Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nagrody gwarantowane dla uzytkownikow forum
Autor Wiadomość
arturro 

Wysłany: Pią Gru 14, 2007 7:36 pm   
no prosze ilu zadowolonych ludzi.. hmm nawet tych co mieli dużo ponad 50 postów..hmm nop ale promocja to promocja :-) w sumie dopiero poczatki, ale mam nadzieje ze wkoncu dobrne po kilku dniach.. miesiacach powyżej 50-tki . :D

radost21 

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 10:57 pm   
jestem z wami juz chyba od miesiaca
musze przyznac ze pomiedzy (czasem równolegle) do rozgrywanych partyjek pokera przegladam forum

OJ ogólnie mimo wszystko mało sie dzieje
i nie wiem czy w ogóle jest tutaj potrzebana jakas zacheta

zachecali w PRL a teraz pisze ten kto ma na to ochote

dziwi mnie wiec uwaga o karaniu za sztuczne nabijanie postów czy cos takiego
jaka jest definicja tej sztucznosci?
i co znaczy ze ktos napisał wartosciowy post

nie znalazłem na to definicji ( moze długość) ta ponoc jak mówią seksuolodzy nie jest najwazniejsza :mrgreen:
jesli nie ma definicji to wybaczcie ale nie macie prawa decydowac czy post jest wartosciowy czy tez nie
wazne jest ze ktoś znalazł czas na napisanie a jak nie uzył wulgaryzmów i stworzył coś popolskiemu to juz coś
przeciez jakość tez nie jest najwazniejsza - liczą sie dobre chęci

no to taki mój mały ochrzan - :oops: pozdrawiam

FiTA 

Zaproszone osoby: 38
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 11:38 pm   
Pozwól, że odpowiem ci na twój post.

Owszem masz racje nie ma miernika ani żadnego mierza na wartość danego postu.
Ta jest jednak mierzona najbardziej dokładnym i najstarszym ludzkim środkiem lub bardziej przyrządem pomiaru, mianowicie "na ludzki rozum".

Tak więc porównując:

Cytat:
Według mnie będzie to hit kolejki !!!
Mecz Liverpool - MU nie umywa się do tego spotkania !!!

oraz

Cytat:

Liverpool vs. Manchester United mój typ X (1:1)

Już dziś za około godzinę na Stadionie Anfield Road odegra się prawdziwy spektakl piłkarski. O tym meczu media angielskie powiedziały już chyba wszystko ,jednak każdy angielski kibic ,sympatyk którejś z drużyn zadaje sobie jedno pytanie kto dziś będzie zwycięzcą tego szlagierowego spotkania. Zapewne będzie to mecz walki, pełen majstersztyku piłkarskiego który cieszy oczy każdego wytrawnego kibica.
Dobrze a teraz fakty: Ekipa gospodarzy obecnie zajmuje 7 miejsce( lecz mają zaległy mecz) w tabeli England Premier League .W rozegranych do tej pory 15 meczach zdołali zgromadzić 30 oczek.A ich stosunek meczu na własnym boisku to 3-4-0 .Jak widać ekipa L.poolu na własnym biosku dość często remisuje .W tych 7 meczach zdołali strzelić rywalom aż 16 goli tracąc zaledwie 4 .Jest to zaspół kompletny grający niezwykle skutecznie w ofensywie jednak ma takze zabezpieczoną bardzo dobrze linią obrony dzięki czemu traci bardzo niewiele bramek.
Jednak to samo można powiedzieć o czerwonych diabłach którzy grają wyśmienicie na "w domu" jadnak na wyjazdach troszkę zawodzą.W tabeli Man. U plasuje się na 2 miejscu zaraz po Arsenalu który to dzisiaj gra także bardzo trudny mecz z Chelseą .Man .traci do lider zaledwie punkt i na pewno dziś będzie liczył na potknięcie rywala a także na właśne zwycięstwo aby już dziś stać się liderem England Premier League.Man w rezegranych 7 meczach zremisował 2-krotnie ,3 krotnie schodził z murawy jako zwycięzca i 2 razy przegrał.Na wyjazdach czerwone diabły jednak nie strzelają tak wielu bramek a ich stosunek to 9:6.
Jednak dziś wszystkie statystyki pójdą w niepamięć wraz z 1 gwizdkiem sędziego a na biosku miejmy nadzieję zobaczymy piękno futbolu.
Historia spotkan delikatnie przemawia za Manchesterem United jednak tak jak już mówiłem to tylko statystyki jeszcze trzeba to potwierdzić grą .
2004.09.20 Manchester United 2 : 1 Liverpool 1.99 3.16 3.52
2005.01.15 Liverpool 0 : 1 Manchester United 2.57 3.09 2.60
2005.09.18 Liverpool 0 : 0 Manchester United 2.68 3.13 2.48
2006.01.22 Manchester United 1 : 0 Liverpool 2.25 3.06 3.09
2006.10.22 Manchester United 2 : 0 Liverpool 1.88 3.18 4.04
2007.03.03 Liverpool 0 : 1 Manchester United 2.61 2.99 2.64
W Liverpoolu po dwóch miesiącach wraca do składu Xabi Alonso. Kontuzjowany jest jednak Daniel Agger, a pod znakiem zapytania stoi występ Steve'a Finnana.
W Man Utd lekki uraz ma John O'Shea, ale powinien być gotowy do gry. Po kontuzji wraca natomiast Owen Hargreaves.

Sędzia: Mark Halsey

Składy:

Liverpool: Reina (B), Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Gerrard, Mascherano, Benayoun, Alonso, Kuijt, Torres, Aurelio, Babel, Crouch, Finnan, Hobbs, Itandje (B), Leiva, Voronin, Sissoko.

Man Utd: Van der Sar (B), Kuszczak (B), Brown, Simpson, Ferdinand, Vidic, Pique, O'Shea, Evra, Ronaldo, Nani, Fletcher, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Rooney, Saha, Tevez.

widać pewną różnicę, dlatego, przynmajmniej według mnie, jeśli ktoś ma pisać posta,
który de facto nic nie wnosi do tematu, to niech lepiej w ogóle nie pisze. Nawet jeśli użyta w nim jest piękniejsza polszczyzna od tej w mickiewiczowych wierszach, nawet jeśli ktoś bardzo chciał tego posta napisać, skoro zaweira on 2 zdania wzięte z palca (by nie powiedzieć innej części ciała) uważam, że nie ma sensu zaśmiecać forum takim czymś a moderatorzy słusznie powinni usuwać tego typu eseje. (to sie nazywa nabijanie postów - pisanie bez sensu by w liczniku po lewej widniała jak największa liczba napisanych postów)

Cytat:
OJ ogólnie mimo wszystko mało sie dzieje
i nie wiem czy w ogóle jest tutaj potrzebana jakas zacheta

zachecali w PRL a teraz pisze ten kto ma na to ochote

Z większością się tu zgodze. Ten kto ma napisać i chce coś dać od siebie, nie potrzebne mu są nagrody. Pisze bo chce, chce więc pisze. Nie zgadzam się z drugim członem zdania. W PRL nie zachęcali tylko kazali. Ale to już inna bajka :D .

PS. A długość faktycznie nie jest najważniejsza :D

radost21 

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 5:53 pm   
doskonała odpowiedz
moje gratulacje ustosunkowałeś się do wszystkich przedstawionych przezemnieuwag
jestem pod wrazeniem
w szemierce to się ponoc nazywa trafna riposta
a w tenisie smeczczzzzzzzz

ale ciesze się pisząc tego posta liczyłem się że kogos zmusi do myslenia
pozdrowienia Fita
ps FITA>> znajduje sie w synaj pónocny .egipt. podaje dokładne współrzedne 31stopni 08"N oraz 33stopnie 57"E >>>>>>>>jak widzisz to nie są współrzedne Sosnowca :oops:

krystse

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 5:03 am   
Potwierdzam, że przesyłka doszłą. Pozdrawiam i dziękuje.

apolinary83

Wysłany: Nie Gru 23, 2007 11:21 pm   
Teraz po podziale forum czy liczy sie laczna liczba postow czy tylko te tutaj???

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Gru 24, 2007 9:33 am   
Tylko tu.

gaucho87 

Zaproszone osoby: 15
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 3:30 am   
Przesyłka doszla >>Dziekuje :)

pawlak73

Wysłany: Pią Sty 04, 2008 10:52 pm   
Mam pytanie: jak wygląda przesyłka dostarczona do domu? Przychodzi listonosz czy jest to w formie paczki? I czy podczas jej odbioru jest coś sprawdzane? POZDRAWIAM!!! :cool:

FiTA 

Zaproszone osoby: 38
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 11:11 pm   
nie, :D ... przynosi Święty Mikołaj pod poduszke :D

...
a tak serio to dostaniesz paczkę do skrzynki :D ... nic nie jest sprawdzane a przy odrobinie szczęścia naweet listonosza nie zobaczysz. Jest to bodajze w koperte zapakowane :P

TSW

Wysłany: Sob Sty 05, 2008 10:55 am   
Przesyłka doszła - dzieki ;)

typ16 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:22 am   
Witam
Jak przekroczylem juz 50-postów i mam nadzieje ze bede dalej aktywny na forum...bo jest bardzo wciągające, to co dalej sie robi zeby dostac nagrode?? :grin: komu trzeba wyslac adres pocztowy??
Pozdrawiam

Raja 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 11:44 am   
Wyślij do Glorego na PW

1410 Grunwald
2008 Klagenfurt

kwiatek2379

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 10:08 pm   
świetne pomysły i świetne nagrody. super stronka :) mam jeszce pytanie
co to jest PW na które należy wysłać swój adres pocztowy?
z góry dziękuje

kwiatek2379

Zaproszone osoby: 5
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 10:13 pm   
juz wiem o co chodzi z PW (prywatna wiadomość) przepraszam za kłopot :P :P

wilcek2

Zaproszone osoby: 33
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 11:42 pm   
kwiatek2379 napisał/a:
juz wiem o co chodzi z PW (prywatna wiadomość) przepraszam za kłopot :P :P

Zgadza sie, ale najpierw musisz zgromadzić 50 postów aby móc otrzymać nagrode :)

typ16 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 5:50 pm   
Przesyłka doszla
Dzięki :grin:

pawlak73

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:43 pm   
Ja również dziękuję za przesyłkę która dziś doszła. :razz: . Oby było więcej takich konkursów z nagrodami. POZDRAWIAM!!! :cool: :cool:

mar733 

Zaproszone osoby: 19
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:50 pm   
Zapomniałem napisać, ale ja też niedawno dostałem paczuszkę :)
Wielkie dzieki !

Przemoth 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:53 pm   
Ja też dziękuje(podwójnie) Gloremu!!

Zergonyac 

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 2:44 am   
Nie jestem pewien czy juz dziękowałem :) więc dziękuję ;) na zaś

cubbek 

Wysłany: Sro Sty 30, 2008 9:38 pm   
Dziękuję ślicznie za przesyłkę. :)
Nie spodziewałem jej się nawet tak szybko.

Szymek 

Zaproszone osoby: 28
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 4:17 pm   
Dziekuje bardzo za przesyłeczke , nie spodziewałem się ,że dojdzie tak szybko :) naprawde wielkie dzięki :)

Macio_95

Wysłany: Sob Lut 02, 2008 11:10 pm   
To ja też przy okazji napiszę jakieś 100 postów, tak jak jest napisane, mądrych ;) Wolno ale dobrze... ;]

sandman 

Wysłany: Pon Lut 04, 2008 10:51 am   
przesyłka dotarła - dzięki