Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co dwa tygodnie rozdajemy ok 300 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 125 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nagrody gwarantowane dla uzytkownikow forum
Autor Wiadomość
barcaiwisla 

Wysłany: Sro Mar 11, 2009 09:39   
Panowie i co mam robić dalej żeby aktywować?? bo widzicie że grafika się zmieniła :/ i oczywiście uprzedzając wypowiedzi - pieniądze tam już raz wpłacałem

bez tytułu.JPG
Plik ściągnięto 73 raz(y) 112,24 KB

ashley69 
Who`s da nigga ...

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 09:59   
Proste. Zawsze jak dostaniesz jakis bonus na GB to przychodzi mail z informacja. A kasa za aktywnosc czy wygrane ligi na typuj.org lezy w formie depozytu w zakladce promocje bodajze. Zeby ja dostac trzeba tam wejsc i aktywowac. To nie jest problem i robi sie intuicyjnie :)
Z tego co widze na screenie to nic tam nie masz inaczej pojawilo by sie w overwiev polewej stronie ze czeka na ciebie jakas promocja.
Mam nadzieje ze choc troche pomoglem. Pozdrawiam.
Ash.

cubbek 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:14   
Poza tym, z tego co się orientuję, GB wypłaca promocje/bonusy w każdy pierwszy czwartek miesiąca. Czyli na bonus chyba musisz poczekać do kwietnia.

Pozdro.

barcaiwisla 

Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:43   
ale już prędzej wysłałem PM do glorego i miałem w marcu dostać...

domis14

Wysłany: Pią Mar 13, 2009 14:11   
jak rozumiec to ze bonus trzeba obrócić w 1 miecha czyl ize jak np. obróce te 5 razy w 3 miechy to co sie stanie?? zostanie anulowany ??

Makc 

Wysłany: Pią Mar 13, 2009 16:16   
domis14, tak ciężko przejrzeć temat?

MefiuPro napisał/a:
Makc napisał/a:
1. Co to znaczy w ogóle "obrócić" bonusem? Czy to znaczy, że jeżeli dostanę bonus 50 zł to w ciągu miesiąca muszę postawić za 150 zł? Jak dostanę w sumie 100 bonusu to muszę postawić w ciągu miesiąca za 300?

2. Co znaczy, że po minimalnym kursie 2.0? Że każdy zakład postawiony za te powiedzmy 150 zł (przy 50 bonusowych) musi mieć taki minimalny kurs?

3. Rozumiem, że jeżeli nie obrócę bonusem tak jak powinienem to mimo pozornych pieniędzy na koncie nie będę ich mógł wypłacić?

1. Dokładnie tak, gdy otrzymasz 50zł to trzykrotny obrót wynosi 150zł. Na taką sumę musisz postawić łącznie wszystkie zakłady. Tak, jeśli 100zł to 300zł.

2. Tak, każdy zakład zawarty przez Ciebie czy to pojedynczy czy akumulowany musi mieć min kurs 2.0, inaczej nie jest wliczany do obrotu.

3. Po miesiącu pieniądze przepadają, a więc bonus zostaje odjęty od stanu Twojego konta.

domis14

Wysłany: Pią Mar 13, 2009 23:13   
sorry za nieprzeczytanie ale musaile mpominac te strone bo na serio przegaldalem wszystkie.
DZIĘKI

matuch1990

Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:51   
witam!
napisałem już wartościowych 125 postów,w dodatku najbliższy czwartek będzie pierwszym miesiąca kwietnia - i w tej kwestii mam pytanie - czy mogę się spodziewać w ten dzień bonusu 50zł na moim koncie? pisałem już w tej sprawie do Glorego ale bez odzewu.

michal31 
Niebiesko-Biali!

Wysłany: Sob Mar 28, 2009 15:53   
matuch1990, nic sie nie martw-czekaj cierpliwie, Glory nie moze byc codziennie na forum, ale do przyszłego tygodnia z pewnością sie pojawi. Napisałes do odpowiedniej osoby i teraz musi to zostać rozpatrzone. Pozdrawiam

krzysiekmks 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 09:28   
Napisalem już dużo ponad 125 postów, ale mam ostrzeżenie, na forum jestem dośc nowym urzytkownikiem bo zarejestrowałem się troche ponad miesiąc temu i w najbliższy czwartek będzie 1 czwartek kwietnia(wcześniej nie pisałem o bonus gdyż było już po 1 czwartku marca gdy przekroczyłem wymaganą liczbę postów) i w związku z tym mam pytanie. Czy moge liczyc na to że dostanę bonus w wysokości 50zł na konto w gamebookersie za przekroczenie liczby 125 postów na forum?

EDIT: dostałem odpowiedź od glory glory man united i otrzymam go :)
Ostatnio zmieniony przez krzysiekmks Sro Kwi 01, 2009 22:12, w całości zmieniany 1 raz  

fallen66

Wysłany: Wto Mar 31, 2009 17:41   
NO JA TEZ BYM CHCIAL DOSTAC TE DOSTEPY DO WSZYSTKIEGO:) ALE MI TROCHE JESZCZE BRAKUJE POSTOW. NO I TA PREMIA TEZ FAJNA JEST:) :grin:

Makc 

Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 11:12   
fallen66 napisał/a:
NO JA TEZ BYM CHCIAL DOSTAC TE DOSTEPY DO WSZYSTKIEGO:) ALE MI TROCHE JESZCZE BRAKUJE POSTOW. NO I TA PREMIA TEZ FAJNA JEST:) :grin:

To przestań produkować takie bezwartościowe posty jak ten...

barcaiwisla 

Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 18:46   
no dzięki ;) kasa już na koncie :mrgreen:

matuch1990

Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 13:07   
cóż, ja jeszcze nie dostałem ale liczę że nie długo dostanę ;)

ashley69 
Who`s da nigga ...

Zaproszone osoby: 70
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 18:49   
Cytat:
Dziękuje bardzo , z promocji skorzystałem. Jestem bardzo zadowlony te poradniki są super! Zawsze warto jeszcze bardziej się podszkolić Jeszcze raz dzięki to forum jest świetne!!

Ze tak zapytam, o czym ty piszesz? Jestes na forum od kilku godzin i masz kilkanascie postow wiec z jakiej promocji mogles skorzystac??? Czegos tu nie ogarniam. Albo piszesz nie patrzac co i gdzie. Albo piszesz glupoty z premedytacja.

matuch1990

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 16:24   
mógłby ktoś uprzejmie napisać mi dlaczego nie dostałem jeszcze bonusu? Dostałem maila od Glorego;

Cytat:
Hej

Otrzymales nagrode za 125 postow - powędruje ona do Gamebookers. Przeczytaj dokladnie ten temat :

http://www.typybukmachers...4417.htm#177692

1. Jeśli nie masz jeszcze konta w Gamebookers zarejestruj się z tego linku:

http://www.gamebookers.co...l=pl&wm=3100084

2. Upewnij sie ze masz w Gamebookers konto gracza pienieznego i wyslij mi na PW wiadomość z tematem "nagroda Gamebookers" podajac w niej swoj login Gamebookers.

3. Nagroda zostanie wyplacona na początku marca.

Jesli jednak nie masz w Gamebookers konta pienieznego - dokonaj tam dowolnej wplaty (moze byc minimalna, moze zostac odrazu wyplacona). Nargoda Ci do tego momentu nie przepadnie - masz nawet 2 miesiace by to uczynic.

odpisałem mu póki co i cisza :???:

KAROO 

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 16:43   
Ja takiego maila dostalem 23 stycznia ;) Do tej pory brak bonusu na gb, a wplacalem tam kase :)

matuch1990

Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 16:56   
ale ty KAROO masz dopiero 115 postów...... :smile:

coolen 

Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 01:19   
matuch wszystko zalezy kiedy wyslales maila do Glorego ze swoim loginem. Przypominam ze gb wyplaca bonusy raz w miesiacu, dokladnie w pierwszy czwartek.

lulas58 

Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 13:00   
Cytat:
Każdy kto napisze minimum 100 wartościowych postów automatycznie trafia do elitarnej grupy "Aktywny typer". Jej przywilejami jest inny kolor nicków, możliwość wyświetlania awatarów, oraz dostęp do ukrytego podforum na którym są dostępne specjalne promocje i informacje.

Nic się takiego nie stało w moim przypadku(chodzi mi o "Aktywnego typera" - czy jakiś wpływ ma na to to ostrzeżenie które mam na koncie :?:

r0back55 
Ronnie O'Sullivan

Zaproszone osoby: 22
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 14:29   
Ktoś pisał na forum że ostrzeżeni podwaja (lub w jakiś sposób zwiększa) liczbę wymaganych postów do 'awansu' więc musisz wytrwale pisać dalej :neutral:

Chociaż sam nie bardzo wiem co ci odpowiedzieć bo widzę że avatar masz, nie masz natomiast rangi "aktywny typer" więc musisz poszukać odpowiedzi gdzieś na forum;)

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 23:22   
matuch1990 - Swoje PW wysłałeś 2 kwietnia i jak widzisz od razu je przeczytałem (bo masz je w wysłanych a nie "do wysłania). Oczywiście o Tobie pamiętamy ale jest dokładnie tak jak napisał Coolen - nagrody są wypłacane w pierwszy czwartek miesiąca.

lula58, - tak jak pisze r0back55, ostrzeżenia podwajają wymagania. Ale też jest inna opcja - ostrzeżenia wygasają po 30 dniach. Tak więc albo poczekaj aż Ci wygaśnie, albo spełnij kryterium x2 i napisz 200 postów.

lulas58 

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 08:35   
Cytat:
Na koniec muszę jednak napisać o jednej nieprzyjemnej rzeczy - jesteśmy stanowczo przeciwni sztucznemu nabijaniu postów i zaśmiecaniu forum. Najpierw kończy się to ostrzeżeniem, później dożywotnim banem. Każde ostrzeżenie powiększa o 50% ilość postów wymaganych do nagrody. Dbajcie o jakość swoich wypowiedzi, bo jest ona ważniejsza niż ilość! Nagroda jest gwarantowana, nie ucieknie - lepiej dość do niej spokojnie, niż narazić się na wyrzucenie z forum.

zamieściłam cytat z regulaminu i jak dla mnie 50% to nie 100 dodatkowych postów tylko 50 no chyba że "zle policzyłam" panowie moderatorzy :lol: i żeby była jasność nie chodzi mi o nagrody bo te według tego samego regulaminu już powinny być przy 50;100 i 125 postach a o nic takiego nie pisałam wcześniej :mad:

lulas58 

Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 12:20   
coś "przytkało" Panów moderatorów z odpowiedzią na temat powyżej zacytowany :?:

lulas58 

Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 07:20   
Tak czyli rozumiem że sprawa z poprzednich postów została odłożona "ad acta" i nie będzie żadnych wyjaśnien w tym "kłopotliwym" temacie.No nie dziwie się bo ktoś tu zrobił chyba błąd i najlepszym wyjściem jest zostawić bieg sprawy własnemy losowi - czas to rozwiąże sam(do 200 postów już mam niedaleko a i ostrzeżenie wygasa za dwa dni) :razz:

Tylko nie piszcie mi że to są spamy bo już nie będzie to na miejscu a domyślam sie że może być sporo osób zainteresowanych podobną sytuacją.
Pozdrawiam :yes:

Odpowiedz do tematu