Paź 10, 2007 3:21 pm   
Kolejna partia poradnikow wyslana.

Raja 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 6:11 pm   
WItam. Te forum jest boskieeeeeeeeee. Nagrody juz a starcie, mila atmosfera. Czekam z niecierpliwoscia na swoj 50 wartosciowy post, podreczniki zawsze sie przydadza.

Pozdro

1410 Grunwald
2008 Klagenfurt

kry_kuc 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:10 pm   
Pozdrawiam cale forum...to jest wszystko zarebiste...nie dosc ze musisz tylko 50 postow nabic to na starcie takie super nagrody a kazdemu sie przydadza...POLECAM to FOUM jest najjjjjj

treliusz 
Moderator

Zaproszone osoby: 177
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:14 pm   
kry_kuc, cieszymy sie ze forum sie podoba ale naprawde nie trzeba tego pisac w kazdym temacie o jakiejs promocji, bo wtedy temat traci przejrzystosc, zreszta takie wypowiedzi nic nie wnosza, posty zdobywaj w innych podforach.